reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
I co było do przewidzenia Adamek wygrał:tak::tak::tak::tak:
Juz od samego poczatku:tak::tak::tak:

A mój mąż tak namiętnie szykował sie na walke od godz. 19. A od 22 słysze chrapanie-budzę go i pytam jak gołota a on do mnie-" to ty nie patrzyłaś?":-D
No to niezle:-D:-D:-DA nie byl wkurzony ze przespal ta walke

Witam,

mój weekend nie nalezy do udanych :baffled:

Parszywe zatrucie parmowe + wysoka temperatura :wściekła/y:
Ale narazie jest ok, ylko, ze jeszcze nic nie jadłam :baffled: a boje sie co bedzie jak cos zjem...

Helenka wróciła wczoraj do domu, M musial po nia pojechac, bo dostała jakiejs wysypki... Spakowała soje zabwaki stanęła po drzwiami i powiedziala, ze na mame czeka :szok:

A jeszcze w związku z moim zatruciem, mam mało mleka i anika Ma rudna i cay czas przy cycku, noramlnie rewelacja :baffled:
Oj to niedobrze:no::no::no:Oby Tobie szybko przeszło:tak::tak::tak:
A mala dokarmiasz czy starcza Jej to co masz???No i daj znac co z Helenki wysypka

Moja Klaudia ma taka typowa kaszke na kolanach ,troche nad i troche pod i tez nie mam pojecia od czego:no::no::no:

No to teraz sie witam
Mlode pospaly do 8;30 wiec nie tak zle:-);-)Dominik juz wstal duzo wczesniej i buszowal po kuchni wyjadajac wczorajsza pizze:-D:-D:-Dlakomczuch jeden:-D:-D:-D
M jeszcze w wyrku wiec mam chwilke:tak::tak::tak:Ale juz Go slysze bo dzieciaki do Niego wlecialy i mowia ze ze wstac

AGNES
Super ze Oliwka taka zadowolona:tak::tak::tak:Niech sie wyszaleje a co:tak::tak::tak:
No i to Twoje sniadanko w lozku o fiu fiu:tak::tak::tak::-);-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dowikla i co była gorąca noc wczoraj?????:-p:-p:-p:-p:-p:-p
Ale Ty jestes ciekawska babo jedna:-p:-D:-D:-D
Wyobraz sobie ze M usnal podczas walki w salonie i przylazl do mnie dopiero kolo 2 w nocy:-);-)No ale nie spalismy;-):-)

Przed chwila dziewczynki wbiegaly mi do pokoju i krzyczaly ze tacie widac dupe:szok::szok::szok::-D:-D:-D

No to ja sie zmywam bo mlodzi juz wolaja wszyko po kolei:no:
Postaram sie jakos zagladac do Was:tak::tak::tak:
Milego dnia:-)

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
NATALINECZKA wedlug mnie nie jestes wyrodna matka :-)
Ja bym chciala miec tyle konsekwencji co ty Ale musze sie tego nauczyc bo Oliwka pomalu wchodzi mi na glowe Juz to widze
Musze byc konsekwentna I jak sobie tak z wami o tym pogadam i sie wezme za siebie to mysle ze dam rady A wy mnie prosze wspierajcie :-)
Bo w domu G i babcia z dziadkiem beda pewnie na mnie krzywo patrzec ze dziecku krzywde robie Tzn G to jeszcze ujdzie On mi nawet w tym postanowieniu pomoe ale moja mama :-(
No nic moje dziecko i ja ja bede iduczala
Mysle sobie wlansie ze jak bedzie w nocy chciala mleka to herbatka narazie pozniej stopniowo woda I jak bedzie bardzi plakala to wyciagne ja z lozeczka A jak sie uspokoi to zas ja do niego wloze

