reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
As no to gratuluje zdolnej besti:-D:-D:-D
a co do glukozy to miałas za wysoka bo z tego co mi gin powiedział to tolerancja jest do 140 :confused::confused::confused:miałas cukrzyce ciążową:eek::eek::eek:
A mąż no to tyle dobrze ze zawsze mam z nim kontakt telefoniczny i codziennie wieczorem gadamy nawet i przez godzine wiec wiem gdzie jest:-):-) no ale sa sytuacje i zaskakujace takie jak m.in. powodzie i drogi sa nieprzejezdne:eek::eek::eek:albo jakas awaria auta to tez jest różnie z trasami :confused::confused::confused:

Natali to nie zazdroszcze ci tych twoich ząbków ja dendysty co prawda sie nie boje ale nigdy nie biore znieczulenia bo boje sie zastrzyków wiec zawsze wszystko na zywca czy plombowanie czy kanałowe :cool2::cool2::cool2:

no i chyba wszystkie filmy ogladaja bo maly ruch dzisiaj na tym BB :-Dja zreszta tez ogladam na polsacie:-):-):-)

no to jestem:-):-):-):-)
uradowana:-):-):-):-)
więc:
szew trzyma:-)
wynik cukru w super normie:-):-)
małą sobie fika i rosnie zdrowo..ginka przewiduje do urodzenia wiecej niz 3500g:-)
mała jest zdrowa, ma wszsytko co ma mieć:-)
anemii brak:-)
mam fotkę jej buźki:-):-):-)
no ale odczyn moczu zasadowy więc cza go jak najszybciej zakwasić:dry::dry:
I do tego jeszcze zakaz..uwaga..orgazmów:szok:
Ja myslałam, że ona mówiła o samym sexie a tu chodzi o orgazm..bo moze powodować skurcze:sorry: tak więc..chyba zeświruje do 35tc:eek::eek::eek:
no to taki skrót:-)

KERNA
No to super:tak::tak::tak:same dobre wiadomosci:tak::tak::tak:Oby tak dalej:tak::tak::tak:
A z tym sekseniem sie dacie rade,zostalo juz mniej niz wiecej;-):-)

IWCIK
Do dentysty bez znieczulenia:szok::szok::szok:Odwazna jestes albo mega szalona;-):-D:-D:-D:szok:
Ja to bez znieczulenia nie siadam na fotelu:no:

Iwcik a w ogóle jak masz przekroczonanormę cukru to co dalej?? robisz 75g???
Dowikla..mi to w ogóle ciężko isć do dentysty,a tak z włąsnej woli..z nudów..o w życiu:no::no::no:

Hej dziewczęta
Troszku mnei nei było, ale już się usprawiedliwiam-nie chciało mi się.
A poważnie, to zaczynam doła łapać, depresja bez słońca i już. No nic mi ise ni echce, zmuszam sie nawet żeby wstać do kibelka... Jeszcze kilk atakich deszczowo wietrznych dni i ise pociacham:-(

Najważniejsze-byliśmy na rozmowie z dyrektorką przedszkola i sprawa wygląda tak. Gdybyśmy zapisali małą do obu przedszkoli tak jak zamieżaliśmy, to już byłoby po sprawie. No ale trudno. Jest 12 na liście rezerwowych, ale jak tylko zwolni się miejsce jest jak pierwsza, hehe. Z tej listy już kilka dzieciaczków ma miejsce, bo rodzice zrrezygnowali i dyrektorka zapewnia, że na bank jeszcze kilka miejsc się zwolni. Jesteśmy przeszczęsliwi. No a w poniedziałek idę odebrać świadectwo pracy i sunę do PUP na kuronia się zapisąc. Ktos wie, czy okres urlopu wychowawczego liczy sę do lat pracy, bo miałąbym ponad 6 lat i dostałabym 100%. No i zaczynam się powoli rozglądac za pracą. No, jeszcze nie teraz, ale za niedługo, jak mi deprecha minie.

I to wszystko co się u mnie ciekawego wydarzyło:sorry2:

Zanim Piciu wróci z pracy nadrobię choć troszkę.

Tak juz pojechal a byl tydzien:tak::tak::tak:
Widze ze Twoj za miesiac przyjezdza:tak::tak::tak:na dlugo:confused:
No mój na tydzien przyjeżdza :tak::-):-)

As zdolną masz córcie Gratuluje. A i mam nadzieje ze Ori szybko sie znajdzie.

Kerna fajnie ze wszystko wporządeczku

Iwcik odważa jestes ja sie też zastrzyków boje ale wole zastrzyk niż cierpiec z bólu a własnie w piątek ide do Dentysty bo byłam tydzien temu i dała mi lekarstwo i mam nadzieje ze juz mi zabląbuje.

Luna to chyba nie tylko ciebie deprecha łapie.No i powodzenia z tym przeczkolem

Widziałam nowe mamusie Witam was serdecznie

Ostatnia edycja:
As no to gratuluje zdolnej besti:-D:-D:-D
a co do glukozy to miałas za wysoka bo z tego co mi gin powiedział to tolerancja jest do 140 :confused::confused::confused:miałas cukrzyce ciążową:eek::eek::eek:
A mąż no to tyle dobrze ze zawsze mam z nim kontakt telefoniczny i codziennie wieczorem gadamy nawet i przez godzine wiec wiem gdzie jest:-):-) no ale sa sytuacje i zaskakujace takie jak m.in. powodzie i drogi sa nieprzejezdne:eek::eek::eek:albo jakas awaria auta to tez jest różnie z trasami :confused::confused::confused:

Natali to nie zazdroszcze ci tych twoich ząbków ja dendysty co prawda sie nie boje ale nigdy nie biore znieczulenia bo boje sie zastrzyków wiec zawsze wszystko na zywca czy plombowanie czy kanałowe :cool2::cool2::cool2:

no i chyba wszystkie filmy ogladaja bo maly ruch dzisiaj na tym BB :-Dja zreszta tez ogladam na polsacie:-):-):-)
Kochana ja wiem,że miałam przekroczoną na badaniach,ale potem miałam wiecznie cukier w dolnych normach.
Kuba urodził się bez śladów cukrzycowych,więc lekarz doszedł do wniosku,że najprawdopodobniej to była wina winogron,które pożerałam kilogramami.:sorry2::sorry2::sorry2:
Winogrona utrzymują wysokie poziomy cukru i przed badaniem nie powinno się ich jeść nawet 24 godziny wcześniej.:sorry::sorry::sorry:

no to jestem:-):-):-):-)
uradowana:-):-):-):-)
więc:
szew trzyma:-)
wynik cukru w super normie:-):-)
małą sobie fika i rosnie zdrowo..ginka przewiduje do urodzenia wiecej niz 3500g:-)
mała jest zdrowa, ma wszsytko co ma mieć:-)
anemii brak:-)
mam fotkę jej buźki:-):-):-)
no ale odczyn moczu zasadowy więc cza go jak najszybciej zakwasić:dry::dry:
I do tego jeszcze zakaz..uwaga..orgazmów:szok:
Ja myslałam, że ona mówiła o samym sexie a tu chodzi o orgazm..bo moze powodować skurcze:sorry: tak więc..chyba zeświruje do 35tc:eek::eek::eek:
no to taki skrót:-)
super ,że wszystko jest oki.:tak::-):-)
Orgazm orgazmem to wiadomo,że skurcze ,ale i plemniki rozmiękają szyjkę.
Dlatego nawet delikatny seks odpada.:tak::cool2:

Hej dziewczęta
Troszku mnei nei było, ale już się usprawiedliwiam-nie chciało mi się.
A poważnie, to zaczynam doła łapać, depresja bez słońca i już. No nic mi ise ni echce, zmuszam sie nawet żeby wstać do kibelka... Jeszcze kilk atakich deszczowo wietrznych dni i ise pociacham:-(

Najważniejsze-byliśmy na rozmowie z dyrektorką przedszkola i sprawa wygląda tak. Gdybyśmy zapisali małą do obu przedszkoli tak jak zamieżaliśmy, to już byłoby po sprawie. No ale trudno. Jest 12 na liście rezerwowych, ale jak tylko zwolni się miejsce jest jak pierwsza, hehe. Z tej listy już kilka dzieciaczków ma miejsce, bo rodzice zrrezygnowali i dyrektorka zapewnia, że na bank jeszcze kilka miejsc się zwolni. Jesteśmy przeszczęsliwi. No a w poniedziałek idę odebrać świadectwo pracy i sunę do PUP na kuronia się zapisąc. Ktos wie, czy okres urlopu wychowawczego liczy sę do lat pracy, bo miałąbym ponad 6 lat i dostałabym 100%. No i zaczynam się powoli rozglądac za pracą. No, jeszcze nie teraz, ale za niedługo, jak mi deprecha minie.

I to wszystko co się u mnie ciekawego wydarzyło:sorry2:

Zanim Piciu wróci z pracy nadrobię choć troszkę.
Fajnie,że z tym przedszkolem Wam się udało.:tak::-):-)

Koń już odnaleziony i wraca do stajni.:tak::-D:-D:-D
Stracha mi napędziła diablica jedna,bo wybrała się na spacer na główną ulicę.
Ogiera jej się zachciało.:szok::szok::szok:;-);-):-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry