reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,

ja już dzisaj zdążyłamz dziewcynami zaliczyć biedronę :-p Wyszłyśmy z domu o 8:szok::-D No ale zdążyłyśmy przed upałaem :-) Dziewczyny po drugim sniadaniu pięknie się bawią :-)
A ja już troszke lepiej siły prawie wróicły, M wczoraj jak wrócił przejął wszystkie obowiązki,a ja poszłam spać :-p

...
MH jak laski dają odpocząć zmęczonej mamusi????
...

Troszkę dały :sorry:

j...

a fotwlika jeszcze nie wybralam.....:baflled:

A widziałaś filmiki które ci wrzuciłam :confused: A dzisaj były jakies fotele w biedronie...

Witajcie nie wiem czy mam sie przedstawic bo tak dawno mnie tu nie było ze chyba zapomniałyscie o mnie.
...

No nareszcie :-)

No to tyle narazie, będę jeszcze zaglądać :-)

reklama
MH w biedronce?:confused: to pewnie jakieś zwykłe:confused: jak pójde z małym na spacer to zajde zerknąc po drodze i tak musze tam iść;-)

kupiłam w koncu ten osttani namiot. Nie czekałam na odpowiedź. Rurek nie ma to i tak najlepszy z tych wszystkich bo nawet jakby sie sam nie rozkładał to i tak duuuuuuuuuuużo łatwiej :-)

Witam laseczki :happy2:
Jeju jak upalnie :eek::eek::eek::eek::eek::eek:u mnie słonka nie ma ale taka duchota że nie ma czym oddychać :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
MH najlepiej wyjść z domu tak rano bo potem to....ja muszę wyjść po 12 czyli w szczyt upału :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: a widziałam te foteliki w biedronie wyglądały fajnie trzeba by było zobaczyć kto to robi i wcale by mnie nie zdziwiło gdyby to była dobra firma :-p
Bubka aleś poszalała zakupowo :tak::tak::tak::tak::tak::tak:ja nie lubie dla odmiany czerwonego a zielony koffffaaaammmmm :-D:-D:-D:-D:-D
Lunka reklamacja złożona pani powiedziała że w ciągu 30 dni dostaniemy odpowiedź (dokładnie tak jak pisała anabubka ) ale rozwaliła mnie jednym tekstem"proszę pani ale to dopiero 2 tygodnie więc pewnie dojdzie niebawem ":wściekła/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wiki witaj kupe lat:-D:-D:-D:-D
Natali gratulacje dla ciebie i Czarka my nadal w pampersie i jakos tak nam nie spieszno :eek:matka leniwa jakoś tak a on taki mały mamusi synuś przecież :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Iwcik oj jak nie urok to sraczka dobrze że mężowy autko swoje dostarcza i nie musisz si,e męczyć :tak::tak::tak::tak::tak:
Jezu jaki ja mam pusty łeb :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:nie pamiętam co miałam napisać :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

Witam i ja :)
Moje dziecie wstalo o 9 a ja jeszcze lezalam do 10:-)Jak ja lubie spac:sorry:

Wiki gratulacje dla Kamilka.Wpadki beda sie zdarzaly ale nie ma sie co nimi przejmowac:tak:

Dowikla powstrzymywac sie nie bede tylko teraz przez te rozregulowanie nie wiem kiedy mam dni plodne:sorry2: Nie zabezpieczamy sie od dawna wiec teraz tez nie bedziemy:-DMasz racje z tym upalem nie ma co szczypioreczkow ciagnac zreszta w upal to i dzieci bardziej marudne a Ty masz spokojnie ogladac przedstwaienie.

Anabuba Co do Przedszkola to juz dawno pisalam ze coreczka idzie od wrzesnia.Moze nie doczytalas

Luna no ja mam miec wypalanke ale jakos dziwnie postepuje ten Twoj lekarz:szok:MOj mowi ze nie zamraza bo to nie mam sensu i lepiej jest wypalic MI to jest obojetne co bedze robil wazne zeby sie tego pozbyc:sorry:

Natalineczka widze ze ostro walczycie z nocniczkiem:-)

Malinka a u mnie pochmurno:cool: Kiedys w biedronce byly fajne foteliki nawet iwcik kupila go dla Maksa.Nie skarzyla sie na niego wiec chyba jest fajny.Pozatym Laura jak go zobaczyla to byla chaja kto ma w nim jechac:-DWkoncu wyszlo na to ze Maks wyladowal w Laury foteliku:-D

Iwcik ale masz atrakcje w czasie jeazdy:-D Nie ma jak auto bez wspomagania heheh pamietasz moja honde civic:-D:-Dtez trezba bylo sie nakrecic:-D

Medeuska dobra jestes hehehe to po co wklejalas te linki skoro i tak nie czekalas na odpowiedzi heheheheh Ja mam taki jak ten z HI tech-u zabieram go na Chorwacje moze sie przyda heheheh

Ostatnia edycja:
anka na odpowiedz sprzedawcy nie czekalam bo nie odisal mi od 2 dni:eek:
i posłuchałam wlasnie waszych rad, bo wiekszosc radzila ostatni:rofl:

tak jak mówiła bodajże natalineczka z rurkami to bez sensu- ten jako jedyny nie ma rurek więc bedzie sie najprościej rozkładał. a może akurat będzie sie rozkłada sam tak jak mówiła AS;-)

Wiecie co ale się wkurzyłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dzwonie do tego mojego banku...
JA halo dzień obry nazywam się ... ...... dzwonię w sprawie karty bankomatowej..
Pani dzień dobry jakiej karty???
JA bankomatowej ....straciła ważność w dniu 31 maja i 2 tygodnie temu dostałam pin a karty jeszcze nie ..
Pani a po co pani karta??
Ja no jak to po co żeby móc wypłacać pieniądze z bankomatu płacić za zakupy.....
Pania no hmmm taaakkkk
ja czegoś pani nie zrozumiała??
Pani no niczego ..
Ja no jak niczego???
P[ani a mogła by pani jezcze raz podac swoje nazwisko..
JA czuję jak mu gul zaczyna skakkać więc podaję jeszcze raz ..... .........
Pani no to moze poda pani jeszcze numer konta bankowego ...j
Ja ........ ....... ....... ........ .......
Pani no taakkkkkk
Ja to jak z ta kartą ????
A pani ake co z kartą????????
Ja :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no to zapytram pani ostatni raz czy karta została wysłana i czy poprostu nie doszła czy jeszcze jej nie wysłano:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Pani ......cisza ....cisza...cisza.....
Ja halo jest tam pani???
Pani no jestem myslę
Ja nie wytrzymałam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Pani no więc pin doszedł tak..tak doszedł (sama sobie odpowiada na pytanie ) a karta ??karta nie doszła a dlaczego nie doszła bo nie została wysłana ..no nie wysłana (euforia w głosie ) halo wie pani karta nie została wysłana :szok:
Ja no to kiedy zostanie wysłana??
Pani no powinna być wysłana do 31 maja ..
Ja irytacja juz na maxa ja nie pytam pani kiedy powinna być wysłana tylko kiedy będzie wysłąna :wściekła/y:
Pani no na dniach wie pani na dniach dowidzenia postaramy się żeby w czerwcu była ..
jak *******nełam telefonem to ino iskry szły ..nosz ***** mać miałam wrażenie że rozmawiam z debilką.......czekam jak karta do poniedziałku nie dojdzie dzwonię do dyrektora...bo inaczej kasy to ja nie wybiorę:no::no:
nosz nerwa mi babka podniosła na maxa :wściekła/y:

anka na odpowiedz sprzedawcy nie czekalam bo nie odisal mi od 2 dni:eek:
i posłuchałam wlasnie waszych rad, bo wiekszosc radzila ostatni:rofl:

tak jak mówiła bodajże natalineczka z rurkami to bez sensu- ten jako jedyny nie ma rurek więc bedzie sie najprościej rozkładał. a może akurat będzie sie rozkłada sam tak jak mówiła AS;-)

Kochana będzie się sam rozkładał na 100 % :tak::-D:-D:-D widać po nim :tak:

Wiecie co ale się wkurzyłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
JA halo dzień obry nazywam się ... ...... dzwonię w sprawie karty bankomatowej..
JA bankomatowej ....straciła ważność w dniu 31 maja i 2 tygodnie temu dostałam pin a karty jeszcze nie ..
Ja no jak to po co żeby móc wypłacać pieniądze z bankomatu płacić za zakupy.....
Pania no hmmm taaakkkk
Pani no niczego ..
Ja no jak niczego???
Pani no taakkkkkk
Ja :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no to zapytram pani ostatni raz czy karta została wysłana i czy poprostu nie doszła czy jeszcze jej nie wysłano:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja halo jest tam pani???
Pani no jestem myslę
Pani no więc pin doszedł tak..tak doszedł (sama sobie odpowiada na pytanie ) a karta ??karta nie doszła a dlaczego nie doszła bo nie została wysłana ..no nie wysłana (euforia w głosie ) halo wie pani karta nie została wysłana :szok:
Ja irytacja juz na maxa ja nie pytam pani kiedy powinna być wysłana tylko kiedy będzie wysłąna :wściekła/y:
Pani no na dniach wie pani na dniach dowidzenia postaramy się żeby w czerwcu była ..
jak *******nełam telefonem to ino iskry szły ..nosz ***** mać miałam wrażenie że rozmawiam z debilką.......czekam jak karta do poniedziałku nie dojdzie dzwonię do dyrektora...bo inaczej kasy to ja nie wybiorę:no::no:

No nieźle :szok::szok::szok: Nam ostatnio też nie przysłali karty :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Co się okazłao, M sam musi przyjechac po nową, ale nieraczyli o tym wczesniej powiadomic :no::dry:

Helenka zażygała mi mój piekny jasny dywan :eek: cluteńki :no: idzie na smietnik :eek: biore się za szukanie nowego :-p

Natali gratulacje dla ciebie i Czarka my nadal w pampersie i jakos tak nam nie spieszno :eek:matka leniwa jakoś tak a on taki mały mamusi synuś przecież :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
mnie tez nie bylo spieszno ale wizja kupowania po 10 paczek pampkow miesiecznie mnie przerazila tym bardziej ze urodze na ime kiedy sezon sie konczy i kasy mniej bedzie wiec motywacje mam:tak::tak:

własnie juz zaczynalam wątpic w dalsze powodzenie kiedy mlody przyleciał i woła kupa ja do niego to szybciutko na nocniczek i siadl i nasikał duuuuuzo duuuuuuzo podobalo mu sie jak sie woda lala z siusiaka:-D:-D:-D
no i koniecznie sam chce wode splukiwac po siuskach:tak::tak::tak:
przed chwila wydoil butle soczku zobaczymy czy zawola ale na szczescie jakis postep jest wiec sie nie zniechecam:tak:

malina no masakra jaka baba:sorry:
a w tym banku to sobie niezle w kulki polecieli kuzwa biurokracja zasrana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama

Lunka reklamacja złożona pani powiedziała że w ciągu 30 dni dostaniemy odpowiedź (dokładnie tak jak pisała anabubka ) ale rozwaliła mnie jednym tekstem"proszę pani ale to dopiero 2 tygodnie więc pewnie dojdzie niebawem ":wściekła/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
hehehehehe, dobre:-D:-D:-D

Pania no hmmm taaakkkk
Pani no niczego ..
Ja no jak niczego???
Pani no taakkkkkk
Ja halo jest tam pani???
Pani no jestem myslę
boshe, co za tepa baba, od razu poprosiłąbm o przełączenie do kogoś kompetentnego, najlepiej przełożonego. Masakra jakaś. Ona mysli, czy karet juz wysłali, matko:szok::szok::szok:

Helenka zażygała mi mój piekny jasny dywan :eek: cluteńki :no: idzie na smietnik :eek: biore się za szukanie nowego :-p
ups, wspolczuję, szkoda.

Medea, mi tez tak an 99,9 wygląda na samrozkładający się ten namiot.

A ja kobitki wyłąćzma kopa, bo ani zakupów, nia posłaych łóżek, ranie sie kręci-ne iwem kto rozwiesi, zupe musze naprawić przesoloną, a ja jedyne co , to pranie wrzuciłam, gary pomyłam, poczytałam książke i poopalałąm sie troszku. Leń jak nei wiem, ale tak duszno, ze ledwo wdech się robi.

No to do juterka dziewczyny

Do góry