Witam porannie. Pospałabym jescze, ale mała na nocnik się obudziła i już mi isę kłaść nie chciało.
Wczoraj zawedrowałyśy na działeczkę z bratem i jego rodzinką, było fajniusio. Dziewczynki w piaskowicy, my grilla, nawet piwko sobie wpiłam-tak sie odchudzam

Wieczorem P nas odebrał, zjedlismy obadek-przesolona zupę, hehe, no idealna na upały

.
Wszyscy sie wykąac i spac. Wiki padła jak betka, hehe.
Kerna wspłczuję zeba!. Co ona ci robila z ropiejącym zebem i to bez znieczulenia? Najpierw powinna rope wyleczyc, . Mojej chrzestnej w ciązy jak sie z jednego zeba ropa rozlała to cała górę straciła. Wszystkei jej wypadły-nie żebym straszyła kochana, ale niech sie baba postara!
Malinuś ciul z paczką, ale karta!??????????!!!!!!!!!!! Oj naprawde dzwon do banku, ale dają ciął. No jak tu bez kasy, bez dojscia do kasy. <Masaka jakaś.
A dziś ( bo wczoraj uz nie dałam rady) lece do tego blizszego przedszkola, a nóż widelec , albo chociaz się przypomnę.
Hehhe, a ta rozrywka z zupa ana głowie-no bezcenny widok, dzieciaki wiedza jak sobie życie urozmaicić, i mamusi przy okazji też

ps Lunka ten namiocik to trzeba ścianki do kupy złożyc i gotowe bo on z tych co się same rozkładaja
u nas jak się znudzi to wędruje za łóżko bo mały i płaski
a przy naszym ogromnym metrażu to bezcenne
No tak go skladam,ale on byl w pokrowcu jeszcze 3 razy mniejszym mmniż wychodzi złożony hehe, taki ze mnie talent

. No ale biorę sznureczek, łamię ile wlezie i obwiązuję i do wyrka wciskam, hehe. A pro pos to musze jej wyciągnąć go, bo obiecałam....
Dowikla ale lipa z tym tv, al echyba sami go sobie odbiorą, czy wy macie go jeszcze taszczyc?
Anka no to trzymam kciuki za dalsze badania, zabiegi i wyniki. Z mają nadrzerką nawet nei wiem co sie dzieje, bo po oststnie j kuracji miałąm iśc na kontrole ale nie było sensu, bo wypalanki nie chce mi zrobić, zamrazania w ogole nie robi, a te globulki jak jeszcze nie pomogły to juz nie pomogą raczej, tylko kasa leci. Od razu mógł mi zrobić tym kwasem co Anabuba radziła i dawno byłoby po kłopocie a mniej kasy i roboty, czasu... No trudno. Pójdę jak bede miała miec robiona cytologie... Albo jak mi sie zachce
Iwcik no lipa z wozem, a TY daleko masz na te masaże?
Wiki no jesteś!
Natali &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
No i tyle, taki upał to nikomu sie za bardzo siedziec przed kompem nie chce to i czytania mało.