reklama
As no to gratuluje zdolnej besti

a co do glukozy to miałas za wysoka bo z tego co mi gin powiedział to tolerancja jest do 140

miałas cukrzyce ciążową

A mąż no to tyle dobrze ze zawsze mam z nim kontakt telefoniczny i codziennie wieczorem gadamy nawet i przez godzine wiec wiem gdzie jest:-):-) no ale sa sytuacje i zaskakujace takie jak m.in. powodzie i drogi sa nieprzejezdne

albo jakas awaria auta to tez jest różnie z trasami 

Natali to nie zazdroszcze ci tych twoich ząbków ja dendysty co prawda sie nie boje ale nigdy nie biore znieczulenia bo boje sie zastrzyków wiec zawsze wszystko na zywca czy plombowanie czy kanałowe

no i chyba wszystkie filmy ogladaja bo maly ruch dzisiaj na tym BB
ja zreszta tez ogladam na polsacie:-):-):-)

a co do glukozy to miałas za wysoka bo z tego co mi gin powiedział to tolerancja jest do 140

A mąż no to tyle dobrze ze zawsze mam z nim kontakt telefoniczny i codziennie wieczorem gadamy nawet i przez godzine wiec wiem gdzie jest:-):-) no ale sa sytuacje i zaskakujace takie jak m.in. powodzie i drogi sa nieprzejezdne

Natali to nie zazdroszcze ci tych twoich ząbków ja dendysty co prawda sie nie boje ale nigdy nie biore znieczulenia bo boje sie zastrzyków wiec zawsze wszystko na zywca czy plombowanie czy kanałowe

no i chyba wszystkie filmy ogladaja bo maly ruch dzisiaj na tym BB

kerna
http://www.lauraziobro.pl
no to jestem:-):-):-):-)
uradowana:-):-):-):-)
więc:
szew trzyma:-)
wynik cukru w super normie:-):-)
małą sobie fika i rosnie zdrowo..ginka przewiduje do urodzenia wiecej niz 3500g:-)
mała jest zdrowa, ma wszsytko co ma mieć:-)
anemii brak:-)
mam fotkę jej buźki:-):-):-)
no ale odczyn moczu zasadowy więc cza go jak najszybciej zakwasić

I do tego jeszcze zakaz..uwaga..orgazmów
Ja myslałam, że ona mówiła o samym sexie a tu chodzi o orgazm..bo moze powodować skurcze
tak więc..chyba zeświruje do 35tc

no to taki skrót:-)
więc:
małą sobie fika i rosnie zdrowo..ginka przewiduje do urodzenia wiecej niz 3500g:-)

Ja myslałam, że ona mówiła o samym sexie a tu chodzi o orgazm..bo moze powodować skurcze

KERNA
No to super

same dobre wiadomosci

Oby tak dalej

A z tym sekseniem sie dacie rade,zostalo juz mniej niz wiecej;-):-)
IWCIK
Do dentysty bez znieczulenia

Odwazna jestes albo mega szalona;-)

Ja to bez znieczulenia nie siadam na fotelu
No to super

A z tym sekseniem sie dacie rade,zostalo juz mniej niz wiecej;-):-)
IWCIK
Do dentysty bez znieczulenia

Ja to bez znieczulenia nie siadam na fotelu

kerna
http://www.lauraziobro.pl
Iwcik a w ogóle jak masz przekroczonanormę cukru to co dalej?? robisz 75g???
Dowikla..mi to w ogóle ciężko isć do dentysty,a tak z włąsnej woli..z nudów..o w życiu

Dowikla..mi to w ogóle ciężko isć do dentysty,a tak z włąsnej woli..z nudów..o w życiu

luna665
Mama grudniowa 2007
Hej dziewczęta
Troszku mnei nei było, ale już się usprawiedliwiam-nie chciało mi się.
A poważnie, to zaczynam doła łapać, depresja bez słońca i już. No nic mi ise ni echce, zmuszam sie nawet żeby wstać do kibelka... Jeszcze kilk atakich deszczowo wietrznych dni i ise pociacham:-(
Najważniejsze-byliśmy na rozmowie z dyrektorką przedszkola i sprawa wygląda tak. Gdybyśmy zapisali małą do obu przedszkoli tak jak zamieżaliśmy, to już byłoby po sprawie. No ale trudno. Jest 12 na liście rezerwowych, ale jak tylko zwolni się miejsce jest jak pierwsza, hehe. Z tej listy już kilka dzieciaczków ma miejsce, bo rodzice zrrezygnowali i dyrektorka zapewnia, że na bank jeszcze kilka miejsc się zwolni. Jesteśmy przeszczęsliwi. No a w poniedziałek idę odebrać świadectwo pracy i sunę do PUP na kuronia się zapisąc. Ktos wie, czy okres urlopu wychowawczego liczy sę do lat pracy, bo miałąbym ponad 6 lat i dostałabym 100%. No i zaczynam się powoli rozglądac za pracą. No, jeszcze nie teraz, ale za niedługo, jak mi deprecha minie.
I to wszystko co się u mnie ciekawego wydarzyło
Zanim Piciu wróci z pracy nadrobię choć troszkę.
A poważnie, to zaczynam doła łapać, depresja bez słońca i już. No nic mi ise ni echce, zmuszam sie nawet żeby wstać do kibelka... Jeszcze kilk atakich deszczowo wietrznych dni i ise pociacham:-(
Najważniejsze-byliśmy na rozmowie z dyrektorką przedszkola i sprawa wygląda tak. Gdybyśmy zapisali małą do obu przedszkoli tak jak zamieżaliśmy, to już byłoby po sprawie. No ale trudno. Jest 12 na liście rezerwowych, ale jak tylko zwolni się miejsce jest jak pierwsza, hehe. Z tej listy już kilka dzieciaczków ma miejsce, bo rodzice zrrezygnowali i dyrektorka zapewnia, że na bank jeszcze kilka miejsc się zwolni. Jesteśmy przeszczęsliwi. No a w poniedziałek idę odebrać świadectwo pracy i sunę do PUP na kuronia się zapisąc. Ktos wie, czy okres urlopu wychowawczego liczy sę do lat pracy, bo miałąbym ponad 6 lat i dostałabym 100%. No i zaczynam się powoli rozglądac za pracą. No, jeszcze nie teraz, ale za niedługo, jak mi deprecha minie.

wiktoria12
Mama i żona :)
No mój na tydzien przyjeżdzaTak juz pojechal a byl tydzien
Widze ze Twoj za miesiac przyjezdzana dlugo
![]()

As zdolną masz córcie Gratuluje. A i mam nadzieje ze Ori szybko sie znajdzie.
Kerna fajnie ze wszystko wporządeczku
Iwcik odważa jestes ja sie też zastrzyków boje ale wole zastrzyk niż cierpiec z bólu a własnie w piątek ide do Dentysty bo byłam tydzien temu i dała mi lekarstwo i mam nadzieje ze juz mi zabląbuje.
Luna to chyba nie tylko ciebie deprecha łapie.No i powodzenia z tym przeczkolem
Widziałam nowe mamusie Witam was serdecznie
Ostatnia edycja:
Kochana ja wiem,że miałam przekroczoną na badaniach,ale potem miałam wiecznie cukier w dolnych normach.As no to gratuluje zdolnej besti![]()
a co do glukozy to miałas za wysoka bo z tego co mi gin powiedział to tolerancja jest do 140miałas cukrzyce ciążową
A mąż no to tyle dobrze ze zawsze mam z nim kontakt telefoniczny i codziennie wieczorem gadamy nawet i przez godzine wiec wiem gdzie jest:-):-) no ale sa sytuacje i zaskakujace takie jak m.in. powodzie i drogi sa nieprzejezdnealbo jakas awaria auta to tez jest różnie z trasami
no i chyba wszystkie filmy ogladaja bo maly ruch dzisiaj na tym BBja zreszta tez ogladam na polsacie:-):-):-)
Kuba urodził się bez śladów cukrzycowych,więc lekarz doszedł do wniosku,że najprawdopodobniej to była wina winogron,które pożerałam kilogramami.

Winogrona utrzymują wysokie poziomy cukru i przed badaniem nie powinno się ich jeść nawet 24 godziny wcześniej.

super ,że wszystko jest oki.no to jestem:-):-):-):-)
więc:
Ja myslałam, że ona mówiła o samym sexie a tu chodzi o orgazm..bo moze powodować skurczetak więc..chyba zeświruje do 35tc

Orgazm orgazmem to wiadomo,że skurcze ,ale i plemniki rozmiękają szyjkę.
Dlatego nawet delikatny seks odpada.

Fajnie,że z tym przedszkolem Wam się udało.Hej dziewczęta

Koń już odnaleziony i wraca do stajni.

Stracha mi napędziła diablica jedna,bo wybrała się na spacer na główną ulicę.
Ogiera jej się zachciało.

reklama
Podziel się: