Mama Helenki
i Aniki :D
Agnes, a ma byc wykrztuśny czy łagodzący ??
Bo flawamed to wykrztuśny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiem ze flawamed wykrztuśnyAgnes, a ma byc wykrztuśny czy łagodzący ??
mialam i jakos nie bardzo pomogloMedea ,niestety ciąża ma swoje prawa.Skóra po ciąży się trochę zmienia,potem wraca do normy ,ale nie w tak szybkim czasie.
Poczekaj jeszcze trochę.
Ty jak na 2 miesiące po porodzie to tyglądasz po prostu PIĘKNIE !!!
Nie wymagaj od siebie ego co jest niemożliwe
Na przyspieszenie wciągnięcia brzuszka polecam ten stosunkowo niedrogi preparat
EVELINE COSMETICS
Lub ten,też miałam i efekty naprawdę szybko widać.
Cena ok.20 zl
mmo.pl - Eveline slim serum wyszczuplające
Witam niedzielnie.
Idę małemu śniadanko robić.![]()
nie wiem jakis gorszy dzien wcoraj miał...a dlaczego Ci tyle czasu płacze????? znowu kolki?????czy co się dzieje?????
to obudź M,a co dlaczego Ty masz się męczyć ,w końcu to tez jego dziecko![]()
MAmita sama je zrobiłam:-) kupiłam po prostu tasiemki i gotoweZapomniałam Wam napisac mamy decyzję o niepełnosprawności Zuzi tym razem na 2 lata.
Jest ślicznie ubrana. Skąd te kokardki masz? Są fajowe![]()
kurcze ja chcę Twoje przepisyMarta mnie to nie przeszkadza,że przeniosłaś,ale pisac tam nie bedę ,bo nie lubię tamtego wątku.Wolałam,jak on byl tylko nasz.
Albo będę pisać tu ,albo wcale
EVELINE COSMETICS
Lub ten,też miałam i efekty naprawdę szybko widać.
Cena ok.20 zl
mmo.pl - Eveline slim serum wyszczuplające
MH ja tez tak mam niestety...czasem jak ktoś przyjdzie to aż mnie nerwa tłucze..a ogólnie narzekam na samotnośćWitam,
poczytałam wczoraj, ale goście przyszli i nie zdążyłam wam odpisać.
Ja to ostatnio mało gościnna jestem, wcale nie była zadowoona, ze mam gosciMoże dlatego, że już musiałam wstac
Ankia marudziła pół nocy
![]()
kurcze mój ma 16 m-cy i dopiero zaczyna... ale i tak się cieszeI oliwka sie wczoraj roschodzila zas troche Wkleje kilka fotek Zla jakosc ale chcialam pokazac jak Oliwka zaczyna chodzic![]()