reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jejciu jak wam zazdroszcze ze mogłyscie isc na spacerek bo u mnie cała noc padał deszcz,a od rana jest mgła i ciagle kropi :(

reklama
Witaj, nie masz dostepu do albumu??
aniaslu

mam dotep tylko do swojego czyli lipcowego watku z fotkami a do tego o mamach w domu nie mam, jeszcze raz zobacze.............

Bo nie miałam Cie na liscie. Teraz sprawdź. I niech będzie jedna kobitka , która daje znaki , kogo chcecie dopisać, inaczej bedzie bałagan.
aniaslu

aniaslu pisze:
Witaj, nie masz dostepu do albumu??
aniaslu

mam dotep tylko do swojego czyli lipcowego watku z fotkami a do tego o mamach w domu nie mam, jeszcze raz zobacze.............

Bo nie miałam Cie na liscie. Teraz sprawdź. I niech będzie jedna kobitka , która daje znaki , kogo chcecie dopisać, inaczej bedzie bałagan.
aniaslu

juz patrze........

hej laseczki.....potrownicki spi, ja moge z wami poklikac....bylam dzis na basenie ledwo zyje......spac mi sie chce jak cholera a meza jak nie bylo tak nie ma...wrrr

Ja wlasnie jestes wolna tez bo goscie juz nas opuscili. Jasko jakis nie spokojny ciekawe czemu??

Ja nadal nie mam dostepu do zamkietego
Buuuuuuuuuuuuuuu!!!!

reklama
Do góry