kerna
http://www.lauraziobro.pl
uuuuu no i co teraz????????Ząbek dziś nie boli,ale o dentyście słuchać nie chce.:-wściekła/y:
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uuuuu no i co teraz????????Ząbek dziś nie boli,ale o dentyście słuchać nie chce.:-wściekła/y:
![]()
...
niezła jesteś..
Ja tylko napiszę,że święcenie zwykłą wodą i nie powiadomienie duszpasterza to grzech.ale Twoja wola :-):-)
A tak nawiasem mówiąc to wodę z kościoła bierze się w wielką sobotę jak jest święcenie pokarmów.![]()
Lichtarzyki to podstawki pod świeczkę.
A pro po ...
I jak mniej wiecej powinien wygladac ten cały ołtarzyk .
kurcze ja też to tak odebrałam...no le kurde nieważne przecież;-)kerna, poważnie z kranuJa nigdy nie maiłam w domu wody święconej
Tylko nie taka świeża, nalej trochę do kubeczka niech postoi i się zakurzy
![]()
MH nie napisałaś,ale napisałaś,że odlewasz wodę ,aby się zakurzyła.Wywnioskowałam więc,że podstawiasz zwykłą pod święconąA czy ja napisałam, że ja to ukrywam przed księdzem![]()
No proszę nawet instrukcja obrazkowa![]()
MH nie napisałaś,ale napisałaś,że odlewasz wodę ,aby się zakurzyła.Wywnioskowałam więc,że podstawiasz zwykłą pod święconą.
Jak mieszkaliśmy w Warszawie i nie miałam święconej to lałam taką prosto z kranu na talerzyk.
Ksiądz przyszedł,poświęcił wodę,potem nas i było oki.
Powiedział tylko,że trzeba zawsze uprzedzić ,że to kranówka i tyle.![]()