reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MH:-D:-D czemu myślisz, że nie posłucham? :-D
tak naprawde teraz fotelik jest mi potrzebny na króciutkie trasy więc Maks nie bedzie spał, ewentualnie za rok, MOOOOŻE pojedziemy na wakacje....
moje jezdzenie z Maksem w samochodzie konczy sie po pol godziny- maksymalnie pełnej godzinie...
co do obejrzenia u nas niestety nie ma możliwości- zadnego sklepu z fotelikami:angry: jak juz to same paści- typu caretero i inne takie....

a potem dopiero 30 km ode mnie i tam nie ma britaxa... :baffled::angry:

kolezanka z października ma mi poprzymierzac swoją mała do niego i zdać recenzję:-D

reklama
Natalineczka no to zes sobie zrobila dzien dziecka:-D:-DTruskawiki sama bym zjadla:)

Laura wstala wiec uciekam z nia do sklepu niech sobie cos wybierze na te swieto :) Widziala reklame Barbi i juz mi marudzila zeby jej kupic wiec niech sama sobie wyberze co zechce a w tym sklepie to oczoplasu od tego mozna dostac:szok:

Maz wpadla na obiadek a tu zupa wczorajsza:-D:-DJak wroce to mam w planach racuszki czyli placki z jabuszkiem :) pycha:-p
kwasieluchy takie ze szok:-D
polowe zjedlismy a druga polowe pokroilam i zamrozilam dla m jak przyjedzie to zrobi sobie z kefirem:tak::tak:
a mnie sie teraz odbija bo ze smietana zjadlam gnieciuchy:-D:-D
dziewczyny czytalyscie juz TRANSKRYPCJE ROZMOW ZALOGI SAMOLOTU PREZYDENCKIEGO?? ja juz przeczytalam i nie wiem co o tym myslec - praktycznie oni wiedzieli ze nie maja warunkow do ladowania ale chcieli sprobowac mysleli ze a noz im sie uda... :sorry2::sorry2::szok::szok:
tu macie link
http://www.mswia.gov.pl/portal/pl/2...4_M_Nr_101_ktory_ulegl_katastrofie_w_dni.html
czytalam dzieki za link ale niestety nic z tego za bardzo nie rozumiem bo pod koniec wiekszosc jest (niezr) podejrzewam ze znaczy to niezarejestrowana :sorry2:
zbyt duzo ruskie kryja i nie chca ujawnic oni cos knuja czuje to w kosciach:dry::dry:

mlody wlasnie zjada kanapeczke i zaraz do spania bo nie spal caly dzien wiec mam nadzieje ze zasnie szybko:tak::tak:

Witam
Ja tylko na chwilke bo jestem mega zmeczona:szok:Bylismy na tej sali zabaw i 4 godziny biegalismy i szalelismy:tak::tak::tak:Na koncu dziewczynki juz mi plakaly bo byly mega zmeczone a nie spaly w dzien:no:Chwilke pospaly jak wracalismy:tak:Teraz jestesmy juz po kolacji i niedlugo szykuje mlodych do spania bo dzisiiaj moje seriale sa:tak::tak::tak:
Wyniki sa w miare ok,tzn lepsze od poprzednich.Wiktoria ma tylko duzo leukocytow w moczu,wiec przez 10 dni bedzie dostawala furagin a pozniej znowu badanie

MEDEUSKA
Ja tez uwazam ze Maks jest za maly na ten fotelik:tak::tak::tak::tak:On musi miec taki typowy do 18 lub do 25 kg,ktory mozna inaczej rozlozyc

Medeuska a na co Ci podstawka na napoje:szok::-D:-D:-D kurcze ja z Laura non stop wale droge do Polski i do Niemiec od jej urodzenia i uwierz mi ze nie odczuwam braku podstawki na napoje:-D:-DJa szczerze odradzam Ci ten fotelik Maks jest za maly na niego:tak:Laura zaczela jezdzic w swoim foteliku jak miala 6mc i jakies 8,5kg a niby sa od 9kg ale Laura na swoj wiek byla duza wiec dlatego sie zdecydowalam ale tak na poczatku jezdzila w tej pozycji pol lezacej bo przy hamowaniu niezle jej glowa spadala:eek: a z tego co widze to ten fotelik nawet nie ma takiej pozycji :/
Dobrze sobie przemysl bo teraz niby nie jezdzisz duzo i na dlugo ale nigdy nie wiadomo kiedy Maks zasnie a na siedzaco to nic milego.Pozatym fotelik kupujesz na lata a nie na rok:sorry2:

Iwcik no i masz racje Laura chciala wszystko:-D:-DAle kupilam jej malowidla i taka mala laleczke do niej podobna.Nawet babka przy kasie sie jej pytala czy to nie czasem ona w tym kuferku siedzi:-D:-DFajnie ze masaze sie przydaja i daja ulge nodze

Dowikla dobrze ze tylko taka sie skonczyly badania leukocyty sie usunie tabletkami bedzie dobrze:sorry2:Fajnie ze poszalalaysce na sali my jutro sie wybieramy

Ostatnia edycja:
No to na poczatek wszystkiego dobrego dla dzieciaczków wszystkich tych duzych i małych:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Wróciłam z rzeszowa no i zadowolona jestem nawet masazystka powiedziała ze dzisiaj nogi wygladaja całkiem inaczej niz wczoraj bo były całe napiete a dzisiaj juz bez napiecia wiec warto jezdzic codziennie na masaże :tak::tak::tak:godzine tam leniu****e i tylko albo zginam noge albo prostuje i raz jedna noga raz druga fajne uczucie jak sie tak lezy ktos masuje:-D:-D:-D no i znów kupiłam kilka rzeczy dla dzidziusia :-D:-D:-D nawet grzechotke wziełam jedną :tak::-D bo mi sie podobała wzielam jeszcze pieluszki kolorowe smoczki do butelki wkład do wanienki z gąbki no i krem i oliwke:-D:-D:-D

Pati no to mała ci rosnie ani sie nie obejrzysz a zacznie raczkować:tak::tak:
no to fajnie jak masz mozliwosc takiego leniuchowania - korzystaj ile mozesz Tobie sie to jak najbardziej nalezy :)
no i fajnie ze powoli kupujesz rzeczy - takie zakupy sa przyjemne... :)
czytalam dzieki za link ale niestety nic z tego za bardzo nie rozumiem bo pod koniec wiekszosc jest (niezr) podejrzewam ze znaczy to niezarejestrowana :sorry2:
zbyt duzo ruskie kryja i nie chca ujawnic oni cos knuja czuje to w kosciach:dry::dry:

mlody wlasnie zjada kanapeczke i zaraz do spania bo nie spal caly dzien wiec mam nadzieje ze zasnie szybko:tak::tak:
no dopiero cos da sie zrozumiec jak u nas to przetlumacza wiec prawdopodobnie w poniedzialek bedzie juz na necie :)
Witam
Ja tylko na chwilke bo jestem mega zmeczona:szok:Bylismy na tej sali zabaw i 4 godziny biegalismy i szalelismy:tak::tak::tak:Na koncu dziewczynki juz mi plakaly bo byly mega zmeczone a nie spaly w dzien:no:Chwilke pospaly jak wracalismy:tak:Teraz jestesmy juz po kolacji i niedlugo szykuje mlodych do spania bo dzisiiaj moje seriale sa:tak::tak::tak:
Wyniki sa w miare ok,tzn lepsze od poprzednich.Wiktoria ma tylko duzo leukocytow w moczu,wiec przez 10 dni bedzie dostawala furagin a pozniej znowu badanie

MEDEUSKA
Ja tez uwazam ze Maks jest za maly na ten fotelik:tak::tak::tak::tak:On musi miec taki typowy do 18 lub do 25 kg,ktory mozna inaczej rozlozyc
dobrze ze wyniki sa lepsze od poprzednich :)

no a ja slomiana wdowa m w robocie, jutro idziemy na szczepienie - ciekawa jestem ile Niki juz wazy :)
zobaczymy jutro
wlasnie skonczylam drukowac zdjecia malego do jego albumu bo album mial a zdjec ani jednego wiec wzielam sie za to
musze nadrobic to wszystko :)
a potem zaczne album Niki, ale pewnie nie szybko :D
dzieci juz spia...
wogole Sewek poszedl spac bez kolacji - nie chcial ... ;/ no coz na sile dawac mu nie bede...
pewnie jutro rano zje wiecej :D
no ja juz okapana i bede sie zabierac zaraz spac :) bo rano wstawac trzeba...

witam i spadam KSD sie zaczelo wiec wybaczcie:-p;-)
a no w nocy snilo mi sie ze ja jestem karoliną i ze biore slub z Kuba (bohaterzy KSD) :-D:-D:-D:-D
i ze tak sie przez caly sen calowalismy jakbysmy mieli....
echm echm:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jak sie rano obudzilam to smialam sie jak glupia:-D:-D:-D:-D

Natalineczka niezly sen:-D:-D:-D
Patrysia powodzenia na szczepieniu ja tez musze zrobic porzadek w fotkach bo az sie prosza.Znow wywolam z 200 zdjec:-D:-DAlbum Lali ma wypisany ale bez zdjec bo ja wyoluje duze a tam trzeba te 9*13:sorry: Pozatym musze zgrac na plytre fotki bo jakby cos sie stalo to znow pojda w smietnik:eek:czyli na wiecznosc niedostepne i nie do odzyskania:cool:

Laura wlasnie idzie spac brak mi sily do niej je kolacje 30 minut:eek:

ja jak zwykle ostatnio wpadam na sekundę.

Oliwka dopiero usneła.

i znowu cos ją bierze :cool::cool::cool::cool: dopiero co miała wirusówkę i znowu jakies cholerstwo się przyplatało.

znowu skarzy sie na brzuszek.

po południu miała 37,4,potem skoczyło n a38C.

i zaczyna kichac i ciagnąć nosem.

normalnie mama dość ,znowu wydam mnóstwo kasy w aptece.a tu zaraz boże ciało,wszystko pozamykane.

dobranoc

reklama
Anka, MH tak cay czas sprawdzałam szukałam i tutsj tez pisze ze jest pozycja do spania...

ŚWIAT WÓZKÓW - sklep internetowy oferujący WÓZKI DZIECIĘCE 2010: BRITAX - EVOLVA 1+2+3 ULTRA 9 - 36 kg kolor - VALDISERE - 1szt.

ten zagłówek właśnie wydaje mi się wygodniejszy dlatego, że nie będzie Maksowi główka latać na każdym zakręcie.... kurde nie wiem.. tak jeden jak i drugi ma plusy i minusy:-D

najlepszy jest tobi.. ale na niego mnie nie stac:eek:
Maxi Cosi Tobi (Red & Blue) 9-18 kg W-wa SKLEP (1050324109) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry