reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
U mnie dzis piekna pogoda sie zrobiła po południu ,słonko wyszło, 11 stopni ,posprzatałam całe podwórko,został kawałek przed płotem od ulicy ,no i powywozić.Reszta to juz bardziej do M należy typu skuć beton i wywieżć gruz:-Dale jak pięknie jest,miodzio...:tak:

Ide dzis na tenisa ale sie cieszę w końcu jakaś odmiana ,w tym roku godzina 11 zł. kosztuje,wiec spoks.
Wszystko mnie boli jak nie wiem ,ale dam radę:baffled:

MH gratki dla Aniki super sobie dziewczynka radzi:tak:

Medeuska ,chyba sie ciebie boję:-D;-)

Dorotka ,ja miałam kilka razy tipsy ,jutro juz będzie zdecydowanie lepiej,wrazenie obcosci minie.

malinka biedny Adaś

justa co za baba:eek: ja tam sie ludzmi nie prejmuje, ostatnio to wszystkim dogryzam i wyzywam jak mi zajdą za krose- np dzis w kauflandzie gosc sie rozpedzil i przywalil w moj koszyk w ktorym mialam jescze maks w foteliku!!! i tak go zwyzywałam,ze na pol sklepu bylo mnie slychac!!! bo widzial ze ide i skrecam to nie mgl sie zatrzymac i poczekac tylko du pnąć w moj wozek!!

tak samo wczoraj jak wychodzilam od okulisty z maksem i bylam juz krok od progu w drzwiach z fotelikiem w rece, wiec sama ledwo sie miescilam na szerokosc to jakis kutafon mi sie ciśnie :zawstydzona/y::wściekła/y: powiedziałam mu ze po 1 najpierw sie wychodzi a po 2 jest palantem bo widzi ze z dzieckiem ide i sie cisnie i mowie a co by bylo gdgyby mi dziecko spadlo na ziemie? gosc czerwony jak burak i jesce baba co palila na schodach przed wejsciem sie wydarla- własnie!!!!bo takich ch u jów trzeba tępić!!!!:szok::-D:-D:-D:-D

patrysia to super Ci się udało:tak:

nie iwem co jeszcze mialam napisać:dry:
Meduska no z tymi tekstami jak nic wracasz do żywych :-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja tez mam cięty jezor :zawstydzona/y:a kiedys taka nie byłam :dry:zchamiałam z wiekiem czy cuś:cool2::cool2::cool2:
A ja cały czas próbuje małą do przedszkola zapisać :no::no::no: Jakaś lipa straszna z tym całym systemem, doczytałam,że potem i tak muszę sobie to wydrukować i zanieść do przedszkola :szok:
ha ha no i po co to robic za pomocą neta jak i tak trzeba drukowac i iść :dry::dry::dry::dry:
że to niby udogodnienie jest taakkkkk????? wiem jak Piotrek 2 lata temu pół nocy na necie w pracy w tepsie siedział i Julkę do przedszkola zapisywał :baffled::baffled:
Sorki Anka , musiałam przegapić :zawstydzona/y:

Padl im serwer, koniec zapisów... :dry:
ha ha no to było do przewidzenia ze ludzie czekali kiedy sie te zapisy zaczna i wszyscy zaczeli zapisywać a Warszawa to nie pipidówa więc trochę tych ludzi zapisuje dzieci do przedszkola:baffled:
normalnie nowoczesność w domu i zagrodzie:baffled::baffled:i pomyśl ilu teraz rodziców bluzga przed kompem :dry::dry::dry::dry:wiem że jak piotrek zapisywał Julke to dostał kod czy cos takiego i potem się w necie sprawdzało czy się dziecko dostało :dry:a ty tez mogłaś wybrac jedno przedszkole jako główne tzn to na którym najbardziej ci zależy i dwa dodatkowe na wypadek gdyby do pierwszego sie nie dostała Helenka?????
Adam co chwilę przysypia Antonio wymazał keczupem całe okno siebie i Julki włosy :wściekła/y:za cholerę nie dojdę skąd ten keczup wzieli to znaczy skąd to wiem z lodówki pytanie które z nich Julka czy Antek to wzieli???????bo Antek tez juz umie lodówkę otwierać:sorry2:zobaczyłam to i pytam które to wymyśliło?????Antek pokazuje Julke i mówi to Adim:confused:Julka od razu to Antek:confused:normalnie bądź tu mądry popatrzyłam na nich dałam im mokre chusteczki i kazałam wycierać:baffled:zaraz pójdę ogarnąć to do czysta i ich przebrać:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
co sie będe denerwować :-)to tylko dzieci a że genialne pomysły mają :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:mama moja i mój tata mówią że ja lepsza nie byłam :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Wypełniłam w końcu ten durny formularz :tak::dry:

Przedszkole wybiera się jedno główne, a do tego jeszcze 9 można wybrać :sorry2: Jutro polecę zaniosę, ale zobaczymy jaka kolejka będzie pod przedszkolem :sorry2: No i mam login i hasło, żeby sprawdzić czy się dostała.

Hejka wieczorowo no i jakos mi zlecialo popołudnie wkońcu cos sie dzilo bo przyjechala kumpela z dwojka swoich urwisów no i było wesoło nawet na torta sie załapalysmy jeszcze do kawki :-D:-D:-D

a teraz trzeba polezec i posłuchac co ten mój bobasek wbrzuszku robi.........:-D:-D:-Dlubie o podsłuchiwac słuchawkami ale ostatnio je popsułam i nie mam , musze kupic nowe :-):-):-)

Wymyslili rekrutacje przez neta i prosze.Juz widze tych rodzicow wkur***:baffled:
Co do uprzejmosci a raczej jego braku to normalka w PL w De ludzie maja wiecej wyobrazni
A ja zaczelam czytac wczesniej odpisalam i wpadla znajoma bo mialam jej corke na 1,5h bo ona i maz w pracy a mala musiala z przedszkola wrocic.
Tym sposobem Laura unikla drzemki bo byl;a taka marudna ze miala isc spac.No ale potem poszlysmy na plac zabawa a pozniej grac w pilke.Teraz Lali jest po kolacji.Skonczy sie bajeczka i moja corka dzis o 199 idzie spac:sorry2:

Zdradze Wam ze dzis byal u mnie z rana fryzjerka i mam nowe wloski heheh skrocilam tez wlosy i zrobily mi sie o 3cm krotsze:sorry2:Mezowi sie podobam :)

Witajcie.A ja dzisiaj pracowałam cały dzień w ogródku,zobaczcie jaką mam już wiosnę.

Załączniki

• P1010458..jpg
    P1010458..jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 33
  • P1010461..jpg
    P1010461..jpg
    44,3 KB · Wyświetleń: 36
  • P1010456..jpg
    P1010456..jpg
    46 KB · Wyświetleń: 32
  • P1010457..jpg
    P1010457..jpg
    46,2 KB · Wyświetleń: 32
Luna ona na pólrocze miała śrenią 4.4,na razie sie na to nie zanosi ,a rower ma kilkuletni po przegladzie i drobnej naprawie na jesień więc w dobrym stanie ,o nowym mowy nie ma:no:
O, no to zdecudowanie 4.0 to za mało, ale skoro ma dobry rower, to i ja bym jej nwego nie kupiła, zwłaszcza po tych osastnich ekscesach...

Malinka, pięknie mu powiedziałaś:tak::tak::tak:
Ale koleś powinien na prawdę się leczyć, jak można tak powiedzieć, nie ważne juz nawet czy ktoś rodzinę ma duża, małą, zgodną czy bogatą-szok

Ja mam tipsy czuje sie jak kaleka :-).Nic nie potrafie zrobic.Ta dziewczyna jeszcze jest bo we dwie robimy paznokcie.Nie umem nic teraz zrobic.Pierwszy raz mam takie paznokcie :-).
Dorcia, a po co takie długaśne, niech ci skróci i już

