reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Natalineczka no co Ty!!:szok::szok::szok::szok: Ja znajac swoje możliwości zabroniłabym w ogóle brać dziecko i zbliżać się do niego:no: dla mnie nie ma przebacz. Zdrowie dzieci śa dla mnie najważniejsze choćby wszyscy mieli się poobrażać, no a jak mają pustą głowę to ich problem. Ja nie pozwolę, żeby mi tu fajczyli pod drzwiami koniec kropka. Awanruta i niech się obrażają ile chcą. Na mojego M liczyć w tym temacie nie mogę, bo on to ma charakter przesadnie ugodowy. Na wszystko się zgadza i nic mu nie przeszkadza. Ostatnio pojechaliśmy do jego rodziny, oczywiscie w domu siwo, a on nic. A ja nie będę czekać aż we własnym domu odważy się powiedzieć dwa zdania, albo AŻ otworzyć okno...więc zrobiłam to sama i oczywiście mojemu się za to dostało. Bo mojej rodzinie nic nie powie bo wiadomo, no ale swojej....

reklama
Natalineczka no co Ty!!:szok::szok::szok::szok: Ja znajac swoje możliwości zabroniłabym w ogóle brać dziecko i zbliżać się do niego:no: dla mnie nie ma przebacz. Zdrowie dzieci śa dla mnie najważniejsze choćby wszyscy mieli się poobrażać, no a jak mają pustą głowę to ich problem. Ja nie pozwolę, żeby mi tu fajczyli pod drzwiami koniec kropka. Awanruta i niech się obrażają ile chcą. Na mojego M liczyć w tym temacie nie mogę, bo on to ma charakter przesadnie ugodowy. Na wszystko się zgadza i nic mu nie przeszkadza. Ostatnio pojechaliśmy do jego rodziny, oczywiscie w domu siwo, a on nic. A ja nie będę czekać aż we własnym domu odważy się powiedzieć dwa zdania, albo AŻ otworzyć okno...więc zrobiłam to sama i oczywiście mojemu się za to dostało. Bo mojej rodzinie nic nie powie bo wiadomo, no ale swojej....
nie no zabronic nie moge, ale zawse upominam najpierw grzecznie a jak sie grzecznie nie da to niegrzecznie i juz:tak::tak:

Papierosy temat rzeka......
ja przy swoich dzieciach nigdy nie paliłam o tak żeby w domku zapalić a dzieci obok :no::no::no:nawet jak nam się czasami zdażało w domu zapalić to jak dzieciaki spały to w łazience w oknie ale i tk smród był i kiedyś julka powiedział nam że smród jest taki w łazience że ona rano się brzydzi myć tam zęby i się skończyło chodziliśmy na dwór :tak:a jak mieszkałam z mamą to...mama tata kto przyszedł to palił owszem nie u mnie w pokoju ale przy dzieciakach jak były u mamy w kuchni tak :-(no i nic nie mogłam powiedzieć bo nie byłam u siebie moja mama miała swój ulubiony tekst "to mój dom ja tu jestem pania a jak się nie podoba to brac torbę i wyp********" no to wziełam i wkońcu poszłam :-p:-p:-p:-p:-p:-p moi rodzice pod tym względem sa nie reformowalni :no: ale jak przyjeżdżają do mnie to wiedzą pali się na dworze albo wcale i tyle :tak:
Ja mam mieszkanko sprzątnięte zupka z wczoraj jest Antonio śpi Julia z Adamem u siebie graja w bierki więc trochę luzu :tak:ale sobie wymyśliłam że zaraz zrobie porządek w łazience z kosmetykami (bo się ostatnio posmarowałam przeterminowanym kremem i myślałam że mi skóra z twarzy zejdzie :angry:" Julki gumkami spinkami i tak ogólnie trzeba by nawet pralkę odsunąć i za nią wytrzeć bo tam tez z lekka kurzu się pałęta ale trzeba poczekać aż skończy prać bo z wodą to za ciężka jest :-D:-D:-D
a na poprawę humorku napisze wam moją i Piotrka rozmowę z wczoraj z Julką :-)
Julia była wczoraj zainteresowana nitką dentystyczną jak jej się używa i wogóle po co ...no więc jej wytłumaczyłam ..potem pyta czemu ja używam innej niż Piotr??? no to jej tłumaczę że ja najbardziej lubię miętową oral b i dlatego ją kupuję a Piotrek jej nie lubi tylko blenda med i takiej używa więc taką sobie kupuje.....
dla mnie temat wyczerpany ....
siedzimy wieczorkiem oglądamy fakty a Julka do Piotra tekst....Piotr wiesz mama to najbardziej lubi ORAL......:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmina Piotrka bezcenna:-D:-D:-D:-DPiotr do niej Julka a skąd ty to wiesz?????Julka no mama mi powiedziała:rofl2: Piotrek Julka no coś ty:szok::szok::szok::szok: Julka no tak serio serio....... Piotr Julka eeee nie możliwe że ci mówiła:szok: a Julka ze stoickim spokojem Piotr my sobie mówimy z mamusią o wszystkim wkońcu jesteśmy kobietami :-D:-D:-D:-D:-D Piotr:szok::szok::szok::szok:Malina no co ty???!!!!!!! ja :-D:-D:-D:-D:-D:-Dno tak kochanie sęk w tym że wy chyba o 2 różnych rzeczach mówicie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Piotrek ????????? a Julka ze spokojem Piotr my rozmawiamy o nitce dentystycznej tak?????? Piotr aaaa o nitce julka :-D:-D:-D:-D:-D:-Da Julka Piotr ty jesteś niemożliwy ty znów o sexie:-D:-D:-D:-D:-D:-Dskąd załąpała i jak nie wiem ale wylismy z tego długi czas i od teraz na topie jest tekst"mama lubi oral" w domyśle oral-b:-D:-D:-D:-D:-D

