reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

patrze ze te kozaczki w stolicy,ciekawe czy jest mozliowsc odbioru osobistego to sira by mi odebrala.Paulina ma jeszcze ale juz se male robia te co ma
no i niech ma raz rozowe:-D
a ze przekoslawia stopy ,mimo ze wkladki nosi to Weronika juz w nich nie pochodzi

reklama
FAJNE KOZACZKI :tak:
AGNES chyba masz racje jakas grzechotke kupie :tak:

Oliwka budzi sie pomalu Ja nadal w pizamie rozpizdziej w mieszkaniu ale co tamhihhi
Pozniej ide na miasto i do jakiegos dentysty pojde mojej na kase chorych babki chyba nie ma Postaram sie jeszcze z nia skontaktowac Tylko to jest zab z przodu to i tak bede musial za niego zaplacic
Wiec dzis musze isc do baku Bo denstysty i do kolezanki do szpitala I z tego sie strasznie ciesze Jejku jak jej zazdroszcze takiego malego szkaraba :tak:

a nie pocwalilam sie wam jaka mam roztropna corke

w sobote pomagam sie umysc Paulinie a ona do mnie"mamo jutro do kosciola idziemy?",ja na to "ze nie na cmentarz bo jutro 1 listopada wszytskich swietych".
a ona na to"a poznije DZIEN ZADUSZONYCH?????????"
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
poplakalm sie ze smiechu:-D

Paulina byla z klasa w piatek na cmentarzu.
wcozrja jak bylismy wieczorem to mowi"ze widziala przystojnego zolnierza".ja sie pytam gdzie widziala? a ona ze tam i pokazuje mi na "grob nieznanego zolnierza" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
HI ,HI dzień zaduszonych i przystojnego żołnierza widzi,może ona jest jak melinda gordon?????:-D:-D
witam sie i ja ,tylko poniedziałek wstał od razu jakie ożywienie na forum,,,ja mam dziś 2 dzieci w domu ,bo w naszej szkole 2 listopada zawsze maja wolne ,jakby ludzie tego dnia też do pracy nie chodzili:no:a potem będą sobotę jakąś odrabiać za to ,bezsens:tak::dry:
Sunday ,ale masz fajnie że idziesz do pracy ,a do tego do tak świetnej i miłej pracy:tak::tak:zazdroszczę ,bedziesz teraz opoiekunką ??

witam porannie poniedzilkowo:-)
za oknem -5 brrrrrrrrrr,ale chociaz slonce wychodzi
mala zjdla wlasnie kasze wiec postanowilam sie juz nie klasc i zobaczyc co was:-)
Matko, ale wcześnie sie z łóżka wygoniłaś, mi ciężo dziś byłp spać, tak przyjemnie...

a iu mnie wczoraj bylo 2 topnie na plusie i chmury i wiatr.co Ty na to???????????????:cool2:
lipa, i najgorsze jest to, ze juz u wszytkich bedzie taka lipa, i to na stale, z żadkimi wyjątkami

w ogole mam problem z mala.bo p ma dniowke czyli wraca po 16 do domu,mama ma problem ze zwolneiniem sie z pracy,na ojca nie licze ani na tescia.do sasiadow jej nie dam bo maly chory-wyladowali z piatku na sobote na ostrym dyzuzrze bo maly mial atak dusznosi-zapalenie krtani.
muse prosic bratowa w ciazy zeby przyszla z moim bratem ppilnowac malej poki moja mam nie rzyjedzie.
a do tego pociag mamy po 14 czyli pol godz wczesiej musimy wyjsc z domu,a Paulina konczy lekcje o 12.30:dry:
czyli musze kogos prosic zeby ja ze szkoly ktos przywiozl bo na piechote sie nie wyrobimy:dry:
o matko

Witam poniedziałkowo! Mam dzisiaj na 11.30 do pracy -pierwszy dzień!:eek::eek::eek:
trzymam kciuki, powodzenia.

a nie pocwalilam sie wam jaka mam roztropna corke

w sobote pomagam sie umysc Paulinie a ona do mnie"mamo jutro do kosciola idziemy?",ja na to "ze nie na cmentarz bo jutro 1 listopada wszytskich swietych".
a ona na to"a poznije DZIEN ZADUSZONYCH?????????"
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
poplakalm sie ze smiechu:-D

Paulina byla z klasa w piatek na cmentarzu.
wcozrja jak bylismy wieczorem to mowi"ze widziala przystojnego zolnierza".ja sie pytam gdzie widziala? a ona ze tam i pokazuje mi na "grob nieznanego zolnierza" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
rewelacja!!!!!!!!!!!!

alo Matki Polki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
pobudka!!!!!!!!1
zaraz moje dziecie wtsanie i bede musiala isc to wszytskie sie zleca:dry:
i tak si stało:-(

a takie kozaczki wlasnie ogladam dla Pauliny,tylko musze jej stope zmierzyc
Śliczne różowe kozaki ze skóry TCHIBO 36/37 (801524989) - Aukcje internetowe Allegro
swietne, ja musze dzis albo jutro połazić za kozaczkami dla małej, póżniej może być jeszcze gorzej, zimniej znaczy.

No i witam
Wczoraj wstałam na chwilkęod kompa, wracam, a tu laptop zamknięty, mężuś w seksi majteczkach zaprasza do siebie, no musicie mnie zrozumieć, ze już kompa nie wlączyłam...

A dzis zimno, znów, rano na minusie, mała w nocy troszkę się budziła, bo sie rozkopywała i marzła, no jak nigdy, a nie moge tam za mocno kaloryfera rozkrecić, bo robi sie paskudne powietrze, i za gorąco i dopiero jest problem, ble.
Zaraz wsiadam na rowerek, później zakupy, spacer, jakiś obiad-rybka dokładniej, mam nadzieje, że samochód dziś bedzie do odbioru bo na zakupy trzeba jecgać, a siadka pod wózkiem to za mało.

LUNA oczywiscie ze rozumiemy dlaczego wczoraj nie weszlas wieczorem na kompa ;-)

Oliwka wstala Juz przebrana i ubrana Bozimno jakos u mnie :-(
Zaraz jemy cos i kolo 12 wypad Umowilam sie z asystentka stomatologa na przed 13 aby zobaczyla tego mojego zeba :-(
Oliw cisnie kupke wiec zas przebieranie hihi Lece cos posprzatac w mieszkaniu

reklama
Zona chrzestnego Oliwki wczoraj urodzila o 18,50 Justynke 4100
Pierwsze dziecko kubisia urodzila w styczniu 2008 roku a wazyl 4350:szok:
Ja mialam cc ale ja podziwiam za takie kolosy ihihihi
Wlasnie z nia pisalam eski i ide tam do niej dzis zobaczyc to mala :tak:

gratulacje!

Witam poniedziałkowo! Mam dzisiaj na 11.30 do pracy -pierwszy dzień!:eek::eek::eek: Troszke ogarnełam w kuchni-gary pomyłam zaległe. Zjedliśmy z Maksem kanapeczki z serkiem i nie mam już pieczywa!:-( Bede musiała jeszcze przed pracą polecieć do sklepu jak opiekunka przyjdzie.
Głowę sobie muszę umyć, no i co ja na siebie włożę, przez ostatnie dwa lata chodziłam głównie w t-shertach!:szok:

Rano mój M uświadomił mi, że w samochodzie nie mam "drapaczki" do szyb a szron niesamowity! Muszę się poratować jakąś linijką!:eek::eek::eek:

sundey będzie dobrze.

witajcie poniedziałkowo.
jestem niewyspana. mały mi wstawał chyba z 10 razy w nocy.
u nas tylko + 2 stopnie, ale jest ładne słoneczko.
trzeba zrobić sobie jakąś kawkę i ogarnąć trochę mieszkanie. wczoraj wszystko zostawiłam jak przyjechaliśmy i tak stoi.

miłego dnia mamuśki.

Do góry