Mama Helenki
i Aniki :D
Dziękuję, to ak w ramach wiosennych porządków 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mi udalo sie jeszcze zagladnac
Dorota uciekalm tak szybko bo wzielam sie za porzadek w domku mam wszystko zrobione wiec jutro zjemy sniadanko i pojedziemy na zakupki.Potem zaliczymy gotownie, spacerek i co wiecj sie zobaczy
Z tym dzieleniem sie zabawkami to chyba nie chodzi o wychowanie, ale dziekuje, mnostwo dzieci ma taki etap ze sie nie chce dzielic.
Ja sie ciesze ze lali bardzo chetnie sie dzieli.Jak robie kisiel czy cos do jedzenia i mowie ze to dla mamy i Laury to ona zawsze pamieta o tatusiu.Mimo ze go nie ma musze przygotowac talerz czy miseczke
Mieszkanko blyszczy, Laura spi, moj drzemie przed tv
Zostalo mi prasowanie ale ze jest go malo a dzis 2 razy pralam to zostawim to na jutro![]()
Zgadzam sieMadea, nie ciągnij go za rękę i nogęNic go w ten sposób nie nauczysz a możesz krzywdę zrobić
Serio. Obracaj przez ramie i biodro, to dasz mu wzorzec do naśladowania
![]()
Mi tez sie nie chce isc pod prysznic,nie chce mi sie ubrac nie mowiac juz o pomalowaniu;-)chcialabyms ie wziac za sprzatanie ale patryk śpi jeszcze
a najpierw on musi zrobi porzadek na balkonie i u siebie, bo jak mi wylezie z balkonu to nasyfi znów
a porzadek w pokoju tez najpierw on msi zrobic, bo ma najwiekszy syf i tez jak sprzata to mi potem roznosi
ide sie wziac za prasowanie- chociaz tyle moge zrobić
kąpac i malowac mi sie na razie nie chce![]()
myslalam o domku ale miejsca malo a rowerek maehhh a mi maks marudzi i tylko na rekach chce bycwiec jedyne co to sciagnełam pranie , jedno wstawiłam, jeszce jedno czka, ale poki co latam z maksem po calym domu na rekach bo w jednym miejscu mu sie nudzi
Joasia moze jakis domek dla Lalek? albo rowerek? ma rowerek?
witam :-) doradzcie mi co kupic na urodziny Gabi bo nie mam zadnego pomyłsłu:-eek:
myslalam o domku ale miejsca malo a rowerek maja to chetnie kupilabym jej ciastoline ale mąż nie bo twierdzi ze bedzie w dywanie
![]()
Dzieki Justynka.Ja mam jeszcze nadzieje ze brat da mi kase jak przyjedzie.W koncu raz na czas moze dac kase na swoja jedyna siostrzeniceJa znalazłam je w koszu, obok proszku o którym malinka wspominała .Na półce ich nie ma.
No i zostało 3 opakowania.
Ja doświadczona mama dwójki tertrowych dzieci służę pomocą.;-):-)
Zakup sobie ceratki do pieluszek tetrowych lub takie majteczki ceratowe.
I pamiętaj o częstym sprawdzaniu pieluszki, (bo człowiek przyzwyczajony do pampersów zapomina o tym), co by się młodej pupcia nie odparzyła.
Na pocieszenie dodam, że maluszki tetrowe szybciej uczą się siusiać na nocnik.
A tak w ogóle to dzień dobry.:-)
MH jaki piękny masz awatarek.:-)
Sliczny avatarek.Dziękuję, to ak w ramach wiosennych porządków![]()
Powodzenia w gonieniu Patryka do porzadkowchcialabyms ie wziac za sprzatanie ale patryk śpi jeszcze
a najpierw on musi zrobi porzadek na balkonie i u siebie, bo jak mi wylezie z balkonu to nasyfi znów
a porzadek w pokoju tez najpierw on msi zrobic, bo ma najwiekszy syf i tez jak sprzata to mi potem roznosi
ide sie wziac za prasowanie- chociaz tyle moge zrobić
kąpac i malowac mi sie na razie nie chce![]()
O ciastolinie pewnie wiecej powie ci Agnes bo ona ostatnio kupila Oliwce i pamietam ze Oliwka byla zadowolona.Mnie sie wydaje ze ciastolina to dobry pomysla ja tez musze jakies pranie nastawic na obiad mam piec udka ina razie tyle wplanach jutro imprezka ;-)
myslalam o domku ale miejsca malo a rowerek maja to chetnie kupilabym jej ciastoline ale mąż nie bo twierdzi ze bedzie w dywanie
ide biore sie za robote bo mnie noc zastanie zajrze pózniej![]()
No to chyba w nastepnym tygodniu jak G dostanie wyplate to sie przejde i zakupie te farbki.Oliwka bedzie miala radochea wlasnie dziewczyny
w Kauflandzie sa farbki do malowania palcami za 5zł
Moderatoe zawsze musi czuwacNo kochane... Pati dziś pobiła rekord.
4 posty pod sobą.
Jako modsorry
chciałam poinformować o istniejącym REGULAMINIE : https://www.babyboom.pl/forum/mamy-bedace-w-domu-f123/regulamin-ogloszenia-moderatorow-37533/. Proszę o zapoznanie się.
I jeszcze jedno:
" Prosimy również o używanie opcjia nie pisanie jednego posta pod drugim nabijając sobie posty, wyjątkiem jest jeśli ktoś zdążył odpisać lub gdy upłynęło 60 min po napisaniu posta. W innym przypadku posty te będą łączone w jedną całość. "![]()
Opcja "edytuj" ułatwi nam czytanie postów oraz przeglądanie forum .
- wredna Jasta.![]()