reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ANABUBA czytamy twoje posty czytamy :-)
DOWIKLA zagladalam i nie widac Tzn ona cala szczeke ma taka npuchnieta Tzn zabki a ja sie na tym nie znam Mamy juz 8 zabkow Wiec teraz te dalsze zabki Po lewej stronie jakbym czasem cos poczula ale pewna nie jestem
W koncu sie bawi Uspokoila sie po czopku Kupie jej dzis w aptece czopki VIBURCOL na uspokojenie i masc na zabki

reklama
DOWIKLA zagladalam i nie widac Tzn ona cala szczeke ma taka npuchnieta Tzn zabki a ja sie na tym nie znam Mamy juz 8 zabkow Wiec teraz te dalsze zabki Po lewej stronie jakbym czasem cos poczula ale pewna nie jestem
W koncu sie bawi Uspokoila sie po czopku Kupie jej dzis w aptece czopki VIBURCOL na uspokojenie i masc na zabki

moja tez jak jej zeby ida to placze w nocy.a w dzien nic po niej nie widac
viburcol dobry:tak::tak::tak::tak:
moje zeli nazabkowanie nie moze bo dostaje chrypy alergicznej:eek:

Helenka chora, ale apetyt je dopisuje, właśnie mi powiedziała: Mamo zrobiłaś za małe sniadanie, to mi nie wystarczy :szok::-D

Na zabki polecam dentinox :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dowikala, dawaj, jakis Icek wawa-poznan kursuje :-p
Jasne:-D:rofl2:
W innych okolicznosciach bardzo chetnie ale to z lekka za daleko:no:
A moz umowimy sie na jakeis bigerskie spotkanko???
Ja oczywiscie proponuje u mnie:-p;-):-)Do kazdego terminu sie dostosuje:-);-)
no w koncu ktos czyta moje posty:-):-D:rofl2:
to jak amsz mokry to wez sobie Ambroksan albo mucosolvan-sa w tabletkach
Kochana,ja zawsze czytam wszysciutkie posty:tak::tak::tak:
Moze sobie kupie te tabletki dzisiaj :-):tak:

ANABUBA chrypa alergiczna?Jak ona wyglada?
Oliwka ma czesto chrypke ale nie wiem od czego Od zelu na zabki napewno nie bo juz bardzo dawno temu stosowalismy a chrypka jest i bez zelu
Ona wogole na gruby glos

Helenka chora, ale apetyt je dopisuje, właśnie mi powiedziała: Mamo zrobiłaś za małe sniadanie, to mi nie wystarczy :szok::-D
:-D:-D:-DOj mama,mama popraw sie :-p:-);-)
Moej ostatnio jakos tak nie wolaja jedzenia,nawet wieczorem moge ze spokojem zjesc kolacje:szok::szok::szok:co kiedys bylo niemozliwoscia

Na zabki polecam dentinox :tak:
Ja tez kupowalam dentinox,ale jak dla mnie te wszystkie zele dzialaja tak samo czyli wcale:-p:no:
Dobre jest takie cos do psikania co na bol gardla bo dziala znieczulajaco.Nazywa sie to hasco sept i inne tez sa jeszcze

Jasne:-D:rofl2:
W innych okolicznosciach bardzo chetnie ale to z lekka za daleko:no:
A moz umowimy sie na jakeis bigerskie spotkanko???
Ja oczywiscie proponuje u mnie:-p;-):-)Do kazdego terminu sie dostosuje:-);-)

Kochana,ja zawsze czytam wszysciutkie posty:tak::tak::tak:
Moze sobie kupie te tabletki dzisiaj :-):tak:

Ja jestem chętna :tak: Ale narazie nie wyrywna, Anika troszke maleńka :eek:

No ja właśnie stosuje dentinox u Helenki, twierdzi ze jej pomaga... ale to może być również efekt placebo:sorry:

reklama
ANABUBA chrypa alergiczna?Jak ona wyglada?
Oliwka ma czesto chrypke ale nie wiem od czego Od zelu na zabki napewno nie bo juz bardzo dawno temu stosowalismy a chrypka jest i bez zelu
Ona wogole na gruby glos
Jakie tam zaraz:-p:-p:-pMozesz zostac na weekend;-):-)

No to moje bestie juz wylazly z lozeczek i buszuja po pokoju a mialam cicha nadzieje ze jeszcze usna

No ja właśnie stosuje dentinox u Helenki, twierdzi ze jej pomaga... ale to może być również efekt placebo:sorry:
a moim teraz niczego nie daje na zabkowanie:no:Zreszta nawet nie wiem czy zabkuja:-D:-D:-D

Do góry