reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wiesz co to fajny pomysl! ale za 18 lat na pewno nie zwietrzeje. a nie mozesz na kompie pisac? i wydrukoweac mu jak ksiazki? ale w sumie takie bardziej oryginalne jest pisane recznie! mysle ze spokojnie mozesz pisa piorem przeciez w koncu ono jest wieczne!!!!
ja mam zeszyty mojej siostry sprzed 20 lat jak do szkoly chodzila i wszystko widac!

Mordziulka bardzo chciałabym Ci coś zaproponować, ale ze mnie marny kucharz. Robię to co najłatwiejsze i znane. Moja druga połowa robi za kucharza w domu, bo mu to wychodzi znakomicie.

Nie chcę na kompie , bo to własnei takie bezpłciowe jet. Chcę własnoręcznie to napisać. NO własnie nie wiem jak to z tą "wiecznośćią" tego pióra jest. Ja bym chciała , zeby te moje zapiski przetrwały sługo. Prawie 20 lat minie jak ja mu je dam, a marzy mi sie zeby on i swoim dziecią to pokazał. Mojej znajomej praprababcia pisała taki pamiętnik swojej córce. Teraz to coś bezcennnego w ich rodzinie. Marzy mi sie zeby cos takiego podarować mojemu synkowi. ::) ::)

Lady baw sie dobrze! :laugh:

u mnie obiadek sie juz gotuje barszczyk czerwony z ziemniaczkami.

Małgosia ja bym pisała piórem. Wogóle ja lubie pisać piórem zwłaszcza listy, chyba został mi taki nawyk ze szkoły, kiedy jeszcze obowiazkowo pisało sie piórem ;)

MaMalgosia to naprawde super co chcesz zrobic i jesli u twojej znajomej to przetrwalo to dlaczego nie u ciebie? poza tym jest masa listow z II wojny sw ktore przetrwaly a maja juz ponad 60 lat to chyba duzo nie? takze pisz spokojnie a jak zobaczysz ze tekst zaczyna zanikac to najwyzej zalakuj.....hihihi

reklama
Do góry