Pati świetny inetresik, gratuluję

MH no może krew zalać, ale w końcu się udało???
U nas internetowych zapisów nie ma, tylko osobiste

tak samo wczoraj jak wychodzilam od okulisty z maksem i bylam juz krok od progu w drzwiach z fotelikiem w rece, wiec sama ledwo sie miescilam na szerokosc to jakis kutafon mi sie ciśnie :zawstydzona/y::wściekła/y: powiedziałam mu ze po 1 najpierw sie wychodzi a po 2 jest palantem bo widzi ze z dzieckiem ide i sie cisnie i mowie a co by bylo gdgyby mi dziecko spadlo na ziemie? gosc czerwony jak burak
ręce opadają na tych ludzi, ale widze kolejną dzielną mamuśke z niewyparzoną gęba. Tak trzymac!!!!!!!

nie przepadam za te salatka ale chetnie bym jakas zjadla.Nie ma kto zrobic:-D
A ja osttsnio zamówiłam sobie pizze z kurczakiem i anannasem ( kurczak na hawajach, heheheh) i baaardzo mi smakowała, taka leciutka. No i teściowa ise odwiedział i zrobiła mi taką sałatkę, hehehe. Sama sobie też bym nie zrobiła:-D

Adam co chwilę przysypia Antonio wymazał keczupem całe okno siebie i Julki włosy :wściekła/y:za cholerę nie dojdę skąd ten keczup wzieli to znaczy skąd to wiem z lodówki pytanie które z nich Julka czy Antek to wzieli???????bo Antek tez juz umie lodówkę otwierać:sorry2:zobaczyłam to i pytam które to wymyśliło?????Antek pokazuje Julke i mówi to Adim:confused:Julka od razu to Antek:confused:normalnie bądź tu mądry popatrzyłam na nich dałam im mokre chusteczki i kazałam wycierać:baffled:zaraz pójdę ogarnąć to do czysta i ich przebrać:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
co sie będe denerwować :-)to tylko dzieci a że genialne pomysły mają :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:mama moja i mój tata mówią że ja lepsza nie byłam :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
hehehe, modele

Słuchajcie, jak byłam mała, miałam chyba ze 3 czy 4 latka, mama poszła na zakupy, wiadomo, kolejki wiec trochę jej schodziło. Wpadłąm na genialny pomysł posprzatac mamusi. Zdjełam świerzo położone serwetki, do miseczki wlałam oleju do smażenia i tymi serwetkami cały segment mamusi wypucowałam:-p:-p:-p:-p
Mam wchodzi a ja dumna pokazuję jej swoje dzieo, mało nie zemdlała, no ale wychwaliła mnei, że łądnie posprzatane i az sie swieci:-D:-D:-D

A ja dziewczyny padam na twarz. solidaryzuję sie chyba z moim Piciem. Słuchajcie, poszedł do pracy na 6 rano, później do lekarza na okresowe, i dzwonią do niego, ze jest pilnie potrzebny, bo Marcinek znów zachlał i trzeba wysyłkę pokroić. No i poleciał na jeszcze jedną zmianę do 22.
Biedaczek
No a ja zamówiłam pranie dywanów na jutro rano, więc wszystkie 2 ( jeden zwarzyłam i warzy 57kg ) zwniosłam na trzepaki, wytrzepałam, jeszcze raz odkurzyłam, pomyłam podłogi, wyglancowałam chate, porobiłam porzadki w szafach z zimówkami, balkon wysprzatalam, no błysk. Jutro pokoik i łazienka. Padam na twarz. Jem wlasnie kanapke na obiad:zawstydzona/y:

Zdradze Wam ze dzis byal u mnie z rana fryzjerka i mam nowe wloski heheh skrocilam tez wlosy i zrobily mi sie o 3cm krotsze:sorry2:Mezowi sie podobam :)
A ja do fryzjera jade jutro po południu. Nie wiem jeszcze co bede robić, chcialabym balejage i troszke podciac, bo niby zapuszczam, ale niech przy tym jakos wygladam, hihi. A to sasiadka ciotki i baaaaaaardzo mało bierrze, wiec sie nawet nie zastanawialam za długo:-)

Witajcie.A ja dzisiaj pracowałam cały dzień w ogródku,zobaczcie jaką mam już wiosnę.
WOW, jak pieknie!!!!!!!!!
Ja co roku sobie obiecuje zrobic wiosne na balkonie i jakos mi nie wychpdzi:zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Malinka pozazdroscic lekarki :-).Dokladnie sa jeszcze dobrzy ludzie na swiecie :-).
JUSTYNK BRAK MI slow na tych ludzi.Staraj sie nie przejmowac .Jestem z toba kochana.

Ja mam tipsy czuje sie jak kaleka :-).Nic nie potrafie zrobic.Ta dziewczyna jeszcze jest bo we dwie robimy paznokcie.Nie umem nic teraz zrobic.Pierwszy raz mam takie paznokcie :-).Oliwk spi.Cos jej zas krew lec z zabkow :-(.
Jak oliwka wstanie to sprzatanko,zjemy zupke i idziemy z dziecmi na chustawki.Wrocimyto rybke na drugie bedziemy robic.POZNIEJ salatke owocowa .
to jakie długie te tipsy sobie zrobiłaś??
pochwal się ;-);-);-);-)
Cześć Kochane. Dzisiaj nas wypuścili. Kuba zdrowy już teraz śpi, jeszcze przez kilka dni leki ma brać ale tak to ok :tak: za to ja mam katar i zatoki mnie bolą i mam nadzieję że się szybko wyleczę bo już prawie czwarty tydzień mi się to ciągnie :sorry2: teraz idę się wykąpać i się kładę. Zajrzę jak otrzeźwieje :-D papa
super, zdrowia jescze wysylam co byscie sie do konca wykurowali;-);-);-);-)
Hejka wieczorowo no i jakos mi zlecialo popołudnie wkońcu cos sie dzilo bo przyjechala kumpela z dwojka swoich urwisów no i było wesoło nawet na torta sie załapalysmy jeszcze do kawki :-D:-D:-D

a teraz trzeba polezec i posłuchac co ten mój bobasek wbrzuszku robi.........:-D:-D:-Dlubie o podsłuchiwac słuchawkami ale ostatnio je popsułam i nie mam , musze kupic nowe :-):-):-)
a ja nigdy czarka nie moglam uslyszec:no::no::no::no:
Wymyslili rekrutacje przez neta i prosze.Juz widze tych rodzicow wkur***:baffled:
Co do uprzejmosci a raczej jego braku to normalka w PL w De ludzie maja wiecej wyobrazni
A ja zaczelam czytac wczesniej odpisalam i wpadla znajoma bo mialam jej corke na 1,5h bo ona i maz w pracy a mala musiala z przedszkola wrocic.
Tym sposobem Laura unikla drzemki bo byl;a taka marudna ze miala isc spac.No ale potem poszlysmy na plac zabawa a pozniej grac w pilke.Teraz Lali jest po kolacji.Skonczy sie bajeczka i moja corka dzis o 199 idzie spac:sorry2:

pochwal się;-);-);-);-)

a ja wreszcie mam chwilke spokoju, zraek buszuje po pokoju kupilam mu kredki juz pogubil :sorry2:
teraz chowa mi sie za firanka i chce zxebym go znalazla :sorry2::sorry2::-D:-D
dzis dla mnie byl w miare grzeczny ale ja go dlugo dzis nie pilnowalam ale ciocia mowi ze byl niegrzeczny ze chcial na raczki itd. bardzo wczesny bunt dwulatka :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
mam pytanie czy warto wystawiac na allegro buty używane?
mam dwie pary szpilek ktore mialam na sobie ze dwa razy bo ja w szpilkach nie lubie chodzic, a to tylko na wesele kupilam a drugie na mature:sorry2::sorry2::sorry2:
i mam jeszcze glany w ktorych tez dlugo nie chodzilam bo mi od blachy ciagnelo w zimie i marzlam strasznie, tez malo uzywane:tak::tak::tak::tak::tak:
czarek siedzi o oglada pszczółkę maję wiec mam spokój:tak::tak::tak::tak:

reklama
Anka, no właśnie, bo zapomniałam dodać-zdjątko poprosimy!!!

Natali wstawiaj, ja na allegro srzedałam kozaczki. Jeśłi to prawie nówki, to czemu nie.

Do góry