reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
chcialabyms ie wziac za sprzatanie ale patryk śpi jeszcze:eek:

a najpierw on musi zrobi porzadek na balkonie i u siebie, bo jak mi wylezie z balkonu to nasyfi znów:eek:

a porzadek w pokoju tez najpierw on msi zrobic, bo ma najwiekszy syf i tez jak sprzata to mi potem roznosi:rofl2::rofl2::rofl2:

ide sie wziac za prasowanie- chociaz tyle moge zrobić:rofl2:

kąpac i malowac mi sie na razie nie chce:eek:

A mi udalo sie jeszcze zagladnac

Dorota uciekalm tak szybko bo wzielam sie za porzadek w domku mam wszystko zrobione wiec jutro zjemy sniadanko i pojedziemy na zakupki.Potem zaliczymy gotownie, spacerek i co wiecj sie zobaczy:tak:
Z tym dzieleniem sie zabawkami to chyba nie chodzi o wychowanie, ale dziekuje, mnostwo dzieci ma taki etap ze sie nie chce dzielic.
Ja sie ciesze ze lali bardzo chetnie sie dzieli.Jak robie kisiel czy cos do jedzenia i mowie ze to dla mamy i Laury to ona zawsze pamieta o tatusiu.Mimo ze go nie ma musze przygotowac talerz czy miseczke:-D

Mieszkanko blyszczy, Laura spi, moj drzemie przed tv:-D
Zostalo mi prasowanie ale ze jest go malo a dzis 2 razy pralam to zostawim to na jutro:rofl2:

Ja tez bym musiala sie wziasc za takie porzadeczki,ale to moze po poludniu:tak::tak::tak:
Za prasowanie tez sie moze wezme bo to co wisi na balkonie juz pewnie wzschlo:tak::tak::tak:
Moje jak szykuje Im sniadanie jak Dominik jest w szkole to zawsze mowia ze jego nie ma i Jemu nie robimy i sie oczywiscie ciesza;-):-D:-D:-D
Madea, nie ciągnij go za rękę i nogę :no: Nic go w ten sposób nie nauczysz a możesz krzywdę zrobić :no: Serio. Obracaj przez ramie i biodro, to dasz mu wzorzec do naśladowania :tak:
Zgadzam sie:tak::tak::tak:
Mozesy tez pokazywac Jemu rozne zabaweczki najpierw nad glowka i tak coraz bardziej w bok i w ten sposob zachecac Go do obracania sie:tak::tak::tak:

a najpierw on musi zrobi porzadek na balkonie i u siebie, bo jak mi wylezie z balkonu to nasyfi znów:eek:

a porzadek w pokoju tez najpierw on msi zrobic, bo ma najwiekszy syf i tez jak sprzata to mi potem roznosi:rofl2::rofl2::rofl2:

Mi tez sie nie chce isc pod prysznic,nie chce mi sie ubrac nie mowiac juz o pomalowaniu;-):-D
Pogoda zrobila sie super i mam nadzieje ze taka zostanie to po sniadanku pojdziemz na specerek:tak::tak::tak:

MH
Sliczny avatarek

ehhh a mi maks marudzi i tylko na rekach chce byc:rofl2: wiec jedyne co to sciagnełam pranie , jedno wstawiłam, jeszce jedno czka, ale poki co latam z maksem po calym domu na rekach bo w jednym miejscu mu sie nudzi:confused2::rofl2:

Joasia moze jakis domek dla Lalek? albo rowerek? ma rowerek?

a ja tez musze jakies pranie nastawic na obiad mam piec udka ina razie tyle wplanach jutro imprezka ;-)

ehhh a mi maks marudzi i tylko na rekach chce byc:rofl2: wiec jedyne co to sciagnełam pranie , jedno wstawiłam, jeszce jedno czka, ale poki co latam z maksem po calym domu na rekach bo w jednym miejscu mu sie nudzi:confused2::rofl2:

Joasia moze jakis domek dla Lalek? albo rowerek? ma rowerek?
myslalam o domku ale miejsca malo a rowerek ma :sorry:ja to chetnie kupilabym jej ciastoline ale mąż nie bo twierdzi ze bedzie w dywanie :eek:

ide biore sie za robote bo mnie noc zastanie zajrze pózniej :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam :-) doradzcie mi co kupic na urodziny Gabi bo nie mam zadnego pomyłsłu:-:)eek:

Ja ostatnio kupiłam Helenie domino :-p Zabawa pierwsza klasa :tak: Ale nie wiem czy się na urodziny nadaje :eek:

myslalam o domku ale miejsca malo a rowerek ma :sorry:ja to chetnie kupilabym jej ciastoline ale mąż nie bo twierdzi ze bedzie w dywanie :eek:

