reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

m dzis wyjechal znow na delegacje do niemiec:-(

matko jaka nuda masakra jakas normalnie nie wiem co mam ze soba zrobic:no:
dasz rade - wytrzymasz ten czas jakos :)
na 2 tyg nie dlugo ale dawno juz nie wyjezdzal i sie przyzwyczailam ze w domu jest
szybko to zleci :)
Pati powiem ci ze dzisiaj bylam na pierwszym ale jak weszłam to nogi mnie bolały po godzinnym masazu to wychodzac czulam ze skóra nie jest napieta wiec sa jakies rezultaty zobaczymy jak bedzie po 2 tygodniach:tak::tak::tak::tak:

Natali szybko zleci ale wiem pierwsze dni bez meza to w domu pustka:tak::tak::tak:ale zawsze masz nas:-D:-D:-D
no to fajnie ze cos pomaga wiec po 2 tyg napewno bedzie widac rezultaty... :)
a to moja niuńka :-):-):-):-)

eeee no to wypad udany.Fajnie ze bajka sie podobala no i szwagier ma szczecie ze mowi o sexapilu u Ciebie :)) Co do flaszki to po nije malo ktory moze wiec albno wodka albo sex:-D:-D
I zacznij Ty wychowywac swoje dziecko:-D:-D:-D

kochana bo tak juz jest ze klotnie i wojny sa niefajne tylko jak maz jest obok i wtedy sie mysli szkoda ze Cie nie ma na wyjezdzie ale jak wyjezdz to nam tego wojowania brakuje
Napewno szybko minie czas i znow bedziecie kolo siebie:-)

jak zawsze sliczna

A ja zrobilam dzis kolacje przy swiecach.Tak z braku laku:-D:-D
Zrobilam salatke z salaty, pomidora, ogorka, mozarelli.Do tego zrobilam sos czosnkowy i krewetki na glebokim oleju z cytrynka- smazone jak frytki :)
Uczta sie udala maz zadowolony a ja rowniez :)
Ide na winko i wskakuje do wyrka z mezem oczywiscie:-D
Dobranoc
jeeee no to Wam zazdroszcze tego wieczorku...
super
Agnes sliczna dziewczyna ci rosnie nie jednemu serce skradnie:tak::tak::tak:nawet mój maksiu zapytał sie kto to jest :-):-):-)i mówi ze ładna:tak::tak::tak::tak:

Anka no to kolacja full wypas , a ja juz nie moge sie doczekac kiedy przyjedziecie do mnie:tak::tak::tak:bo mam nadzieje ze wtedy urodze:-D:-D:-D

Ja z rana bo pozniej to róznie bywa , pogoda jak pod psem zimno pada i mgła, maksiu własnie poleciał do szkoły bo sasiadka podjechala z ja z laptopem w łóżku jeszcze ale zeraz trzeba wstac i zjesc sniadanko no i na masaze do rzeszowa:tak::tak::tak:w miedzy czasie na zakupy do biedronki

A jutro mam dzien mamy i taty w przedszkolu i musze jeszcze dzisiaj zrobic z bloku technicznegi iskierki na rece nogi i głowe do przedstawienia wiec dzisiaj troche pomaluje sobie kredkami:-):-):-):-)

dobra zycze miłego i ciepłego dzionka, bo mi to nic sie nawet nie chce jak leje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no to na dzis masz juz zaplanowane - nie bedziesz sie nudzic :p
Witam w jesienny poranek :dry: już ta pogoda mnie dobija :wściekła/y: Kuba katar dostał od kuzyna i chodzi i smera od wczoraj :no: oby tylko gardło nie zaczęło być chore bo u niego to w parze :sorry2: M ma służbę, w piątek do pracy w sobotę też a od poniedziałku służby i znowu go nie ma przez trzy tygodnie :dry: ale ja dzisiaj mam wypłatę i idę na zakupy i się jutro bądź w czwartek przenoszę :tak: trudno będę sama siedzieć przez całe tygodnie ale na spokojnie sobie wszystko w domu zrobię jak M nie będzie :tak: lecę sprzątać i śniadanko jeść ;-)
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA MAŁYCH I DUŻYCH DZIECIÓW
no to oby Kubusiowi nie przeszlo na gardelko
witam Gabi chora wiec wybaczcie ze znowu jakis czas mnie nie bedzie cala noc w stanie pogotowia bo miala:-( bardzo wysoka gorączkę najpierw 38,8 potem 40 a rano przed lekarzem 39 st i caly czas narzeka ze brzuszek boli lekarka obejrzal gardlo czyste w oskrzelach czysto prawdopodobie nerki :szok: milego dnia :tak:
ojejku zdrowka dla Gabi - zeby nie pozarazala reszty :)
Witam moje kochane w ten ponury deszczowy i zimny dzień :happy2:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU DZIECKA DLA WSZYSTKICH MILUSIŃSKICH ZDRÓWKA I RADOSNEGO SZCZĘŚLIWEGO DZIECIŃSTWA :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
Moje dzieci miały dziś w planach plenerową wycieczkę na stadion pogoni a tam zabawy sportowe zawody grill pizza ....i skończyło się na tym że Pietruszka przyprowadzil Julię do domu bo zabawa odwołana z powodu braku pogody :wściekła/y:Julka wróciła ze łzami w oczach bo szkoła nie pomyslała że skoro od tygodnia pogoda do niczego to by trzeba było zapalnować jakąś imprezę stacjonarną i poprostu zamkneli zerówkę i mają dzieci wrócić do domu rodzice pracujący wściekli bo nie zostawią 6 latka w domu samego a nie każdy ma z kim dziecko zostawić a do pracy iść trzeba :sorry: Adam został w szkole bo ich pani postanowiła że szybko zamówią jakąś pizzę do klasy i sobie poprostu spędzą miło klasą czas :tak: Antonio śpi :tak::tak::tak:Ja dziś zaliczyłam lekarza mam brać urosept pić rumianek :tak:oskrzela przechodża na zatoki dostałam leki i zioła do robienia sobie inhalacji :eek:
Dowikluś i jak wózek??????
Iwcik to masaże limfatyczne pomagają :tak:a ty poza ciążą miałaś problemy z krążeniem ?????
Ania ale super wieczorek :tak:
NATALINECZKA 2 tygodnie szybko zleca z nami jeszcze szybciej :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Liduś i jakie prezenty mąż wybrał dla chłopaków?????
a gdzie nasza Anabubka ???miała tu z nami dół zasypywać:confused:
Lunka burdello pierwsza klasa :-D:-D:-D:-Dale jak potem będzie śliczie :tak:
Iwcik tekst z wychowywaniem mnie powalił :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Agnes Oliwka to taki cukiereczek moja Jula się pyta gdzie kupiła sobie Oliwka taką śliczną przepaskę na włosy????moja Julka to maniaczka ozdób na włosy :-D:-D:-D:-D
o i tyle zapamiętałam :zawstydzona/y:bo obić cytaty zawsze zapomnę:zawstydzona/y:
szkoda ze zabawa odwolana bo dzieciaczki mogly sie swietnie bawic... :(
kuruj sie :)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH NASZYCH DZIECIACZKÓW:-)

dziewczyny nie kpilam jeszcze tego fotelika bo ciągle sie zastanawiam czy kupić priori czy może britaxa evolve... w testach ADAC miał taki sam wynik.. a na dłużej mi starczy, poza tym przez tą wkładkę na głowę wydaje mi się wygodniejszy i wogóle bardziej mi się podoba....

BRITAX / ROMER EVOLVA 123 9-36KG OD RĘKI URSYNÓW (1063431540) - Aukcje internetowe Allegro

co myślicie????
mnie sie podoba fotelik - super jest

no i wszystkiego naj dla naszych najmlodszych i tych dorastajacych a takze i dla Was :)
zdrowka i usmiechu na twarzy :*

no i witam wogole...
wczoraj zas mi cos szwankowal net... ale dalam zdjecia na nk z imprezki...
teraz dzieciaczki mi spia...
wogole zapomniaalm sie Wam pochwalic bo mala juz odwraca sie na boki i z pleckow przewraca sie na brzuszek :) ale fajnie to wyglada bo jak sie przewraca to daje rece na brzuch i nie umi potem ich wyciagnac ale wprawi sie maluchna moja...
poza tym zaczyna juz jesc deserki i obiadki - nie daje jej czesto bo poki karmie piersia to narazie sam pokarm jej wystarcza ale co jakis czas dostanie cos nowego :)
no tyle co u nas... :D

reklama
Hej

Dzis Laura miala swoj dzionek w przedszkolu.Wstalysmy o 8:45 zjadlysmy sniadanko po czym na 10 pojechalsymy do placowki.Dzieci bardzi ladnie przyjely Laure i wszystkie chcialy sie z nia bawic.Starsze dziewczynki odrazu laure wziely za raczke i zaprowadzily do zabawek. Laura w grupie ma jeszcze jedna Laure i to z nia najlepiej sie bawila.Ale znalazl sie i adorator.Lapal Laure z raczke i nawet bawil sie znia w gilgotki:-D:-D Procz kolckow i kolejki Lali ukladala puzzle, tanczyla z dziecmi i razem z nimi cwiczyla na sali. Najlepsze bylo to ze Laura chciala non stop cxwiczyc a tam byla kolejka no i tu byl problem:dry: ale wytlumaczylam jej ze kazde dziecko musi cwiczyc i ze Pani ja zawola jak bedzie jej kolej:happy2:
Ogolnie jestem zadowolona a Laura chciala zaraz wracac po wyjsciu z placowki:-D
Zjadlysmy zupke po powrocie a teraz Moja coreczka poszla spac

Patrysia nie ma czego zazdroscic tylko organizuj wieczorek dla meza:tak:Gratulacje dla ksiezniczki:-)
Malinka no Oni chyba poszlaleli widza ze pogody nie ma i raczej sie nie zapowiada na to zeby byla i nic nie organizuja procz tego stadionu.No kpina! Najlepiej dzieci odeslac do domu a rodzice niech sie martwia:no:
Medeuska ja bym wziela ten priori nie wiem jakis wygodniejszy mi sie wydaje:sorry:
Natalineczka widzialas jak tego trupa malowali, tez to goladalam :))
Joannna zdrwoka dla Gabi biedaczka ale ta pogoda do niczego i dzieci szybko lapia choroby

wiecej nie pamietam za braki przepraszam:sorry:

Dla Naszych Szkrabow wszystkiego najlepszego!!!!

Hej

Dzis Laura miala swoj dzionek w przedszkolu.Wstalysmy o 8:45 zjadlysmy sniadanko po czym na 10 pojechalsymy do placowki.Dzieci bardzi ladnie przyjely Laure i wszystkie chcialy sie z nia bawic.Starsze dziewczynki odrazu laure wziely za raczke i zaprowadzily do zabawek. Laura w grupie ma jeszcze jedna Laure i to z nia najlepiej sie bawila.Ale znalazl sie i adorator.Lapal Laure z raczke i nawet bawil sie znia w gilgotki:-D:-D Procz kolckow i kolejki Lali ukladala puzzle, tanczyla z dziecmi i razem z nimi cwiczyla na sali. Najlepsze bylo to ze Laura chciala non stop cxwiczyc a tam byla kolejka no i tu byl problem:dry: ale wytlumaczylam jej ze kazde dziecko musi cwiczyc i ze Pani ja zawola jak bedzie jej kolej:happy2:

Patrysia nie ma czego zazdroscic tylko organizuj wieczorek dla meza:tak:Gratulacje dla ksiezniczki:-)
Malinka no Oni chyba poszlaleli widza ze pogody nie ma i raczej sie nie zapowiada na to zeby byla i nic nie organizuja procz tego stadionu.No kpina! Najlepiej dzieci odeslac do domu a rodzice niech sie martwia:no:
Medeuska ja bym wziela ten priori nie wiem jakis wygodniejszy mi sie wydaje:sorry:
Joannna zdrwoka dla Gabi biedaczka ale ta pogoda do niczego i dzieci szybko lapia choroby

fajnie ze Laura sie zadomowila i inni ja przyjeli - to podstawa! :) no i mowisz adoratora hmmmm mamuska Ty jej tam pilnuj bo pewnie nie pierwszego i nie ostatniego :D
a u nas nie mozliwy wieczorek moj m robi na nocke wiec dupens bladens :/

witam Gabi chora wiec wybaczcie ze znowu jakis czas mnie nie bedzie cala noc w stanie pogotowia bo miala:-( bardzo wysoka gorączkę najpierw 38,8 potem 40 a rano przed lekarzem 39 st i caly czas narzeka ze brzuszek boli lekarka obejrzal gardlo czyste w oskrzelach czysto prawdopodobie nerki :szok: milego dnia :tak:

Zdrówka dla Gabi i oby to jednak nie były nerki

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU DZIECKA DLA WSZYSTKICH MILUSIŃSKICH ZDRÓWKA I RADOSNEGO SZCZĘŚLIWEGO DZIECIŃSTWA :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
Moje dzieci miały dziś w planach plenerową wycieczkę na stadion pogoni a tam zabawy sportowe zawody grill pizza ....i skończyło się na tym że Pietruszka przyprowadzil Julię do domu bo zabawa odwołana z powodu braku pogody :wściekła/y:Julka wróciła ze łzami w oczach bo szkoła nie pomyslała że skoro od tygodnia pogoda do niczego to by trzeba było zapalnować jakąś imprezę stacjonarną i poprostu zamkneli zerówkę i mają dzieci wrócić do domu rodzice pracujący wściekli bo nie zostawią 6 latka w domu samego a nie każdy ma z kim dziecko zostawić a do pracy iść trzeba :sorry: Adam został w szkole bo ich pani postanowiła że szybko zamówią jakąś pizzę do klasy i sobie poprostu spędzą miło klasą czas :tak: Antonio śpi :tak::tak::tak:Ja dziś zaliczyłam lekarza mam brać urosept pić rumianek :tak:oskrzela przechodża na zatoki dostałam leki i zioła do robienia sobie inhalacji :eek:
Iwcik to masaże limfatyczne pomagają :tak:a ty poza ciążą miałaś problemy z krążeniem ?????
NATALINECZKA 2 tygodnie szybko zleca z nami jeszcze szybciej :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Agnes Oliwka to taki cukiereczek moja Jula się pyta gdzie kupiła sobie Oliwka taką śliczną przepaskę na włosy????moja Julka to maniaczka ozdób na włosy :-D:-D:-D:-D
o i tyle zapamiętałam :zawstydzona/y:bo obić cytaty zawsze zapomnę:zawstydzona/y:

Malinko szkoda że impreza nie wypaliła. Swoją drogą to szkoła powinna zapewnić jakąś inna atrakcję

dziewczyny nie kpilam jeszcze tego fotelika bo ciągle sie zastanawiam czy kupić priori czy może britaxa evolve... w testach ADAC miał taki sam wynik.. a na dłużej mi starczy, poza tym przez tą wkładkę na głowę wydaje mi się wygodniejszy i wogóle bardziej mi się podoba....

BRITAX / ROMER EVOLVA 123 9-36KG OD RĘKI URSYNÓW (1063431540) - Aukcje internetowe Allegro

co myślicie????

Medeusko mi ten się bardzo podoba. Dużym plusem są te zagłówki bo wiem co się u nas potrafi dziać z głowami dziewczyn jak uda im się przysnąć. Ja w ogóle jestem zwolenniczką ułatwiania sobie życia i nie kupowaliśmy nigdy fotelika 0 tylko od razu 0+ bo on jest do 18 kg a nie tak jak niektóre ta małe nawet do 10

dasz rade - wytrzymasz ten czas jakos :)

szybko to zleci :)

no to fajnie ze cos pomaga wiec po 2 tyg napewno bedzie widac rezultaty... :)

jeeee no to Wam zazdroszcze tego wieczorku...
super

no to na dzis masz juz zaplanowane - nie bedziesz sie nudzic :p

no to oby Kubusiowi nie przeszlo na gardelko

ojejku zdrowka dla Gabi - zeby nie pozarazala reszty :)

szkoda ze zabawa odwolana bo dzieciaczki mogly sie swietnie bawic... :(
kuruj sie :)

mnie sie podoba fotelik - super jest

no i wszystkiego naj dla naszych najmlodszych i tych dorastajacych a takze i dla Was :)
zdrowka i usmiechu na twarzy :*

no i witam wogole...
wogole zapomniaalm sie Wam pochwalic bo mala juz odwraca sie na boki i z pleckow przewraca sie na brzuszek :) ale fajnie to wyglada bo jak sie przewraca to daje rece na brzuch i nie umi potem ich wyciagnac ale wprawi sie maluchna moja...
poza tym zaczyna juz jesc deserki i obiadki - nie daje jej czesto bo poki karmie piersia to narazie sam pokarm jej wystarcza ale co jakis czas dostanie cos nowego :)

Patrysiu brawo dla małej

Hej

Super że laurce się podobało w przedszkolu. No i miała fajny prezent na dzień dziecka;-)

szkoda ze impreza odwolana u nas tez nic nie ma przez ta pogode:dry::dry:

co myślicie????
wydaje mi sie na solidny i bardzo porzadny fotelik i rzeczywiscie na dlugo starczy:tak::tak::tak:
no i witam wogole...
no to gratulacje dla malusiej ksiezniczki:tak::tak::tak::tak:
Hej

widzialam widzialam masakra ja to bym chyba dwoch dni nie wytrzymala:no::no::no:
no a lali to super laseczka wiec nie ma sie co dziwic ze juz adoratorow ma;-)
ani sie obejrzysz a oknami beda walic:tak::tak::-D

witam sie z wami
mlody mi dzis nie chce spac wogole:szok:
ani sie nie wykapalm bo nie ma jak mama chciala jechac do chrzesniaka na dzien dziecka ale juz przyjsc wnuka przypilnowac nie chciala a ja z tlustymi wlosami nie pojade wiec nie pojedziemy najprawdopodobniej:sorry2:
ja sie przejmowac nie bede, nie to nie:sorry2:
ja sie wykapie wieczorem a ona nie pojedzie:sorry2:
dzis bez obiadu mlodemu zupe odmrazam ogorkowa a sobie pozniej pierogi znow ugotuje:-p:-D
jak dzien dziecka to dzien dziecka:-D:-D
no i dzis zakupilam sobie truskaweczek, jezdzili z warzywami i truskawki mieli wiec kupilam ale o zgrozo 1 kg za 10 zł:szok:
no ale dzien dziecka;-)
wiekszosc jeszcze taka blada widac nie do konca dojrzala i kwasne jak ta lala ale ja takie wlasnie lubie:tak::tak::tak:
i nie sa przynajmniej takie drewniane jak te w marketach:sorry2:

Natalineczka no to zes sobie zrobila dzien dziecka:-D:-DTruskawiki sama bym zjadla:)

Laura wstala wiec uciekam z nia do sklepu niech sobie cos wybierze na te swieto :) Widziala reklame Barbi i juz mi marudzila zeby jej kupic wiec niech sama sobie wyberze co zechce a w tym sklepie to oczoplasu od tego mozna dostac:szok:

Maz wpadla na obiadek a tu zupa wczorajsza:-D:-DJak wroce to mam w planach racuszki czyli placki z jabuszkiem :) pycha:-p

dziewczyny czytalyscie juz TRANSKRYPCJE ROZMOW ZALOGI SAMOLOTU PREZYDENCKIEGO?? ja juz przeczytalam i nie wiem co o tym myslec - praktycznie oni wiedzieli ze nie maja warunkow do ladowania ale chcieli sprobowac mysleli ze a noz im sie uda... :sorry2::sorry2::szok::szok:
tu macie link
http://www.mswia.gov.pl/portal/pl/2...4_M_Nr_101_ktory_ulegl_katastrofie_w_dni.html

Patrysiu brawo dla małej
dziekuje :-)
no to gratulacje dla malusiej ksiezniczki:tak::tak::tak::tak:

witam sie z wami
mlody mi dzis nie chce spac wogole:szok:
ani sie nie wykapalm bo nie ma jak mama chciala jechac do chrzesniaka na dzien dziecka ale juz przyjsc wnuka przypilnowac nie chciala a ja z tlustymi wlosami nie pojade wiec nie pojedziemy najprawdopodobniej:sorry2:
ja sie przejmowac nie bede, nie to nie:sorry2:
ja sie wykapie wieczorem a ona nie pojedzie:sorry2:
dzis bez obiadu mlodemu zupe odmrazam ogorkowa a sobie pozniej pierogi znow ugotuje:-p:-D
jak dzien dziecka to dzien dziecka:-D:-D
no i dzis zakupilam sobie truskaweczek, jezdzili z warzywami i truskawki mieli wiec kupilam ale o zgrozo 1 kg za 10 zł:szok:
no ale dzien dziecka;-)
wiekszosc jeszcze taka blada widac nie do konca dojrzala i kwasne jak ta lala ale ja takie wlasnie lubie:tak::tak::tak:
i nie sa przynajmniej takie drewniane jak te w marketach:sorry2:
dziekuje :-)
nam truskawki dla Sewka ostatnio tesciowa kupila ale nawet nie pytalam po ile byly...
ale ogolem bardzo dobre :tak:
Laura wstala wiec uciekam z nia do sklepu niech sobie cos wybierze na te swieto :) Widziala reklame Barbi i juz mi marudzila zeby jej kupic wiec niech sama sobie wyberze co zechce a w tym sklepie to oczoplasu od tego mozna dostac:szok:

Maz wpadla na obiadek a tu zupa wczorajsza:-D:-DJak wroce to mam w planach racuszki czyli placki z jabuszkiem :) pycha:-p
mnaim racuchy uwielbaim :-D

No to na poczatek wszystkiego dobrego dla dzieciaczków wszystkich tych duzych i małych:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Wróciłam z rzeszowa no i zadowolona jestem nawet masazystka powiedziała ze dzisiaj nogi wygladaja całkiem inaczej niz wczoraj bo były całe napiete a dzisiaj juz bez napiecia wiec warto jezdzic codziennie na masaże :tak::tak::tak:godzine tam leniu****e i tylko albo zginam noge albo prostuje i raz jedna noga raz druga fajne uczucie jak sie tak lezy ktos masuje:-D:-D:-D no i znów kupiłam kilka rzeczy dla dzidziusia :-D:-D:-D nawet grzechotke wziełam jedną :tak::-D bo mi sie podobała wzielam jeszcze pieluszki kolorowe smoczki do butelki wkład do wanienki z gąbki no i krem i oliwke:-D:-D:-D

Pati no to mała ci rosnie ani sie nie obejrzysz a zacznie raczkować:tak::tak:

Anka super ze Lali sie podobało w przedszkolu no i napewno sama bedzie umiala wybrac sobie prezent ona jest w tym dobra bierze wszystko:-D:-D:-D:-D

Malinka ja przed ciąża nigdy nie miałam problemu z krążeniem ani z zylakami , chociaz i tak nie mam:no: bo lekarz mówił ze moga sie pojawic ale mam nadzieje ze sie nie pojawia :-):-):-) jak w pierwszej ciazy nie mialam to moze teraz tez nie:confused::confused::confused: no a co do tekstów to czasem mój syn mnie zagina:-)

Witam w jesienny poranek :dry: już ta pogoda mnie dobija :wściekła/y: Kuba katar dostał od kuzyna i chodzi i smera od wczoraj :no: oby tylko gardło nie zaczęło być chore bo u niego to w parze :sorry2: M ma służbę, w piątek do pracy w sobotę też a od poniedziałku służby i znowu go nie ma przez trzy tygodnie :dry: ale ja dzisiaj mam wypłatę i idę na zakupy i się jutro bądź w czwartek przenoszę :tak: trudno będę sama siedzieć przez całe tygodnie ale na spokojnie sobie wszystko w domu zrobię jak M nie będzie :tak: lecę sprzątać i śniadanko jeść ;-)
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA MAŁYCH I DUŻYCH DZIECIÓW
no to miłej przeprowadzki i zdrówka dla Kubusia:tak::tak:

no to ci sie dziewcze pochorowało i to zdrowo bo 40 stopni to duzo:szok:

Dużo uśmiechów na co dzień i mnóstwo zabawy dla wszystkich naszych dzieciaczków :)

witam sie z wami porannie dzis pogoda do bani wiec nawet nosa nie wyscibiam z chalupy moze tylko do mamy na dzien dzieciaka zeby prezenty porozdawac :sorry2:
nawet nie mamy sie gdzie wybrac na dzien dziecka:sorry2:
masakra, jeszcze poszperam po internecie ale watpie zebym cos znalazla:dry:
mlody sie bawi
a ja sie zastanawiam jak sie tu zabrac do roboty bo znow weny brak:dry:

no u mnie tez od rana zimno ciemno i do du....

co myślicie????

najlepiej jakbys poszła do sklepu sobie poogladac a pózniej mozesz takiego samego na allegro poszukac bo w cenie napewno bedzie róznica:tak::tak::tak:

reklama
odchyla się tak jak na zdjęciu tutaj: w opisie pisze ze to pozycja do spania....
EVOLVA 123 PLUS Bella (jeans) Britax - Topmarket

czemu byś nie wsadziła do niego dziecka?

kurcze mi sie wydaje ten wygodniejszy od priori.....
ma podstawki pdo napoje.. do priori musiałabym wywalic 60zl zeby dokupic...

kurcze nie wiem:eek:

Helenki rodi sie tyle odchyla i to nie jest wygodna pozycja dla tak małego dziecka :no: Najlepiej jakbyś obejrzała najpierw :tak: Wiem, ze i tak nie posłuchasz mojej rady :-D:-D:-D więc upewnij się, czy możesz zwrócić i w jakim czasie :tak:

Poza tym, jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego :sorry:

Przepraszam, że tylko na jednego posta, ale padam na pysk :eek: była dzisiaj Anabubka z Weroniką :tak: urządziłyśmy sobie dzień dziecka :tak::-D Dziewczyny kupiły sobie nowe buciki, ja upolowałam sandałki dla Aniki :tak: nie spodziewałam się, że tak ciężko będzie kupić sandałki w rozmiarze 20 :szok:

Do góry