Mama Helenki
i Aniki :D
Sorki Anka , musiałam przegapić
Padl im serwer, koniec zapisów...

Padl im serwer, koniec zapisów...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Meduska no z tymi tekstami jak nic wracasz do żywychmalinka biedny Adaś
justa co za babaja tam sie ludzmi nie prejmuje, ostatnio to wszystkim dogryzam i wyzywam jak mi zajdą za krose- np dzis w kauflandzie gosc sie rozpedzil i przywalil w moj koszyk w ktorym mialam jescze maks w foteliku!!! i tak go zwyzywałam,ze na pol sklepu bylo mnie slychac!!! bo widzial ze ide i skrecam to nie mgl sie zatrzymac i poczekac tylko du pnąć w moj wozek!!
tak samo wczoraj jak wychodzilam od okulisty z maksem i bylam juz krok od progu w drzwiach z fotelikiem w rece, wiec sama ledwo sie miescilam na szerokosc to jakis kutafon mi sie ciśniepowiedziałam mu ze po 1 najpierw sie wychodzi a po 2 jest palantem bo widzi ze z dzieckiem ide i sie cisnie i mowie a co by bylo gdgyby mi dziecko spadlo na ziemie? gosc czerwony jak burak i jesce baba co palila na schodach przed wejsciem sie wydarla- własnie!!!!bo takich ch u jów trzeba tępić!!!!
patrysia to super Ci się udało
nie iwem co jeszcze mialam napisać![]()
ha ha no i po co to robic za pomocą neta jak i tak trzeba drukowac i iśćA ja cały czas próbuje małą do przedszkola zapisaćJakaś lipa straszna z tym całym systemem, doczytałam,że potem i tak muszę sobie to wydrukować i zanieść do przedszkola
![]()
ha ha no to było do przewidzenia ze ludzie czekali kiedy sie te zapisy zaczna i wszyscy zaczeli zapisywać a Warszawa to nie pipidówa więc trochę tych ludzi zapisuje dzieci do przedszkolaSorki Anka , musiałam przegapić![]()
Padl im serwer, koniec zapisów...![]()
O, no to zdecudowanie 4.0 to za mało, ale skoro ma dobry rower, to i ja bym jej nwego nie kupiła, zwłaszcza po tych osastnich ekscesach...Luna ona na pólrocze miała śrenią 4.4,na razie sie na to nie zanosi ,a rower ma kilkuletni po przegladzie i drobnej naprawie na jesień więc w dobrym stanie ,o nowym mowy nie ma![]()
Dorcia, a po co takie długaśne, niech ci skróci i jużJa mam tipsy czuje sie jak kaleka :-).Nic nie potrafie zrobic.Ta dziewczyna jeszcze jest bo we dwie robimy paznokcie.Nie umem nic teraz zrobic.Pierwszy raz mam takie paznokcie :-).
ręce opadają na tych ludzi, ale widze kolejną dzielną mamuśke z niewyparzoną gęba. Tak trzymac!!!!!!!tak samo wczoraj jak wychodzilam od okulisty z maksem i bylam juz krok od progu w drzwiach z fotelikiem w rece, wiec sama ledwo sie miescilam na szerokosc to jakis kutafon mi sie ciśniepowiedziałam mu ze po 1 najpierw sie wychodzi a po 2 jest palantem bo widzi ze z dzieckiem ide i sie cisnie i mowie a co by bylo gdgyby mi dziecko spadlo na ziemie? gosc czerwony jak burak
A ja osttsnio zamówiłam sobie pizze z kurczakiem i anannasem ( kurczak na hawajach, heheheh) i baaardzo mi smakowała, taka leciutka. No i teściowa ise odwiedział i zrobiła mi taką sałatkę, hehehe. Sama sobie też bym nie zrobiłanie przepadam za te salatka ale chetnie bym jakas zjadla.Nie ma kto zrobic![]()
hehehe, modeleAdam co chwilę przysypia Antonio wymazał keczupem całe okno siebie i Julki włosyza cholerę nie dojdę skąd ten keczup wzieli to znaczy skąd to wiem z lodówki pytanie które z nich Julka czy Antek to wzieli???????bo Antek tez juz umie lodówkę otwierać
zobaczyłam to i pytam które to wymyśliło?????Antek pokazuje Julke i mówi to Adim
Julka od razu to Antek
normalnie bądź tu mądry popatrzyłam na nich dałam im mokre chusteczki i kazałam wycierać
zaraz pójdę ogarnąć to do czysta i ich przebrać
co sie będe denerwować :-)to tylko dzieci a że genialne pomysły mająmama moja i mój tata mówią że ja lepsza nie byłam
![]()
A ja do fryzjera jade jutro po południu. Nie wiem jeszcze co bede robić, chcialabym balejage i troszke podciac, bo niby zapuszczam, ale niech przy tym jakos wygladam, hihi. A to sasiadka ciotki i baaaaaaardzo mało bierrze, wiec sie nawet nie zastanawialam za długo:-)Zdradze Wam ze dzis byal u mnie z rana fryzjerka i mam nowe wloski heheh skrocilam tez wlosy i zrobily mi sie o 3cm krotszeMezowi sie podobam
![]()
WOW, jak pieknie!!!!!!!!!Witajcie.A ja dzisiaj pracowałam cały dzień w ogródku,zobaczcie jaką mam już wiosnę.
to jakie długie te tipsy sobie zrobiłaś??Malinka pozazdroscic lekarki :-).Dokladnie sa jeszcze dobrzy ludzie na swiecie :-).
JUSTYNK BRAK MI slow na tych ludzi.Staraj sie nie przejmowac .Jestem z toba kochana.
Ja mam tipsy czuje sie jak kaleka :-).Nic nie potrafie zrobic.Ta dziewczyna jeszcze jest bo we dwie robimy paznokcie.Nie umem nic teraz zrobic.Pierwszy raz mam takie paznokcie :-).Oliwk spi.Cos jej zas krew lec z zabkow :-(.
Jak oliwka wstanie to sprzatanko,zjemy zupke i idziemy z dziecmi na chustawki.Wrocimyto rybke na drugie bedziemy robic.POZNIEJ salatke owocowa .
super, zdrowia jescze wysylam co byscie sie do konca wykurowali;-);-);-);-)Cześć Kochane. Dzisiaj nas wypuścili. Kuba zdrowy już teraz śpi, jeszcze przez kilka dni leki ma brać ale tak to okza to ja mam katar i zatoki mnie bolą i mam nadzieję że się szybko wyleczę bo już prawie czwarty tydzień mi się to ciągnie
teraz idę się wykąpać i się kładę. Zajrzę jak otrzeźwieje
papa
a ja nigdy czarka nie moglam uslyszecHejka wieczorowo no i jakos mi zlecialo popołudnie wkońcu cos sie dzilo bo przyjechala kumpela z dwojka swoich urwisów no i było wesoło nawet na torta sie załapalysmy jeszcze do kawki
a teraz trzeba polezec i posłuchac co ten mój bobasek wbrzuszku robi.........lubie o podsłuchiwac słuchawkami ale ostatnio je popsułam i nie mam , musze kupic nowe :-):-):-)
pochwal się;-);-);-);-)Wymyslili rekrutacje przez neta i prosze.Juz widze tych rodzicow wkur***
Co do uprzejmosci a raczej jego braku to normalka w PL w De ludzie maja wiecej wyobrazni
A ja zaczelam czytac wczesniej odpisalam i wpadla znajoma bo mialam jej corke na 1,5h bo ona i maz w pracy a mala musiala z przedszkola wrocic.
Tym sposobem Laura unikla drzemki bo byl;a taka marudna ze miala isc spac.No ale potem poszlysmy na plac zabawa a pozniej grac w pilke.Teraz Lali jest po kolacji.Skonczy sie bajeczka i moja corka dzis o 199 idzie spac
Zdradze Wam ze dzis byal u mnie z rana fryzjerka i mam nowe wloski heheh skrocilam tez wlosy i zrobily mi sie o 3cm krotszeMezowi sie podobam
![]()