reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witajcie wieczorowo...
kochane padam na pysk
normlanie jestem zmeczona...
jechalismy dzis na mieskzanie bo przywiezli nam piec
no i ugadalismy sie z wlascicielami ze w czwartek zaczynamy remont lazienki i oni nam ja przyszykuja tzn... wyciagna wanne zlew wyniosa pralke tak ze lazienka bedzie pusta...
potem przyjdzie moj tata zajmie sie hydraulika (w ten czwartek) cos tam porobia z rurkami i bedziemy zdrapywac farbe olejna.... zeby ak przyjedzie wujek od kafelek to lazienka i wc bylo juz gotowe:tak:
chcielismy im dac czas na wyprowadzke do poniedzialku ale nie dali sie :wściekła/y::wściekła/y:
szkda .... ale nie wykopie ich ze wzgledu na 80 letnia babke :confused2::confused2::confused2:

potem pojechalismy do rodzicow poinformowac tate.... potem do tesco na male zakupy... po ziemie do kwaitkow bo wzielam aloes od ammy i chce sobie zasadzic...
no i przyjechalismy do domu zjedlismy koalcje , maly poszedl sie kapac pomodlil sie wypil kakao i poszedl spac - teraz czas na relaks

ja wzielam juz nospe bo jakos mnie brzuch i podbrzusze pobolewa i zreszta jak wstaje to napieprza jak nie wiem... tak samo jak przekrecam sie z jednego boku an drugi :sorry::sorry::sorry::sorry:

dobra poodpisuje jak dam rade :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

witajcie wieczorowo...
kochane padam na pysk
normlanie jestem zmeczona...
jechalismy dzis na mieskzanie bo przywiezli nam piec
no i ugadalismy sie z wlascicielami ze w czwartek zaczynamy remont lazienki i oni nam ja przyszykuja tzn... wyciagna wanne zlew wyniosa pralke tak ze lazienka bedzie pusta...
potem przyjdzie moj tata zajmie sie hydraulika (w ten czwartek) cos tam porobia z rurkami i bedziemy zdrapywac farbe olejna.... zeby ak przyjedzie wujek od kafelek to lazienka i wc bylo juz gotowe:tak:
chcielismy im dac czas na wyprowadzke do poniedzialku ale nie dali sie :wściekła/y::wściekła/y:
szkda .... ale nie wykopie ich ze wzgledu na 80 letnia babke :confused2::confused2::confused2:

potem pojechalismy do rodzicow poinformowac tate.... potem do tesco na male zakupy... po ziemie do kwaitkow bo wzielam aloes od ammy i chce sobie zasadzic...
no i przyjechalismy do domu zjedlismy koalcje , maly poszedl sie kapac pomodlil sie wypil kakao i poszedl spac - teraz czas na relaks

ja wzielam juz nospe bo jakos mnie brzuch i podbrzusze pobolewa i zreszta jak wstaje to napieprza jak nie wiem... tak samo jak przekrecam sie z jednego boku an drugi :sorry::sorry::sorry::sorry:

dobra poodpisuje jak dam rade :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
PATRYSIA to mialas tak jak i ja zabiegany dzien Tylko ze ja w ciazy nie jestem UWAZAJ NA SIEBIE :tak::tak::tak:

Mnie wzielo na noc I poskladalam tzn posciagalam pranie z suszarki Jeny jutro czeka mnie prasowaie A ja strasznie tego nie lubie wwrrrrrrrrr
Pranie nastawilam kolejne hihihi Ide oliwka sie zajac :tak:

hejka baby u mnie pogoda zadna rewelacja pada i wieje Ale musialam isc dzis na zakupki wiec mala cieplo ubralam wlozylam do spiworka i na to folia i tak bylysmy na zakupkach w towrzystwie dziewczyn i na kawce u kumpelii :)) Pozniej damiano sie zjawil i obiadek zrobil Mmm pyszny :)) a teraz sobie Troje ogladamy ahh juz to sto razy widzialam ale jak nic nie lecii to trzeba patrzec na to co jest ;/

patrysia Mój ma dopiero 15mc,teraz za zimno,nawet w domu aby chodził w samych majteczkach-bez pieluchy. Ostatnio dostaliśmy nocnik od brata i nastawke na sedes(tylko że nie pasuje:-() i mysle o tym jego siusianiu w pieluche,dlatego pytam! Długo trwało aż zajarzył o co chodzi z tym sisianiem i mówieniem że chce?
roznie to bywa zalezy to od dziecka jedne nie chca siadac bo sie boja inne zas nie kumate
ja mialam to szzcescie ze Sewek wiedzial co robi dlatego skorzystalam z okazji :tak:
Bardzo możliwe po kalafiorowej :tak:

