reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Adam miał w drodze powrotnej ze szkoły kupić zeszyt w linie żeby przepisać zeszyt od polaka i co?????????????zapomniał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:taaaa już mu wierze:dry::dry::dry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:trudno jutro rano pójdzie i kupi ma chłopak na weekend zajęcie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oJ malinka ,czy ty nigdy niczego nie zapomniałaś??:-D:-D:-D
Też masz z nim słodko :wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D

Kuba zjadł już pół parówki :wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D,właśnie mnie raczył o tym poiformować.:-D:-D:-D:-D
Już nawet złość na niego mnie minęła.
Pomijam fakt,że właśnie ugotowałam ziemniaki i kotlety się smażą.:-D:-D:-D:-D
Za kotleta to on i do nieba i do piekła pójdzie :-D:-D:-D:-D
Jedząc w tym tempie to on biedaczek stale musi być głodny,ja bym była:-D:-D
sunday_płaszczyka nie polecam ,bo dziadowsko uszyty to allegrowski żarcik był:tak:

reklama
Malina ,torebka listonosza super,pianino dla mnie śmieszna:-D:-D:-D:-D

W środę nie byłam na siłce ,bo się m nie wyrobił ,dziś sie szykujemy na 18,a od poniedziałku mamy zamiar 3 razy w tygodniu chodzić:rolleyes2:niestety w pewnym wieku ,ani kilogram w d ól:wink: nie drgnie bez potu na czole

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam weekendowo;-):tak:.Troszkę nadrobiłam:zawstydzona/y:.
Dorotka wszystkiego naj naj dla Oliwki z okazji roczku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dołączamy się i gorące buziaki przesyłamy:tak:.
A to obiecana komórka zwierzęca w moim wykonaniu.
(Nie patrzcie na blat ,bo jest pobrudzony różową galaretką:zawstydzona/y::zawstydzona/y:)
Ale smakowita;-):tak:,ja ostatnio robiłam Olkowi leśnego ludka na konkurs do przedszkola
Zobacz załącznik 176759

Wczoraj jak M wrócił z pifffka od kumpla,jego żona (moja koleżanka) na tygodniu poroniła w 5 m-cu:-(,w ciąży paliła:szok:,piła kawę i matkę chorą na głowie miała,nawet skarpety jej musiała zakładać i codziennie autobusem do szpitala z nią jeździć na zmianę opatrunków.Stres swoje zrobił - w poprzedniej ciąży od 4-go m-ca leżała,bo komplikacje były.Trumienkę już kupili i do jej ojca do grobowca pochowają.:-(.Nawet M nie śmiał się spytać o płeć.Matka teraz u syna jest w Warszawie i na spacery sobie chodzi a J. powiedział,żeby na oczy mu się nie pokazywała bo zabije,bo to przez nią K. poroniła.(*)

Fajne te torebeczki:tak::tak::tak:Ja lubie takie copki;-):-)
antek wstał i jak narazie bawi się w łóżeczku żyrafą:-):-):-):-)
a ja jednym okiem rozmowy w toku drugim bb trzecim:-):-):-):-)allegro:-D:-D:-D:-D
No to ale masz podzielnosc uwagi Kochana:tak::tak::tak:Ja tez czesto tak robie

MH dzieci zawsze są zdolniejsze od rodziców ,my zadziwialiśmy swoich ,a nasze dzieci nas,dzieki temu świat idzie do przodu :tak::tak::tak::tak:
Nic dodac,nic ujac:tak::tak::tak:
Helenka sama obsługuje DVD :szok::szok::szok:

Kochana o co bedzie czekala na Ciebie az Jej cos wlaczysz:confused::-);-)
Moje tez wszystko sobie same wlaczaja i czasem Im sie uda a czasem narobia jakies szkody
no Madziula ty się pytasz czy ja byłam grzeczna?????????????:szok::szok::szok::szok:ja ?????????????????? no ja to najgrzeczniejsza chyba na całym forum jestem:-D:-D:-D:-D:-Dw tamtym roku nic nie dostałam:-:)-:)-(bo mikołajowi sklep za szybko zamkneli:dry:miał donieść w innym terminie:sorry2:ale jakoś mu nie podrodze było:dry::dry::dry:
MH a masz już jakieś bliżej określone typy łóżka dla Helenki????
No wlasnie MALINUS Ty taka grzeczna i nic...ja nie wiem:-DW sumie to ja tez jestem rzeczna i nie pamietam kiedy u mnie byl mikolaj ostatnio:-p:-D

My juz po obiedzie i mlodzi mnie znowu wkurzaja a w szczegolnosci oczywiscie Dominik:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Przeciez ten gowniarz robi sobie co chce i ma w dupie to co do Niego mowie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam weekendowo;-):tak:.Troszkę nadrobiłam:zawstydzona/y:.

Dołączamy się i gorące buziaki przesyłamy:tak:.

Ale smakowita;-):tak:,ja ostatnio robiłam Olkowi leśnego ludka na konkurs do przedszkola
Zobacz załącznik 176759

Wczoraj jak M wrócił z pifffka od kumpla,jego żona (moja koleżanka) na tygodniu poroniła w 5 m-cu:-(,w ciąży paliła:szok:,piła kawę i matkę chorą na głowie miała,nawet skarpety jej musiała zakładać i codziennie autobusem do szpitala z nią jeździć na zmianę opatrunków.Stres swoje zrobił - w poprzedniej ciąży od 4-go m-ca leżała,bo komplikacje były.Trumienkę już kupili i do jej ojca do grobowca pochowają.:-(.Nawet M nie śmiał się spytać o płeć.Matka teraz u syna jest w Warszawie i na spacery sobie chodzi a J. powiedział,żeby na oczy mu się nie pokazywała bo zabije,bo to przez nią K. poroniła.(*)
O matko co za nieszczescie:no::no::no:
[*]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A juz im dam popalić :cool: SPodnie nie prszychodziły pisalam maile, to babeczka nie odpowiadała, jak zaczęłam spór to do mnie zadwoniła łaskawie, powiedziała, że wysłałą ale adresat nieznay... Rzeczywiście wysłała, tylko, ze koperta była pomazana i nazwa ulicy nie do odczytania :no:

Koniec tej tranzakcji, napewno nie bedzie dla niej mily :cool:
mi sie skonczył spór o wózek- gość ani widu ani słychu- konto zawieszone- też nie miał nigdy zadnych negatywów jako sprzedawca- tylko jako kupujacy jednego:eek:

no i zonk- na policje nie bede szla doniesienia składac i sie bawić w pieprzenie żeby jakąs kae z allegro dostac bo nei wiadomo ile tego będzie i czy wogóle dostane a teraz z małym dzieckiem nie ma jak:eek::no:

marta.. to straszne...:no::no:
[*]

reklama

Jejcia! [*] A tamte też poroniła? :-(

Do góry