reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wchodze zaznaczylkam cyctaty i ide w odpowiedz a tam:szok::szok:wszystkie posty ktore zaznaczylam wczesniej z tymi co teraz:szok::-D
E tam.
W lesie kochana , to niech się wstydzi ten co widzi :-D:-D:-D
Ja bym nie przepuściła takiej okazji.:no::-D:-D:-D

Aniu też lubię i to bardzo,ale po takim obiedzie za godzinę człowiek głodny chodzi.:-D:-D:-D:-D
Przynajmniej ja tak mam.:-D:-D:-D

A gulasz z kaszą ...mniam... też dawno nie jadłam.:tak::-):-)
ja po Twoim obiedzie nie chodze gloda .Mnie jajko i kefir zapycha:tak:
Bardzo dziękuję za miłe powitanie...

Hmmm...
O sobie i swojej rodzince...
Mam na imię Wiola, mam 29 lat i mieszkam w małej miejscowości...
Od prawie 7 lat jestem szczęśliwą żoną mężczyzny imieniem Darek,
no i mamą 6-letniego Kacperka.
W sierpniu 2009 roku dowiedziałam się, że będziemy mieli kolejne dzieciątko,
ale, niestety, 21 września 2009 poroniłam...
Z wykształcenia jestem nauczycielem polonistą, choć bez tytułu magistra (jakoś mi nie po drodze do obrony mgr) ;-)
Obecnie, już od sierpnia 2009 roku siedzę w domku, ale to też już nie długo,
ponieważ otrzymałam dotację z PUP na rozpoczęcie własnej działalności gospodarczej,
no i mam nadzieję, że jeszcze w marcu, albo chociaż na początku kwietnia uda mi się otworzyć
mój wymarzony sklep z odzieżą dla dzieci :-)
To chyba tak pokrótce o mnie...
A reszta...
Wyjdzie w praniu ;-) :-D

No to trzymam kciuki za ineteresik.Jak to mowia stary nie musi sobie kupic ale dziecko trzeba w cos ubrac:tak::tak:

Widzę, że nie tylko ja mam dwie lewe ręce do pielęgnacji roślin :-D:-D:-D

Upolowałam kawał mięcha, z którego zrobiłam biteczki...

A normalnie zdążyliśmy z Kacprem wrócić z zakupów
(Mój przedszkolak dziś rano mi oznajmił, że nie idzie do przedszkola, bo musi się mną opiekować, bo mnie boli brzuch),
przyjechał mój tato z transportem ziemniaków.. . :-/
No i dopiero niedawno pojechał....

A i jeszcze jedno...
O JAKIM ŚNIEGU WY PISZECIE?!
U mnie jest go jak na lekarstwo...

Hm...
Czemu ja nie widzę swojej sygnatury?:confused:

No to widze ze zdolna z Ciebie babak bo ja na polowanie sie nie nadaje:-D:-DBitek dawno nie jadlam:dry:
Masz opiekunczego syna, fajnie miec taki skarb w domku :)

My po obiadku, goscia od tv nadal brak:wściekła/y:juz bym miala zakupy zrobione:wściekła/y:
Ma czas do 17:cool::nerd:
Lali na szczescie poszla sie bawic zabawkami bo tak non stop malowala tymi farbami:szok:
Maz wciaz spi:szok:

reklama
Witam w dobrym humorku z m juz lepiej :tak::tak::tak::tak:bylismy dzisiaj w Nowym Targu odwiezlismy dzieci mojej mamie i pojechalismy sami załatwilismy z rozliczeniem i m wramach przeprosin zaprosił mnie na pizze a jak juz jechalismy do mamy po dzieci to zapraszał mnie na seks w lesie:szok::szok::-D:-D:sorry2:ale mówie ze nie bo jest za jasno. No i przedchwilą sie po pie**cili troche:-D:-D:-D:-Da wieczór ma byc gorący :shocked2::happy2:Słoneczko swieci ide posprzatac zanim Kamilek spi

kochana to sie nazywa pogodzic sie!!!:tak:;-)
a wlesie czemu nie?kazde miejsce jest dobre.:-)
życze szalonej i udanej nocki.;-):-p

ja juz po obiadku-placki ziemniaczane z sosem i pieczarkami.
blizniaki spia,krystian bajki oglada a ja mam chwilke by poplotkowac na bb.:-)
pogoda do d...:baffled:sypie snieg i zimno:wściekła/y:

hej popołudniowo :happy2:
WIOLA kciuki trzymam za interesik daj nam cynk czym będzesz konkretnie handlowała może i my się skusimy na coś :tak::tak::tak::tak::tak:a synek skarb :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Ania mi też się tak robi często z cytatami :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
my po obiadku Antek próbował zasnąć ale munie wychodziło i teraz marudny że :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
może lepiej że niedługo do pracy idę.................:-p:-p:-p:-p:-p
a za oknem pada pada pada:dry::dry::dry::dry::dry::dry:

co za dzien!!!
moje blizniaki przechodza samych siebie:szok:
spali 40 min.i teraz płacz,krzyk:no::wściekła/y:
do wieczora to poprostu zwariuje jak dalej tacy bedą.:-(
kurcze serducho mi nawala:baffled:to chyba przez ta pogode:confused:

reklama
Do góry