A forum rzeczywiście cos sie krzaczy :eek:

Spadam odwieźć Helenkę do babci na cały weekend :tak::-D
no jasne a nie za dobrze co??? :sorry::sorry::sorry:
Kurde przegapilam ta aukcje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale widzialam ze nie sprzedala tych kurteczek wiec zaraz napisze do Niej maila:tak::tak::tak:
Bylam z mlodymi spacerkiem po Dominika:-)Przyszlismy do domku zjedli po ciasteczku i teraz dziewczynki jzu spia:tak::tak::tak:
No i niestety caly czas pada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:
no i co napisalas ???
Moj Dominik wlasnei przyszedl sie mnie spytac z jakiego kraju jestesmy:confused2:powiedzialam jemu ze jak to z jakiego z Polski:-)On tak na mnie patrzy ..i mowi aaa a ja myslalem ze z Niemiec:szok::-D:-D:-D
Jestem ciekawa co On w szkole opwiada bo stwierdzil ze Jego kolega (ktory zreszta mowil dzisiaj do mnie ciocia:szok::szok::szok:) jest z Chin:szok::szok::szok:
Mi to ON na chinczyka za cholere nie wyglada:-D:-D:-D:-D
hehe dobreeeeeee :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Jak tak siedzimy to ja stawiam cobyśmy głodne nie były, częstować się;-);-);-)

ooo frytki yami yami :laugh2::laugh2::laugh2:
A tu jakby więcej było chętnych:-D:-D:-D

a tutaj widze dobra szyneczke, tam dalej jakis torcik.... :-D:-D:-D
no niedługo roczek Antoniego:tak:

słuchajcie a teraz wam sprzedam naszą małą lokalną sensację;-)
z julką do zerówki chodzą bliźniki kuba i amelka i ich mama była w ciąży hmmm bliźniaczej termin miała na 28 listopada ale lekarze mówili że tak długo nie donosi bo dużo wód itp....tym razem też miała by parka od 3 dni babcia bliźniaki przyprowadzała bo mówiła że córka w szpitalu i najpewniej 3 listopada ją będą ciąć i będzie hubert i sylwia:tak:dziś babcia przyszła po dzieciaczki pytam jak tam córka a babcia mówi no o 7 rano miała cesarkę bo wody odeszły i uwaga ma trojaczki 2 dziewczynki i chłopaka:szok::szok::szok::szok:rodzina w szoku ona też bo nie jedno usg miała ktg itp i zawsze było 2 co i tak na początku było szokiem a teraz trojaczki:szok::szok::szok:wszystkie zdrowe wiadomo malutkie ale same oddychają :tak:babcia mówi że lekarze tłumacza że się jedna dziewczynka schowała:-D:-D:-Da babcia mówi no i na gwałt 3 łóżeczko wózek wymienić na trojaczy wyprawkę:tak::tak::tak:dla mnie szok:szok::szok::szok:a pamiętam jak we wrześniu się śmiałyśmy i ja do niej że pani ma brzuszek jak na trojaczki a ta w śmiech i pewnie juŻ myśl że znów bliźniaki oswoiłam ale trojaczki o nie!!!!!!!!!! no i ma:rofl2::rofl2:jestem czarownicą nie tylko wróżką:-D:rofl2::rofl2:
ale ten czas leci :eek::eek::eek::eek:
hehe a z ta babka to niezly przekret :cool2::cool2::cool2:
nie starsz mnie bo moze ja mam dwojke :confused2::confused2::confused2::confused2:
Kochane jestem na kompie,ale nie mam czasu z Wami popisać.:-(
Właśnie skończyłam pisać referat z biologii:tak::-):-).
Biorę się teraz za matmę.
Mały przejmuje kompa,bo w grę będzie grał.
Odezwę się może potem.
Aha.Byłam wczoraj i dziś na zakupach ,jak nie zapomnę to Wam pokażę co kupiłam.:-)
no pochwal sie :tak::tak::tak:
MH moja Oliwka też na weekend jedzie do teściowej :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D albo dziś po pracy ja weźmie zalezy o której skończy a jak nie dziś to na bank jutro z samego rana :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Wam to chyba za dobrze....
chociaz ja tesciowej dziecka bym w zyciu nie zostawila - nie spalabym cala noc :sorry::sorry::sorry:
No to wspolczuje:no::no::no:
Moje caly czas spia chociaz Dominik niezle halasuje trzaskajac samochodami u siebie

A mi sie szczochmen zalaczyl bo normalnie co chwile chodze i sikam:szok::szok::szok::-D:-D:-D
Ty to mosz dobre te haslaa:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
cześć nie mogłam od kilku dni wejść tutaj nie wczytywało mi strony
kurcze coś mi walnęło w kręgosłupie od dziwgania małej i ledwo się ruszam ;/ mam nadzieję ,że przejdzie ale tak już 3 dzień chodzę połamana

dziewczyny poradźcie co mam robić ,żeby moej dziecko zaczęło spać w nocy ona mi nie spi do 3-4 w nocy nie ma różnicy czy spi po południu czy nie już kilka rzy ją przetrzymałam cały dzień połozyam spać ok 20 i budziła się po 2 godz. i koniec spania nie daję już rady od miesiąca tak jest
hmmmmm a moze faktycznie to zabki ... albo jej nie wygodnie, za cieplo :eek::eek:
wywyala mnie stąd i mi się wiesza to forum;/

Lenka dostaje jeszcze w nocy flache mleka przewijam ja ale ona po prostu chce się bawić nie jest spiąca i krzyczy żeby ja wyjąć z łóżeczka pewnie to złe ale jak już nie mam sił to jej włączam bajki na cebebbes i wtedy wzglednie jakiś czas sobie lezy i oglada ale w koncu jej się nudzi więc znów wrzeszczy i tak nieraz juz do 4 rano masakra jak jestem w pokoju to głosniej wrzeszczy bo wie ,że mnie złamie i ją wyjme więc siedze w kuchni i czekam aż zaśnie
nic nie pomaga
jak ją brałam i myslałam że ją uspię na rękach to się wygina i próbuje uciec żeby biegać i też wrzeszczy jak jej nie chcę puścić
a moze to od przeprowadzki dzieci tez to odczuwaja jak nie sa u siebie :tak:
A ja zajadam kruche ciastka i popiłam herbatkę z pigwą!!!!:-):-)
saga ?? ja tez ja wlasnie pije ale z dzbanka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Hej ja tak samolubnie Rano pojechalam Bylam z Oli w zusie Jeszcze raz w nastepnym tygodniu bede musiala jeschac Pozniej bylam w pracy u mamy Nastepnie ze mna u lekarza Oczywiscie towarzyszyla mi Oliwka I mam tabletki ktore kosztowaly 95 zl :-(
Masakra No nic zaczne je lykac i bedzie ok aha i jesc normalnie zacac musze :-)

Wyniki Oliwki
T3 171,3 ng/dl
T4 7,49 ug/dl
I nic z wynikow nie rozumialam Ale zadzwonilam do labolatorium I jest ok :-)
ANABUBA A JAK TY MYSLISZ?
troche duzo - 95 zl :confused2::confused2:
Puk Puk!Jakieś jesteśmy zaspane???:eek:

Słuchajcie co mogę zrobić z cukinii(nie leczo)???:confused2:
nie lubie cukini :laugh2::laugh2::laugh2:

PATRYSIA to mialas tak jak i ja zabiegany dzien Tylko ze ja w ciazy nie jestem UWAZAJ NA SIEBIE :tak::tak::tak:

Mnie wzielo na noc I poskladalam tzn posciagalam pranie z suszarki Jeny jutro czeka mnie prasowaie A ja strasznie tego nie lubie wwrrrrrrrrr
Pranie nastawilam kolejne hihihi Ide oliwka sie zajac :tak:
staram sie oszczedzac jak tylko moge ale nie wychodzi
za bardzo podekscytowana jestem remontem i hcodze normlanie juz jak pijak bo snia mi sie remonty spac przez to nie umiem :sorry::sorry::sorry:
hejka baby u mnie pogoda zadna rewelacja pada i wieje Ale musialam isc dzis na zakupki wiec mala cieplo ubralam wlozylam do spiworka i na to folia i tak bylysmy na zakupkach w towrzystwie dziewczyn i na kawce u kumpelii :)) Pozniej damiano sie zjawil i obiadek zrobil Mmm pyszny :)) a teraz sobie Troje ogladamy ahh juz to sto razy widzialam ale jak nic nie lecii to trzeba patrzec na to co jest ;/
fajny dzionek :tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry