reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

po 1 zrozumiałabym że nie dostal prezentu jakby nie wiedzieli o nim, ale jak M był na pogrzebbie miesiąc temu to mówil że niepryjechalam bo z małym jestem w domu...
po 2 jak dostawał pieniąde to mogli to podzielić na pół....

a jak ja powiedziałam, że Patryk powinien się podzielić z Maksem, bo on nic nie dostał to oczywiście obaj z M na mnie foch:eek:

a tak wogóle, to nawet moja rodzina patrykowi prezenty kupuje... mimo że to nie moje dziecko.....:eek:
a tu przexiez Maks to syn Adama tak samo jak Patryk więc nei wiem o co chodzi:eek:

a M oczywiście twierdzi że Patrykowi zabierac nie będzie:eek:
ale jak ktoś z rodziny by dał Maksowi kasę bez okazji a Patrykowi nie to bym to podzieliła po równo:eek:

Ostatnia edycja:
reklama
A tu na moje 7500 ;-):tak:
Bal7m12.jpg

481f7e980022920b4af2fd5a
4884_full.jpg

po 1 zrozumiałabym że nie dostal prezentu jakby nie wiedzieli o nim, ale jak M był na pogrzebbie miesiąc temu to mówil że niepryjechalam bo z małym jestem w domu...
po 2 jak dostawał pieniąde to mogli to podzielić na pół....

a jak ja powiedziałam, że Patryk powinien się podzielić z Maksem, bo on nic nie dostał to oczywiście obaj z M na mnie foch:eek:

a tak wogóle, to nawet moja rodzina patrykowi prezenty kupuje... mimo że to nie moje dziecko.....:eek:
a tu przexiez Maks to syn Adama tak samo jak Patryk więc nei wiem o co chodzi:eek:

a M oczywiście twierdzi że Patrykowi zabierac nie będzie:eek:
ale jak ktoś z rodziny by dał Maksowi kasę bez okazji a Patrykowi nie to bym to podzieliła po równo:eek:

Patrykowi zabierać nie wolno :no: Bo to on dostał, a to nie jego wina, że rodzina jest niesprawiedliwa. Jakbyś mu zabrała to by miał kare za to ze nic nie zrobił.

A to że swojemu nawtykałaś, za rodzinkę to dobrze:tak:, niech i ustawi :tak:

Zlamało mnie wpół :no: Lecę poleżeć :eek:

A tu na moje 7500 ;-):tak:
Bal7m12.jpg

481f7e980022920b4af2fd5a
4884_full.jpg

No no szkoda, że mam daleko:rofl2::rofl2::rofl2:

Patrykowi zabierać nie wolno :no: Bo to on dostał, a to nie jego wina, że rodzina jest niesprawiedliwa. Jakbyś mu zabrała to by miał kare za to ze nic nie zrobił.

A to że swojemu nawtykałaś, za rodzinkę to dobrze:tak:, niech i ustawi :tak:

Zlamało mnie wpół :no: Lecę poleżeć :eek:

nie wiem

ja bym tak zrobiła i Patrykowi dała, no ale.... moe masz racje

Madea, ja cie rozumiem, jesteś w bardzo trudnej sytuacji :-( I cała masa, trudnych decyzji, przed tobą :tak:

Ale ja np nie zabrała bym Helence po to, żeby się podzieliła z Aniką :no: A jak przychodził ktoś nas odwiedzać jak Anika była noworodkiem to mówiłam, że jak mają obdarować tylko jedno dziecko to niech to będzie, Helenka ponieważ Niki nic nie rozumie.

Oczywiście z czasem to się musi wyrównać jak mała zacznie być kumata :tak:

No ale ja myślę jako matka dwojga dzieci :sorry:

I solennie obiecuje, więcej wykładów nie będzie :rofl2::rofl2::rofl2:

A ja się p9chwliła, i Niki mi się drze :wściekła/y::wściekła/y: Ale czytałam książkę od Ciebie i jestem twarda :-(

A tak sie nagadalam przez telefon ze uszy mnie bola:-Dod sluchawki oczywiscie:-D:-D

Medeuska tak jak pisze MH to nie wina Patryka:tak:rodzina jakas pofyrtana czy co:eek:

Dorota ciezko sie czytalo ale przebrnelam:-D czasami i takie wypadki chodza po ludziach:rofl2:Twoja jaka sliczna w podpisie:tak:chyba masz nowy podpis czy wczesniej nie zauwazylam:eek:

Marta ale wyzerka i jest czym popic:rofl2::rofl2:

reklama
Do góry