No i Kubek śpi od godziny a ja obiadek robię. Podłogę umyłam bo jak zobaczyłam po wczorajszej śmietanie kafelki to aż wstyd :zawstydzona/y: cieplutko się zrobiło więc jakiś spacerek przed żaganiem się zaliczy :tak: wczoraj kupiłam M koszulę i marynarkę taką do jeansów i dałam 32zł za wszystko :tak: niech ma i się cieszy :-p
Malinka normalnie konwersacja zajefajna z Julką :-D:-D:-D:-D się uśmiałam :-) no to teraz wiadomo że Malinka lubi oral :-D:-D:-D:-D:-D:-D lecę do kuchni do wieczorka :tak:

Papierosy temat rzeka......
ja przy swoich dzieciach nigdy nie paliłam o tak żeby w domku zapalić a dzieci obok :no::no::no:nawet jak nam się czasami zdażało w domu zapalić to jak dzieciaki spały to w łazience w oknie ale i tk smród był i kiedyś julka powiedział nam że smród jest taki w łazience że ona rano się brzydzi myć tam zęby i się skończyło chodziliśmy na dwór :tak:a jak mieszkałam z mamą to...mama tata kto przyszedł to palił owszem nie u mnie w pokoju ale przy dzieciakach jak były u mamy w kuchni tak :-(no i nic nie mogłam powiedzieć bo nie byłam u siebie moja mama miała swój ulubiony tekst "to mój dom ja tu jestem pania a jak się nie podoba to brac torbę i wyp********" no to wziełam i wkońcu poszłam :-p:-p:-p:-p:-p:-p moi rodzice pod tym względem sa nie reformowalni :no: ale jak przyjeżdżają do mnie to wiedzą pali się na dworze albo wcale i tyle :tak:
Ja mam mieszkanko sprzątnięte zupka z wczoraj jest Antonio śpi Julia z Adamem u siebie graja w bierki więc trochę luzu :tak:ale sobie wymyśliłam że zaraz zrobie porządek w łazience z kosmetykami (bo się ostatnio posmarowałam przeterminowanym kremem i myślałam że mi skóra z twarzy zejdzie :angry:" Julki gumkami spinkami i tak ogólnie trzeba by nawet pralkę odsunąć i za nią wytrzeć bo tam tez z lekka kurzu się pałęta ale trzeba poczekać aż skończy prać bo z wodą to za ciężka jest :-D:-D:-D
a na poprawę humorku napisze wam moją i Piotrka rozmowę z wczoraj z Julką :-)
Julia była wczoraj zainteresowana nitką dentystyczną jak jej się używa i wogóle po co ...no więc jej wytłumaczyłam ..potem pyta czemu ja używam innej niż Piotr??? no to jej tłumaczę że ja najbardziej lubię miętową oral b i dlatego ją kupuję a Piotrek jej nie lubi tylko blenda med i takiej używa więc taką sobie kupuje.....
dla mnie temat wyczerpany ....
siedzimy wieczorkiem oglądamy fakty a Julka do Piotra tekst....Piotr wiesz mama to najbardziej lubi ORAL......:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmina Piotrka bezcenna:-D:-D:-D:-DPiotr do niej Julka a skąd ty to wiesz?????Julka no mama mi powiedziała:rofl2: Piotrek Julka no coś ty:szok::szok::szok::szok: Julka no tak serio serio....... Piotr Julka eeee nie możliwe że ci mówiła:szok: a Julka ze stoickim spokojem Piotr my sobie mówimy z mamusią o wszystkim wkońcu jesteśmy kobietami :-D:-D:-D:-D:-D Piotr:szok::szok::szok::szok:Malina no co ty???!!!!!!! ja :-D:-D:-D:-D:-D:-Dno tak kochanie sęk w tym że wy chyba o 2 różnych rzeczach mówicie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Piotrek ????????? a Julka ze spokojem Piotr my rozmawiamy o nitce dentystycznej tak?????? Piotr aaaa o nitce julka :-D:-D:-D:-D:-D:-Da Julka Piotr ty jesteś niemożliwy ty znów o sexie:-D:-D:-D:-D:-D:-Dskąd załąpała i jak nie wiem ale wylismy z tego długi czas i od teraz na topie jest tekst"mama lubi oral" w domyśle oral-b:-D:-D:-D:-D:-D
julka jak zwykle bezbłędna:-D:-D:-D:-D:-D
a jest taki kawal przychodzi facet do dentysty i mowi oral-b a dentysta z wielkim usmiechem anal cacy :-D:-D:-D:-D

a co do papierosow to u nas w dom tez sie nie pali:no::no:
m jak jest to pali w kuchni i zamyka drzwi i otwiera okna a czarek i tak do kuchni nie wchodzi a jak juz jest ladnie to pali sie juz na balkonie:tak::tak::tak:
ostatnio mnie zaskoczyl bo ja w kuchni pieklam na swieta a m ze szwagrem sie "zegnali" bo ten do szwajcarii wyjezdzal i chcieli sobie zapalic a m mowi to chodz do lazienki bo tu natala piecze to nie bede jej chuchal:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
jak nigdy, dumna z niego bylam i pozwolilam mu sie z tym bratem "pozegnac"

A ja ogłąszam wszem i wobec, że mojemu małemu cudakowi idą ząbki:-):-):-) w dodatku trzy na raz i to jeszcze czwórki:confused2::confused2::confused2: co się będzie działo. A w ogóle to normalne jest, że on będzie miał na dole jedynki i czwórki bez dwójek?? Już ponad półtora roku ma a tylko jedynki na dole:cool:

:-D:-D:-D:-D oral be,anal cacy:-D:-D:-D:-D:-Dświetne
Malinka ja od zawsze wiedziałam,ze lubisz oral:-D:-D:-D:-D:-D
Julka jest bezbłędna,skad ona pomysły na tekściory bierze,a zapisujecie jej teksty ,miałaby świetna pamiątkę.

Ksawierek u kolegi,Klaudia zaraz na siatkówke jedzie.Ja mam wolne ,to w nagrodę za ranek z Klaudia:-D

U nas w domu ,nigdy sie nie paliło przy dzieciach tylko na dworzu,sporadycznie K palił rano w łazience,a jak przy imprezie sie zapaliło w domu to smród aż w oczy szczypał i wszyscy wychodzili w końcu:tak:Ale kiedy to było ,rany ja juz prawie 3 lata nie pale:szok:ale też dopiero zbijam co mi doszło po rzuceniu:sorry:

Kerna nie znam sie na zębach,gratulejszyn dla Michasia ,a co do dwójek ,moze taki jego urok:tak:

...oral be anal cacy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Di to przed 22 na forum ogólnym takie teksty :-D:-D:-D:-Dno zaraz nam Justys z Medeą dadzą :-p:-p:-p:-pi w tym momencie pozdrawiamy naszych modów :-):-):-):-):-):-):-)
Antocha wstał więc i reszta watachy nadciągnęła do pokoju :cool: zdążyłam łazienke z lekka ogarnąc i białe ubrania namoczyć :tak:słuchajcie bo mój Pietrucha się ze mnie smieje wy tez białe ubrania typu podkoszulki bluzki skarpetki staniki majtki moczycie wcześniej a potem pierzecie ręcznie????bo ja tak i ietrucha się śmieje że ja nadgorliwa jestem :sorry::sorry::sorry::sorry:
Kernus gratki dla Misia za ząbki :tak::tak::tak::tak:Antek z lekka młodszy a ma już wszystkie jedynki dwójki trójki i czwórki tak więc czekamy jeszcze tylko na piąteczki :tak::tak: moja bratanica teraz juz 16 letnia panienka nie ma wcale 3 :tak:ani górnych ani dolnych nie miała mlecznych i nie ma stałych :no:ale zęby się tk ułożyły że wcale tego nie widać:no:wiem że bratowa jeździła z nią na rentgen i nie ma wcale zalążków tych zębów chyba tak to się nazywa :sorry::sorry:

reklama
Malina powiedz,że białe pierzesz ręcznie dlatego ,ze masz tych ubrań na tyle mało ,ze ruski rok byś czekała,az ci sie pralka nazbiera.......
bo jak nie ,to nadgorliwa jesteś:-D:-D:-D

Do góry