reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Przy dobrym leczeniu paliatywnym i bez nawrotów może 2 lata życia .
Nie mam sił.
RYCZĘ ryczę ryczę ryczę.
I znów pytanie
Dlaczego ja :confused::confused::confused:
tak bardzo mi przykro, nie ma slow takich ktore ukoily by towj bol.Dl;atego zycze duzo sily
Pozmywałam, pomyłam podłogi, wstawiłam obiad, posłałam łóżka, teraz czekam na P, zjemy i lece na te nieszczesne zakupy, późńiej prasowanko firany ( bleeeeeeeee ) i może chwila relaksu. Jak mój wróxci nie mam szans na kompa:baffled:

Wspaniałe podejście!

Wiktoria zdążyła w 10 minut zrobić mi sajgon w pokoju, jak myłam podłogi, a ja siupłam i jakoś nawet zebrać mi si etego nie chce. Konczy sie 2 pranie, jeszcze jedno i koniec.

No to do juterka dziewczyny.
kochana jakby nie bylo to normalka heheh ja sprzatam Lali balagani U Was widze to samo:-D
As to takie przykre :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(napisałam ci coś na ten temat w odpowiednim miejscu:-:)-:)-:)-:)-(trzymaj sie kochana:-*
MH który wózek Julki ten dla lalek?????????? a Niki duża jest :tak::tak::tak::tak::tak::tak:mój Antek ma 82 cm i prawie 9 kg waży a ma 16 m-cy :tak::tak::tak::tak:
Patrysia chrzciny o ja super:tak::tak::tak::tak::tak:
Anka to mieliście udaną imprezkę niedzielną :tak::tak::tak: ty spiochu :-D:-D:-D:-D:-D:-D
a my wróciłysmy ze szkoły Antek zadowolony takim spacerkiem :tak:na szczęście całą drogę mieliśmy słonko a teraz sypie śnieg z deszczem :szok::szok::szok::szok:w marcu jak w garncu :baffled::baffled::baffled:
do mnie dzwoniła szefowa od dziś pracuję tylko w weekendy :confused: kasa mniejsza sytuacja przejciowa :confused:na początku mnie to z lekka zmartwiło ale po chwili pomyslałam że może i lepiej w tygodniu nie będzie tej gonitwy więcej czasu dla rodzinki :tak: no nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :tak::tak:zadzwoniłam do Pietruszki żeby mu o tym powiedzieć a on happy że choć w tygodniu więcej czsu dla nas rodziny ....i z tej okazji zakupi po pracy nam po piwku i oblejemy to:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::wink::wink::wink::wink::wink:
ta uimprezka udana a ja spiochem jestem.Ale chyba juz sie wszystkie przyzwyczaily, co:confused::-D:-D:-D
Zgadzam sie z Toba nie ma tego zlego.... ale kaska mniejsza i trzeba sobie radzic, ale kto jak to TY napewno swietnie dasz rade:-)
Hej.

As odwagi ci życzę... Nie potrafię Cię pocieszyć, nie potrafię doradzić. W takich chwilach niewiele można zrobić, choć chciałoby się dużo i jeszcze więcej:-(. Nie trać nadziei, to jeszcze nie koniec tej walki...

malinka
jednak szefowa coś wykombinowała. No ale jeżeli ty się cieszysz kochana , to i ja się cieszę.:tak:

anakonda jak Maja? Lepiej się czuje?:confused:

I mnie chandra dopadła...:-(. W sobotę do starszaków dychających dołączyła Amelia z cieknącym nosem i gorączką a dziś i ja.:baffled:
Wybaczcie, ale nie mam weny.:-(
o a teraz Ciebie dopadlo, ostatnio ja nie maialm weny:baffled:
No to niezle Tobie urosla od ostatniego razu:tak::tak::tak:Pewnie nikt nie wierzy ze jest wczesniaczkiem:tak::tak:Wagowo to jzu przegonila moje dziewczynki:szok::szok::szok:
A te szczepionki sa dla dzieci bezplatne i sa 3 dawki :tak::tak::tak:EUVAX sie nazywaja:tak::tak::tak:i to sa te przypominajace
One sa po urodzeniu,jak dziecko ma 6 tyugodni i pozniej 6 miesiecy

No to ogromne to dziecko musialo byc:szok::szok::szok:
Jak dla mnie to jzu jest nadwaga:no:

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Twoj Antos to tez z tych mniejszych i szczypiorkowatych:tak::tak::tak:
Oj widze ze wieczorkiem bedzie sie dzialo:tak::tak::tak:

AS
Doczytalam ze juz po wizycie:-(Trzymaj sie Kochana.Tulam Cie mocno

Ja bylam z dziewczynkami na dworze a pozniej szlysmy po Dominika i do sklepu:tak::tak::tak:W sklepie wybrali sobie takie pizze mini dr oetkera dla dzieci i w jakis dzien bede musiala Im je zrobic(tzn odgrzac w mikrofali):tak::tak::tak:nawet fajne te pizze i nigdy wczesniej ich nie widzialam:szok::szok::szok:
Ja oczywiscie kupilam sobie znowu ciacho:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jestem wsciekla na siebie bo jak tak bede robila to nigdy nie zgubie brzucha a juz mam masakryczny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale jakos nei mam silnej woli zeby tyle nie zrec:no::no::no:
Mlode juz spia,Dominik cos tam kombinuje a ja siedze przy capucinko:tak::tak::tak:
pizza mniam a co do ciacha to widze nie mozesz sie oprzec:cool: Nie martw sie mam to samo.Codziennie wcinam:baffled:

czas na drugie danie i uciekam na kawke i ciacho do kolzeanki a potem moze Aga wpadnie:))

reklama
witam mamuski!:-)
ja juz po obiadku.
dzieciaki spia,m w pracy,krystian oglada bajki a ja siedze na bb i was podczytuje;-)
ostatnie dwie noce były przespane,alan spi i nie musze do niego wstawac,tylko pobutke mam o 6 i potem nie ma mowy o spaniu(no ale cos za cos):dry:
krystian nie poszedł do przedszkola bo znowu kaszle:no:ja juz nie mam sily do niego:no:tydzien w przedszkolu 2 tygodnie w domu poprostu szok:szok::szok:!!
kurcze taka zła jestem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mój M pojechał dzisiaj do ksiegowej po pity bylam przekonana że bedziemy miec jakis zwrot kaski a tu dupa!!!!!!!!!!!:no:jeszcze my musimy tysiaca zapłacic-poprostu masakra!!:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak sie wali to na całej lini.:wściekła/y::wściekła/y::-(
i jak by tego było mało to jeszcze @ dostałam,chodze zła jak osa,brzuch,głowa boli:szok::szok::szok:

dorota-nie poddawaj sie teraz!!
za nic nie daj niuni smoka.
bedzie ok;-)

as-bardzo mi jest przykro!!!!:-(wiem co teraz czujesz bo ja sama tego doswiadczyłam!
musisz byc teraz silna!!
trzymaj sie kochana.

kerna-poradzicie sobie.
tylko pamietaj nie przemęczaj sie!!
buziaki;-)

Justa zdrówka dla was i sie nie smutaj kochana :-*
Dowiklus te mini pizze dr etkera sa pycha jeżeli myślę o tych samych te po 3 pakowane w kartoniku????? tylko nie rób w mikrofali tylko w piekarniku :tak::tak:
Lidka czemu musicie dopłacać podatek??????
A mnie tak łepetyna boleć zaczęła że musiałam apap łyknąć :szok:cos z tą pogoda jest nie tak deszcz słońce śnieg wiatr.....normalnie kalejdoskop pogodowy :dry:

To znowu ja i niezbyt radosna. :-:)-( Doktorce nadal nie podoba się to ucho Mai, mówi że nadal zaróżowione i teraz czekamy na badanie słuchu i po nim ma podjąć dalsze kroki co do leczenia :-:)-:)-(
Byłyśmy też w przedszkolu, mam złożyć wniosek jak w tamtym roku, no i niby dyrektorka mówiła że w pierwszej kolejności przyjmowane są te dzieci co już chodzą ale ja i tak mam stresa :baffled::baffled:

...krystian nie poszedł do przedszkola bo znowu kaszle:no:ja juz nie mam sily do niego:no:tydzien w przedszkolu 2 tygodnie w domu poprostu szok:szok::szok:!!
kurcze taka zła jestem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mój M pojechał dzisiaj do ksiegowej po pity bylam przekonana że bedziemy miec jakis zwrot kaski a tu dupa!!!!!!!!!!!:no:jeszcze my musimy tysiaca zapłacic-poprostu masakra!!:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak sie wali to na całej lini.:wściekła/y::wściekła/y::-(
i jak by tego było mało to jeszcze @ dostałam,chodze zła jak osa,brzuch,głowa boli:szok::szok::szok:

Tego kaszlu kochana to ty nie bagatelizuj.:no::no::no:
Właśnie wróciłam od lekarza.:dry::-( Całą trójka ma zapalenie oskrzeli.:shocked2::szok::szok::dry:
I tez to się zaczęło tak niewinnie od zwykłego kaszlu.:tak:Starszaki przesiedziały cały poprzedni tydzień w domu a kaszel nie minął.:no::baffled::dry:

Tysiąca wywalić?:szok::szok::szok:

Ja grzecznie ( czyt. jak na szpilkach) wyglądam zwrotu od dobrych 4 tyg. i nic.:-( Chyba przez tą korektę , którą składaliśmy.:dry:

malinuś jak tu się nie dołować jak wypłata dawno wydana a do końca miesiąca jeszcze hu huuu.:-(. Do tego dzieci chore....:wściekła/y:

To znowu ja i niezbyt radosna. :-:)-( Doktorce nadal nie podoba się to ucho Mai, mówi że nadal zaróżowione i teraz czekamy na badanie słuchu i po nim ma podjąć dalsze kroki co do leczenia :-:)-:)-(

oo i po antybiotyku nie przeszło? :szok:

Czesc dziewczyny! A nie mam jak na kompie posiedzieć. Mały poszedł spać to ja wskoczyłam do łóżeczka. Katar mam taki nieznośny, że cholera mnie juz bierze:wściekła/y::wściekła/y:
AS współczuję:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Dorotka dobrze, że się nie poddałaś!!!! Moje gratulacje!!! Olwika próbowała jak mogła, ale z dnia na dzień będzie coraz lepiej:tak::tak::tak::tak::tak:
Anaconda dalej uszko:confused::confused::confused: niekończąca się opowieść widzę...bidulka:dry::dry::dry:
Justa:szok: no cosiędzieje!!! Wszyscy padają:szok: No szpital no....:sorry2:
Lidka ale mierda no....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: my teżkombinujemy teraz z pitami, ale jak to przeczytałam to sama się teraz zastanawiam:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Dowiklus te mini pizze dr etkera sa pycha jeżeli myślę o tych samych te po 3 pakowane w kartoniku????? tylko nie rób w mikrofali tylko w piekarniku :tak::tak:
A mnie tak łepetyna boleć zaczęła że musiałam apap łyknąć :szok:cos z tą pogoda jest nie tak deszcz słońce śnieg wiatr.....normalnie kalejdoskop pogodowy :dry:

ja nie wiem dokładnie dla czego mamy dopłacic:no:-poprost na tym to ja sie nie znam!!!!:confused:
mąz ma firme i w tamtym roku nie miał tylu zlecen,wyszły jakies braki i to my musimy zapłacic.:wściekła/y:

Byłyśmy też w przedszkolu, mam złożyć wniosek jak w tamtym roku, no i niby dyrektorka mówiła że w pierwszej kolejności przyjmowane są te dzieci co już chodzą ale ja i tak mam stresa :baffled::baffled:

oj cos uszko nie chce sie zagoic?bidulka malutka!:-(
a to prawda że w pierwszej kolejnosci przyjmowane sa dzieci co juz chodza-wiec sie nie stresój-dostanie sie napewno!!!!!:tak:;-)

Witam wieczornie juz prawie :-):-):-)

Cały dzien nie moglam sie doprosic o laptopa az wkoncu sie wkur........za przeproszeniem i powiedziałam M ze troche przegiął od 10 rano non stop na laptopie nawet obiadu nie miał casu normalnie zjesc tylko jadł i czytał no szlak mnie trafił juz , dopiero ok 17 wziełm i zamknęłam mu tego laptopa i przy okazji jeszcze piwo mu wylalam bo niechcący zachaczyłam o niego bo stało obok kompa :-D:-D:-D
powiedzialam ze jego czas sie skończył na dzisiaj ja tez chce poklikac a nie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wkońcu naprawde jakis grafik założe:-D:-D oby jescze ten tydzien i koniec jego urlopu i skonczy sie problem z laptopem :tak::tak::tak:
Cały dzien szukałam zajecia no a popołudniu pojechałam po dzieci do przedszkola i wróciłam na obiadek :-D:-D:-D

Poczytałm was co zescie przez cały dzien dzisiejszy naskrobaly no i tak

Anabuba zdrówka zycze Tobie i Weronisi widze ze zarazki nie dają za wygrana atakuja z kazdej strony ja juz wyzdrowialam ale wasze wszystkie dobre rady sie przydały:tak::tak::tak:

AS trzymaj sie kochana strasznie mi przykro nie wiem co mogłabym napisac zeby cie pocieszyc , ciężko jest pocieszać kogoś w ciężkich sytuacjach zyciowych:-:)-:)-:)-(

MH super ze szczepienie obeszło sie łagodnie;-);-);-)

Dorota powodzenia w nauce i nie poddawaj sie bądz twarda i wytrwała napewno sie uda:-):-):-)

Luna twój teks z rozłożonymi kolanami mnie powalił , no to mąż miał co robic w nocy:-p:-p:-p

Beata zdrówka dla Kuby

Jolka co za usmiech ogromniasty , z daleka widac ze masz dobry humor:cool2::cool2::cool2:

Malinka dopadla cie chyba najgorsza choroba , nie nawidze rotawirusów bo łapie wszystkich domowników po kolei ale moze wieczorne piwko z mężem przegoni wirusa:happy2::happy2::happy2:

Pati super takie chrzciny ekspresowe przynajmniej mniej sprzątania pózniej bedziesz miała , bo ty i tak kochana nawet nie masz kiedy odpocząć:no::no::no::no:

Dovikla nie przejmuj sie brzuszkiem :cool2:ciacho napewno było dobre:tak::tak::tak:sama bym zjadła:-D:-D:-D

Lidka o kurcze:szok::szok::szok:1000zł oddac do urzedu ......masakra dobrze ze mój mam zwrot

Kerna na katar pomoze ci maść majerankowa ja smarowalam i pomagała;-);-);-)zdrówka dla ciebie;-)

Anakonda nie masz sie czym stresowac bo 5 latki mają pierszeństwo przyjecia do przedszkola:tak::tak::tak:

O cholera zaczęła sie Majka ide ogladać bede z doskoku:-):-):-)

Hejka.Wczoraj nie miałam czasu nawet tu pisać do południa jakoś tak szybko zleciało a po południu byliśmy na imprezie imieninowej u kolegi.
Noc całą mała przepłakała:wściekła/y: myślałam że zwariuję:no: o 3 dałam jej paracetamol i spała do 7 i tak jak przypuszczałam po tej nocy dzisiaj ma mega katar i jest osłabiona teraz śpi no i ciekawa nastepna noc się zapowiada :wściekła/y: Dzisiaj znowu siostra przywiozła swoje dzieci na cały dzień do nas bo sama chodzi do pracy a teściowa poszła do lekarza.Czyli wesoło było a ten młodszy synek 7 miesięczny miał gorączkę marudził ehh dopiero pojechali.na domiar złego mam tez @:wściekła/y: już 4 dzień a krew wali jak po porodzie w nocy to jakby krwotok:wściekła/y: masakra kobiety zawsze przesrane mają:wściekła/y::wściekła/y: no to koniec mojego biadolenia.

reklama
NATALINECZKA w szoku jestem z tego 2 miesiecznego dziecka.Wielkolud normalnie:-D.
z tym ze urodzil sie to mial 62 cm i wazyl 5 kilo równe :tak::tak:
mnie od rana glowa tak napier.... ze szok juz zaczynam sie zastanawiac czy procha nie lyknac kawa nawet nie pomogla choc ja kawy nie pije:no::no::no::no:
masakra jakas:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry