reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MaMalgosia to co prawda bylo pylanie do asi ale chyba moge sie wypowiedziec. mysle ze powinien jescze ze dwa razy spac! z tym ze kazde dziecko inaczej zawsze. ja kladlam hubert dlugo jak mu sie chcialo ale potem ustawilam mu spanie i teraz nie patrze czy mu sie chce tylko wiem o ktorej ma isc i on tez sie przyzwyczail i tak spi. pomimo ze ma juz rok skonczony spi rano o 10 (wlasnie usnol) i potem o 16 po poludniu to nawet ze dwie h.

reklama
czesc laski ;) :p Ja już od 8 na nogach ..popsiątałam <MaMałgosia cicho bądz > >:D domek przed wyjadem . Umyłam łepetynke itp.a teraz pakuje całą hołote i o 13 spadam na załuzony odpoczynek .Wracam w niedziele .
Macie tesknić !! :p

lady nie masz sie co martwic bedziemy na pewno tesknic!!!!!!!
a poza tym dobrze ci jak taksobie mozesz pojechac i juz sie o nic nie martwic tez bym tak chciala! a daleko macie do tesciow?

No właśnie on też tak spał, czyli o 10 , a pózniej na spacerze czyli ok godz 15. Na dworze mu sie śpi znakomicie to potrafi przespać nawet i 2-3 godzinki. Jedną drzemkę ma od momentu jak póżniej idzie spać (z własnej woli) i śpi do 9-10  ::) Może i dlatego.
Mordziulka jasne , ze mozesz sie wypowiadać, bo ja zadałam to pytanie Joasi ze względu na to, ze na dzieci są a takim samym wieku. Ale zdanie każdej mamusi jest dla mnie ważne  :) Chyba zastosuje podobną metodę co ty. Zapewne wszystko powróci do normy jak szybciej będzie chodził spać  ::)

LADY  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: wiedziałam  :laugh: :laugh: :laugh:

No to baw się dobrze kochana  :) My nie tylko będziemy tęsknić , ale i zazdrościc  ;)

co macie dzis w planach na obiadek? bo ja nie mam pojecia co zrobic zeby postne bylo a i za razem zeby mezulek sie najadl-straszny glodomor!!!!!!! ;)

ja mam w planach spacer do babci na obiad ;) ;D Więc nic ci nie podsunę. Moja babci też nie uznaje mięsa w piątki więc czekają mnie pierogi ruskie i zupa szczawiowa mniam mniam uwielbiam ;D Ja w piątki najczęściej robię rybę (z domu to wyniosam ) ;)

reklama
Dziewczyny jak sądzicie, a może i wiecie , czy tekst napisany piórem wiecznym utrzyma sie zawsze czy może po kilkunastu latach zacznei blednąć , az w końcu nic nie bedzie widać ?? Może wyda wam sie głupie to pytanie, ale dla mnie to wazne, bo chcę zacząć małemu pisać pamiętnik i chciałabym to rbić piórem wiecznym , ale niew iem ile ono wytrzyma. Mam zamiar mu dać moje zapiski w dniu 18 urodzin. ;D

Do góry