Aha zapomnialam napisac Ze Oliwak w dzien bardzo malo je i dlatego domaga sie w nocy No ale moze jak ja poglodze w nocy to w dzien wtedy wiecej zje ?
będziemy cię wspierac jak najbardziej bedziemy potrafiły:tak::tak::tak::tak:;-);-)
dasz radę, wiem to
A gdzie reszta dziewczyn bo chyba same jestesmy
ja jestem m przyjechal i nie da mi dojasc do necika :-:)-:)-:)-:)-(
I co było do przewidzenia Adamek wygrał:tak::tak::tak::tak:
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ale na koniec mi szkoda goloty juz bylo, taki marniutki sie wydawał jak ten go ojkładał :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Hej dziewczyny Najpierw samolubnie Pierwsza mega ciezka nocka za nami
Oliwka zjadla Mleko z kaszka z butli o 22 i poszla spac Obudzila sie o 24,20 z placzem Najpierw staralam sie ja uspokoic I glaskalam ja i mowilam do niej ciiiiiiiiiii Ale Oliwka sie nakrecila wiec wyciagnelam ja z lozeczka ale nie uspokoila sie tylko coraz bardzie plakala Zdecydowalam sie dac jej wode zabarwiona mlekiem I wypila 100 ml ale nie zasnela i dalej plakala Wzielam ja do siebie do lozka I ona przysypiala na 1-3 minuty i zas plakala Mialam juz do niej takie nerwy ze mowialm do niej powaznym i stanowczym glosem OLIWKA USPOKUJ SIE itp i uspakajala sie na kilka minut i zas ryk Wkurzylam sie obrucilam sie do niej plecami Ona plakala Ale w koncu padla z tego placzu Wprawdzie byla juz 4 ale padla i spala do 7 starego czasu :-)
SUKCESEM JEST TO ZE NIE JADLA MLEKA W NOCY 6,5 GODZINY jeszcze nigdy tak dlugo w nocy bez mleka nie byla Wiec jak na pierwszy raz to i tak postep :-)
Mnie sie marzy aby np jak zje o 22 tak pozniej o 6/7 rano mlkeczko A pozniej to karmienie o 22 przesunelabym na wczesniej No ale malymi kroczkami Ale juz bylam w nocy zalamana I zla ze musialam jej dc tego slabego mleka ALE I TAK JESTEM TERAZ ZADOWOLONA BO SUKSES W POSTACI 6,5 GODZIN JEST :-)

Oliwka juz nie spi Skacze po lozku Ja was poczytam teraz :-)
:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Gratulacje jeszcze ze 2 nocki i bedziesz miala spokój jak bedziesz konsekwentna to juz jutro mozesz miec spokojna noc
Od kolan w dół :baffled::dry:
to dziwna moze uczulenie jakies ????

a ja sobie tak na chwilke zasiadłam, m juz kreci noskiem ale co tam ;-);-);-);-)
wczoraj bylismy na urodzinkach u mojego bracika na 2 latka, nawet fajnie bylo, troche chlopki popili ale o 9 juz do domu poszlismy, czarek chcial juz spac, oczy tarl i ziewał :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
w dodatku chlopak mojej siostry popil i (na szczescie jak mnie nie bylo w pokoju) sobie zygnął troche na podloge troche na obrus :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
łeeeeeeeeee
bleeeeeeeeee

MAMO HELENKI wspolczuje biedoku meczysz sie strasznie I ta wysypka tez nie wiem co to u malej moze znaczyc Moze jutro do lekarza z Nia idz?
LUNA ja pracuje tzn jestem na wychowawczym w kauflandzie I teraz nigdzie nie mozna obslugiwac karty jak nie ma wlasciciela Na drugi raz musisz isc z M bo mysle ze bedzie ta sama sytuacja W moim kauflandzie by to nie przeszlo Sami byscie musieli z tymi zakupami wyciagac i wkladac :-pWiesz babka tylko tam pracuje i robi co jej kaza :cool2:
AGNES ciesze sie ze Oliwka u babci zadowolona :tak:
NATALINECZKA o wlasnie mialam wyrzuty ze nie dalam juz rady tak sie darla i dalam po 24 mleko slabe No ale i tak suma sumarum SUKCES NAJWIEKSZY W ZYCIU :tak:

MY SIE SZYKUJEMY DO SKLEPU oLIWKE MUSZE NAKARMIC DO POZNIEJ

Narazie podałam jej wapno i leki odczulające :tak: Jeśli nie zacznie schodzić to lecimy do lekarza bo wysypka idzie do góry :baffled: jest już na pupie :dry:

My tez musimy jakieś zakupy zrobić, ale mi się chce :baffled:

reklama
Witam Was Kochane :tak:
Ja nie mam wejśc na kompa bo cały czas ojciec przy nim siedzi i już zaczyna wszystkich w domu tym wkurzać, bo nawet nie ma jak poczty sprawdzić :no: bo o n musi pisać to niech se kurde weźmie kartkę i długopis :crazy: Kubek z M śpią jak na razie jeszcze godzinę im dam :tak: a co najlepsze u M z pracy wszyscy odchodzą i zostanie tylko on z jedną babą :no: takie przekręty w pracy robią, teraz tylko się modlę żeby wojsko w miarę szybko się odezwało :tak: mnie od dwóch dni głowa boli i żadna tabletka nie pomaga :wściekła/y: masakra już nie wiem co mam wziąć :baffled: rano tak ładnie słoneczko miświeciło ale już jakiś chmury naszły, dobrze że nie pada ale chłodno jest :tak: przejść się można żeby w domu cały czas nie siedzieć :-D

Ach i zapomniałam się Wam pochwalić że Kubek coraz częściej sam wstaje i chodzi, ale tylko po dużym pokoju :-D:-D:-D:-D taki spięty chodzi tylko żeby nie upaść hehe :-):-):-) śmiesznie wtedy wygląda :-D:-D

Do góry