reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wieczorkiem
Dzieci juz wykapane i po kolacji,wiec zaraz ida spac:tak::tak::tak:Dopiero teraz wyszla nam opalenizna i jest calkiem fajniusia;-):-)
Telewizorek juz wymieniony i juz stoi tam gdzie powinien:tak::tak::tak:

WIKI
No wkoncu zajrzalas:tak::tak::tak:

ANKA
jak tam Twoje przygotowania do nocy:confused:;-)
Super ze u gina ok:tak::tak::tak:
No to teraz chyba mozecie ostro dzialac,czy wstrzymasz sie do kolejnych badan:confused:

MH
Super ze lepiej sie czujesz:tak::tak::tak:U mnie tez troszke popadalo a burza to chyba w nocy bedzie-albo i nie hehe

NATALINECZKA
Super fotka i bardzo ladnie wygladasz:tak::tak::tak::tak:

Moja Klaudia wlasnie wyszla na balkon i bawi sie w basenie:szok::szok::szok::szok:

reklama
No wiesz Agnes jakos tak wychodzi prakrycznie zawsze cos do roboty jest dzisiaj pomalowałam łazienke i sciany w pokoju tylko poprawiłam bo dzieci mi domalowały kredkami i musiałam to zamalowac tak ze mi zeszło a później na pole i czasu na kompa nie ma a wieczorem jestem padnieta ze praktycznie na kompa nie patrze.
A tak to jakos leci juz nie długo M przyjedzie juz sie doczekac nie moge.
Dzieci mi sie pochorowały kaszel katar Martynka juz prawie zdrowa jeszcze Kamilka trzyma katar i kaszel i do jutra ma antybiotyk.
No a ja zakupiłam juz bielizne na przyjazd mężusia jeszcze we środe sobie jedną pare stringów kupie zeby do gorseciku pasowały i bedzie ok no i opaliłam plecy masakra jaki ból no to tyle u mnie rozpisałam sie strasznie
A i japomniała bym Kamilek tylko do spania ma ubierany pampers tak to woła no dzisiaj miał 2 wpadki ale mam nadzieje ze to sie poprawi
oj ziemia zadrzy w posadach:-D:-D:-D:-D
zdrowka zycze:tak:

witam sie w koncu i ja
rano odspyaialam te nocne posiadywanie przezd komem:-)
pozniej ogarnelam co trzeba,udka doprawilam i poszlam po Pauline do szkoly
zrobilam juz czesc zakupow na dofinanswoanie
kupilam Paulinie nowy plecak,jakis fajny:-) do tego 2 ryzy papieru,kredki,olowki,dlugopsiy,nowa lampke na biuro,zszywacz i dziurkacz:tak::tak::tak:
no i zamowilam juz jej ksiazki do 3 kalsy,do tego pare slownikow wszystko za ponad 300zl:-D:-D:-D:-D
rozrzutna jestem co?:-)
w dzien byala maskara bo 30stopni w cieniu a ja nie mialam kiedy soe poopalac
tzn w drodze do szkoly owszem ale ja lubie byc rownniutko opalona jak w solarium:tak::tak::tak:
caly dzien mialam okan pozamykane,tzn jedno uchylone i pozaslaniane okan bo mam od poludnia i zachodu i caly dzien chodzi wiatrak i w domu amm nadal 24 stopnie:baffled::baffled::baffled::baffled:
jak juz ogarnelam obiad,nagrzalam woade to pojechalsymy do mojej mamy
wrocilasymy o 21:-)
pozniej kapiele,psy itd itd
zmywanie zostawione na jutro:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Hej kobietki :happy::happy::happy::happy:
Jakie piękne big big słoneczko mamy za oknem :tak:
W nocy była mega burza i ulewa :szok: obudziłam się i dalej budzić mojego miśka ...Pietruszka burza....Pietruszka no hmmmmyyyy burza........ja Pietruszka ja sie boję....Pietruszka no boisz się.......Pietrucha no zrób coś ....... Pietruszka dzieci już nie chcemy no ale skoro nalegasz:-D:-D:-D:-D:-D:-D rano nic nie pamiętał :-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Do tego Adam w nocy jak się wydarł "chłopaki w nogi dziewczyny nas znalazły":-D:-D:-D:-D:-Dto sie zerwałam z łóżka :-D:-D:-D:-D:-D no noc pełna atrakcji
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
za to rano big słońce na termometrze było przed 7 już 17* dzieci w krótkich spodenkach poszły do szkoły no bajka :tak::tak::tak::tak::tak:Toniemu chyba się spanie w wózku spodobało:baffled: bo spał dziś 8 minut :baffled::baffled::baffled:no nic w drodze po Julke może padnie :dry:
Porządki zrobione z grubsza pranko sie kręci zupka się gotuje normalnie rozkosz zaraz muszę zjeść śniadanko :tak::tak::tak::tak::tak:
Natali fotka boska:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
MH no 99% :rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-Dubawiłaś mnie :-D:-D:-D:-D:-Dja też na 99% się zabezpieczam :-p:-p:-p:-p:-p
Meduska a to się wam pławienie w basenie spodobało :tak::tak::tak::tak::tak:a w takim odkrytym basenie to woda jeszcze nie za zimna dla Maxia?
Agnes nosz kurcze długo Oli trzyma ten kaszel :-(nie dobrze a może ona ma jakąś alergię co????????????
Anabubka pracusiu nasz kochany :tak:zakupy super a krzesełko świetne jak mi jeszcze owiesz że zielone to padnę :rofl2:
Dorotko mi gin mówi zawsze tak jak boli głowa i weźmie pani apap to mniej krzywdy pani zrobi dziecku jak go nie biorąc:baffled: w ciąży może z 5 tabletek wsumie wziełam ale wziełam :tak:
Lunka skarbie śniłaś mi się :-D:-D:-D:-Dże pisałaś nam na forum że Wicia dostała się do przedszkola i to do tego bliższego bo Piciu obiecał w drukarni pani dyrektor taniej coś drukować :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:a ty poszłaś do sklepu obuwniczego do pracy i nam się tu zwierzałaś że pensję zostawiłaś w tym sklepie no ale buty musiałaś sobie pokupić i odbić za te chude lata :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: więc już wszystko wiesz pracy szukaj w obuwniczym a Piciu niech dze do dyrektorki :rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D

Malinka krzeslo czerwone:-) bo ja za zieolonym nie przepadam.wole niebieski
to dal Adam popis:-D:-D:-D:-D o Pietruszce juz nie wspomne:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
no i oby to byl sen proroczy o Lunie

Lunka gratuluje suchej pileuchy:tak::tak::tak::tak::tak:

witam.przejrzałam z grubsza posty
Medea ja polecam ten,bo on po wyjęciu sam się rozkłada.
NAMIOT PLAŻOWY W ETUI na plażę 2 KOLORY KURIER! (1072742879) - Aukcje internetowe Allegro

Ja mam taki namiot i jestem z niego bardzo zadowolona .Żadnych rurek ,0 pracy a pełen komfort.:tak::-D:-D

MH pytałaś gdzieś o szkołę.
Jestem po egzaminie z angielskiego .
W sobotę mam polski, a w niedzielę matmę .
I to już chyba wsio będzie.:tak::-D:-D
Torcik małej przeuroczy.
Spóźnione życzenia Anice składam .
Dużo ,dużo zdrówka i uśmiechu .
By Was sobą cieszyła i nie chorowała no chyba,że na zakupy w przyszłości.
Jak jej mamusia :-D:-D:-D:-D (żart)

Lunka remoncik widzę zakończony pełnym sukcesem.PIĘKNIE !!!!

Natali brzusio śliczny i taki malutki.
Super.
Dziewczyny na więcej nie mam czasu ,bo kupa roboty w domu.
pozdrawiam.

fajnie
to juz prawie masz wkacaje:tak::tak::tak::tak:

Dziewczyny w końcu zaglądam:-)
Nie było mnie tyle, że kompletnie jestem nie w temacie i jakoś mi dziwnie z tym:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Melduję się z bolącym zębem..bo przecież zawsze cos musi być nie:sorry2:
Od tamtego tygodnia coś mnie pobolewał a dziś miałam nieprzespaną noc no i już jestem po dentyście. Najgorsze, ze znieczulenia nie da i zdjecia nie zrobi dla pewności.szlag...Jakoś przetrwałam ten fotel choć nie powiem, żeby łaskotało..ropa na dodatek:sorry2: Jak nie przestanie mnie dziś boleć to mamy problem:baffled::baffled::baffled:
U nas śliczne słoneczko i upał taki, że nawet z domu nie wychodzę bo nigdzie bym nie doszła o własnych siłach:rofl2:
Kurcze jak mnie szczęka boli..buuu idę się połozyć coś bo do tego wszsytkiego kręgosłup..normalnie ze mnie to już nic nie będzie:baffled::baffled::rofl2::rofl2::rofl2:
Przepraszam, że tak o sobie i tak rzadko:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: kłąde uszka po sobie i kulę ogon:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

masz farta ze w ciazy jestes bo inaczej by Cie nie ominelo....:-p:-p:-p:-p
wspolczuje bolu zeba,ale jak masz rope to raczej bez antybiotyku sie nie obejdzie
bo niestety przez taki zakazony zab moze przejsc zakazenie do calego organizmu i bedzie niefajnie:no::no::no::no::no:

[B
Lunko nawet mi nic nie mów o poczcie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do ciebie paczka nie doszła :wściekła/y:do moich dzieci od mamy też nie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jakby tego było mało ważność karty skończyła mi się w maju pin doszedł a karta jeszcze nie a pin mam już z 2 tygodnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a tu inaczej kasy nie wybiorę jak tylko z bankomatu bo w żadnym banku nie mogę tylko swoim macierzystym oddalonym o 120km :angry: no rozkosz :angry:
B]

co do poczty
jezeli masz dowod nadania i paczka poszla juz dalej niz 14 dni to skaldaj na poczte reklamacje
wpisz jakas spora wartosc paczki,to jak Ci uznaja to polowe podeslesz Lunie za te sandalki:tak::tak::tak::tak::tak:
po zlozeniu reklamacji maja 30dni na jej rzopatrzenie
a z karta to bym na Twoim miejscu zadzwonila do banku

Witam popołudniowo :tak:
U mnie troszeczkę lepiej, ale nadal jakaś slaba jestem :baffled: Popadał deszczeyk to przynajmniejjest czym oddychać :tak:
:

ten deszczyk to z tej chmury pewnie co bokiem kolo mnie przeszla
u nas nawet kropla nie spadla

Witam Was moje Kochane :-D ja u mamy jestem na chwilkę. Po resztę rzeczy :tak: w sobotę rodzinnie rocznice naszą będziemy obchodzić ale to skromnie :-) mieszka się dobrze, tylko gorąco na tym czwartym piętrze ;-) neta nie wiem kiedy będę mieć, M ma jakiś program załatwiać czy coś :sorry2: ale jak tylko się podłączę do świata to od razu do Was zajrzę :tak: pozdrawiam buziaki :-)

najzwaznijesze ze dobrze sie mieszka
zagladaj ak czesto jak sie da

s
Jak juz wdomo Laure zostawilam u Agnieszki i pojechalam do gina ze wzgledow hormonalnych.Mialam zrobine usg dopochwowe i jak sie okazalo wszystko jest ok ale ze ja nie lubie miec ubytkow prosilam lekarza o usuniecie nadzerki.Mam sie zglosic po urlopie :). Dzis zrobilam badania u jego zony bo jest lekarzem ogolnym.Skoro wszystko jest ok nie ma guzow, stanow zapalnych i innych cudow pobrano mi krew na tarczyce.1 lipca mam miec usg. Pozatym mam sie zglosic miedzy 3 a 5 dniem cyklu w celu badania ginekologicznego.Nie bardzo wiem po co takie badanie ale ok jak trzeba to trzeba.
Laura niby byla grzeczna wiec jestem spokojniejsza- jak pojdzie do przedszkola to mam nadzieje ze rowniez bedzie grzeczna i nie bedzie plakala.

dobrze ze wszytsko u gina ok:tak::tak::tak::tak:
a kiedy Lali do przedszkola?nic sie nie chwalisz

Hej laski

zyje ale nie mam siły normalnie to ciepło mnie wykancza , jeszcze te jazdy na masaze autem bez klimy mnie dobijaja ale całe szczescie dzisiaj to był ostani raz bez klimy bo maż kupił czesc i dzisiaj zamontował ale jak nie urok to sraczka jak to sie mówi i jedno zrobił drugie sie spier..... poszedl jakis simering pod kolumna kierownicy i wycieka mi cały płyn ze wspomagania i jak skrecam to jak autobusem mam wrazenie ze jade bo tak głosno chodzi :-D:-D:-D mam nadzieje ze maz jutro to tez naprawi bo do pracy wlasnie wziąl moje auto zeby posprawdzac go no i dokupi jutro to cos bo dolał przed domem tego płynu przed domem i dojechal pod firme co ma 40km od domu i wszystko uciekło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dobrze ze ja jutro jade na masaze jego autem bo nie wyobrazam sobie siebie pod szpitalem z maska w górze i dolewajaca płyn :-D:-D:-Dno i jutro juz napewno sie nie ugotuje upał 31 stopni mnie nie przeraza bo dzisiaj przeraził:baffled::baffled:
byłam na badaniach i zobaczymy w piatek co pokaza:confused::confused::confused::confused::confused:

sorki poczytałam ale nie poodpisuje bo jakos nie ma głowy dzisiaj do tego spadam spac bo i nawet literki sie myla jak pisze:baffled::baffled::baffled:

jak nie urok to.....
dobrze ze mezulek zaradny to ci autko naprawi
wspolczuje ci teraz w ciazy chodzic
ja z Weronika mialam podobnie

Witajcie nie wiem czy mam sie przedstawic bo tak dawno mnie tu nie było ze chyba zapomniałyscie o mnie.
Troche was podczytałam widziałam Przepi,ękny torcik śliczne fotki brzuszek Natali sliczny i jaki juz duży.
Agnes dobrze ze Oliwce juz lepiej moje dzieci tez chore ale juz lepiej sie czują tak ze ok.

A ja sie tak opalilam po plecach i ramionach ze teraz moge tylko na brzuchu spac jak wyciągam ręce do góry to strasznie boli ech tak to sie opalac chociasz nie specjalnie bo to przy koszeniu trawy :-)

no fajnie ze w kocnuy zajrzalas
ale sie pogniewamy chyba:baffled::baffled::baffled:

od dzis zaczelismy nocnikowanie, bez zadnych skutkow no ale coz mozna sie spodziewac po pierwszym dniu:sorry2:
jak nie 12 par gaci do prania:sorry2:
dzis w miescie kupilam mu gaci 13 par tera sie juz susza w lazience:sorry2:
mam nadzieje ze do jutra wyschna bo zostalo mi ino 4 slipy:baffled:
na noc pampek oczywiscie:tak:
dzis chlapali sie w muszelce nagrzalismy wody i sie pluskali na golasa:tak:
ale mieli ubaw:-D
dziopki &&&&&&&&& kciuki za odpampkowywanie i moje zdrowie psychiczne przy tym:-p:-D:-D:-D

coś mialam jeszcze do dorotki napisac al zapomnialam:baffled:

trzyamma kciuki

No wiesz Agnes jakos tak wychodzi prakrycznie zawsze cos do roboty jest dzisiaj pomalowałam łazienke i sciany w pokoju tylko poprawiłam bo dzieci mi domalowały kredkami i musiałam to zamalowac tak ze mi zeszło a później na pole i czasu na kompa nie ma a wieczorem jestem padnieta ze praktycznie na kompa nie patrze.
A tak to jakos leci juz nie długo M przyjedzie juz sie doczekac nie moge.
Dzieci mi sie pochorowały kaszel katar Martynka juz prawie zdrowa jeszcze Kamilka trzyma katar i kaszel i do jutra ma antybiotyk.
No a ja zakupiłam juz bielizne na przyjazd mężusia jeszcze we środe sobie jedną pare stringów kupie zeby do gorseciku pasowały i bedzie ok no i opaliłam plecy masakra jaki ból no to tyle u mnie rozpisałam sie strasznie
A i japomniała bym Kamilek tylko do spania ma ubierany pampers tak to woła no dzisiaj miał 2 wpadki ale mam nadzieje ze to sie poprawi

ej no po 1 nie chwalisz sie sukcesami a po 2 nic nie napisalas ze dzieci chore
nieladnie:no::no::no::no:

dobra skoro juz zadnej nie ma to uciekam
do jutra

Witam z ranka słoneczko mega swieci aż sie zyc chce :-) a mnie czekaj jeszcze dzisiaj pomalowanie progów dobrze ze zostały tylko dwa.
Anabuba no wiem wiem ze nic nie pisałam ale tak jakos wyszło postaram sie więcej tu bywac.:tak::tak::tak::tak: moje plecki juz lepiej juz tak nie bolą zrobie fotke to wam pokaże jak wygladają.:-D:-D:-Da mamy małego kotka ma moze 2 miesiące Kamilek woła go uduś chodz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno ide Kawke robic i mleczko ugotowac Martynka jeszcze sip a Kamil bajke ogląda ostatnio polubił bajke Kajtek

Witam porannie. Pospałabym jescze, ale mała na nocnik się obudziła i już mi isę kłaść nie chciało.
Wczoraj zawedrowałyśy na działeczkę z bratem i jego rodzinką, było fajniusio. Dziewczynki w piaskowicy, my grilla, nawet piwko sobie wpiłam-tak sie odchudzam:-D:-D:-D
Wieczorem P nas odebrał, zjedlismy obadek-przesolona zupę, hehe, no idealna na upały:-p:-p:-p.
Wszyscy sie wykąac i spac. Wiki padła jak betka, hehe.

Kerna wspłczuję zeba!. Co ona ci robila z ropiejącym zebem i to bez znieczulenia? Najpierw powinna rope wyleczyc, . Mojej chrzestnej w ciązy jak sie z jednego zeba ropa rozlała to cała górę straciła. Wszystkei jej wypadły-nie żebym straszyła kochana, ale niech sie baba postara!

Malinuś ciul z paczką, ale karta!??????????!!!!!!!!!!! Oj naprawde dzwon do banku, ale dają ciął. No jak tu bez kasy, bez dojscia do kasy. <Masaka jakaś.
A dziś ( bo wczoraj uz nie dałam rady) lece do tego blizszego przedszkola, a nóż widelec , albo chociaz się przypomnę.
Hehhe, a ta rozrywka z zupa ana głowie-no bezcenny widok, dzieciaki wiedza jak sobie życie urozmaicić, i mamusi przy okazji też:-D:-p

ps Lunka ten namiocik to trzeba ścianki do kupy złożyc i gotowe bo on z tych co się same rozkładaja :tak:u nas jak się znudzi to wędruje za łóżko bo mały i płaski:tak::tak:a przy naszym ogromnym metrażu to bezcenne :-D
No tak go skladam,ale on byl w pokrowcu jeszcze 3 razy mniejszym mmniż wychodzi złożony hehe, taki ze mnie talent:-D:-D:-D. No ale biorę sznureczek, łamię ile wlezie i obwiązuję i do wyrka wciskam, hehe. A pro pos to musze jej wyciągnąć go, bo obiecałam....

Dowikla ale lipa z tym tv, al echyba sami go sobie odbiorą, czy wy macie go jeszcze taszczyc?

Anka no to trzymam kciuki za dalsze badania, zabiegi i wyniki. Z mają nadrzerką nawet nei wiem co sie dzieje, bo po oststnie j kuracji miałąm iśc na kontrole ale nie było sensu, bo wypalanki nie chce mi zrobić, zamrazania w ogole nie robi, a te globulki jak jeszcze nie pomogły to juz nie pomogą raczej, tylko kasa leci. Od razu mógł mi zrobić tym kwasem co Anabuba radziła i dawno byłoby po kłopocie a mniej kasy i roboty, czasu... No trudno. Pójdę jak bede miała miec robiona cytologie... Albo jak mi sie zachce:-p

Iwcik no lipa z wozem, a TY daleko masz na te masaże?

Wiki no jesteś!

Natali &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

No i tyle, taki upał to nikomu sie za bardzo siedziec przed kompem nie chce to i czytania mało.

witam sie z wami z rańca
mialam ochote pospac jeszcze bo do 2 ksiazke czytalam ale ze nocnik czekal wiec koniec spania,;-);-)
sciagnelam mlodemu pampersa i mowie siadaj zrobimy siku on ze nie chce, ale po jakims czase usiadl nie zrobil za chwile slysze ze pierdzi wiec mowie siadaj szybciutko bo kupa idzie, siadl ale popierdzial i nic nie zrobil i w koncu sam mowi kupa i usiadl na nocniku (ganial na golasa) i zrobil kupke:tak::-):-):-)
super mowie wzielam nocniczek wycalowalam malego i brawa sie nabilam pozniej wykorzystalam sposob z machaniem papa kupo :tak:
i dalam mu cukierka jednego (moze to nie pedagogiczne:cool2: ale tak sie ciezylam ze musialam:-p)
nie ma to jak pozytywna motywacja z rana:tak::tak:
teraz na siku poluje:tak::tak:
trzymajcie &&&&&&&&&&&&&;-)

siku wylądowało na fotelu :(

Ostatnia edycja:
Natali bedzie dobrze, skoro sam zawołał i usiadł to juz wie o co chodzi , tylko teraz utrwalac, utrwalac i utrwalac. Dywan i meble zasika jeszcze nie raz, choc zycze ci tego jak najmniej

A ja sobie na balkonie w słoneczku ksiazke czytam, mala wlasnie wstala-oj długo pospala.

Witam z ranca
Mlode wstaly mi juz przed 8:szok:wiec razem obejrzalysmy sobie majke i poszlysmy z powrotem do wyrka:tak::tak::tak:Teraz juz szaleja i stale chodza do basenu:tak::tak::tak:
Niedlugo zrobie jakies sniadanko i moga juz zostac na balkonie:tak::tak::tak:
Dzisiaj w szkole na 16;30 mamy Dzien Matki i Ojca ale jak bedzie tak goraco to ja pojde sama bo nie bede mlodych tam targala bo i One i ja dostaniemy z glowa:no:

ANABUBKA
No to poszalalas z zakupami,ale w sumie i tak musialabys to kupic wczesnije czy pozniej:tak::tak::tak:

LUNKA
To daj znac co z tym przedszkolem no i &&&&&&&&&&&

A z telewizorem to M musial jechac

NATALINECZKA
Ja tez mysle ze bedzie dobrze:tak::tak::tak:

reklama
Natali bedzie dobrze, skoro sam zawołał i usiadł to juz wie o co chodzi , tylko teraz utrwalac, utrwalac i utrwalac. Dywan i meble zasika jeszcze nie raz, choc zycze ci tego jak najmniej

A ja sobie na balkonie w słoneczku ksiazke czytam, mala wlasnie wstala-oj długo pospala.
no musi byc byle tylko przetrwac to najgorsze :tak:
a dywan ja dzis zwijam dopiero co prany:-p
mlody przed chwila stal na podlodze i mowie mu jak bedziesz chcial siku to mi powiedz on :tak; ja:pamietaj siku robimy do nocnika i jak chcesz siku to mi powiedz, dobrze?; on: tak; i patrze stoi lapie sie za siusiaka i wola kupa i zaczyna sikac wiec mowie mu szybciutko na nocniczek i siusiu zrob, wlaczylam mu baje i siedzi na nocniku:tak::tak:

Do góry