reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kurna ja mam ograniczenie w necie Mma neta z ery Bezprzewodowy I taki strasznie wolny jest ze normalnie do glowy idzie dostac Zdjec sie nie da wyslac Myslalam ze tym sposobem sie uda ale dupa blada
U nas dzis niedziele postepowa W nocy tylke wytrzymala bez mleka W dzien miala 3 godzinna drzemke a to tez wyjatkowo I zjadla pierwszy raz cale drugie danie normalnego obiadku taki jak my jemy Uczymy jej normalnego jedzenia i tylko zupy jadala I kolejne osoagniecie to kroczki :-)
Normalnie szok dzis :-)

własnie przedchwilą mój mąż w swojej wypowiedzi zasugerował mi, że jak się siedzi w domu z dzieckiem to sie robi "NIC"
- zrobiło mi się bardzo przykro ....

czyli wychowanie dziecka - prowadzenie domu(gotowanie, pranie, sprzatanie, i usługiwanie to naprawde nic nie robienie - a ja myslalam ze cos robię ... )

a najbardziej jest mi przykro, że mąż nie rozumie mego zmęczenia po całym dniu bycia z 7 miesięczną córeczką .... i nie rozumie że mam ochote odskoczyć od tego wszytskiego ...

trudno

czy wasi mężowie też uważają podobnie

a może gdyby sie tak z nimi zamienić to wtedy by nas trochę docenili

<smutna>
Witaj
Zaproponuj mężowi żebyście się zamienili na 1 weekend obowiązkami, tzn. Ty zniknij z domkku na 9 godzin i zostaw małżona z malutką ale wcześniej zapuść dom :) żeby musiał przez 9h posprzątać, ugotować obiad, iść na zakupy i jeszcze przez ten cały czas opiekować się Waszą pocieszką :)
Myślę że przeprosi Cie z bukietem kwiatów za to "nic nie robienie"
Pozdrawiam

Dorota, to rzeczywiście macie dzisiaj dzień :tak:

A TO ZDJĘCIE OTWIERA SIE 100 LAT sorki za caps

Witaj
Zaproponuj mężowi żebyście się zamienili na 1 weekend obowiązkami, tzn. Ty zniknij z domkku na 9 godzin i zostaw małżona z malutką ale wcześniej zapuść dom :) żeby musiał przez 9h posprzątać, ugotować obiad, iść na zakupy i jeszcze przez ten cały czas opiekować się Waszą pocieszką :)
Myślę że przeprosi Cie z bukietem kwiatów za to "nic nie robienie"
Pozdrawiam

Proponuję zapoznaj się z nowszymi postami, przeczytałaś pierwszy, my tu mamy juz 105129 :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No ja tez przeważnie nie zwracam uwagi, ale dzisiaj coś mnie ruszyło :-p
no mnie strasznie irytują takie posty.:cool:

kurcze dziewczyny juz mi sie nudzi,zatęskniło mi sie za Oliwką :tak::tak::tak::tak::tak:
dzwoniłam do teściowej to jej za bardzo sie nie spieszyło że ją przywiezie :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

także przed 19.00 raczej ich nie będzie.już sie nie mogę doczekać :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

Dorota, to rzeczywiście macie dzisiaj dzień :tak:

A TO ZDJĘCIE OTWIERA SIE 100 LAT sorki za caps

No niedziela codow :tak:Mam nadzieje ze i dzisiajsza nocka bedzie lepsza :tak:
No wlasnie mnie sie 200 lat itwiera Kurna ale mam nerwa a chcialam wam pokazac kilka zdjec :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No dziwne sa te posty takie wyrwane Teaz mi sie jakos to niepodoba No ale nie trzeba sie tym przejmowac

Ja jestem nowa u was ale chyba sie juz zadomowilam ?:tak:

reklama
Do góry