reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikla ja też zajadłam swoją porcję wenus, kawulec wypity a mąż dalej śpi:szok::szok::szok::szok: a przynajmniej mam go z głowy ale atmosfrę świąteczną zepsuł bardzo skutecznie. My mamy fotki nawet fjne, brat mój nam porobił,więc nawet wspolne się znalazło..zapraszam na n-k:tak: dowikla jakbyś widziała, jak ja to wenus wczoraj robiłam to byś siadła i płakała......ze śmiechu..nawet zjadliwe, ale połowy produktów nie ma:-D:-D:-D:-D:-D
Dawaj jakies foteczki tutaj:tak::tak::tak:
Ja tez sie troszke nameczylam z tym wenus ale bylo warto:-)
Kochana najwazniejsze ze Tobie wyszlo i ze smakuje:-);-)

MARTA
To Go troszke przeszkol:-);-)U mnei cala trojca uwielbia strzelac foteczki

reklama
Cześć z rana. A ja miałam fajną wigilię i fajny pierwszy dzień świąt....ale do godziny 18tej.:sorry:Potem mój M tak się upił, że niestey nie był w stanie nic zrobić, a dodatkowo upierając się że jest absolutnie trzezwy chciał kąpać małego i w ogóle wsyztko przy nim zrobić:wściekła/y: musiałąm wrzeszczeć na niego bo nie chciał mnie w ogóle słuchac......no i ja poszłam spać po pólnocy przez niego:crazy: jestem padnięta i wściekła...... czasami to wolałąbym żeby sobie gdzieś pojechał na kilka dni i dał mi święty spokój.......................

Dorotka a jak u Ciebie???? Lepiej z M???
dowikla a ja nawet nie wiem, że Twojego M nie ma:no: Ale związki na odległość są trudne niestety. Ja z moim miałam tak pół roku i jak on dzwonił, to zamiast słodzić sobie to zawsze się kłóciliśmy:eek: ale mimo to daliśmy rade:tak:Gdzie Twoj M jest???
A w ogóle to wczoraj robiłam Wenus. nie chciało mi się prze świętami:zawstydzona/y: Ale pokarało mnie, bo miałam przebojów z tym ciastem że głowa mała.Ostatecznie jest w lodówce coś z góry przypominającego wenus:tak::tak::tak::confused2:
Michał wczoraj rozpakował swojego konika i cieszył się bardzo. a ja jak napisałm wcześniej zero prezentu. Mówiłam, że on się nie zmieni???? załamka.......bo on nigdy nie ma czasu:no: nawet jak siedział ten tydzień w domu to nie miał czasu.....qwa pieprzenie..Ale za rok zrobie sobie sama prezent, a jego mam gdzieś jak taki skąpiec:cool2:
Oj wspolczuje ze sie M upil Ech faceci wszystko nawet swieta potrafia spiepszyc :wściekła/y:Mam nadzieje ze nastroj ci sie zmieni na bardziej swiateczny :tak:

DOWIKLA fajnie ze M bedzie dzis w nocy w domu Pewnie mniej bedziesz do nas zagladac przez te 12 dni ???????:-pNo ale naciesz sie M i naladujcie razem baterie

MALINKA i widzisz jak pieknie bylo I jakie super prezenciki To co chcialas dostalas plus gratis :-Dkolczyki

My wrocilismy wlasnie z kosciola Oliwke nakarmilam zupka Ide ja przebrac bo kupsko nawalila I teraz my idziemy na obiad :tak:

A miedzy mna a G jest roznie Ale staram sie trzymac nerwyna wodzy bo inaczej non stop sie klocimy :-(

no to wklejam foty..oczywiście nie mogło zabraknąć tej z wczorajszej imprezki..... Zeszło się do nas sporo młodzieży i było w sumie bardzo wesoło i pierwsza większa imprezka w tej naszej piwnicy:tak:
Marta pewnie, że mały kurs fotografowania się przyda i będziesz z dumą oglądac fotki synka:tak:

Załączniki

• DSC_6256 [800x600].jpg
    DSC_6256 [800x600].jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC_6258 [800x600].jpg
    DSC_6258 [800x600].jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_4349.jpg
    IMG_4349.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_4382.jpg
    IMG_4382.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_4394.jpg
    IMG_4394.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_4395.jpg
    IMG_4395.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_4406.jpg
    IMG_4406.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 37
Super fotki Beatko:tak::tak::tak::tak:I ja nie mam pojecia co Ty od siebie chcesz:szok::szok::szok::szok::confused2::confused2::confused2:Normalnie dostaniesz po dupsku jak jeszcze raz bedziesz cos nie tak wypisywala:-p:-p:-p:-p

DOROTA
To chyab dobrze ze miedzy Wami jest jakos w miare i ze obydwoje sie staracie

dzięki i w takim razię będę uważać na to co mówie:-D ale serio tu zwisa, tam wyłazi. Fakt, żej uż nie tak jak rok temu ale ja tam zawsze sobie znajdę coś na co można ponarzekać:tak:
Dorotka starajcie się, żeby potem zle nie wspominać świat..czasem lepiej co nieco przemilczeć:tak:

Moj Dominik usnal na dywanie:szok:Polozyl sie bo chcial sobie wlaczyc tv ale chyab nie zdazyl bo spi:-D:-D:-D
A mi sie nic nie chce:no::no::no:Musialabym obrac ziemniaki i powiesic pranie ale cos nie moge wstac;-):-D

No to sie chwale

Dominik wyrwal sobie dzisiaj swojego pierwszego ruszajacego sie zabka:tak::tak::tak::tak:Ale jest z siebie dumny i ja z Niego tez:tak::tak::tak::tak:

MY juz po obiadku,naczynka pozmywane i teraz siedzimy przed tv:-);-)

reklama
Do góry