Nie zakładaj z góry ,że nie wyjdzie.no kochana jaka poprawa, super ;-);-);-)
milej nocki zycze a moze nawet nie nocki ;-);-);-)
a ja siedze wstawilam ziemniaki i robie serwetke na koszyczek, choc pewnie mi nie wyjdzie albo zrezygnuje![]()

Jak tak mówisz to od razu robota nie idzie i same wady widzisz.

Ja też zmieniłam na BB chłopiec i mam niebieściutko .Zmieniłam sobie wygląd na bb chłopiecale fajnie niebiesko
Wiki to dobrze że z M lepieja ten sex w lesie mrrrrr ja bym korzystała
Beata to w końcu skróciłaś je bardziej znaczy się włosy?????jak tak to fotkę proszęduuuużżżżżoooo zdrówka dla Kubusia cos jest w powietrzu u nas wszyscy całą piątką smarczymy kichamy pokasłujemy chrypimy...no rozkosz Pietrucha się smieje wieczorem że jak wszyscy zaczynamy kasłać to "oddział gruźlikowo 5"
:-)
u nas juz nie pada śnieg jupi!!!!!!!!!1 dla odmiany pada deszcz
ja odkurzyłam całe mieszkanie podszykowałam obiad pomyłam podłogi nastawiłam pranie no się uwinełam przy pomocy Julki iAntkaoni wkładali pranie do pralki ale nauczona doświadczeniem MH sprawdziłam czy coś nie dorzucili do tych białych ubrań i dobrze zrobiłam bo ranie nastawiałam na 90* a "przypadkiem" im sie dodały 2 koszulki zielone i moje czerwone majtki
![]()
A pranie no Malinka kolorowe ,by było.

Dziś robię ambitny obiad,ziemniaki,jajka sadzone i kefirek

dla młodego paluszki rybne z frytkami tymi long ,bo chciał mnie w sklepie całować po rękach jak powiedziałam,że nie kupię i klękał skubaniec

Potrafi on swoje uzyskać,nie ma co

Aha malinka pogratulować wagi ,widzę,że już 8 mniej na suwaczku brawo.