reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja właśnie od Anki z regionalnego wróciłam:tak:,zrobiłyśmy wymianę ubranek dla dzieci - ja jej po Julu a ona po swoim dla chrześniaka M:tak:.
Jutro M jedzie wędzić i Jula bierze ze sobą :-p:tak:a Olka do przedszkola jeszcze 2 dni puszczę:tak:,to w końcu na pocztę spokojnie będę mogła pójść:sorry: tylko jak ja z 3 paczkami zajdę:confused2::eek:,chyba sanki wezmę;-):tak::-D:-D.
My na wigilię do teściów albo focha zapodam i nigdzie nie pojedziemy:no: a znając życie mój brat zawita na okres święta-Nowy Rok:confused2::tak:.
Niezła choinka;-):tak:,z czubkiem:szok::-D:-D:-D:-D.

medeuska zwierz się...nie mów tylko że masz ogólnego dołka zimowego....przytul się do M i będzie gicior ajak nie to ja Cię przytule

witaj w Polsce.
dobrze,że już dotarliście.:tak:

Sliczna ta choineczka.
Oliwka dziś będzie grzeczna i da odpocząć mamusi.:tak::tak:
Zjadłam w sumie 20 tabletek i zaczeło odpuszczać powoli.
Mogę już do końca złożyć rekę w pięść,a to dobra oznaka.:tak::tak::-)
20 tabletek ????:szok::szok::szok:Dobrze ze przechodzi
AS
Super ze Tobie przechodzi:tak::tak::tak:A nie mowilam;-):-)

Tearz kilka foteczek Wam zapodam
Super Bardzo podobaja mi sie te dzwoneczki na drzwiach i ta chineczka malutka w kuchni Super pomyslowe No i kto wam sie tam skrada po balkonie ?????????:-D:-D
dowikla u Was w każdym kącie święta!!! Super i tak przyjemnie:tak::tak::tak: my wrciliśmy z lasu ale Michał w 20stopniowy mróz nie chciał szalec na sankach:no::no::no: także sanki były 5cio minutowe i do chaty na cherbatkę przy kominku:-). Kurcze Wy już gotujecie i pieczecie ale fajnie:tak::tak::tak:
U Ciebie bylo dzis -20 ?????????:szok::cool2:
Ja powolutku dochodzę do siebie.
Mam zamiar dziś u Kubusia ubrać choinkę .On ma sztuczną taką 180 cm.
Klaudia swoją ubierze pewnie jutro dopiero
a ja dziś może jeszcze w kuchni ubiorę jak mi się będzie chciało.
Za to na pewno dziś robimy przemebloanie w salonie,specjalnie dla choinki :-D:-D:-D:-D
U Ciebie to kilka choinek bedzie Bo widze ze w kazdym pokoju choineczka bedzie??????Czekamy na fotki jak juz ustroisz :tak:
kurczak w galaretce.....mniammmmmmmmm tzn. nie jadłam ale na pewno jest pyszota:tak: fajnei, że Ci przechodzi bo szpitale za fajne nie są:confused2: a ja sprubuję jutro z viburcolem..ale oby nie było trzeba..mały się wściekał aż w końcu go wyciagnęłam i jest tak jak wczoraj....o 5 śpiący:wściekła/y:ale w łóżeczku już nie zaśnie tylko autko.więc ma tylko pół godziny spania za sobą:crazy:
A wieczorem np dzis o ktorej on ci pojdzie spac?
A ja Wam dziołchy muszę dać dobrą radę!!!!! Trzeba ubierać ciepło nasze choineczki:tak::tak::tak: choinka mojego kolegi była średnio ubrana, wkurzyła się porzuciła stojak, zabrała bombki pod pache i uciekła...........z jakimś czubkiem;-);-);-);-):-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D
chyba sobie wyjde gdzies sie napić bo juz mam wszystkiego dośc:eek:
Co sie dzieje ???????????????????? U mnie Oliwka padla o 19 Ciekawa jaka ta nocka Bedzie Wczoraj z G zrobilismy tak ze ja najpierw poszlam spac sama do innego pokoju I kilka godzin pospalam A G spal z Oliwka A pozniej kolo 1 ja spalam z mala a G sam w drugim pokoju Ostatnio przez zeby nockii sa strszane Wiec Oliwka spi na naszym lozku Dzis jest w lozeczku Zobaczymy jak to bedzie KERNA twoj maly ma tak malo zabkow?????????Aha Oli spi ale zaczela plakac G do niej poszedl Jejku spi 40 minut i juz sie budzi pomalu Cos czuje ze nocka bedzie ciezka Aha na sankach bylismy dzis 25 minut na sankach bo strasznie zimno A Oliwka zdazyla usnac na nich :-D:-D:-DSmiesznie to wygladalo i ludzie dziwnie patrzyli hihihi

Hejka moje Panie
Znów kupa do nadrobienia, ale dalam rade, hihi

A nie popija sie bo płyny rozrzedzaja kwasy i wolniej sie wszystko trawi:tak:
dzięki

kulki śledziowe smażone w zalewie
chleb wieloziarnisty własnej produkcji
ja baaaardzo prosze o Twój przepis na to!!!!!!!!!!!!!!

To teraz ciasto "miłości" :-D:-D:-D
składniki
2 śmiejące sie oczka
2 zgrabne nózki
2 kochane rączki
2 twarde kontenery z mlekiem
2 jajka
1 wyścielana futerkiem miska do mieszania
1 twardy banan Wskazówki:

1 Spójrz gleboko w śmiejące sie oczka

2 RoLdziel dwie zgrabne nózki dwiema kochanymi rączkami

3 ściskaj i masuj kontenery z mlekiem bardzo delikatnie
az wyścielana futerkiem miska do mieszania bedzie dobrze
natluszczona, sprawdzaj w regularnych odstepach czasu palcem

4 Delikatnie dodawaj twardego banana do miski, pracując nim w przód
i w tyl az do ubicia piany. (Dla lepszych rezulatów wyrabiaj w
miedzyczasie kontenery z mlekiem)

5 Gdy temperatura wzrośnie, wsun banana gleboko do miski i nakryj
jajkami (pozwolic aby wszystko przesiąknelo - byle nie przez calą noc)

6 Ciasto bedzie gotowe gdy banan stanie sie miekki. Powtarzaj kroki od trzeciego
do piątego lub zmieniaj miski do mieszania.

Uwaga: Jeśli pieczesz w nieznanej kuchni wyczyśc dokladnie przybory kuchenne
przed i po uzyciu. Nie wylizuj miski do mieszania po uzyciu. Jeśli ciasto zbyt
urośnie, ulotnij sie z miasta co by nie być podejrzanym..
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wyje, musze to mojemu skopiować i przedstawić!!!!!!!!!

ja mam doła...
mialam isc z kolezanką na impreze ale nie miałam co na siebie włożyc, bo ze wszystkigo mi sadło wychodziło to sie poryczałam i nigdzie nie poszłam:-(
jak załoze swetr to nei widac, ale jak mam ju jakąkolwiek ciasną bluzke cienką na siebie założyc to dziękuje:crazy::crazy::crazy: pierdddd....
odechciało misie wszystkiego:-( mam ochote sie schlać, a nawet tego nie potrafie:crazy::crazy::crazy: bo nienawidze piwa, ani nic co ma smak alkoholu:crazy:
Oj kocana, ja cie rozumie, ale imprezy przepuszczac nie powinnas. A wygladasz swietnie i nie wmawiaj sobie, ze jest inaczej, minie troche czasu zanim bedziesz zadowolona, ale my jestesmy dumne z Ciebie juz TERAZ!!!!

Gratki ogromne dla piechurki!!!!!!!!

A ja się chyba zatrułam jakimś oparami chemicznymi ze środków do czyszczenia mebli lub szyb.
Wstałam spuchnięta jak bania ,tak że miałam problem by oczy otworzyć.
Jak stanełam na wagę to ponad 2 kg więcej.:szok::szok::szok:
Tyle mi się wody w organizmie zatrzymało.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do tego pieką mnie tak jakby swędzą i pieką całe nogi.
Jak się podrapie to pękają naczynka kwionośne i robią się wylewy podskórne takie jak przy sepsie :szok::szok::crazy::crazy:.
Nabrałam specyfików i czekam do 16 na efekty,jak nie będzie wyników widocznych to po 16 mam być w szpitalu.Koleżanka mi lekarza załatwiła na w razie czego u siebie na oddziale.
U mnie to zawsze coś innego niż u wszystkich.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy:
O matko, As, u Ciebe i to jak nie urok, to ... uczulene, no cale szczescie zchodzi.

Dobra juz nie piszcie jak szybko te wasze dzieciaczki zaczely chodzic bo wpadne w kompleksy hihihihihi
no dobra, nic nie mówie:rofl2:

ja już nie wiem.niby nic tam się nie wykluwa...ale cholera go..drze się jak :no:a jest śpiący bo co do niego przyjdę to zamyka oczy ,ale zaraz zaczyna wrzeszczeć.....:-(pół godziny to chyba mało na takiego malucha:eek:
POdaj mu Viburcol, sprawdz dziąsełka, może trzeba czyms posmarowac...

wy to się dziewczyny na wszystkim znacie:szok:
Bo co tyle mądrych to nie jedna:-D:-D:-D

chyba zaraz umyje włosy napisze do jakieś kolezanki i serio wyjde:eek:
I dwa razy sie nie zastanawiaj, mam nadzieje, że juz Cie kochana w domu nie ma!

Moja ogląda Marta mówi i śmieje się do telewizora, hihi
Ja musze coś wtramolic bo mam ssanie, obiad ( czyt udko i bułka ziarnista ) jadłam o 13 więc zaraz padnę z głodu.

dorota- Michał zaczął ząbkować jak był w wieku Oliwki:zawstydzona/y: już nei wiedziałam czym go karmić:no: i ma tyle ząbków ile widać. Narazie cisza z zębami wszytko tak powoli mu idzie:confused2:A co Oliwce się dzieje że takie macie zmiany nocne???:eek: Michał spokojnie przesypia nocki od daawna:tak: On idzie spać przed 20 właśnie teraz zasypia coś tam sobie jeszcze mruczy:-) ale zaraz padnie. Będzie spał do 7 głónie. Potem śpi koło południa, ale zwykle to jest półtorej godziny a nie ledwo 30 min:szok::szok::szok: a najgorsze jest to że jak nie dośpi to po południu jest okropny ale za chiny nie zaśnie w łóżeczku...musialabym go autem wozić:confused2::confused2::confused2:aaa kurcze napisałam herbata przez CH:-D gupek jestem:cool2:

reklama
Do góry