anka26_x_07
Mama Laury :)
sliczny brzuszek i mamusia jak laska woowoto ja teraz
![]()
nie dzwie sie ze nie zadowolona skoro nie planowala jeszcze z jednych pieluch nie wyszla a tu juz kolejne ale podobno tak sie dobrze dzieci wychowuje:-)Anka mała od Tomka skonczyła w kwietniu rok dopiero co zaczeła chodzic teraza ona w 2 mc teraz jest w ciazy ale nie zadowolona
Lidka no nogi powiem ze nawet fajne nie bola kostki prawie ze widze a jak posmaruje jeszcze zelem chłodzacym to juz rewelacja jak dla mnie ,dzisiaj wlasnie ochodzilam sie po sklepach z szwagierka i mialam dosc ale po powrocie do domu zelem nasmarowalam i moment przesty aly bolec .......a co do wizyty to sie zobaczy , dopiero co byłamjednak nastepnym razem chcialaby
wybrac sie z Maksiem wiec narazie to jeszcze szkoła ale juz nie dlugo:-):-):-)wiec moze uda nam sie na jakie lody wybrac z dzieciaczkami:-):-):-):-)
a moze TY to ten 1%W ciąży nie jestemna 100 %
no na 99% tyle piszą na pudełku prezerwatyw
Ja myślę, że wychodzą ze mnie 4 dni ciężkostrawnego żarciaTroszke polezałam i moze lepiej
musze poprostu odpocząc, a le z Niki na karku będzie ciężko
![]()

jak najbardziej Kubus Puchatekmusze kupić małemu na basen jakiś namiot zeby sloće na iego nie swieciło i zastanawiam sie który
NAMIOT PLAZOWY PARAWAN DISNEY KUBUS PUCHATEK 72035 (1065446777) - Aukcje internetowe Allegro
Namiot PLAŻOWY Disney Kubus Puchatek Auta CARS (1071744239) - Aukcje internetowe Allegro
NAMIOT PLAŻOWY FIRMY Hi-TEC WIATROCHRON (1071524746) - Aukcje internetowe Allegro
mm2s-NAMIOT PLAŻOWY WĘDKARSKI WIATROCHRON XX1245 (1060391520) - Aukcje internetowe Allegro
NAMIOT PLAŻOWY W ETUI na plażę 2 KOLORY KURIER! (1072742879) - Aukcje internetowe Allegro
najchetniej bym kupiła ten najtanszy
ale boje sie ze to bedzie taka tandeta ze zaraz sie rozpadnie
najbardziej zastanawiam się nad hi-tec i nad tym ostatnim,
bo te dzieciece to chyba bez sensu kupowac teraz. Bajki się zmieniają, a on i tak teraz nie rozumie jeszcze;-) chociaż.... za rok? hmmm nie wiem![]()
Sony to porzadna firma ja mam LG i juz cos sie psul dobrze ze byl na gwarancji.Sony maja swietyny sprzet wiec napewno mozesz zaliczyc ten zakup za udanyWitam
Ja tylko na chwilkeMlode wlasnie spia ,wiec wypadaloby jakis obiadek zrobic
Dziewczynki zazyczyly sobie spaghetti a my zjemy puree z boczusiem i jakimis ogorami moze
Dominik szaleje z woda na balkonie i tyle jej donosi ze zraz z basenu bedzie sie wylewala
Dzisiaj sasiadak wystawila basen na dwor wiec dolaczylam do Niej z dziewczynkami i sie kapalysmy i oplalysmyKlaudia to praktycznie z basenu nie wychodzila
tak Jej sie podobalo
Cholera,wczoraj M pojechal po telewizorKit ze kupil inny niz chcialam-bo mial kupic Panasonic viera 37" a kupil sony bravia 40" i dzisija jedzie zeby jemu wymienili bo jak go wlaczylismy i zaczal sie stroic to sam zaczal sie wlaczac i wylaczac
No i zadzwonilismy do serwisu,skad kazali nam zadzwonic do sklepu w ktorym kupowalismy i stwierdzili ze cos jest z oprogramowaniem i mamy dzisija podjechac to nam wymienie
![]()

Moje dzieci zjadły zupę i cholera wie jak oni to zrobili ale Antek ma ogórkowa razem z miską na głowie włosach dokładniejnie wiem jak moje dzieci to robia ale u nich zwykłe zjedzenie obiadu jest zbyt nudne
i znów muszę odkurzać i myć podłogę a nie chce mi sie wcale
![]()

witam sie z Wami
Jak juz wdomo Laure zostawilam u Agnieszki i pojechalam do gina ze wzgledow hormonalnych.Mialam zrobine usg dopochwowe i jak sie okazalo wszystko jest ok ale ze ja nie lubie miec ubytkow prosilam lekarza o usuniecie nadzerki.Mam sie zglosic po urlopie
Laura niby byla grzeczna wiec jestem spokojniejsza- jak pojdzie do przedszkola to mam nadzieje ze rowniez bedzie grzeczna i nie bedzie plakala.