dasz rade - wytrzymasz ten czas jakosm dzis wyjechal znow na delegacje do niemiec:-(
matko jaka nuda masakra jakas normalnie nie wiem co mam ze soba zrobic![]()
szybko to zlecina 2 tyg nie dlugo ale dawno juz nie wyjezdzal i sie przyzwyczailam ze w domu jest
no to fajnie ze cos pomaga wiec po 2 tyg napewno bedzie widac rezultaty...Pati powiem ci ze dzisiaj bylam na pierwszym ale jak weszłam to nogi mnie bolały po godzinnym masazu to wychodzac czulam ze skóra nie jest napieta wiec sa jakies rezultaty zobaczymy jak bedzie po 2 tygodniach
Natali szybko zleci ale wiem pierwsze dni bez meza to w domu pustkaale zawsze masz nas
![]()
a to moja niuńka :-):-):-):-)
jeeee no to Wam zazdroszcze tego wieczorku...eeee no to wypad udany.Fajnie ze bajka sie podobala no i szwagier ma szczecie ze mowi o sexapilu u Ciebie) Co do flaszki to po nije malo ktory moze wiec albno wodka albo sex
I zacznij Ty wychowywac swoje dziecko
kochana bo tak juz jest ze klotnie i wojny sa niefajne tylko jak maz jest obok i wtedy sie mysli szkoda ze Cie nie ma na wyjezdzie ale jak wyjezdz to nam tego wojowania brakuje
Napewno szybko minie czas i znow bedziecie kolo siebie:-)
jak zawsze sliczna
A ja zrobilam dzis kolacje przy swiecach.Tak z braku laku
Zrobilam salatke z salaty, pomidora, ogorka, mozarelli.Do tego zrobilam sos czosnkowy i krewetki na glebokim oleju z cytrynka- smazone jak frytki
Uczta sie udala maz zadowolony a ja rowniez
Ide na winko i wskakuje do wyrka z mezem oczywiscie
Dobranoc
super
no to na dzis masz juz zaplanowane - nie bedziesz sie nudzicAgnes sliczna dziewczyna ci rosnie nie jednemu serce skradnienawet mój maksiu zapytał sie kto to jest :-):-):-)i mówi ze ładna
![]()
Anka no to kolacja full wypas , a ja juz nie moge sie doczekac kiedy przyjedziecie do mniebo mam nadzieje ze wtedy urodze
Ja z rana bo pozniej to róznie bywa , pogoda jak pod psem zimno pada i mgła, maksiu własnie poleciał do szkoły bo sasiadka podjechala z ja z laptopem w łóżku jeszcze ale zeraz trzeba wstac i zjesc sniadanko no i na masaze do rzeszowaw miedzy czasie na zakupy do biedronki
A jutro mam dzien mamy i taty w przedszkolu i musze jeszcze dzisiaj zrobic z bloku technicznegi iskierki na rece nogi i głowe do przedstawienia wiec dzisiaj troche pomaluje sobie kredkami:-):-):-):-)
dobra zycze miłego i ciepłego dzionka, bo mi to nic sie nawet nie chce jak leje![]()
no to oby Kubusiowi nie przeszlo na gardelkoWitam w jesienny poranekjuż ta pogoda mnie dobija
Kuba katar dostał od kuzyna i chodzi i smera od wczoraj
oby tylko gardło nie zaczęło być chore bo u niego to w parze
M ma służbę, w piątek do pracy w sobotę też a od poniedziałku służby i znowu go nie ma przez trzy tygodnie
ale ja dzisiaj mam wypłatę i idę na zakupy i się jutro bądź w czwartek przenoszę
trudno będę sama siedzieć przez całe tygodnie ale na spokojnie sobie wszystko w domu zrobię jak M nie będzie
lecę sprzątać i śniadanko jeść ;-)
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA MAŁYCH I DUŻYCH DZIECIÓW
ojejku zdrowka dla Gabi - zeby nie pozarazala resztywitam Gabi chora wiec wybaczcie ze znowu jakis czas mnie nie bedzie cala noc w stanie pogotowia bo miala:-( bardzo wysoka gorączkę najpierw 38,8 potem 40 a rano przed lekarzem 39 st i caly czas narzeka ze brzuszek boli lekarka obejrzal gardlo czyste w oskrzelach czysto prawdopodobie nerkimilego dnia
![]()
szkoda ze zabawa odwolana bo dzieciaczki mogly sie swietnie bawic...Witam moje kochane w ten ponury deszczowy i zimny dzień
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU DZIECKA DLA WSZYSTKICH MILUSIŃSKICH ZDRÓWKA I RADOSNEGO SZCZĘŚLIWEGO DZIECIŃSTWA
Moje dzieci miały dziś w planach plenerową wycieczkę na stadion pogoni a tam zabawy sportowe zawody grill pizza ....i skończyło się na tym że Pietruszka przyprowadzil Julię do domu bo zabawa odwołana z powodu braku pogodyJulka wróciła ze łzami w oczach bo szkoła nie pomyslała że skoro od tygodnia pogoda do niczego to by trzeba było zapalnować jakąś imprezę stacjonarną i poprostu zamkneli zerówkę i mają dzieci wrócić do domu rodzice pracujący wściekli bo nie zostawią 6 latka w domu samego a nie każdy ma z kim dziecko zostawić a do pracy iść trzeba
Adam został w szkole bo ich pani postanowiła że szybko zamówią jakąś pizzę do klasy i sobie poprostu spędzą miło klasą czas
Antonio śpi
Ja dziś zaliczyłam lekarza mam brać urosept pić rumianek
oskrzela przechodża na zatoki dostałam leki i zioła do robienia sobie inhalacji
Dowikluś i jak wózek??????
Iwcik to masaże limfatyczne pomagająa ty poza ciążą miałaś problemy z krążeniem ?????
Ania ale super wieczorek
NATALINECZKA 2 tygodnie szybko zleca z nami jeszcze szybciej
Liduś i jakie prezenty mąż wybrał dla chłopaków?????
a gdzie nasza Anabubka ???miała tu z nami dół zasypywać
Lunka burdello pierwsza klasaale jak potem będzie śliczie
Iwcik tekst z wychowywaniem mnie powalił
Agnes Oliwka to taki cukiereczek moja Jula się pyta gdzie kupiła sobie Oliwka taką śliczną przepaskę na włosy????moja Julka to maniaczka ozdób na włosy
o i tyle zapamiętałambo obić cytaty zawsze zapomnę
![]()
kuruj sie
mnie sie podoba fotelik - super jestWSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH NASZYCH DZIECIACZKÓW:-)
dziewczyny nie kpilam jeszcze tego fotelika bo ciągle sie zastanawiam czy kupić priori czy może britaxa evolve... w testach ADAC miał taki sam wynik.. a na dłużej mi starczy, poza tym przez tą wkładkę na głowę wydaje mi się wygodniejszy i wogóle bardziej mi się podoba....
BRITAX / ROMER EVOLVA 123 9-36KG OD RĘKI URSYNÓW (1063431540) - Aukcje internetowe Allegro
co myślicie????
no i wszystkiego naj dla naszych najmlodszych i tych dorastajacych a takze i dla Was
zdrowka i usmiechu na twarzy :*
no i witam wogole...
wczoraj zas mi cos szwankowal net... ale dalam zdjecia na nk z imprezki...
teraz dzieciaczki mi spia...
wogole zapomniaalm sie Wam pochwalic bo mala juz odwraca sie na boki i z pleckow przewraca sie na brzuszek
poza tym zaczyna juz jesc deserki i obiadki - nie daje jej czesto bo poki karmie piersia to narazie sam pokarm jej wystarcza ale co jakis czas dostanie cos nowego
no tyle co u nas...