reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam! Normalnie przed świetami mnie wywiozą w kaftanie bezpieczeństwa. Bylismy u mojej Mamy od rana i na cmentarzu zgarnąć snieg troszkę. Z A. się pozarłam:wściekła/y:Choinka nie ubrana. Kurcze u m ojej Mamy okna przystrojone, stroiki świąteczne na stole, choinka ubrana, jedzenie przygotowane. ..

Dobra juz nie piszcie jak szybko te wasze dzieciaczki zaczely chodzic bo wpadne w kompleksy hihihihihi

Z chodzeniem jest czas do 18 m-ca dopiero potem mozna się martwić:-p

ello moje drogie

Ja juz w POLSCE
co UZYLISMY DROGI TO nASZE.JAKAS MASAKRA JESZCZE TYE AUT TO JA NIE WIDZIALAM NA DROGACH A CO ROKU JEDZIEMY NA SWIETA:szok:

upssss wybaczcie te litery

Jechalismy 12h ale obawiam sie ze gdyby nie znajomosc skrotow i objazdow mojego mezulka bylo by z 15h
Laura byla grzeczna w drodze i nie marudzila Dzielnie jechala i nie mogla sie doczekac kiedy cioci zaspiewa sto lat:-D
Dotarlismy na 3 rano i balowalismy do 5 dzis pobudka po 11.szybko posprzatalismy i zrobilismy obiadek.Teraz kawusia i torcik
Jestem obzarta:-D

Musialam wpasc i co naklikac
Super ze szczęśliwie dojechaliście:tak:Dobrze że mąż zna skróty-zawsze szybciej:-)

AS
Super ze Tobie przechodzi:tak::tak::tak:A nie mowilam;-):-)

Tearz kilka foteczek Wam zapodam

Ale fajnie:-)Czuć święta:tak:Musze jutro goździki kupić i chociaż w pomarańcza poutykać chociaż zapach świat będzie;-)

kurczak jest pyszny.:tak::-D:-D:-D
Jak chcesz to w wolnej chwili wrzucę przepis.
Teraz jestem na doskok ,bo siedzę i się znęcam nad młodym,żeby obiad zjadł.
Je prawie godzinę a zjadł pół swojej porcji.:-:)crazy::crazy:
U nas Zuza raz je raz nie. Dzisiaj np. zjadła 3 obiady:szok: U babci rosołek z wkładką, potem w domu ziemniaki i schab w sosie i kaszkę z malinami;-)A są taie dni że zje tylko jogurt na śniadanie i kolację:-(

Dorota ja z Zor jestem:tak:ale teraz na wielkopolsce siedzimy i tu spedzamy swieta,sylwester na podkarpaciu i potem znow na wilekopolske a stad do domku:tak:

Medeuska to gdzie Ty wychodzisz? Zabaw sie dobrze i odetchnij troche to naprawde pomaga

Dowikla pieknie swiatecznie u ciebie ja jutro jade do Konina jak bede znala wiecej szczegolow kolejnego dnia to zadzwonie zeby sie umowic z wami

Kerna a ja dzis wcinalam kurczaka w galarecie:-Dpychaaaa Z ta choinka to jaja:-D

Marta a brat z rodzina czy sam/

Moj pojechal do mamy sprawdzic piec bo dzis cos w nim pozmienial a ja szybko tutaj
domownicy juz gotowi sapc wiec nie posiedze bo oni wczesniej musza wstawac a ja spie do 10 jak zwykle

Ależ cisza, kurcze, poszłam małą usypiać ( znów muszę, powrót do przeszłości normalnie ) i myślałam, że będzie postów od zatrzęsienia a tu cicho sza...
Właśnie, dziewczyny, ale maci epięknie chatki postrojone, a ja nie mam nic, dzis latałam po okolicy i szukałam takich żelkowych ozdób na szyby w oknach i nie znalazłam nic prócz marneeeeeej choinki, ble... A marzył mi się wielki renifer czy cos teges:-(. Mała w zwszłym roku zakochala sie w oknie kuchennym włąśnie z takimi ozdobami no i ...lipa.

Jestem niewidzialna:-(
I jeśli o niewidzialnych mowa to przez ostatnie 3 czy 4 mega strony nie widziałam Anabuby...
Wzięłam się za pakowanie prezentów, znów nocna wdowa jestem.

witam laseczki juz poweekendowo

nadal mrozi!!!!!!!1
obecnie -16 a wczoraj o tek porze bylo -22 :szok::szok::szok::szok::rofl2:
ale taka ogoda nam nie starszna,bo jak nie ma wiatru to jest calkiem fjnie
wczoraj bylysmy na tym spotkaniu,jaselka bardzo fajne i ladnie wyszly
po powrocie dziewczyny byly godzine na podworku-troche same,troche z tata na sankach rzy -14:-)
dzis rano bylam na zakupach bo p dostal talony wiec musialam chemie uzupelnic,a ze akurta szwagier jechal to sie z nimi zabralam:-)
pozniej bylam u mamy,Weronika cala droge szla na pechote i nie chciala usiasc na sankach:-)

moje laski juz spia,p na noc do roboty pojechal

ja jutro rano znow mam marsz bo musze byc z mala na 9 w szkole,bo jest wigilia klasowa(jakby nie mogli tego we wtorek zrobic).pozniej polece do bratwoej i u niej przekoczuje zeby po 12 leciec do sadystki,mam nadzieje ze tym razem okaze troche litosci.ale trzymajcie kciuki:-)

no to ide poczytac

reklama
Ja zrobiłam reszte przelewów i konto opustoszało:szok::szok::-:)-(
Lunka moja Zuza tez zasypiała sama w łóżeczku a teraz w dzień zasypia na łóżku naszym i wieczorem też. I ja albo A. musimy leżeć obok niej. Potem dopiero do łóżeczka ją przekładam ale śpi całą noc. Właśnie zasnęła:tak:
Anka wielkopolska to niedaleko mnie:tak:

Do góry