Napisz ,napisz albo od razu mu natłucz odpowiednio do głowyha no tak musi wcześniej żeby na pewno doszedł.
kurczę może i ja napiszę, bo w tamtym roku to o mnie zapomniał![]()

Moje dzewczyny wlasne wstaja,wiec za dlugo to mi nie pospaly

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napisz ,napisz albo od razu mu natłucz odpowiednio do głowyha no tak musi wcześniej żeby na pewno doszedł.
kurczę może i ja napiszę, bo w tamtym roku to o mnie zapomniał![]()
Napisz ,napisz albo od razu mu natłucz odpowiednio do głowy;-)
![]()
As,kochana aż tak źle poszło?
Ja jak po ogień,bo do pracy zmykam.Na obiad ziemniaczki i koreczki z dorsza już zjedliśmy.
Ocho ,musiało być grubo...
spotkanie pozostawiam bez komentarza![]()
śliczne te kozaczkia ile dałaś za te tchibo???? bo w realu na sytoisku tchibo kosztują 119.99
:
Wizytę potwierdzałam 25 października,zajeżdżam i co - doktorka po zabiegu w szpitalu a mendom ciężko było zadzwonić,że wizyty nie będzie
.I na 19-go przełożona wizyta
.
Zobaczcie jak laska kombinowała
Dwa lata bez pracy, ale z pensją - Biznes w Onet.pl
witam.
Odebrałam właśnie Kuby orzeczenie o przyznaniu klasy integracyjnej.
Orzeczenie zawiera 7 stron opisudiagnoza 3 str,zalecenia 3 str i 1 strona uzasadnienia.
Dziś mam to specjalne spotkanie w szkole w sprawie Kubusia.
Teraz to mnie mogą w dupę przez papierek pocałować.
W poradni się postarali i wszystko pięknie napisali a ja idę się kłócić o indywidualne prawa mojego dziecka.![]()
a pokażesz te rajstopy?może to z frotte?gdzie je kupiłaś?bo ja też szukam u mnie są grube frotte po 23złmasakra a przynajmniej3 pary trzeba kupić,na allegro znalazłam po 15zł za szt to chyba tam kuoię bo wszędzie drogo,to nawet z przesyłką wyjdzie mi mniej niż umnie w sklepie miałąbym kupić
:
Ja to chyba muszę do was od samego rana zaglądać bo o tej godzinie to już ciężko nadrobić :-(
Anulka obudziła mnie dopiero przed 9tą,i nie wiem,czy ja taki mocny sen miałam czy ona tak późno się obudziłaAle chyba obstawiam tą pierwszą opcje...
Ania pobiegała po całym domu,i zaczęła się robić marudna więc dałam ją do łóżka,może zaśnie bo coś oczka pocierała mocno..No nic,zobaczymy ;-)
Właśnie z psem byłam,kurcze,ubrałam bluzkę na krótki rękaw na to dość cienki sweterek i było mi ciepło...Fajnie dzisiaj jest na dworze :-) Może namówię męża dzisiaj na jakiś wspólny spacerek ;-) hihi
Coś mi przemknęło o pracy....Powiem wam że ja szukałam jakiś czas temu,zresztą wsumie to nawet pracowałam od 16-21 ale jak wracałam do domu to Ania spała...Wychodziłam to też spała,ona zawsze rano musi się jeszcze zdrzemnąć...Więc jak budziła się ok.9 tak gdzieś o 11-12 szła spać.więc praktycznie nic czasu nie spędzałam z dzieckiem...Pewnego dnia mąż mi zaczął coś opowiadać ile Anie nauczył itp.stwierdziłam dość...Wolę nie tracić tych najpiękniejszych chwil u dziecka,kiedy mówi pierwsze mama itd....No i tak sobie siedzę w domu teraz :-)
Z tym że ja mam o tyle lepiej że od biedy dajemy sobie radę jak ja nie pracuję...Mąż jest górnikiem,więc źle nie jest,ale wiadomo,są momenty kiedy mocno nam brakuje do 10-tego...Ale to bardziej wina kredytów i naszego rozwalania niż małych zarobków...
Szczerze to niezazdroszczę tym mamom które naprawde zmuszone syt.finansową muszą iść do pracy...Chociaż,jest też druga stronaJa po roku siedzenia w domu mimo że wtedy to już wogóle nie musiałam pracować stwierdziłam że mam dość,że chcę do ludzi
hihi
Tak źle tak niedobrze ;-)
no i super to obyś szybko znalazła pracę powiem ci w sekrecie znajdziesz i to szybko;-)
a ja wam powiem tak a prpo tego artykułu poszłm do pracy jak adam miał 13 m-cy pracowałam ponad 4 lata bez dnia zwolnienia ba nawet 3 urlopy miałam nie odebrane i 300 godzin nadgodzin zaszłam w ciążę z julką szefowa wysłała mnie na urlop a następnego dnia trafiłam do szpitala i do końca ciąży na zwolnienie urodziłam julę wcześniej potem macierzyński 3 m-ce urlopu i 2 lata wychowawczego pracoowałam 2 lata znów zero zwolnień opieki nad dzieckiem tylko kilka dni urlopu....i zaszłam w ciążę z antonim ..i znów w 3 m-cu zwolnienie do końca ciąży macierzyński zaległy urlop i wychowawczy na 3 lata i nie mam żadnych wyrzutów sumienia![]()
podzielcie się trochę tym słoneczkiem, u nas szaro i pada deszcz:-(
ja mam takich znajomych co w dzień jak dziecko spało wszystko wyłączali (telefony itp.) ale to już przesada.
Bylysmy na spacerku i bylo całkiem przyjemnieTeraz mlode juz spia od prawie godziny a Dominik pisze list do Gwiazdora
Jak sie wyspia i najedza to moze uda nam sie wyjsc jeszcze raz chociaz na podworko:-)![]()
co sie stało????/ czemu taka zła jesteś?cs nie posżło dobre?
Bylysmy na spacerku i bylo całkiem przyjemnieTeraz mlode juz spia od prawie godziny a Dominik pisze list do Gwiazdora
Jak sie wyspia i najedza to moze uda nam sie wyjsc jeszcze raz chociaz na podworko:-)![]()
Oliwka dziś też krutko spała,tylko 1h no i dobrze bo pójdzie wcześnie spaćNapisz ,napisz albo od razu mu natłucz odpowiednio do głowy;-)
Moje dzewczyny wlasne wstaja,wiec za dlugo to mi nie pospalyOby mi tylko nie ryczały do wieczora bo chyba zwariuje
![]()
Oliwka dziś też krutko spała,tylko 1h no i dobrze bo pójdzie wcześnie spać
Aha dorota pisała mi sms ,są już małą w szpitalu.Mała jest podłączona pod cewnik i dorota mówi ze ciężko ją w tym utrzymać ale jakś dają radę.Są zadowoleni ze szpitala.jak będę cos więcej wiedziec to napiszę.
Uciekamy na spacer bo sliczna pogoda,dalej 10C i słońce świeci,ubieramy się jesiennie,kozaków jej na bank nie założę bna taką pogodę![]()