reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Od kolan w dół 

Juz od samego poczatkuI co było do przewidzenia Adamek wygrał![]()

No to niezleA mój mąż tak namiętnie szykował sie na walke od godz. 19. A od 22 słysze chrapanie-budzę go i pytam jak gołota a on do mnie-" to ty nie patrzyłaś?"![]()

Oj to niedobrzeWitam,
mój weekend nie nalezy do udanych
Parszywe zatrucie parmowe + wysoka temperatura
Ale narazie jest ok, ylko, ze jeszcze nic nie jadłama boje sie co bedzie jak cos zjem...
Helenka wróciła wczoraj do domu, M musial po nia pojechac, bo dostała jakiejs wysypki... Spakowała soje zabwaki stanęła po drzwiami i powiedziala, ze na mame czeka
A jeszcze w związku z moim zatruciem, mam mało mleka i anika Ma rudna i cay czas przy cycku, noramlnie rewelacja![]()

A mala dokarmiasz czy starcza Jej to co masz???No i daj znac co z Helenki wysypka
Moja Klaudia ma taka typowa kaszke na kolanach ,troche nad i troche pod i tez nie mam pojecia od czego

No to teraz sie witam
Mlode pospaly do 8;30 wiec nie tak zle:-);-)Dominik juz wstal duzo wczesniej i buszowal po kuchni wyjadajac wczorajsza pizze

M jeszcze w wyrku wiec mam chwilke

AGNES
Super ze Oliwka taka zadowolona

No i to Twoje sniadanko w lozku o fiu fiu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
NO TO DZIWNA TA WYSYPKA OD KOLAN W DÓŁOd kolan w dół![]()

może As bedzie wiedzieć

dowikla i co była gorąca noc wczoraj?????

Ale Ty jestes ciekawska babo jednadowikla i co była gorąca noc wczoraj?????![]()

Wyobraz sobie ze M usnal podczas walki w salonie i przylazl do mnie dopiero kolo 2 w nocy:-);-)No ale nie spalismy;-):-)
Przed chwila dziewczynki wbiegaly mi do pokoju i krzyczaly ze tacie widac dupe

No to ja sie zmywam bo mlodzi juz wolaja wszyko po kolei

Postaram sie jakos zagladac do Was

Milego dnia:-)
Natalineczka555
kocham kochać :)

będziemy cię wspierac jak najbardziej bedziemy potrafiłyNATALINECZKA wedlug mnie nie jestes wyrodna matka :-)
Ja bym chciala miec tyle konsekwencji co ty Ale musze sie tego nauczyc bo Oliwka pomalu wchodzi mi na glowe Juz to widze
Musze byc konsekwentna I jak sobie tak z wami o tym pogadam i sie wezme za siebie to mysle ze dam rady A wy mnie prosze wspierajcie :-)
Bo w domu G i babcia z dziadkiem beda pewnie na mnie krzywo patrzec ze dziecku krzywde robie Tzn G to jeszcze ujdzie On mi nawet w tym postanowieniu pomoe ale moja mama :-(
No nic moje dziecko i ja ja bede iduczala
Mysle sobie wlansie ze jak bedzie w nocy chciala mleka to herbatka narazie pozniej stopniowo woda I jak bedzie bardzi plakala to wyciagne ja z lozeczka A jak sie uspokoi to zas ja do niego wloze
Aha zapomnialam napisac Ze Oliwak w dzien bardzo malo je i dlatego domaga sie w nocy No ale moze jak ja poglodze w nocy to w dzien wtedy wiecej zje ?

dasz radę, wiem to
ja jestem m przyjechal i nie da mi dojasc do necika :-A gdzie reszta dziewczyn bo chyba same jestesmy
I co było do przewidzenia Adamek wygrał![]()

ale na koniec mi szkoda goloty juz bylo, taki marniutki sie wydawał jak ten go ojkładał

Hej dziewczyny Najpierw samolubnie Pierwsza mega ciezka nocka za nami
Oliwka zjadla Mleko z kaszka z butli o 22 i poszla spac Obudzila sie o 24,20 z placzem Najpierw staralam sie ja uspokoic I glaskalam ja i mowilam do niej ciiiiiiiiiii Ale Oliwka sie nakrecila wiec wyciagnelam ja z lozeczka ale nie uspokoila sie tylko coraz bardzie plakala Zdecydowalam sie dac jej wode zabarwiona mlekiem I wypila 100 ml ale nie zasnela i dalej plakala Wzielam ja do siebie do lozka I ona przysypiala na 1-3 minuty i zas plakala Mialam juz do niej takie nerwy ze mowialm do niej powaznym i stanowczym glosem OLIWKA USPOKUJ SIE itp i uspakajala sie na kilka minut i zas ryk Wkurzylam sie obrucilam sie do niej plecami Ona plakala Ale w koncu padla z tego placzu Wprawdzie byla juz 4 ale padla i spala do 7 starego czasu :-)
SUKCESEM JEST TO ZE NIE JADLA MLEKA W NOCY 6,5 GODZINY jeszcze nigdy tak dlugo w nocy bez mleka nie byla Wiec jak na pierwszy raz to i tak postep :-)
Mnie sie marzy aby np jak zje o 22 tak pozniej o 6/7 rano mlkeczko A pozniej to karmienie o 22 przesunelabym na wczesniej No ale malymi kroczkami Ale juz bylam w nocy zalamana I zla ze musialam jej dc tego slabego mleka ALE I TAK JESTEM TERAZ ZADOWOLONA BO SUKSES W POSTACI 6,5 GODZIN JEST :-)
Oliwka juz nie spi Skacze po lozku Ja was poczytam teraz :-)

Gratulacje jeszcze ze 2 nocki i bedziesz miala spokój jak bedziesz konsekwentna to juz jutro mozesz miec spokojna noc
to dziwna moze uczulenie jakies ????Od kolan w dół![]()
a ja sobie tak na chwilke zasiadłam, m juz kreci noskiem ale co tam ;-);-);-);-)
wczoraj bylismy na urodzinkach u mojego bracika na 2 latka, nawet fajnie bylo, troche chlopki popili ale o 9 juz do domu poszlismy, czarek chcial juz spac, oczy tarl i ziewał

w dodatku chlopak mojej siostry popil i (na szczescie jak mnie nie bylo w pokoju) sobie zygnął troche na podloge troche na obrus

łeeeeeeeeee
bleeeeeeeeee
bo ja taki ciekawski typ jestemAle Ty jestes ciekawska babo jedna
Wyobraz sobie ze M usnal podczas walki w salonie i przylazl do mnie dopiero kolo 2 w nocy:-);-)No ale nie spalismy;-):-)
Przed chwila dziewczynki wbiegaly mi do pokoju i krzyczaly ze tacie widac dupe![]()

te twoje szczypiorki maja pomysły

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MAMO HELENKI wspolczuje biedoku meczysz sie strasznie I ta wysypka tez nie wiem co to u malej moze znaczyc Moze jutro do lekarza z Nia idz?
LUNA ja pracuje tzn jestem na wychowawczym w kauflandzie I teraz nigdzie nie mozna obslugiwac karty jak nie ma wlasciciela Na drugi raz musisz isc z M bo mysle ze bedzie ta sama sytuacja W moim kauflandzie by to nie przeszlo Sami byscie musieli z tymi zakupami wyciagac i wkladac
Wiesz babka tylko tam pracuje i robi co jej kaza 
AGNES ciesze sie ze Oliwka u babci zadowolona
NATALINECZKA o wlasnie mialam wyrzuty ze nie dalam juz rady tak sie darla i dalam po 24 mleko slabe No ale i tak suma sumarum SUKCES NAJWIEKSZY W ZYCIU
MY SIE SZYKUJEMY DO SKLEPU oLIWKE MUSZE NAKARMIC DO POZNIEJ
LUNA ja pracuje tzn jestem na wychowawczym w kauflandzie I teraz nigdzie nie mozna obslugiwac karty jak nie ma wlasciciela Na drugi raz musisz isc z M bo mysle ze bedzie ta sama sytuacja W moim kauflandzie by to nie przeszlo Sami byscie musieli z tymi zakupami wyciagac i wkladac

AGNES ciesze sie ze Oliwka u babci zadowolona

NATALINECZKA o wlasnie mialam wyrzuty ze nie dalam juz rady tak sie darla i dalam po 24 mleko slabe No ale i tak suma sumarum SUKCES NAJWIEKSZY W ZYCIU

MY SIE SZYKUJEMY DO SKLEPU oLIWKE MUSZE NAKARMIC DO POZNIEJ
Mama Helenki
i Aniki :D
Narazie podałam jej wapno i leki odczulające
Jeśli nie zacznie schodzić to lecimy do lekarza bo wysypka idzie do góry
jest już na pupie 
My tez musimy jakieś zakupy zrobić, ale mi się chce

My tez musimy jakieś zakupy zrobić, ale mi się chce

reklama
B
Beata1988
Gość
Witam Was Kochane 
Ja nie mam wejśc na kompa bo cały czas ojciec przy nim siedzi i już zaczyna wszystkich w domu tym wkurzać, bo nawet nie ma jak poczty sprawdzić
bo o n musi pisać to niech se kurde weźmie kartkę i długopis
Kubek z M śpią jak na razie jeszcze godzinę im dam
a co najlepsze u M z pracy wszyscy odchodzą i zostanie tylko on z jedną babą
takie przekręty w pracy robią, teraz tylko się modlę żeby wojsko w miarę szybko się odezwało
mnie od dwóch dni głowa boli i żadna tabletka nie pomaga
masakra już nie wiem co mam wziąć
rano tak ładnie słoneczko miświeciło ale już jakiś chmury naszły, dobrze że nie pada ale chłodno jest
przejść się można żeby w domu cały czas nie siedzieć 
Ach i zapomniałam się Wam pochwalić że Kubek coraz częściej sam wstaje i chodzi, ale tylko po dużym pokoju

taki spięty chodzi tylko żeby nie upaść hehe :-):-):-) śmiesznie wtedy wygląda 

Ja nie mam wejśc na kompa bo cały czas ojciec przy nim siedzi i już zaczyna wszystkich w domu tym wkurzać, bo nawet nie ma jak poczty sprawdzić

Ach i zapomniałam się Wam pochwalić że Kubek coraz częściej sam wstaje i chodzi, ale tylko po dużym pokoju

Podziel się: