reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Tak wiem ,miało nie juz nie być:-D,ale czym mam mu natrzeć te stopy????czosnkiem??:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no czosnkiem..smieszne??? może:rofl2: ja nie robię tego tylko moja szwagierka mi cały czas mówi ze jak ma katar to niecierać . którać tam babka tak robi i działą....ale mi sie tam nie chce

ja wczesnej tez nie - ale obiecaam mu ze jak bedzie palic to za każdego papierocha dostanie- sam się na to zgodził- wie że nie może palic a i tak to robi:wściekła/y: co innego jakby mu nic nie było i tak od mojego widzimisie ni emógl palic ale przez fajki i tłuste jedzenie miał operacje i prawie zawał:wściekła/y::wściekła/y:

nie po to wydaje 300zł na tabletki miesięcznie zeby on palił:wściekła/y:
a moj M palił jak smok 2 paczki na dzień. Smród, kasa i żółte zęby:wściekła/y: aż w końcu rzucił jak byłam w ciąży:tak:bo stwierdził ,że szkoda mu zdrowia i i mnie tez ciagnęło, żeby mnie nie denerwować:tak::tak::tak::tak:i moje złoto nie pali półtora roku:-)

reklama
:no::no::no::no::no:
wole komus oddac,nie jestem zachlanna.wiekszosc zabwek dostaja,ja czasami jakas lalke kupie.a poza tym niektore sie na allegro ni nadaj,no i u bratwoej na wilkanoc bedzie bobo,a pozniej mozeu mojej siostry to im sie przydaa moze ja sie na 3zdcyduje:rofl2:o ile to tego czasu nie zwraiuje;)
aha:-p jak masz komu oddac to jasne:tak:

Medeuska a jak twoja dieta? Bo z tego co zjadłaś na śniadanie to chyba poszła w odstawkę?:-D:-D
Ja też do świąt nie zgubię tych 3 zalegających kg:no::no::no:

Medeuska a jak twoja dieta? Bo z tego co zjadłaś na śniadanie to chyba poszła w odstawkę?:-D:-D
Ja też do świąt nie zgubię tych 3 zalegających kg:no::no::no:
kochana moja dieta... juz pisalam:rofl2: od stycnia sie biore:rofl2: a w suwaczku pise-moja dite- jem wszytko ale ćwicze:rofl2: a ćwicze tez jak mi sie zachce:confused2:

w styczniu robie kopenhaską- bo tak to ja ni eumie sie bez konca meczyc bez wielkich efektów:no: wole 2 tyg sie pomeczyc i nie jesc tego na co mam ochote tylko to co w diecie i schudnąc 6 kg niz pol roku nie jesc slodkiego i schudnąc 2 albo 3kg:confused2:

a wiem ze mi nie wróci bo juz kiedys kopenhaska robilam:tak: a zawszejadłam wszystko na c mialam ochote:tak:
teraz tez bym nie przytyla- tyle ze nie schudne też jak nie zrobie diety:confused2:

po niwym roku zaczynam:rofl2:

mój cel- miec idealna figure na wiosne:-):-):-)

reklama
Do góry