reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wylogowalo mnie.... :confused2::confused2:

A powiedz mi jak to sie zaczeło????i jak to było?
bylo lato wiec skorzystalam ze mogl chodzic w samych majteczkach po domu i cienkich spodniach na dwor..., nie bylo altwo na samym poczatku bo nie kumal dopiero jak mu sie zaczelo powtarzac ze tam sie robi "sisi" to zajarzyl z tym ze ja na dwor czy gdzies w gosci musialam brac ze soba nocnik.... bo u kogos na kibel nie chcial usiasc a na dworze na stojaco sie bal... ale kwestia przyzwyczajenia i poszlo nawet latwo...
hej hej :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
patrysia Mój ma dopiero 15mc,teraz za zimno,nawet w domu aby chodził w samych majteczkach-bez pieluchy. Ostatnio dostaliśmy nocnik od brata i nastawke na sedes(tylko że nie pasuje:-() i mysle o tym jego siusianiu w pieluche,dlatego pytam! Długo trwało aż zajarzył o co chodzi z tym sisianiem i mówieniem że chce?

...

no i po co nam te chłopy ;-);-):-p:-p
ja jak bym na swojego miala liczyc to bym sie smiercin doczekala :-D:-D:-D:-D

...

Ja też prędej zrobie sama, jak mam sie prosić :sorry:

patrysia Mój ma dopiero 15mc,teraz za zimno,nawet w domu aby chodził w samych majteczkach-bez pieluchy. Ostatnio dostaliśmy nocnik od brata i nastawke na sedes(tylko że nie pasuje:-() i mysle o tym jego siusianiu w pieluche,dlatego pytam! Długo trwało aż zajarzył o co chodzi z tym sisianiem i mówieniem że chce?

Kochana toje dzieciątko jeszcze malutkie :tak: Poczekaj spokojnie do lata :tak: ściągniesz pieluchę jak będzie ciepło i sam się nauczy :tak:

Witam! Zuzia śpi, wyskoczyłam do sklepu.:sorry2:Pogoda fatalna, zimno i pada deszcz. Wczoraj wieczorem gości mielismy i o 19 wypiłam kawę prawdziwą tzn sypaną. O godz. 1:30 jeszcze nie spałam, do tego Zuza się rzucała po całym łóżeczku. To mozliwe żeby po kalafiorowej bolał ja brzuszek? __________________
Tylko z grubsza nadrobiłam bo żeście naskrobały:szok:A robota czeka. Nie mogłam wejść na forum ostatnio mi ciągle wyskakuje błąd:wściekła/y:
a do wspolnje tez sa?

Chyba nie:no:

Upatrzylam sobie takie kurtki-to jest 74 ale na innej aukcji ma jeszcze 80:tak::tak::tak:.Co o nich myslicie???Nie wiem tylko czy ta 80 nie bedize za duzo za duza
Nowa kurtka oliwka Reserved Rozmiar 74 (778843770) - Aukcje internetowe Allegro

Fajna ta kurteczka ja chce ze spodniami ale one jakieś nieproporcjonalne do kurtki
NOWY DWU CZĘŚCIOWY KOMBINEZONIK DLA DZIECKA 92 (776777587) - Aukcje internetowe Allegro

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
i kazalby mi na flecie grac:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

To mozliwe żeby po kalafiorowej bolał ja brzuszek?

Nie mogłam wejść na forum ostatnio mi ciągle wyskakuje błąd:wściekła/y:
mi też coś się dzisiaj z forum dzieje. już mnie parę razy wylogował.wyskakuje mi błąd wczytywania strony albo przekroczono limit połączenia. myślałam że coś mi się z kompem dzieje ale reszta stron śmiga ok

No ja musze z Kamilkiem popracowac nad ieluszką w lecie teraz nawet na nocnik niechce mi siadac
Bardzo możliwe po kalafiorowej :tak:

A forum rzeczywiście cos sie krzaczy :eek:

Spadam odwieźć Helenkę do babci na cały weekend :tak::-D
Oj jak ci dobrze super ze macie babcie której można zawieść małą

Moj Dominik wlasnei przyszedl sie mnie spytac z jakiego kraju jestesmy:confused2:powiedzialam jemu ze jak to z jakiego z Polski:-)On tak na mnie patrzy ..i mowi aaa a ja myslalem ze z Niemiec:szok::-D:-D:-D
Jestem ciekawa co On w szkole opwiada bo stwierdzil ze Jego kolega (ktory zreszta mowil dzisiaj do mnie ciocia:szok::szok::szok:) jest z Chin:szok::szok::szok:
Mi to ON na chinczyka za cholere nie wyglada:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry