reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no kochana jaka poprawa, super ;-);-);-):tak::tak::tak:
milej nocki zycze a moze nawet nie nocki ;-);-);-)
a ja siedze wstawilam ziemniaki i robie serwetke na koszyczek, choc pewnie mi nie wyjdzie albo zrezygnuje :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Nie zakładaj z góry ,że nie wyjdzie.:no:
Jak tak mówisz to od razu robota nie idzie i same wady widzisz.:-D:-Dwiem do z doświadczenia.:tak::-):-)

Zmieniłam sobie wygląd na bb chłopiec :-D:-D:-D:-D:-D:-Dale fajnie niebiesko :-D:-D:-D:-D:-D
Wiki to dobrze że z M lepiej :tak::tak::tak::tak:a ten sex w lesie mrrrrr ja bym korzystała:-D:-D:-D
Beata to w końcu skróciłaś je bardziej znaczy się włosy?????jak tak to fotkę proszę :tak:duuuużżżżżoooo zdrówka dla Kubusia cos jest w powietrzu u nas wszyscy całą piątką smarczymy kichamy pokasłujemy chrypimy...no rozkosz Pietrucha się smieje wieczorem że jak wszyscy zaczynamy kasłać to "oddział gruźlikowo 5":dry::-)
u nas juz nie pada śnieg jupi!!!!!!!!!1 dla odmiany pada deszcz :wściekła/y:
ja odkurzyłam całe mieszkanie podszykowałam obiad pomyłam podłogi nastawiłam pranie no się uwinełam przy pomocy Julki iAntka:baffled: oni wkładali pranie do pralki ale nauczona doświadczeniem MH sprawdziłam czy coś nie dorzucili do tych białych ubrań i dobrze zrobiłam bo ranie nastawiałam na 90* a "przypadkiem" im sie dodały 2 koszulki zielone i moje czerwone majtki:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Ja też zmieniłam na BB chłopiec i mam niebieściutko .
A pranie no Malinka kolorowe ,by było.:-D:-D:-D

Dziś robię ambitny obiad,ziemniaki,jajka sadzone i kefirek :-D:-D:-D:-D
dla młodego paluszki rybne z frytkami tymi long ,bo chciał mnie w sklepie całować po rękach jak powiedziałam,że nie kupię i klękał skubaniec :szok::szok::szok::szok:,więc uległam .
Potrafi on swoje uzyskać,nie ma co:baffled::baffled::baffled::-D:-D
Aha malinka pogratulować wagi ,widzę,że już 8 mniej na suwaczku brawo.:-D:-D

reklama
...
ja odkurzyłam całe mieszkanie podszykowałam obiad pomyłam podłogi nastawiłam pranie no się uwinełam przy pomocy Julki iAntka:baffled: oni wkładali pranie do pralki ale nauczona doświadczeniem MH sprawdziłam czy coś nie dorzucili do tych białych ubrań i dobrze zrobiłam bo ranie nastawiałam na 90* a "przypadkiem" im sie dodały 2 koszulki zielone i moje czerwone majtki:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

No to się ciesze, że moje "pranie" nie poszło na marne :-D:-D:-D
A no i widzę, kolejne kilo w dół :tak: gratki :tak: Ja na wagę nie staje, ale mam 8 cm mniej w talij :-p

Wiki, na ten las to bym się skusiła, w aucie przecież ciepło :-p

A my z Helenka wyklejałyśmy wielkanocne obrazki :-p:tak:

Ostatnia edycja:
obiadek wstawiony dzis gulasz z kasza.Mialam robic zapiekanke z miesa mielonego ale nie mam co wrzucic procz mieska heheh a i sosu nie mam z czego walnac.Musze na zakupy.
Czekam na faceta do TV i nie moge sie ruszyc.
Moj wrocil wycienczony, zjadl sniadanko i spi:sorry2:
Laura maluje farbami wiec chila wytchnienia:-)

As ja lubie taki obiadek, pycha:tak:
Natalineczka trzymam kciuki za serwetke, napewno dasz rade!!
Malinka Ty to masz pogode:baffled:u mnie bez deszczu i bez sniegu ale zimno:cool2:
Iwcik wynocha do lekarza!!Ja dostalam od gina jak bylam w ciazy syrop dla kobiet w ciazy na przeziebienie, ale nie mam pojecia jak sie nazywa a kiedys dalam go Patrycji i mi nie oddala.Poszukam w neci to ci na gg napisze.Pij herbate z sokiem malinowych:tak:
Wiki fajnie ze sytuacja idzie w bobra strone, oby tak dalej!!
Beata masz racje wloski odrosna a skoro sie napalilas to tnij!!

No wiem ze w aucie ciepło ale zato mało miejsca a pozatym niedaleko domy sa :-/
E tam.
W lesie kochana , to niech się wstydzi ten co widzi :-D:-D:-D
Ja bym nie przepuściła takiej okazji.:no::-D:-D:-D

obiadek wstawiony dzis gulasz z kasza.Mialam robic zapiekanke z miesa mielonego ale nie mam co wrzucic procz mieska heheh a i sosu nie mam z czego walnac.Musze na zakupy.
Czekam na faceta do TV i nie moge sie ruszyc.
Moj wrocil wycienczony, zjadl sniadanko i spi:sorry2:
Laura maluje farbami wiec chila wytchnienia:-)

As ja lubie taki obiadek, pycha:tak:
Natalineczka trzymam kciuki za serwetke, napewno dasz rade!!
Malinka Ty to masz pogode:baffled:u mnie bez deszczu i bez sniegu ale zimno:cool2:
Iwcik wynocha do lekarza!!Ja dostalam od gina jak bylam w ciazy syrop dla kobiet w ciazy na przeziebienie, ale nie mam pojecia jak sie nazywa a kiedys dalam go Patrycji i mi nie oddala.Poszukam w neci to ci na gg napisze.Pij herbate z sokiem malinowych:tak:
Wiki fajnie ze sytuacja idzie w bobra strone, oby tak dalej!!
Beata masz racje wloski odrosna a skoro sie napalilas to tnij!!
Aniu też lubię i to bardzo,ale po takim obiedzie za godzinę człowiek głodny chodzi.:-D:-D:-D:-D
Przynajmniej ja tak mam.:-D:-D:-D

A gulasz z kaszą ...mniam... też dawno nie jadłam.:tak::-):-)

Witam nową mamusię :-):-)

Witamy i zapraszamy nową mamusię:-):tak:

Bardzo dziękuję za miłe powitanie...

witaj i zagladaj czesto do nas :-D:-D:-D

ok jej jeszcznie nie ma ale tesciowka zajrzala :dry::dry::wściekła/y:

Witaj u nas fajnie że ktoś nowy dołączył :tak:no i standartowo napisz nam coś o sobie o swojej rodzince :tak:

Hmmm...
O sobie i swojej rodzince...
Mam na imię Wiola, mam 29 lat i mieszkam w małej miejscowości...
Od prawie 7 lat jestem szczęśliwą żoną mężczyzny imieniem Darek,
no i mamą 6-letniego Kacperka.
W sierpniu 2009 roku dowiedziałam się, że będziemy mieli kolejne dzieciątko,
ale, niestety, 21 września 2009 poroniłam...
Z wykształcenia jestem nauczycielem polonistą, choć bez tytułu magistra (jakoś mi nie po drodze do obrony mgr) ;-)
Obecnie, już od sierpnia 2009 roku siedzę w domku, ale to też już nie długo,
ponieważ otrzymałam dotację z PUP na rozpoczęcie własnej działalności gospodarczej,
no i mam nadzieję, że jeszcze w marcu, albo chociaż na początku kwietnia uda mi się otworzyć
mój wymarzony sklep z odzieżą dla dzieci :-)
To chyba tak pokrótce o mnie...
A reszta...
Wyjdzie w praniu ;-) :-D

co do kwiatków to ja mam tylko jednego- juke, którą bardzo latwo sie utrzymuje, a i tak jest w oplakanym stanie....:zawstydzona/y: ja nie potrafie dbać o kwiatki i wogóle jakos za kwiatkami doniczkowymi nie przepadam...

w juce to juz ziemi zaczyna brakować:szok: a mis ie wogóle w tym bagnie nie chce grzebać:zawstydzona/y:

Widzę, że nie tylko ja mam dwie lewe ręce do pielęgnacji roślin :-D:-D:-D

witam na forum
daj znac co upolowalas:-D

Upolowałam kawał mięcha, z którego zrobiłam biteczki...

A normalnie zdążyliśmy z Kacprem wrócić z zakupów
(Mój przedszkolak dziś rano mi oznajmił, że nie idzie do przedszkola, bo musi się mną opiekować, bo mnie boli brzuch),
przyjechał mój tato z transportem ziemniaków.. . :-/
No i dopiero niedawno pojechał....

A i jeszcze jedno...
O JAKIM ŚNIEGU WY PISZECIE?!
U mnie jest go jak na lekarstwo...

Hm...
Czemu ja nie widzę swojej sygnatury?:confused:

Ostatnia edycja:
Majka śpi więc ja wreszcie chwilę na bb mam :-p:-p

cześć dziołchy;-) pisze w świetnym humorze bo w południe mnie wypisują!!!! wszystko już ok!:tak: zbadali mnie, szyjka się trzyma, usg ok, i co najlepsze w tym wszsytkim!!!!!!!!!11
nie musze leżeć plackiem, a nwet oszczędny ruch jest wskazany:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no lepiej nie mogło być!! Ale małego nie mogę absolutnie dźwiagać..wiec do auta, ani do fotelika na kamrienie go nie wsadzę...bo niby jak??? Za krótkie nogi ma ..szit..ale jakosmusze sie zorganizować!!

Super że już do domu wracasz i pamiętaj oszczędzaj się :tak::tak:

Iwcik to pij sok z buraków zobaczysz wyniki moment ci sie poprawią:tak::tak::tak::tak: bo jak będziesz mieć anemię to mogą cię w szpitalu położyc co byś zastrzyki dostała a po co ci to zatkaj nos i siup czego nie zrobisz dla swojej księżniczki w brzuszku:tak::tak::tak::-)

A ile tego soku na dzień trzeba wypijać?:confused::confused:

Malinka no baaaaaaaa dla ksiezniczki czy tam ksiecia wszystko zrobie:-):-):-)nie chiałabym wylądować w szpitalu , a wizyte u gin mam dopiero po swietach i nie wiem czy nie powinnam sama sobie kupic tego zelaza i brac , chyba zaszkodzic mi nie zaszkodzi:confused::confused::confused:

Lepiej sama bez konsultacji z lekarzem żelaza nie bierz :no::no:

tez mi sie wydaje e sie nie nadaje na matke:zawstydzona/y: ostatmnio przez te dołki wogóle nie mam ochoty sie zajmowac Maksem, marze żeby tylko poszedl spac albo sam się sobą zajął.....:zawstydzona/y: wcale ale to wcale nie mam ochoty sie z nim bawić:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)-(
co do kwiatków to ja mam tylko jednego- juke, którą bardzo latwo sie utrzymuje, a i tak jest w oplakanym stanie....:zawstydzona/y: ja nie potrafie dbać o kwiatki i wogóle jakos za kwiatkami doniczkowymi nie przepadam...

w juce to juz ziemi zaczyna brakować:szok: a mis ie wogóle w tym bagnie nie chce grzebać:zawstydzona/y:

jedyny kwiatek jaki mam i lubie to taki bambusek zakręcony z ikei u maksa w pokoju:zawstydzona/y: stoi sobie w wazoniku z wodą i jest spokój:-D:-D

co do naciągania napletka o ja naciągam- na pewno nie zaszkodzi:tak:

zmusiłam sie do przeczytania tylko do wczoraj.. juz wiecejnie potrafie.. zaczełam przejezdzac tylko dalsze posty wiec doszłam do wniosku ze to nie ma sensu... ide sie poloyc... chociaz pewnie sie juz nie zdrzene bo maks juz z pol godiny spi pewnie zaraz sie obudz....:-(

EDIT: juz sie obudzil:wściekła/y:

Głowa do góry i oby doły szybko minęły :tak::tak:

witam was kobietki!
co dzisiaj sie dzieje z tymi naszymi dzieciakami?:szok:
mój alan zrobił pobudke o 6 rano i juz nie zasnoł,a teraz mikołaj wstał z takim płaczem i wrednym humorem że tylko go udusic.:szok::wściekła/y:
mojego starszego synka nie pusciłam dzis do przeczkola bo jakis wirus panuje(wczoraj w jego gr.było tylko 5 dzieci)wiec ma dzis dzien dziecka.ale lepiej by było jak by oszedł bo stoi nademną i gledzi że juz chce grac.:baffled::wściekła/y:
pogoda beznadziejna,snieg sypie,zimno.
gdzie ta wiosna??????????:confused:

Może i nasze dzieci przesilenie wiosenne odczuwają :-p:-p

Witam w dobrym humorku z m juz lepiej :tak::tak::tak::tak:bylismy dzisiaj w Nowym Targu odwiezlismy dzieci mojej mamie i pojechalismy sami załatwilismy z rozliczeniem i m wramach przeprosin zaprosił mnie na pizze a jak juz jechalismy do mamy po dzieci to zapraszał mnie na seks w lesie:szok::szok::-D:-D:sorry2:ale mówie ze nie bo jest za jasno. No i przedchwilą sie po pie**cili troche:-D:-D:-D:-Da wieczór ma byc gorący :shocked2::happy2:Słoneczko swieci ide posprzatac zanim Kamilek spi

No całe szczęście że się wreszcie pogodziliście no i seksu w lesie to też bym chyba nie odmówiła :-p:-p

Jeszcze jakbyscie mi powiedzialy jakie tablety moge wziąść na ból głowy tzn .gorączke , bo mam ibuprom ale tam pisze ze kobiety w II trymestrze ciąży nie moga brać i nie bardzo wiem co wziąść mam aleve ale tam nic nie pisze na opakowaniu a nie mam ulotki :( cały czas kicham i wszyscy tylko mówią na zdrowie :)

Siedze jak przybita bo troche goraczka mi dokucza a do lekarza naprawde nie chce mi sie wybierac bo ja widze te snieg przez okno to mi odrazu zimno ............ , masakra z tym sniegiem .........

Obiadek sie gotuje wiec mam chwile dopuki mąż sie nie wryje na kompa ......hheheh

Wiem że apap można brać z przeciwbólowych :tak::tak:

nastawiłam pranie no się uwinełam przy pomocy Julki iAntka:baffled: oni wkładali pranie do pralki ale nauczona doświadczeniem MH sprawdziłam czy coś nie dorzucili do tych białych ubrań i dobrze zrobiłam bo ranie nastawiałam na 90* a "przypadkiem" im sie dodały 2 koszulki zielone i moje czerwone majtki:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

No i całe szczęście że skontrolowałaś :tak::tak::tak:

Hmmm...
O sobie i swojej rodzince...
Mam na imię Wiola, mam 29 lat i mieszkam w małej miejscowości...
Od prawie 7 lat jestem szczęśliwą żoną mężczyzny imieniem Darek,
no i mamą 6-letniego Kacperka.
W sierpniu 2009 roku dowiedziałam się, że będziemy mieli kolejne dzieciątko,
ale, niestety, 21 września 2009 poroniłam...
Z wykształcenia jestem nauczycielem polonistą, choć bez tytułu magistra (jakoś mi nie po drodze do obrony mgr) ;-)
Obecnie, już od sierpnia 2009 roku siedzę w domku, ale to też już nie długo,
ponieważ otrzymałam dotację z PUP na rozpoczęcie własnej działalności gospodarczej,
no i mam nadzieję, że jeszcze w marcu, albo chociaż na początku kwietnia uda mi się otworzyć
mój wymarzony sklep z odzieżą dla dzieci :-)
To chyba tak pokrótce o mnie...
A reszta...
Wyjdzie w praniu ;-) :-D

OBY WŁASNY INTERESIK DOBRZE SIĘ KRĘCIŁ :tak::tak::tak: sorki za capsa

reklama
Do góry