reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Joasia wszystkie Gerbera miały mąke ryżową, Bobovity kilka było bez. Ale przez dwa lata może z tym coś zrobili. Od roku już nie zaglądam na te pułki ;D ale może znów będę... Bardzo bym chciała!

reklama
Magdalenka pisze:
Joasia wszystkie Gerbera miały mąke ryżową, Bobovity kilka było bez. Ale przez dwa lata może z tym coś zrobili. Od roku już nie zaglądam na te pułki ;D ale może znów będę... Bardzo bym chciała!

chyba juz cos z tym zrobili............

a z Twojego postu wnioskuje, ze starasz sie o dzidzie............mam nadzieje, ze sie uda!!!!!

Pyska super :) ciesze sie ze aparacik jest ok ;D

redMayka pisze:
rany dziewczyny musze sie pochwalic. juz wam pisalam, ze w lipcu planujemy slub...no i wlasnie dowiedzialam sie, ze dostaniemy wlasne M w prezencie slubnym i to odrazu 3 pokoje. teraz mamy sobie znalezc, takie, ktore bedzie nam odpowiadalo (metraz, lokalizacja, no...wogole wszystko), a w lipcu przeprowadzka.

wielkie GRATULACJE !!!! :)
a ja juz po 1 praniu , psiataniu , obiadek naszykowałam , Jasio lulka , spadam powiesic pranie i zaraz zasiade czytac zaległosci ::) a potem na spacerek :)

a zapomniałabym ...kupiłam dzisiaj rano Jasiowi fotelik do auta :p jak zwykle na allegro ::) :p

....pewnie jakbym mogła to kupywałabym tam też chleb i mleko codziennie rano ::) :p

Hej mamuśki
ja też objadek mam dziś skromnie tylko zupka ogórkowa z grzankami.Mój mąż nie przepada za zupkami ale jak grzanek dorobie to nawet zje ze smakiem  ;)
Biedronka my nacieliśmy się raz na allegro i 200 zł poszło, :-[ :-[ więc teraz troszkę przystopowaliśmy, a jak już to dokładnie sprawdzamy gościa
Redmayka ja też chcę taki prezent do kogo mam się zgłosić???

reklama
A co do słoiczków to ja też się wypowiem.
Ja traktuję słoiczki jako sosik do dania głównego mojej niuni.Gotuję wtedy ziemniaczka z brokułkiem czasem jeszcze z marchewką potem to rozgniatam z masełkiem i na to danie ze słoiczka tak ok pół z niego .Lub gotuję ryż razem z kaszą jaglaną albo inną kaszą i na to też ze słoiczka.Ja jestem zadowolona że je kaszę i warzywka a ona bardzo lubi smak tych dań ze słoiczka.ale robie to średnio raz w tygodni a tak sama jej gotuję ;) ;) :p

Do góry