Mama Helenki
i Aniki :D
Witam,
nie czytałam dzisiaj nic, byłam z małymi w zoo
Pogoda rewelacja
Padam na pysk ze zmęczenia
Poczytam wieczorkiem :-)
Pozdrowionka :-)
nie czytałam dzisiaj nic, byłam z małymi w zoo

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jestem wstrętną matką!!!
dlaczego nie potrafie byc normalna
przy okazji moje dziecko tez mogloby byc grzeczniejsze, wszystko mnie przerasta, nie mam juz sily, teraz rycze bo jestem glupia idiotka ku...
Natalineczka!!! co Ty zwariowałaś???Każda ma chiwle słąbości, bo cholera, ludźmi tylko jesteśmy i jakieś granice cierpliwości sa. ej ale proszę Cie bez takich samoosądów
![]()
no Justyś Justyś to ta maszynka stonki to do golenia kota wkońcu czy głowymalinka chyba te lody co miały pomóc zaszkodziły.:-( Moje dopiero co wyzdrowiały, wiem co to znaczy.O i dzięki za przypomnienie o przestawianiu czasu.
madziulanatasza biegi?Podziwiam Cię
:-), bo ja za grosz kondycji nie mam.
Dorota czekamy na wieści.
dowikluś dzięki za chęci, ale Amelka to taki sam szczypiorek jak twoje dziewczynki. Rozm. 74 ciut za mały już na moją.;-):-)
natalineczka ale fajnie masz z tym bratem.:-):-):-)
kerna namiary chcesz? I p. pokój 134.Jakby co pożycze ci swojego RTG.
. chyba wolałabym ogolic sie na łyso niż sobie coś złamać , czy ponownie skręcić.
![]()
no kochana pisz nam co u ciebie ???jak tata??jak Klaudia??jak reszta?????Jestem,żyję .
Miłego dnia.
:-):-)
no kochana ja ciebie chyba na nk nie mamIwcik bez żadnego chorowania tylko!! nie wolno Ci!! koniec kropka
A ja poszłam się położyć, ale musowo się zwlekłam, żeby tu coś poczytać, popisać bo Mima jeszcze śpi a tu nikogo no..jak na złośc. Malinka nie odpuszczę Ci! Czekam na odp;-)a tak w ogóle to jak tam u Was z kontami na nk?? Bo mam część dziewek a co z resztą??
:-)
AS uffffffff masz latane no. Trzymaj się !!
jesteś super matką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jestem wstrętną matką!!!
przy okazji moje dziecko tez mogloby byc grzeczniejsze, wszystko mnie przerasta, nie mam juz sily, teraz rycze bo jestem glupia idiotka ku...
dzis przegielam i ja i czarek na calego wozek wyprany wiec musial isc na nogach a on ze n rece i ryk i wycie ja ze go nie wezme, a ten stoi trzyma moja noge i ryczy kucnelam przytulilam go i wstalam a ten dalej swoje, przeciez go nie bede na rekach nosic, darlam sie jak poj.....
szarpalam go jak pier.....nawet mu w dupe przyrznelam
jestem wsciekla jak nie wiem co na sibie i na niego, teraz siedze i sie uspokoic nie moge, nawet nic nie jadlam od rana i nie chce mi sie jesc
ja juz nie wiem co mam z nim robic, jest coraz gorzej
a ja nie wiem jak mam juz reagowac, nic na niego nie dziala, kur....![]()
Jestem,żyję .
Miłego dnia.
:-):-)
Iwcik bez żadnego chorowania tylko!! nie wolno Ci!! koniec kropka
A ja poszłam się położyć, ale musowo się zwlekłam, żeby tu coś poczytać, popisać bo Mima jeszcze śpi a tu nikogo no..jak na złośc. Malinka nie odpuszczę Ci! Czekam na odp;-)a tak w ogóle to jak tam u Was z kontami na nk?? Bo mam część dziewek a co z resztą??
:-)
AS uffffffff masz latane no. Trzymaj się !!
jestem wstrętną matką!!!
Witam,
nie czytałam dzisiaj nic, byłam z małymi w zooPogoda rewelacja
Padam na pysk ze zmęczenia
Poczytam wieczorkiem :-)
nie wiem po czarku mi tak zostalo, kiedys mialam anielska cierpliwosc
a teraz
nie wiem gdzie mi zniknela, byle glupota mnie z rownowagi wyprowadza az sie boje co bedze jesli on wstanie i zupy nie bedzie chcial jesc
postaram sie zachowac zimna krew
pozniej napisze co i jak to sie odbywalo![]()