reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
jestem wstrętną matką!!!
dlaczego nie potrafie byc normalna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
przy okazji moje dziecko tez mogloby byc grzeczniejsze, wszystko mnie przerasta, nie mam juz sily, teraz rycze bo jestem glupia idiotka ku...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kochana co ty wogole piszesz?????????
nie możesz tak o sobie myslec!!!!
a co sie takiego stało?

madeuska-fajnie by było jak by te buty dobre były na mnie.ale troszke sie obawiam ze moga byc za małe.
buziaczki!!

Natalineczka!!! co Ty zwariowałaś??? :szok::szok::szok:Każda ma chiwle słąbości, bo cholera, ludźmi tylko jesteśmy i jakieś granice cierpliwości sa. ej ale proszę Cie bez takich samoosądów:baffled::szok:

dzis przegielam i ja i czarek na calego wozek wyprany wiec musial isc na nogach a on ze n rece i ryk i wycie ja ze go nie wezme, a ten stoi trzyma moja noge i ryczy kucnelam przytulilam go i wstalam a ten dalej swoje, przeciez go nie bede na rekach nosic, darlam sie jak poj.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
szarpalam go jak pier.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nawet mu w dupe przyrznelam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jestem wsciekla jak nie wiem co na sibie i na niego, teraz siedze i sie uspokoic nie moge, nawet nic nie jadlam od rana i nie chce mi sie jesc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja juz nie wiem co mam z nim robic, jest coraz gorzej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a ja nie wiem jak mam juz reagowac, nic na niego nie dziala, kur....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

malinka chyba te lody co miały pomóc zaszkodziły.:-( Moje dopiero co wyzdrowiały, wiem co to znaczy.:dry: O i dzięki za przypomnienie o przestawianiu czasu.:tak:

madziulanatasza biegi?:szok: Podziwiam Cię:tak::-), bo ja za grosz kondycji nie mam.:no:

Dorota czekamy na wieści.:tak:

dowikluś dzięki za chęci, ale Amelka to taki sam szczypiorek jak twoje dziewczynki. Rozm. 74 ciut za mały już na moją.:sorry2::tak:;-):-)

natalineczka ale fajnie masz z tym bratem.:tak::-):-):-)

kerna namiary chcesz? I p. pokój 134. :-p:-p:-p Jakby co pożycze ci swojego RTG.:-D:-D:-D. chyba wolałabym ogolic sie na łyso niż sobie coś złamać , czy ponownie skręcić.:baffled::baffled::baffled::cool2:
no Justyś Justyś to ta maszynka stonki to do golenia kota wkońcu czy głowy :dry::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nasza pani doktor powiedział że panuje wirus jakis który atakuje gardło i uszy i co najgorsze dużo dzieci ma po nim soory ubytek słuchu :-(i że lepiej jest jak dziecku z ucha leci płyn niz się to trzyma w środku :szok:no i od dziś Adamowi z tego ucha leci non top:szok:dzwoniłam do pani doktor a ona to dobrze że w końcu leci z tego ucha :szok:no i w poniedziałek przyjdzie do kontroli do nas i da Adamowi skierowanie do laryngologa a właciwie nie skierowanie tylkjo nas zabierze jak będzie jechała na dyzur na pomorzany do szpitala i tam go laryngolog obejrzy :tak:wiecie co to anioł nie lekarz :tak::tak::tak:
Jestem,żyję .
Miłego dnia.
:tak::-):-)
no kochana pisz nam co u ciebie ???jak tata??jak Klaudia??jak reszta?????
wiesz co patrzę na twój avatar to mi się przypomina twoja big love do truskawek:-D:-D:-D:-Di zobacz znów niedługo sezon truskawkowy się zaczyna:-D:-D:-D
Iwcik bez żadnego chorowania tylko!! nie wolno Ci!! koniec kropka:tak:
A ja poszłam się położyć, ale musowo się zwlekłam, żeby tu coś poczytać, popisać bo Mima jeszcze śpi a tu nikogo no..jak na złośc. Malinka nie odpuszczę Ci! Czekam na odp;-):-D a tak w ogóle to jak tam u Was z kontami na nk?? Bo mam część dziewek a co z resztą??:confused::-)
AS uffffffff masz latane no. Trzymaj się !!
no kochana ja ciebie chyba na nk nie mam:dry:
no girl girl będzie :tak::tak::tak::tak::tak: nie mogłam ci odpisać bo dzieci sobie słodko spały ja happy zasiadłam do neta i net zdechł:wściekła/y:dzwoniłam do espola i mieli awarię dopiero od 20 minut jest łączność ze światem :tak::tak::tak::tak::tak:
ale tym sposobem mam wypucowany pokój dzieci i łazienkę :-p
jestem wstrętną matką!!!
dlaczego nie potrafie byc normalna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
przy okazji moje dziecko tez mogloby byc grzeczniejsze, wszystko mnie przerasta, nie mam juz sily, teraz rycze bo jestem glupia idiotka ku...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jesteś super matką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gdyby tak nie było to byś się nie przejmował tym co zrobiłaś lub co miałaś zamiar zrobić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no i się zdecyduj kochana głupia czy idiotka?????:-D:-D:-D:-D:-D:-Dsorrki próbuje cię rozbawić :tak::tak::tak::tak::tak:
kochana jesteś w ciąży hormony buzują mały ma trudny wiek mąż poza domem masz prawo mieć dość :tak:

dzis przegielam i ja i czarek na calego wozek wyprany wiec musial isc na nogach a on ze n rece i ryk i wycie ja ze go nie wezme, a ten stoi trzyma moja noge i ryczy kucnelam przytulilam go i wstalam a ten dalej swoje, przeciez go nie bede na rekach nosic, darlam sie jak poj.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
szarpalam go jak pier.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nawet mu w dupe przyrznelam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jestem wsciekla jak nie wiem co na sibie i na niego, teraz siedze i sie uspokoic nie moge, nawet nic nie jadlam od rana i nie chce mi sie jesc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja juz nie wiem co mam z nim robic, jest coraz gorzej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a ja nie wiem jak mam juz reagowac, nic na niego nie dziala, kur....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kochana czasem sie ma te gorsze dni!!!
nie mysl tak o sobie!!
jestes kochajaca mamą!!!!
a czarus jest teraz w taki wieku ze sie buntoje.
głowa do góry,bedzie dobrze!

Jestem,żyję .
Miłego dnia.
:tak::-):-)

No to ześ nam sie rozpisała ze ho ho.....:-D:-D:-D

Iwcik bez żadnego chorowania tylko!! nie wolno Ci!! koniec kropka:tak:
A ja poszłam się położyć, ale musowo się zwlekłam, żeby tu coś poczytać, popisać bo Mima jeszcze śpi a tu nikogo no..jak na złośc. Malinka nie odpuszczę Ci! Czekam na odp;-):-D a tak w ogóle to jak tam u Was z kontami na nk?? Bo mam część dziewek a co z resztą??:confused::-)
AS uffffffff masz latane no. Trzymaj się !!

Kurcze mam nadzieje ze nic mnie nie bierze , ale głowa mnie boli a zaraz musze jechac po dzieci normalnie mi sie nie chce ale musze :-)
Ja mam konto na NK

jestem wstrętną matką!!!

Kategorycznie ci zabraniam tak o sobie mówić ja tez miałam ciezkie dni z dzieckiem i nie raz dostał po dupie ale czasem nerwy daja góre wazne zebys pózniej dalej go do siebie tuliła:-):-)

Witam,

nie czytałam dzisiaj nic, byłam z małymi w zoo :tak: Pogoda rewelacja :tak: Padam na pysk ze zmęczenia :szok: Poczytam wieczorkiem :-)

Pozdrowionka :-)

Łał zwierzatka w zoo powychodzily juz na wybiegi:-)

dzieki dziweczyny wiedzialam ze moge na was liczyc:tak::tak::tak::tak:
juz mi powoli przechodzi, przynajmniej juz nie rycze:no::no::no:
jak czarek wstanie to go utule i przeprosze i posprawdzam czy mu raczek nie powyrywalam:baffled::baffled::baffled:

jeszcze jabyscie mogly mi podpowiedziec co mam robic w takich sytuacjach, bo aj jestem kompletnie zielona,
do tej pory miala grzeczne dziecko

Ostatnia edycja:
yyy że co posprawdzasz:szok: aż taka furia:confused::confused: no to nieźle...ale niestety czasem i tak bywa. Najważneijsze żeby dziecko przeprosić, przytulić. Bo moja to lałą ile wlezie ani nie wiedziałam za co i nigdy nie przytulała...Ja też zMichałam miałam nie raz wnerwa, ale warto potem pamiętać takie syt. i oddychać na rugi raz głęboko:tak:

nie wiem po czarku mi tak zostalo, kiedys mialam anielska cierpliwosc:tak::tak::tak:
a teraz:wściekła/y::wściekła/y:
nie wiem gdzie mi zniknela, byle glupota mnie z rownowagi wyprowadza az sie boje co bedze jesli on wstanie i zupy nie bedzie chcial jesc:no::no::no:
postaram sie zachowac zimna krew:tak::tak::tak::tak:
pozniej napisze co i jak to sie odbywalo:tak::tak::tak:

reklama
nie wiem po czarku mi tak zostalo, kiedys mialam anielska cierpliwosc:tak::tak::tak:
a teraz:wściekła/y::wściekła/y:
nie wiem gdzie mi zniknela, byle glupota mnie z rownowagi wyprowadza az sie boje co bedze jesli on wstanie i zupy nie bedzie chcial jesc:no::no::no:
postaram sie zachowac zimna krew:tak::tak::tak::tak:
pozniej napisze co i jak to sie odbywalo:tak::tak::tak:

kochana twoje nerwy juz puszczaja.wiesz co musisz zrobic(pisalam Ci to na wątki o fobiach)
jak tylko urodzisz to do lekarza.musisz uspokoic swoje nerwy bo to sie moze zle skaczyc!!!!a sama sobie z tym nie poradzisz.
a leczenie naprawde pomaga-mówie ci to z własnego doswiadczenia.
buziaczki!!

własnie był lekarz na wizycie katrolnej u moich blizniaków-zastrzyki niestety maja do poniedziałku.mówi ze jest juz poprawa ale nie sa jeszcze całkiem zdrowi.

Ostatnia edycja:
Do góry