reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja dzisiaj dostałam decyzje o becikowym  ;D że od 20 moge odebrać więc eskapada na zakupy gwarantowana. Niestety kawałek garderoby musze zakupic w rozmiaże XL bo po porodzie to mi się jeszcze tu i ówdzie zostało  ::)

reklama
Sylwia ale Twoja siostrunia do Ciebie podobna  :) Fajnie ..... A moim marzeniem jest mieć siostre, tylko , ze w przeciwieństwie do Was moje sie nigdy nie spełni  :( :( , a L-ke to mieć jeszcze będziecie jak brzdące zaczną chodzić  :p :p

Joaśka powiększyły, ale i wydłużyły  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Ja to mam paskudne normalnie , az sie wstyd przyznac , ale wam to mogę tylko ciiiiiiiicho  ;) :D :D

Wiem ze z siostra jestesmy podobne . NAwet jak milam dlugie wlosy no nas mylili ;D ;D JEny dizeczyny ale wy chudzielce jestescie JA przed ciaza nosilam 40 a porywach do 42 a teraz 44 buuuuuuuuuu
JA sie zaparlam nic nowego nie kupie MUSE dojsc do siebie, tylko co sie stanie z biustem hmmmm
Maz trwierdzi ze moze zostac tylko brzusio moze bym mniejszy!

sylwia-lesiak pisze:
Joaska jak dlugo mas zamiar jeszcze cycolic?? ;D

do lipca...........

sylwia-lesiak pisze:
I jakie poczatki byly po wprowadzenie innego jedzonka kiedy to zrobilas i jak to wygladalo??

oj to dluga historia, po krotce powiem, ze na poczatku 6 miesiaca wprowadzilam Kubue soczek jabkowy, pozniej marchwiowo-jabklowy, potem przeciez jabkowy, marczewke, potem pierwsza zupka z bobowity, i tak kolejno powoli watzuwka, a pozniej krolik, indyk, inne owoce, zalezy co w danym miesiacu mozna wprowadzic......

reklama
Ja JAsiowi wczoraj po raz pierwszy dalam troszke zupy ( mimo ze skonczyl 6 miesiecy to od 5 dalam, tam na poczatek) Jak dlugo same wazywne dawac??I po jakim czasie wprowadzis np deserek??

Do góry