Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Ja mam plyte Bebe Lilly jest SUPER Emily bardzo lubi sluchac tych piosenek

Hej,to ja mega niewysana ,ciężki weekend
Klaudie gardło zaczęło boleć w czwartek wieczorem ,w piątek nie poszła do szkoły bo miała już stan podgorączkowyi silny ból gardła,Ksawek też został z tym tzm :katarem alergiznym....
w sobotę rano byłam w aptece po silniejsze leki na gardło i coś do płukania ,bo biały nalot u Klaudii na języku a mówiła jakby kluske w gardle miała,zaś Ksawek od popołudnia zaczął płakać ,ze go ucho boli!!!
Okazało sie ,ze mam syropu przeciwbólowego tylko na dwie dawki ,a apteki czynnej nie uświadczysz..cała noc to płacz Ksawiera ,marudzenie i cierpienie wielkie jego,nikt sie dziś nie wyspał.Rano na hurra postanowiłam od jakiejś znajomej wziąćś syropu jakiegoś ,ale koleżanka powiedziała mi żebym jechała na ostry dyżur,trochę sie cykałam ,bo nigdy nie byłam,ale nie mogłam na biednego płaczącego Ksaewka patrzeć
pojechaliśmy do Gryfic do szpitala ,a tam wskazali nam właściwą przychodnię która obsługuje pacjentów naszego lekarza w weekendy i święta,lekarz przyjął Ksawka ,a przy okazji od razu Klaudię i tak w domu mam 2x zapalenie gartdła i raz ucha środkowego,antybiotyki i leków reklamówka 180 zł .mniej w portfelu,ale Ksawek śpi,,z Klaudia od razu inaczej wygląda....czeka mnie cięzki tydzień .....dwoje dzieci w domu non stop
Zdrowka zycze
mi sie nie otwierahttp://img291.imageshack.us/i/dsc01059h.jpg/
to ja i Oliwka :-)
Dajcie znac czy wam sie to zdjecie otworzy

no mnie strasznie irytują takie posty.
kurcze dziewczyny juz mi sie nudzi,zatęskniło mi sie za Oliwką
dzwoniłam do teściowej to jej za bardzo sie nie spieszyło że ją przywiezie
także przed 19.00 raczej ich nie będzie.już sie nie mogę doczekać:-):-):-):-):-):-)
oj mamusce tesknoooo:-):-):-):-)
Witaw was dziewczyny bo nawet sie jeszcze dzisiaj nie przywitalam