Aga siostra cos mi wspomniała ze masz dobry sposób i mysle ze tez z niego skorzystam ale po ciąży zeby szybciej wrócic do normy tylko jeszcze poczekam na twoje rezultaty a pózniej zwróce sie do ciebie o rady:-):-):-):-)
reklama
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Iwcik ok nie ma sprawy
))sama jestem ciekawa jak z ta dieta wyjdzie
jak narazie nie narzekam
))
jak narazie nie narzekam
kurczę Oliwka skarzy się dziś od pól dnia że ją nogi bolą ,zwłaszcza lewa.przez pól godziny to mi ryczała.masowałam nic nie pomagałam az w końcu dałąm jej przeciwbulowy.
i teraz przeszło.
czytałam kiedys że to mogą być bóle wzrostowe.
jak ja moge jej pomóc aby tak ją nie bolalo,przeciez nie będę jej stale dawać przeciwbólowych![]()
Agnes na bóle wzrostowe nie ma konkretnego lekarstwa.

Z tego co piszesz to właśnie tak może być.
Staraj się aby odwrócić uwagę małej od problemu.
Jakieś zabawy ruchowe tak,aby zapomniała o bólu.
To są mocne bóle takie "skręcające kości" .Wiem jak to boli,bo sama miałam to dziadostwo.
Moje dzieci też miały dopóki im diety nie zmieniłam.
Teraz mam spokój i oby na zawsze.
Witam nocnie.
Obiecałam ,że do Was zajrzę,ale nie myślałam ,że o tej godzinie dopiero.

Wracam do uzupełniania kart beneficjentów z PFRONu.Już mi te karty uszami wychodzą.

Muszę oddać wszystkie dokumenty do środy łącznie z formą elektroniczną,a ja jakoś w połowie tego badziewia jestem.

Uciekam kochane do papierków .
Dobrej nocki.
blond
mama dwoch urwiskow
dziewczynki ,rzeczywiscie nie ma lekastwa na bolace kosci u dzieci ,ale troche ulzy jak dacie globulki homeopatyczne Calcium Fosforicum ,ja daje moim i pomaga ,tak mi kiedys pediatr polecil
luna665
Mama grudniowa 2007
Hej dziewczynki, jak zwykle witam porannie. Dziś obudziło mnie słoneczko, aż dziwne, tak te burzez apowiadająi nic-nie żebym się skarżyła, hehe.
Piciu odebrał wczoraj moje świadectwio pracy, tak więc dziś z papierzyskami do urzedu pracy wybywam. Ma nadzieję ze będę miała wszystko i uda się załatwić za jednym zamachem.
Medea świetne te zabawki. My naszej kupimy jednak te plansze , ale musze poczekac na P wypłatę...
No i super, że udało Ci się sprzedac to i tamto

Malinuś zdrowiej szybciutko bidulko TY nasza. No uczeiło się Ciebie to chorubsko jak nigdy.
Popieram!

vita slim - znajdź i porównaj ceny w Nokaut.pl
A&E to może podziel się z nami tą dietą, plisssss
No i koniec? Było cos jeszcze, no nie!
Mała walśnie przebudziła się na butlę, może jeszcze pośpi.
dziewczyny nie iwecie, czy do zasiłku liczy sie okres urlopu wychowawczego? Do lat pracy( chodzi o wypłate zasiłku-wysokośc )???
A teraz seria brzuszków i może powstajecie śpioszki?
Piciu odebrał wczoraj moje świadectwio pracy, tak więc dziś z papierzyskami do urzedu pracy wybywam. Ma nadzieję ze będę miała wszystko i uda się załatwić za jednym zamachem.
Medea świetne te zabawki. My naszej kupimy jednak te plansze , ale musze poczekac na P wypłatę...
No i super, że udało Ci się sprzedac to i tamto

Ale co konkretnie otworzyć? Bo jak klikne to nic nie maWklejam link z fajna przerobka, wytrzymajcie chcoiaz do 1.10
Sergroove - Dj Sergiusz House Set - SoundCloud
Takiej to dobrze
Teraz sobie popijam capucinko i zjadlam paczke delicji milki z czekoladowa pianka![]()

Malinuś zdrowiej szybciutko bidulko TY nasza. No uczeiło się Ciebie to chorubsko jak nigdy.
Kurcze, no nie stc mnie na takie ceny, a szkoda...hehehehhetusz do rzes Helena Rubinstein Lash Quenn Feline Blacks.
Eeee, kochana, możesz ściągnać zajefajne programy do nauki gry na gitarze. mój tak naumiał się grać na elektrycznej. No i ze 2 podręczniki z chwytami i łatwymi melodiami i z głowy.ze chce gitare taka ze strunamitylko kto go nauczy grac jak ja nie umie i mąż tez nie
zobaczymy ile takie cos kosztuje bo nawet nie mam pojecia
![]()
Dobre!!!Polskie Niemki dajcie nam troche tej superowej pogody bo my tu mokniemy od deszczu a wy od basenów no i gdzie tu sprawiedliwosc![]()
Popieram!

to raczej na pewno wzrostowe. nie wiem czy te Calcium Fosforicum to to, ale rzeczywiscie jest coś lekkiego żeby troszkę złagodzić. Moje znajomej córy brzuch i nogi strasznie bolały i też cos dostała i pomogło. A męzczyłą sięjuż chyab z pół roku jak nie lepij. Wszyscy mówili, ze nic na to nei ma, a okazało sie, ze jednak jest.Trzeba by sie orzejsć do lekarza...kurczę Oliwka skarzy się dziś od pól dnia że ją nogi bolą ,zwłaszcza lewa.przez pól godziny to mi ryczała.masowałam nic nie pomagałam az w końcu dałąm jej przeciwbulowy.
No to super, grtauluję. A jeszcze powiedz mi, który to, bo sa rózne jak widze, a i różne opinie. I tak sobie myśłę że może nie wszystkie takie dobrezapomnialam sie wam pochwalic że dzieki plastra na odchudzanie vita slim schdłam w ciągu miesiaca 3kg(ja dla nie to duzo)
vita slim - znajdź i porównaj ceny w Nokaut.pl
A&E to może podziel się z nami tą dietą, plisssss
No i koniec? Było cos jeszcze, no nie!
Mała walśnie przebudziła się na butlę, może jeszcze pośpi.
dziewczyny nie iwecie, czy do zasiłku liczy sie okres urlopu wychowawczego? Do lat pracy( chodzi o wypłate zasiłku-wysokośc )???
A teraz seria brzuszków i może powstajecie śpioszki?
Mama Helenki
i Aniki :D
Ja tylko na chwilke, Niki ma zaropiałe oczy i mega katar,a przez to powoli kaszel się zaczyna
w sumie to chyba ze 3 dni była zdrowa w międzyczasie
Teraz jeszcze mnie wzięło wiec siły brak. M mam w domu. chwilowo więc mi troszkę pomoże 

reklama
anaconda27
styczniówka2006
Witam :-):-)
Wczoraj nie zaglądałam bo byłam na spotkaniu bb-omych mamusiek z Lublina, a potem Mają się zajęłam i tak już zeszło

Jeszcze popołudniu do dentysty z Mają musiałam iść tak więc zabiegany dzień jednym słowem

Dowikla doczytałam że coś twoje szczypiorki się pochorowały - dużo zdrówka dla nich

Malinka dla ciebie też, a swoja drogą to długo cię trzyma :-
-(
MH współczuję zalanej działki
Medea fajne prezenty Maks będzie miał no i dodatkowe pieniążki za sprzedane aukcje - super sprawa

Wczoraj nie zaglądałam bo byłam na spotkaniu bb-omych mamusiek z Lublina, a potem Mają się zajęłam i tak już zeszło

Jeszcze popołudniu do dentysty z Mają musiałam iść tak więc zabiegany dzień jednym słowem

Dowikla doczytałam że coś twoje szczypiorki się pochorowały - dużo zdrówka dla nich

Malinka dla ciebie też, a swoja drogą to długo cię trzyma :-
MH współczuję zalanej działki
Medea fajne prezenty Maks będzie miał no i dodatkowe pieniążki za sprzedane aukcje - super sprawa

Podziel się: