reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Widze ze nikogo nie ma.
LUNKA na ktora masz to badanie?

Ja dzis na 18 ide pierwszy raz do szkoly dla rodzicow.Tam w klubie mi to zaproponowali bo jedna terapeutka w tym jest i tak sie o tym dowiedzialam.G zostaje z mala a ja ide :-).

oliwka obsrana lata a ja nadal na bb,Teraz juz spadam.Jak ogarne wszystko to wpadne :-).

reklama
Hej laseczki środowo:happy2:
za oknem dzis słonka brak :baffled: ale może jeszcze będzie :dry:choć jk oglądałam wczoraj prognozę pogody to i owszem w polsce ma być ładnie ale u nas do niedzieli niby nawet 8-10 stopni ale deszcz śnieg no rozkosz :dry::dry::dry:
JulinA z Adamem w szkole rano ich zaprowadziłam Antek gania jak szalony po mieszkaniu Pietruszka w pracy ale coś mi się biedak rozkłada wczoraj wrócił z gorączką 38.3 :dry:zjadł obiad posiedział z nami izolowałam go troche od dzieciaków tzn co by mu na kolana nie właziły odrobił z Adamem angielski wypilismy kawkę potem koło 20.15 dzieci spały ja zabrałam się za książkę on posiedział troche na kompie on o 21.30 poszedł spać a ja obejrzałam "klub szalonych dziewic" no kocham ten film :-D i tez zaległam w wyrku :tak:nocka ok Antek jedna pobudka napił sie 2 łyki wody i poszedł dalej spać:tak:Adam z Julia wstali o 4.20:szok: bo się wyspali i gadali grali w karty :szok::szok::szok::szok:nie wiem co im odbiło:szok::szok::szok::szok::szok: w planach dziś zupka do ugotowania i umycie okien w kuchni i u dzieci ale to sie zobaczy :-p
Madziula co z tym waszym kompem jeszcze nie naprawiony???Zdrówka dla Ksawerego :tak:
Wiktoria to dramat dla rodziny kurcze jakieś fatum nad nimi ciąży
[*]:-:)-:)-:)-(
Dorota ale Oliwci i wam super idzie z tym smokiem no i nocki lepsze gratuluję:tak: no i jak małża wykorzystałaś niecnie???;-)
Anabubka "jak baba ze wsi" :-D:-D:-D:-D:-D:-Dty to masz porównania kurcze ja to tak często wracam z zakupów tak to jest jak auta brak:cool2:
Natalineczka super że wieści od gina ok no i dobrze że macie taką ciocie pod ręką :tak:
MH ty nocny marku :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
As kochana wypłacz się wykrzycz wyżal i wykopuj sie z tego dołu dawaj łopaty zakopiemy go z tobą :tak:
Iwcik proponuje wyprawe po lumpkavch na zakupy ciążowe ja miałam spodnie tylko ciążowe a reszta ubrań swoich nic nie kupowałam a jedną tunikę z krótkim rękawem :tak:ale ja w ciąży schudłam a nie przytyłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Patrysiu dziękuję :-* a co masz zamiar kupić sobie na chrzciny?????????
no i reszty nie pamiętam:baffled:

Matko co tu tak pusto :-(.Jestem w szoku.Myslalam ze bede miala co czytac a tu tylko post Malinki

Malinka bo nie chce krakac ale nie wiedzialam ze tak latwo pojdzie z tym smokiem.Mam nadzieje ze juz poszedl w zapomnienie.
Jesli chodzi o M to go nie wykorzystalam :-(.

Juz tak kazdy o tej wiosnie mowi wiec ja z tego powodu .Przebralam nam i Oliwc posciel na czysta :-).Brudna sie wlasnie w pralce wywirowala .
Ogarnelam mieszkanie,pozmywalam,posprzatalam u Oliwki w pokoju.No i przed chwila skonczylam odkurzac.Jeszcze tylko pranie powiesic i obrac ziemniaczki.
Obiad mam od wczoraj.Pojemy reszte gulaszu a jak G bedzie glodny to ma w zamrazarce pierogi :-).

Za jakas godzine ide mala usypiac .Mam nadzieje ze pojdzie nam to szybko i bezbolesnie :-).

