reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nad morzem też 4 stopnie ,a wiatr taki zimny dmucha ,ze w drodze do sklepu i z powrotem (około godziny taki maraton zajmuje) przemarzłam na kość ,uszy czerwone ,a głowę jakby zelazna obręcz ściskała ,tak sie kończy nie noszenie czapki i cieniutkiej apaszki w tę pogodę:frown:

reklama
Cholerka...Moje słonko już stwierdziło że koniec spania...wrr ale nie ma opcji,jeszcze jej z łóżeczka nie wyciągam,niech jeszcze pośpi bo potem będzie cały dzień się awanturować hehe :-D
O,położyła się :-D
Się nie śmiejcie że tak na bieżąco mam możliwość pisania,bo mam komputer przy ścianie,a tuż obok komputera mam nowo postawiony piec kaflowy-i mam małą przerwę w ścianie,więc widzę prosto łóżeczko córy :-D Taki mały podgląd ;-)

My też mieliśmy wczoraj fajną niedzielę z tym ,ze mniej sie z dziećmi bawiliśmy ,ale też fajnie było i zakończyliśmy dzień jak i Malinka:tak::-D
Ja dziś na obiadek zapodałam pyszną pomidoróweczke gorącą jak ogień piekielny,po tym przemarznięciu -pycha ,potem zrobię parę naleśników z twarożkiem ,bo zupa w moim zołądku trzyma sie jak woda na sicie:-D:-D:-Dzaraz głodna jestem:tak:

Nad morzem też 4 stopnie ,a wiatr taki zimny dmucha ,ze w drodze do sklepu i z powrotem (około godziny taki maraton zajmuje) przemarzłam na kość ,uszy czerwone ,a głowę jakby zelazna obręcz ściskała ,tak sie kończy nie noszenie czapki i cieniutkiej apaszki w tę pogodę:frown:
Ja tez jeszcze nie nosze czapki a do tego dzisiaj mialam kurtke bez kaptura:no::no::no:Jeszcze troszke przypizdzi i chyba zaczne zakladac czapke chociaz bardzo,ale to bardzo nie lubie:no::no::no:A pozniej marzne i narzekam na bol glowy i uszow

Ja sobie przed spacerkiem posprzatama w "kanciapie"-takie pomieszczenie obok drzwi wejsciowych do domu w ktorym mam piec gazowy,liczniki wody i dosyc duzo miejsca na rozne klunkry.Wystawilam dziewczynek rowerki,zawinelam w folie i poszly na balkon a tam bede wstawiala wozek jak beda mrozy i snieg

My też mieliśmy wczoraj fajną niedzielę z tym ,ze mniej sie z dziećmi bawiliśmy ,ale też fajnie było i zakończyliśmy dzień jak i Malinka:tak::-D
Ja dziś na obiadek zapodałam pyszną pomidoróweczke gorącą jak ogień piekielny,po tym przemarznięciu -pycha ,potem zrobię parę naleśników z twarożkiem ,bo zupa w moim zołądku trzyma sie jak woda na sicie:-D:-D:-Dzaraz głodna jestem:tak:
Ja dzisiaj na obid odsmaze ziemniaczki i do tego mam karkowe z soesm i cala duze miske surowy :-):tak:
Na jutro tez jeszcze mam kotlety z cyckow a na pojutrze zostanie jeszcze napewno karkowa;-):-)a wiec mam luz z gotowaniem:-p:-p:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Taka godzina przychodzi ,kiedy najchętniej bym na drzemkę poszła,a tu 18 dzień weidera (się skromnie pochwalę) czeka:tak:a wolę teraz niż wieczorem po siłowni ,bo wtedy to już tylko na twarz padam.....:tak:
Ale Dowikla ,masz dobrze zero gotowania i same pysznosci

Ja tez jestem jakas zmulona:no:W sumei siedze,patrze ale jakos nic nie widze hehe:-D:-D:-D
Polozylabym sie ,ale jak sie poloze to bedzie mi bardzo ciezko wstac jak mlode sie obudza:p

MADZIULKA
Gratuluje wytrwalosci:tak::tak::tak:

My po spacerku :tak:

Nakupiłam Helence naklejek z myszka miki :tak: już obklejona ściana koło łóżeczka :tak: I jeszcze gwiazdki, teraz to już stamtąd nie wyjdzie :-D Od wczoraj nie odchodzi od łóżka, ciekawa jestem kiedy jej się znudzi :-p

A ja zapomniałam pieczywa kupić :eek:

a jeszcze nagotowałam sobie ziemniaków na kopytka i teraz nie chce mi się robić :eek:

Witam nową mamusię :tak:

reklama
MH
To dobra jestes z tym pieczem hehe
A to ze Helence tak sie podoba wyrko to chyba dobrze;-):-)Chcialabym Ja widziec buszujaca caly dzien kolo niego:-);-)

A ja wczoraj rano wuszlam sobie na balkon w pizamce i w kurtce a pozniej tak z rozpedu wzielam smieci i poszlam je wyniesc tez w pizamie:-D:-D:-D:szok:

Do góry