No i M ma racie :eek::rofl2:

to nie wiem co Ci poradzic asiu
jak ja bym miala dywany w domu to bym nie ryzykowała z ciastolina:rofl2:

a wlasnie dziewczyny
w Kauflandzie sa farbki do malowania palcami za 5zł:tak::tak:

ja poprasowałam, Maks grzecznie patrzył, ale jak skonczyłam to juz bek:eek::-D

No kochane..:-D:-D:-D. Pati dziś pobiła rekord. :tak::-D:-D:-D4 posty pod sobą.:eek:

Jako mod :)sorry:) chciałam poinformować o istniejącym REGULAMINIE : https://www.babyboom.pl/forum/mamy-bedace-w-domu-f123/regulamin-ogloszenia-moderatorow-37533/. Proszę o zapoznanie się.:tak:

I jeszcze jedno:
" Prosimy również o używanie opcji
editk.gif
a nie pisanie jednego posta pod drugim nabijając sobie posty, wyjątkiem jest jeśli ktoś zdążył odpisać lub gdy upłynęło 60 min po napisaniu posta. W innym przypadku posty te będą łączone w jedną całość. "

Opcja "edytuj" ułatwi nam czytanie postów oraz przeglądanie forum .:tak:

- wredna Jasta.:-p

reklama
Ja znalazłam je w koszu, obok proszku o którym malinka wspominała .:tak: Na półce ich nie ma. :no: No i zostało 3 opakowania.:baffled:

Ja doświadczona mama dwójki tertrowych dzieci służę pomocą.:tak::tak::tak:;-):-)
Zakup sobie ceratki do pieluszek tetrowych lub takie majteczki ceratowe.:tak:
I pamiętaj o częstym sprawdzaniu pieluszki, (bo człowiek przyzwyczajony do pampersów zapomina o tym), co by się młodej pupcia nie odparzyła.:tak:

Na pocieszenie dodam, że maluszki tetrowe szybciej uczą się siusiać na nocnik.:tak:

A tak w ogóle to dzień dobry.:-)

MH jaki piękny masz awatarek.:tak::-)
Dzieki Justynka.Ja mam jeszcze nadzieje ze brat da mi kase jak przyjedzie.W koncu raz na czas moze dac kase na swoja jedyna siostrzenice:tak:.Za cala kwote jaka da to chyba mleko i pampki dla Oliwki kupie :tak:
Dziękuję, to ak w ramach wiosennych porządków :-p:rofl2:
Sliczny avatarek.

Powodzenia w gonieniu Patryka do porzadkow:tak:.
a ja tez musze jakies pranie nastawic na obiad mam piec udka ina razie tyle wplanach jutro imprezka ;-)

ide biore sie za robote bo mnie noc zastanie zajrze pózniej :tak:
O ciastolinie pewnie wiecej powie ci Agnes bo ona ostatnio kupila Oliwce i pamietam ze Oliwka byla zadowolona.Mnie sie wydaje ze ciastolina to dobry pomysl:tak:.
a wlasnie dziewczyny
w Kauflandzie sa farbki do malowania palcami za 5zł:tak::tak:
No to chyba w nastepnym tygodniu jak G dostanie wyplate to sie przejde i zakupie te farbki.Oliwka bedzie miala radoche :-D
No kochane..:-D:-D:-D. Pati dziś pobiła rekord. :tak::-D:-D:-D4 posty pod sobą.:eek:

Jako mod :)sorry:) chciałam poinformować o istniejącym REGULAMINIE : https://www.babyboom.pl/forum/mamy-bedace-w-domu-f123/regulamin-ogloszenia-moderatorow-37533/. Proszę o zapoznanie się.:tak:

I jeszcze jedno:
" Prosimy również o używanie opcji
editk.gif
a nie pisanie jednego posta pod drugim nabijając sobie posty, wyjątkiem jest jeśli ktoś zdążył odpisać lub gdy upłynęło 60 min po napisaniu posta. W innym przypadku posty te będą łączone w jedną całość. "

Opcja "edytuj" ułatwi nam czytanie postów oraz przeglądanie forum .:tak:

- wredna Jasta.:-p
Moderatoe zawsze musi czuwac:tak:.

G jest juz w domu.Poszedl teraz do piwnicy.
Ja musze tylko podlogi pomyc bo odkurzylam ale nie wiem czy mi sie bedzie chcialo hihi.I pranie powiesic :tak:.

Jestem ciekawa czy mama zostanie na jakies 2 godziny dzis z Oliwka Jasiu tez juz bedzie wtedy .Bo wolalabym na to zebranie isc bez niuni .No ale zobaczymy:tak:.

Do góry