reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam :-) melduję ze żyję ledwo ale żyję :-D:-D upał jak cholera jak ja nie lubie upałow jeszcze na dodatek mam 2 zmiane nawet nie moge jechac do tesciow sie poopalac a komary gryza cholernie:wściekła/y:dobrze ze wymyslili dezodoranty mineralne bo nie wiem jak ja bym przezyla :-D:-D

Hej moje gwiazdy :happy2:
Normalnie umieram w tym upale:eek: wszystkie brzuchatki big big szacun :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Medea no właśnie ten babsztyl sie nie przedstawił :dry:
Natali ale Czarek to widac że z tym sikaniem załapał skoro woła i wie o co kamman mj sobie nocnik na głowe zakłada jak kowboy albo ucieka z niego gdzie pieprz rośnie więc raczej nie kuma a matka za leniwa jakoś jak mnie natchnie to sie zmobilizuję :confused:Julka w jego wieku juz nie siurała do pampka a Adam miesiąc przed drugimi urodzinami sie oduczył no cóż każde jest inne :-)
MH a co jej było że zwracała????????????? kurcze nie dobrze :-( a dywan no wiadomo zawsze nowy to ładny i czysty :-D:-D:-D:-Dmy mamy tani i przynajmniej jak sie zniszczy nie bedzie nam żal go wywalić :-pnie wyobrażam sobie innego przy dzieciach :no: a braku te,z nie bo oni na podłodze 90 % czasu spędzają :tak:
Miałam zabrac moje dzieciaki na plac ale jak zobaczyłam że on cały w słońcu zero wiatru to się zawineliśmy do domku :tak::tak:Antonio w wózku pospał 45 minut :sorry:coś mi się dziecko przestawiło na spanie w wózku na spacerku a nie jak wcześniej w domku:confused:

witam :-) melduję ze żyję ledwo ale żyję :-D:-D upał jak cholera jak ja nie lubie upałow jeszcze na dodatek mam 2 zmiane nawet nie moge jechac do tesciow sie poopalac a komary gryza cholernie:wściekła/y:dobrze ze wymyslili dezodoranty mineralne bo nie wiem jak ja bym przezyla :-D:-D
Hej Joasiu :)
druga zmiana to najgorsza zmiana ...
a co to są dezodoranty mineralne bo ja nie wiem co to za cudo ...dla mnie mineralna to jest woda :-) :-)

Hej moje gwiazdy :happy2:
Normalnie umieram w tym upale:eek: wszystkie brzuchatki big big szacun :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Medea no właśnie ten babsztyl sie nie przedstawił :dry:
Natali ale Czarek to widac że z tym sikaniem załapał skoro woła i wie o co kamman mj sobie nocnik na głowe zakłada jak kowboy albo ucieka z niego gdzie pieprz rośnie więc raczej nie kuma a matka za leniwa jakoś jak mnie natchnie to sie zmobilizuję :confused:Julka w jego wieku juz nie siurała do pampka a Adam miesiąc przed drugimi urodzinami sie oduczył no cóż każde jest inne :-)
MH a co jej było że zwracała????????????? kurcze nie dobrze :-( a dywan no wiadomo zawsze nowy to ładny i czysty :-D:-D:-D:-Dmy mamy tani i przynajmniej jak sie zniszczy nie bedzie nam żal go wywalić :-pnie wyobrażam sobie innego przy dzieciach :no: a braku te,z nie bo oni na podłodze 90 % czasu spędzają :tak:
Miałam zabrac moje dzieciaki na plac ale jak zobaczyłam że on cały w słońcu zero wiatru to się zawineliśmy do domku :tak::tak:Antonio w wózku pospał 45 minut :sorry:coś mi się dziecko przestawiło na spanie w wózku na spacerku a nie jak wcześniej w domku:confused:
kiedys na pewno zalapie:tak::tak:
nie musi juz przeciez ma czas jeszcze:tak::tak:
a ja to nie bede miala glowy go oduczac jak sie dugie narodzi wiec wole sie teraz przemeczyc i miec z glowy a ciebie nic nie goni;-)
no chyba ze nic nie wiemy:-p:-p

dziopki mam pytanie wedzi mnie przedramie w tym miejscu gdzie sie opalilam i mam delikatna taka pokrzywke jakbym sie poparzyla pokrzywa:tak:
na ukoszenia mi to nie wyglada moze uczulenie jakies, ale na co:confused::confused:

Hello
Moje male spia ,a ja sie wlasnie wykapalam i umylam wlosy:tak::tak::tak:Tak mi sie nie chce isc od tej szkoly ze szok,no ale oczywiscie pojde:tak::tak::tak:
Upal straszny i do tego duszno:no:Niby slonca nie ma,ale jakos tak dziwnie jest:no:Okna mam pozaslaniane a w domu tak goraco ze chodze w staniku:tak::tak::tak:

MALINUS
Moj Dominik tez uwielbia zielony kolor.No jak nic to jest Jego ulubiony:tak::tak:
A tej sprawy z bankiem i karta to wspolczuje:no::no::no:A ta babe to bym chyba zaciukala:no::no::no:

MH
A dlaczego Helenka tak wymiotowala:confused:
No ale kazdy pretekst jest dobry zeby zmienic dywan;-):-)Moj tez juz moglby byc wymieniony na nowy:tak::tak::tak:

mnie tez nie bylo spieszno ale wizja kupowania po 10 paczek pampkow miesiecznie mnie przerazila tym bardziej ze urodze na ime kiedy sezon sie konczy i kasy mniej bedzie wiec motywacje mam:tak::tak:

własnie juz zaczynalam wątpic w dalsze powodzenie kiedy mlody przyleciał i woła kupa ja do niego to szybciutko na nocniczek i siadl i nasikał duuuuuzo duuuuuuzo podobalo mu sie jak sie woda lala z siusiaka:-D:-D:-D
no i koniecznie sam chce wode splukiwac po siuskach:tak::tak::tak:
przed chwila wydoil butle soczku zobaczymy czy zawola ale na szczescie jakis postep jest wiec sie nie zniechecam:tak:

malina no masakra jaka baba:sorry:
a w tym banku to sobie niezle w kulki polecieli kuzwa biurokracja zasrana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Gratuluje kolejnych sukcesów :tak:

...
...

Zjadła monte :eek: a potem wypiła baaaardzo duzo pica, myśle, że to dlatego :sorry: A dywan był za 50 zł, juz najlepsze chwile miał za sobą więc nie było mi go szkoda :cool2:

...

dziopki mam pytanie wedzi mnie przedramie w tym miejscu gdzie sie opalilam i mam delikatna taka pokrzywke jakbym sie poparzyla pokrzywa:tak:
na ukoszenia mi to nie wyglada moze uczulenie jakies, ale na co:confused::confused:

Uczulenie na słońce... W związku z burzą hormonów, widać słoneczko ma zły wpływ na twoją skórę :no:

Czesc dziewczyny.Ja dopiero zagladam bo jakos czasu nie mialam.Rano po sniadaniu poszlam z kolezanka i dziewczynkami do rosmanna .Musialam malej kupic krem do opalania tzn jak na slonce wychodzi aby jej nie spalilo_Oraz kupilam przeciwko komarom do smarowania jak masc i do psikania.Bo masakra z tymi koamrami.Oliwka cala biedna pogryziona :-(. Mialam dzis telefon od Mirka .Zla jestem strasznie.Gadalam tez z mama ona tez chce abym usunela.Ja zaczelam sie bardzo powaznie zastanawiac nad DOMEM SAMOTNEJ MATKI juz nawet zaczelam dzwonic do niektorych .Ja litosci od matki i laski ze ona zaplaci rachunki nie potrzebuje.Jeszcze za wnuczka zaplacze.Niech sie wszyscy pocaluja.G kaze mi caly czas czekac na kase.Az ryczec mi sie chce .Wszystko naraz sie zwala na mnie :-(. Ok najwazniejsza jest Oliwka i fasolinka moja kochana :-)

Malinka to byla rozmowa z debilem:-D:-D w babskiej skorze:-D:-DKobieta zachowala sie tak jaby odebrala pierwszy telefon i to nie w banku:-D:-DCO za babka skad oni ja wzieli:-DPewnie znajoma szefa :-D
Medeuska napewno sie sam bedzie rozkladal gorzej bedzie go zlozyc:sorry:mam taki namiot co sie sam sklada troche ciezko go zlozyc:cool:Skaplikowany jakis:eek:Oby ten namiot byl latwejszy niz moj domek:tak: ja Cie zle zrozumialam z ta odpowiedzia:zawstydzona/y:
MH dobry argument na zmiane dywanu:sorry2:
Dorota rob ja Ci serce dyktuje
Natalineczka a masz Alantan to sobie posmaruj Uczulenie hmmm kiedys moja Laura miala takie cos ale w zgieciu lokcia od srodka musialam jej smarowac wlasnie mascia

reklama
Natali to wygląda jak uczulenie na słońce :tak::tak::tak:
Dorotko :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(już się na ten temat wyowiedziałam :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Anka bo te namioty to jak domek mojego Tońka rozkłada sie moment i to z wystrzłem expresu ale złożyć to :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A u mnie się zachmurzyło duchota taka że :szok::szok::szok::szok::szok::szok:w cieniu jest 36 * a zapowiadali 29 :szok::szok::szok::szok:chyba zaraz lunie deszcz albo burza jakaś będzie oby po moim powrocie z pracy bo się boję ogromniaście :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: a tak to wskoczę z tego strachu na chłopa :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

Wraca zmęczony ojciec z nocnej zmiany, a w progu
obskakują go dzieci: - Tato, tato, pobawmy się!
- Dodrze, pobawimy się w mauzoleum Lenina.
- A jak się w to bawi?
- Ja się położę, a wy będziecie wartownikami.
o i ja tak się dziś mogę bawić z moimi dziećmi polecam :-) :-):-) :-) :-)

Siedzą dwie anorektyczki w wannie jedna mówi do drugiej:
- Teraz trzymaj się mocno bo wyciągam korek.

DLATEGO KOCHANE NIE MOGĘ SIĘ ODCHUDZAĆ :-) :-)

Ostatnia edycja:
Do góry