reklama
luna665
Mama grudniowa 2007
no to kochana, jak tylko znajdziesz czas to wrzucaj, z przyjemnością poznamy,poparzymy i popodziwiamy.
A ja się póki co odmeldowuję. Pupa mnei boli od tego siedzenia, mała jeszcze spi, to co s po cichu porobie. No tak mi eis eni echce do tej skarbówki, ze szok, zaraz jak na złodzieją spojrzą, hehe.
A ja się póki co odmeldowuję. Pupa mnei boli od tego siedzenia, mała jeszcze spi, to co s po cichu porobie. No tak mi eis eni echce do tej skarbówki, ze szok, zaraz jak na złodzieją spojrzą, hehe.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
:-
I nawet nic nie jestem w stanie więcej napisać. KAMILA...![]()
Fajnie z tym rowerkiem .I czekamy na fotki wloskow po farbowaniuhej kobitki
dotarlam w koncu
kurcze jak moj ma noce to caly dzien mam zapierdziel i wszytsko na mojej gllowie
rano jak wyprawilam Pauline do szkoly to polozylam sie spowrotem spac
wstalam o 9 wiec trzeba bylo sie zajac mala i robota
obudzilam pozniej p i polecialam sprawy zalatwiac i dzieci odebrac
a ze byla ladna pogoda i sucho to wskoczylam na rower
od razu mi sie lepiej zrobilo
recepte zalatwialm bez problemow,dzieciaki odebralam,nakarmilam i zaczelo znow sypac sniegiem kolo 15
mam dosc tej pier..... zimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w przerwie miedzy chmurami wyszlsymy z dziewczynami na dwor,trzeba bylo troche kupek sniegu rozwalic bo ile mozna.
i tak jakso do wieczora zlecialo.posprzatlam,pozywalam,psy nakarmilam,dziewczyny juz sobie smacznie spia
kupilam sobie farbe do wlosow i mam zamiar dzis sie ufarbowac.
ciekawe czy mi sie uda![]()

Zdrowka kochana i wspolczuje problemow z kasa,ale u mnie jest to samo.Musze nazbierac na czynsz ale nie dam rady na 10 i bedzie trzeba sie tlumaczyc przed wlascicielemcześć dziewczyny
póki co niepoodpisuje.. Maks juz przed 5 zrobil pobudke
nie mówiąc, ze o 1 tez się obudził
myslalam,ze przeziebienie przeszło.... ale.....
wczoraj jak wrociłam od dentystki sie zaczeło..
nawala migdał prawy jak cholera- chyba angina
i do tego prawe ucho- zapalenie?
kurde nawet sliny polknac nie umie, nie mowiac o odezwaniu sie do dziecka
no nic chyba lekarz mnie czeka..... i zas tablety wrrr ciekawe jakie drogie jeszcze
jak znajde troche sił to poczytam co u Was

Wozek przyszedl?bo nie doczytalam .
Kurna co za babawitam czwartkowo.
Dziś już trochę ochłonełam to napiszę Wam o co chodzi.
Kamila mnie wczoraj okradła a w zasadzie Anię.
Weszła na teren stajni bez niczyjej zgody wzięła derkę Ori i wyszła.
Zabrała też swoje rzeczy,więc pewne jest,że na stajnię nie wróci.![]()

As zgadzam sie z LunkaA więc jednak czwartek, hehe
As, po prostu ręce opadają. Zgłoś to na policję. Ja bym się z nią nie bawiła. Szukaj czym prędzej telefonu do tej szkoły adwokatów i zasięgnij porad. Nie ma co czekac trzeba działać. Niech sobie franca nie myśli. Nie uczmy nierobów, oszustów i złodziei bezkarności!

Sliczne masz dziewczynki i jakie smieszkiPróbuje coś wrzucić
i się udało

Pozniej zrobie sobie fotke i wam wkleje

MH biedna Hania to serio ja chorobsko zmoglo.No ale sen najlepszy na wszystko

U mnie snieg pada:-(.Dzis w planach.Musze zaraz napisac pisemko jedne.Pozniej na poczte musze sie przejsc.No i sprzatanko.
Na 17 idziemy z Oliwka i G do klubu na Grupe wsparcia

MILEGO DNIA MAMUSKI.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
origlame na tym zdjeciu jestes ty rozumiem.Ale u mnie sie nie da powiekszyc tego zdjecia :-(.
Zadzwonilam do 2 przedszkoli gdzie wchodzi w rachube zapisanie Oliwki i u nas rekrutacja od 4 lub 6 kwietnia :-).
Ja narazie dziewczynki lece.Ide poscielic lozka i przebrac niunie.Do pozniej
Zadzwonilam do 2 przedszkoli gdzie wchodzi w rachube zapisanie Oliwki i u nas rekrutacja od 4 lub 6 kwietnia :-).
Ja narazie dziewczynki lece.Ide poscielic lozka i przebrac niunie.Do pozniej
wiktoria12
Mama i żona :)
Kochana będzie dobrze zobaczysz.MH ja nie dźwigamjedynie co małego do fotelika a i to w miarę szybko bez ceregieli..z tym akumulatorem to chyba musiałąbym na głowę upaść żeby mu go nieść do auta
a ja boję się tego znieczulenia, szpitala, igieł i tego całego dziadostwa...dla mnie to jest maskara. A do tego i tak okaże się czy posiew będzie dobry bo jak jeszcze jakieś cholerstwo się przyplątało to i tak mi tego szwu nie założą
![]()

Moja też za bardzo jeść nie chce ale tylko zupy a co innego będzie jeśćwitamwzięlam sie za porządki to znaczy chcialam poprasowac ale Zuzia wszystko co nie chcialo jej sie schowac powrzucała w kąt i teraz góra róznych rzeczy a wogole u dziewczyn taki bałagan ze szok
nie wiem od czego zacząc :-(straciłam ochote na sprżatanie
jeden dzien wolnego zamiast odpoczywac a szkoda gadac
za miesiąc świeta a mam tyle rzeczy w domu nieporobionych zaniedbałam wiele spraw leń sie wkradł
![]()
ide moze choc poprasuje i ogarne co sie da no i rosołek musze nastawic bo Gabi od niedzieli nie chce jesc moze na rosołek sie skusina razie

Ślicznotka albo ślicznya oto nasze male cos, na nast usg bedze wiadomo juz kto to sie gniezdzi
Zobacz załącznik 220747
mam uż 4,5 cm i 11 i pół tyg
a termin coraz blizszy zarka urodzin
ciekawe czy uda mi sie wstrzelic;-);-);-);-)
badal mnie chyba z 5 min nie mogl znalezc faldu tego na karku ale w koncu znalazl nt wynosi 1,2 nie wiem czy to dobrze ale chyba tak
tylko skierowanie na badania morf, mocz i PTA, bo slaba jestem jak nie wiem co![]()

My mamy podobną encyklopedie tylko w zielonej okładce ale może jeszcze się komuś przydadząpoprasowałąm jeszcze tylko pochowac ale to jak wszyscy wroca do domu to ich zatrudnie zeby kazdy pochowal swoje rzeczy pranie jedno sie wyprało zaraz nastawie ręczniki zeby sie uprały Rosolek sie gotuje Jeszcze musze pomyslec o wielkim pudle na zabawki zeby je wyniesc
Kobitki nie macie jakiegos ksiazkowego konesera ? mam encyklopednie histoei w 30 tomach do sprzedanai encyklopedie powszechna![]()
Zdrówka dla WikiMALINUS
Napewno w pracy bedzie okiTrzymam kciuki zeby tak bylo:-)
Ja zmykam bo dziewczynki wstaly:-)Wikusia ma 37,8 i sie na mnie poklada wiec pewnie znowu usnie
Jak juz wstanie na dobre to zajrze Jej do gardla i zobacze czy czasami nie zaczynaja kielkowac "piateczki"
Śliczna dzidziahej laski
awaidzeze siostra juz poinformowała was ale ja sama od siebie napisze ze malenstwo jest słodnie jak fikał nogami to az dziwne ze sie tego nie czuje jeszcze z 4 tygodnie i moze poczuje , wymierzony na wszystkie strony serduszko zbadane bije mocno no i były łzy ale ze szczęscia no i mam fotki
Wszystkim wam dziekuje za dobre słowa naprawde te dwa dni były najdłuższymi i te nocki dwie nie przespane no aledzisiaj napewno sie wyspie:-):-):-)
A oto moje maleństwo które nie dało sie jedynie zważyćZobacz załącznik 220873
Troche kiepsa jakoć bo robiłam telefonem , ale widac oczka nosek i busta no i wielki brzuch bo nogi podkulone są
A najfajniejsze jest to ze z usg wychodzi ze dzidzia ma 14 tygodni i 4 dni tak jak na suwaczku![]()
No to prosimy o foteczkęPoczytalam was troche.
Strasznie sie ciesz ze wszystko dobrze z fasolkami od NATALINECZKI I IWCIK :-).Strasznie wam kibicuje kochane:-).Jeszcze czekamy na dobre wiesci od KERNY :-).
KERNA to nie fajny wydatek was czeka :-(.
MALINUS wspolczuje sytuacji w pracy :-(.
No i wiecej zapomnialam .
Bylam u fryzjera.Oliwka sie uspala to brat z dziewczyna spacerowali z nia na dworze a ja obcinalam wloski :-).
Pozniej poszlam na poczte.Spotkalam kolezanke poklachalysmy troche.W domu sprzatanie i obiad i na chwiele zasiadlam.
G kupil mi kwiatki.Pomalu sie odzywam ale humorku nadal nie mam :-(.
jednak idziemy do tego kina A co mi tam :-).

Super że wyniki dobre i zdrówka dla HelenkiWłaśnie wróciła do mnie zima
U lekarza, okWynki Niki w normie
Helenka ma jkąś wirusówkę i ponoś stąd te objawy, daje jej na wzmocnienie leki i tyle...
Najgorsza była droga do lekarza, bo się Helena darła bo ona wiatru nie lubi
Iwcik, gratuluje dobrych wieści![]()
Ja też trzymam &&&TrzymaM KCIUKI, ZA CIEBIE &&&& żeby wszystko się dobrze skończyło![]()
No to super że film się podobałMy juz po kinie.Umalowalam sie i popawilo mi to humor :-).
G jak szlismy do kina to mnie troche rozweselil.
Film Randla w ciemno podobal mi sie :-).
Po poszlismy na krotki spacer.Mimo ze eufori nie ma ale jakos ciut jest lepiej :-).
Ja juz wykapana .Oliwka spi.G oglada z nimi mecz a ja sama w pokoju.No ale komp mi do szczescia potrzebny i bb a nie jakis tam maz :-).
No brak słów co za podłośćwitam czwartkowo.
Dziś już trochę ochłonełam to napiszę Wam o co chodzi.
Kamila mnie wczoraj okradła a w zasadzie Anię.
Weszła na teren stajni bez niczyjej zgody wzięła derkę Ori i wyszła.
Zabrała też swoje rzeczy,więc pewne jest,że na stajnię nie wróci.![]()
Śliczne dziewczynkiPróbuje coś wrzucić
i się udało
Ale malutkie to zdjęcieTo jest zdjęcie z maja z moim chrześnikiem
Ostatnia edycja:
wiktoria12
Mama i żona :)
No i witam słonecznie i ciepło nadrobiłam więc mam czyste sumienie:-):-):-):-):-):-):-):-)
Kamilek wylał mi kawę nie dużo bo już końcówkę
i mówi ooooooo oooooooooo

Kamilek wylał mi kawę nie dużo bo już końcówkę

reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ORIFLAME slicznie wygladasz :-).
Ja ogarnelam Oliwki pokoj .Ubralam sie i umylam.Ide zapodac jakies sniadanie i dalej posprzatac :-).
Ja ogarnelam Oliwki pokoj .Ubralam sie i umylam.Ide zapodac jakies sniadanie i dalej posprzatac :-).
Podziel się: