reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czy bedzie taki fajny to sie okaze:tak::tak::tak:To sa moje plany i nie tylko ode mnie zalezy czy one wypala

KERNA
A M sie nie przejmuj bo to inny gatun:no::no::no::no:Jak moj mi cos takiego gada to mam to gdzies i jeszcze Jemu potwierdzam:-p:-D:-D:-DWtedy to dopiero dostaje wqrwiozy hehe

reklama
Jooo zajefajny ten hotel:tak::tak::tak:Chetnie bym tam pomieszkala:-);-)
Jka ja bylam na Krecie to mieszkalam tez w fajnym tzn wtedy mi sie wydawalo ze byl fajny:szok::-D:-D:-D

Przede wszystkim byl mniejszy i mial jeden basen:tak::tak::tak:

Musialabym sie wziasc za mycie dzieci ale tak dobrze mi sie siedzi:-):tak:
M znowu spi:no:Obudzilam Go zeby zrobil dzieciom picie,zrobil i znowu usnal:szok:

Jest wiele rzeczy ktorych ksieza nie powinni robic:no:a jednak....

MEDEUSKA
I jak po wizycie ksiedza:confused:

Moi ogladaja teraz baje na 1:tak::tak::tak:i w miedzyczasie pozeraja jabluszko
a fajnie- młody dosc i ie było źle- ale pytal o chrzciny i ślub:baffled: poa tym wszystko ok:tak:

u mnie ksiądz był wczoraj i było bardzo miło:tak:taki szczawik młodziutki ale fajnie nam się gadało:tak::tak:
to tak jak u mnie:tak:
kerna fajny htelik-mi sie maży wyjad do Hiszpanii:tak:

lece bo Patrykowi sie spieprzyl komp i dam mu naszego zeby miec swiety spokoj- bo tak to prawie całyd zien dzisiaj siedzial z nami i dupe truł:-p:-p:-p

wiec miłej nocki:tak:

oooo a ja sobie zrobie domowe spa;-)
zapale sobie swieczki w łazience zgaszę światełko i pojde kąpać:tak:

witam na nocnym dyzurze:-)
no mialam wczesniej wpasc ale sie nie dalo.najpierw zaliczylysmy dlugi spacer i sanki tez byly.poziej wzielam sie za pierogi-z calego kg maki i jeszcze mmi farszu zostalo,ale zamrozilam i zrobie po niedzieli,bo przeciez ten moj glodomor w domu bedzie:baffled:

zeszlo mi sie ponad 2godz ale good.
pozmywalam ,ogarnelam pobojowisko i poszlysmy do sasidkai na plotki,no i prezd 21wrocilysmy wiec dziewczyny tylko mycie i spac.
mala padlaod razu,duza tez juz spi
p okupuje laziene ale idzie zaraz spac bo rano do pracy jezzcze

ja tez sie musze dzis ogarnac zeby jutro juz na spokojnie bo w pospiechu sie pozacinam jeszcze,ale tak mi sie nie chce......
w ogole podminowana chodze ,domyslam ze to zespol napiecia,ale ....

to ide poczytam

reklama
Bubu czytaj czytaj i czekam na Twoje kilkometrowe posty;-);-):-D
JA zasiadam bo M śpi na sofce.....jeszcze posprzątałam chatke co by jutro mieć mniej roboty...ale pindżyć nie chce mi się:no::no::no:kompletnie:baffled: to mój pierwszy sylwek w domu i już mam godosyć...nudno będzie..łeeeeeeeeeeeeee:no:
Michał z kolacją dostał szoku tak jak wczoraj, czyli niedwie kolacjea główna kaszunia, tylko kolacja wszytko miksiujemy i wcinamy razem na jedno posiedzienie. no i stwierdził, że jednak amanko jest dobre i zaszczycie mnie połknięciem kęsa. nawet się dopominał:tak: No a foszki oczywiście były niez tej ziemi...no i jadł półtorej godziny:szok:ale utargałam i jestem dumna. A do tego muszę się Wam pochwalić...M wyciągnął słoik ogórasów..bo w tym roku mam porobionych słoików od frasa:szok::szok::szok: i wyszły zajebiste!!! Co by się nie przechwalić ale na prawdę pycha!!! :tak:;-)

Do góry