Dziewczyny wracajcieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Witam
Jakas nie dospana jestem:no::no::no:Mlode wstaly o 7;30 ale klaudia usnela ze mna w wyrku a Wiktoria chyba w swoim lozeczku:tak:Nie wiem dokladnie bo wstalam jakos przed 10:baffled::szok::tak::tak::tak:
Zjadlysmy sniadanko i teraz mlode ogladaja baje:tak::tak::tak:Pogoda jakas blee ale i tak lepsza od tego co zapowiadali bo niby caly dzien mialo padac:baffled:

LUNKA
Kciuki zacisniete:tak::tak::tak:

NATALINECZKA
Super ze u lekarza wszystko ok:tak::tak::tak:

MH'
A moze poczekasz az mala sama zrezygnuje z nocnych karmien:baffled:Wisze cycem to Ona az sie tak nie naje na noc bo to juz duza baba:tak::tak::tak:Moje same zrezygnowaly z nocnych karmien chociaz ja przeciwnie chcialam zeby jadly jak najdluzej-dziwna jestem nie hehe;-)Na poczatku Je budizlam ,pozniej karmialm przez sen,az wkoncu stwierdzilam ze skoro spia mi do rana to napewno nie sa glodne i odpuscilam sobie a to bylo jak mialy kolo 8 miesiecy:tak::tak::tak:
Dominik tez sam zrezygnowal:tak::tak::tak:

Moj siostrzeniec teraz konczy rok i do dzisiaj cycoli sobie w nocy:tak:

Jesli chodzi o ciuszki ciazowe to ja zadnego takiego nie mialam:szok:cale dwie ciaze przechodzilam w dzinach i dresach:tak::tak::tak:

MALINUS
Ale Twoje dzieci maja pomysly:szok::szok::szok:Pobudka o tej godzinie:szok:ja to bym chyba zwariowala:tak::tak::-D:-D:-D

Wróciłam...
Byłam dziś w PUP podpisać już ostateczną umowę o przyznanie środków na rozpoczęcie własnej działalności....
Najpóźniej jutro mam miec środki na koncie...
No i można zacząć działać...
NARESZCIE!!!!

Ja tak z doskoku, ale coś bez humoru :baffled: Jestem na allegro, wystawiam ciuchy :sorry2:

Jolka, gratki :tak:

Dowikla, zostawiłam jej jedno karmienie :tak: ona to sie budzi co godzinę i sobie ciamka :wściekła/y:

Madziulka, fajnie, że zaglądasz :tak:

Malina, ty to teraz pewnie masz mnóstwo wolnego czasu jak przestałaś w tygodniu pracować :sorry2::-p

ja powoloi zmykam bo chyba wypadaloby sie wkoncu ubrac:baffled:
MH
To wspolczuje Tobie takich nocek:no::no::no:Oby Anice jak najszybciej to minelo:tak::tak::tak:

reklama
Witam!
Ja tylko na chwilkę...
NATALINECZKO!!!
obawiałaś się, że z powodu nie płacenia rachunków za komórkę mogą ją wyłączyć
NIEPRAWDA!!!!
Jeśli to zrobią - zrobią to nielegalnie

Nie wolno wyłączać telefonów tym, którzy nie płacą - Biznes w Onet.pl

Także przynajmniej ten kłopot w głowy
A jeśli chodzi o pomoc z MOPS, to sama z niej kieeeedyś korzystałam...
No bo dlaczego mam im darować coś, co mi się należy!
Oni by mi nie darowali ani złotówki!!!!!
dzieki kochana za info ;-);-):tak::tak::tak:
Witam ja tylko tak narazie to pokaże później postaram sie jeszcze poczytac.
Małopolska: Matka przejechała autem rocznego synka - - Polska - Fakty w RMF24 - najświeższe wiadomości to stało sie dawno ale dzisiaj w nocy jej drugie pół roczne dziecko sie zaczadziło w domu zapaliło sie cos ale nie wiem dokładnie co to było??? no mają rodzice pecha.Nic więcej nie wiem
nawet nie wchodze przeczytac bo pewnie ryczałabym jak bóbr :no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam środowo
ja wlasnie drukuje zdjecia czarusia w ladnych ramkach,
a czarek siedzi i wola czarus czarus, bo chce te zdjęcia :sorry2::sorry2::sorry2:
narcyz maly:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry