reklama
Joanna73
uzależniona od BB
witam :-) melduję ze żyję ledwo ale żyję 
upał jak cholera jak ja nie lubie upałow jeszcze na dodatek mam 2 zmiane nawet nie moge jechac do tesciow sie poopalac a komary gryza cholernie
dobrze ze wymyslili dezodoranty mineralne bo nie wiem jak ja bym przezyla 

Hej moje gwiazdy 
Normalnie umieram w tym upale
wszystkie brzuchatki big big szacun 

Medea no właśnie ten babsztyl sie nie przedstawił
Natali ale Czarek to widac że z tym sikaniem załapał skoro woła i wie o co kamman mj sobie nocnik na głowe zakłada jak kowboy albo ucieka z niego gdzie pieprz rośnie więc raczej nie kuma a matka za leniwa jakoś jak mnie natchnie to sie zmobilizuję
Julka w jego wieku juz nie siurała do pampka a Adam miesiąc przed drugimi urodzinami sie oduczył no cóż każde jest inne :-)
MH a co jej było że zwracała????????????? kurcze nie dobrze :-( a dywan no wiadomo zawsze nowy to ładny i czysty

my mamy tani i przynajmniej jak sie zniszczy nie bedzie nam żal go wywalić
nie wyobrażam sobie innego przy dzieciach
a braku te,z nie bo oni na podłodze 90 % czasu spędzają 
Miałam zabrac moje dzieciaki na plac ale jak zobaczyłam że on cały w słońcu zero wiatru to się zawineliśmy do domku
Antonio w wózku pospał 45 minut
coś mi się dziecko przestawiło na spanie w wózku na spacerku a nie jak wcześniej w domku

Normalnie umieram w tym upale

Natali ale Czarek to widac że z tym sikaniem załapał skoro woła i wie o co kamman mj sobie nocnik na głowe zakłada jak kowboy albo ucieka z niego gdzie pieprz rośnie więc raczej nie kuma a matka za leniwa jakoś jak mnie natchnie to sie zmobilizuję

MH a co jej było że zwracała????????????? kurcze nie dobrze :-( a dywan no wiadomo zawsze nowy to ładny i czysty

Miałam zabrac moje dzieciaki na plac ale jak zobaczyłam że on cały w słońcu zero wiatru to się zawineliśmy do domku

Hej Joasiuwitam :-) melduję ze żyję ledwo ale żyjęupał jak cholera jak ja nie lubie upałow jeszcze na dodatek mam 2 zmiane nawet nie moge jechac do tesciow sie poopalac a komary gryza cholernie
dobrze ze wymyslili dezodoranty mineralne bo nie wiem jak ja bym przezyla
![]()
druga zmiana to najgorsza zmiana ...
a co to są dezodoranty mineralne bo ja nie wiem co to za cudo ...dla mnie mineralna to jest woda :-) :-)
Natalineczka555
kocham kochać :)
kiedys na pewno zalapieHej moje gwiazdy
Normalnie umieram w tym upalewszystkie brzuchatki big big szacun
Natali ale Czarek to widac że z tym sikaniem załapał skoro woła i wie o co kamman mj sobie nocnik na głowe zakłada jak kowboy albo ucieka z niego gdzie pieprz rośnie więc raczej nie kuma a matka za leniwa jakoś jak mnie natchnie to sie zmobilizujęJulka w jego wieku juz nie siurała do pampka a Adam miesiąc przed drugimi urodzinami sie oduczył no cóż każde jest inne :-)
MH a co jej było że zwracała????????????? kurcze nie dobrze :-( a dywan no wiadomo zawsze nowy to ładny i czystymy mamy tani i przynajmniej jak sie zniszczy nie bedzie nam żal go wywalić
Miałam zabrac moje dzieciaki na plac ale jak zobaczyłam że on cały w słońcu zero wiatru to się zawineliśmy do domkuAntonio w wózku pospał 45 minut
coś mi się dziecko przestawiło na spanie w wózku na spacerku a nie jak wcześniej w domku
![]()

nie musi juz przeciez ma czas jeszcze

a ja to nie bede miala glowy go oduczac jak sie dugie narodzi wiec wole sie teraz przemeczyc i miec z glowy a ciebie nic nie goni;-)
no chyba ze nic nie wiemy

dziopki mam pytanie wedzi mnie przedramie w tym miejscu gdzie sie opalilam i mam delikatna taka pokrzywke jakbym sie poparzyla pokrzywa

na ukoszenia mi to nie wyglada moze uczulenie jakies, ale na co

Hello
Moje male spia ,a ja sie wlasnie wykapalam i umylam wlosy

Tak mi sie nie chce isc od tej szkoly ze szok,no ale oczywiscie pojde

Upal straszny i do tego duszno
Niby slonca nie ma,ale jakos tak dziwnie jest
Okna mam pozaslaniane a w domu tak goraco ze chodze w staniku

MALINUS
Moj Dominik tez uwielbia zielony kolor.No jak nic to jest Jego ulubiony

A tej sprawy z bankiem i karta to wspolczuje

A ta babe to bym chyba zaciukala

MH
A dlaczego Helenka tak wymiotowala
No ale kazdy pretekst jest dobry zeby zmienic dywan;-):-)Moj tez juz moglby byc wymieniony na nowy

Moje male spia ,a ja sie wlasnie wykapalam i umylam wlosy

Upal straszny i do tego duszno

MALINUS
Moj Dominik tez uwielbia zielony kolor.No jak nic to jest Jego ulubiony

A tej sprawy z bankiem i karta to wspolczuje

MH
A dlaczego Helenka tak wymiotowala

No ale kazdy pretekst jest dobry zeby zmienic dywan;-):-)Moj tez juz moglby byc wymieniony na nowy

Mama Helenki
i Aniki :D
mnie tez nie bylo spieszno ale wizja kupowania po 10 paczek pampkow miesiecznie mnie przerazila tym bardziej ze urodze na ime kiedy sezon sie konczy i kasy mniej bedzie wiec motywacje mam
własnie juz zaczynalam wątpic w dalsze powodzenie kiedy mlody przyleciał i woła kupa ja do niego to szybciutko na nocniczek i siadl i nasikał duuuuuzo duuuuuuzo podobalo mu sie jak sie woda lala z siusiaka
no i koniecznie sam chce wode splukiwac po siuskach
przed chwila wydoil butle soczku zobaczymy czy zawola ale na szczescie jakis postep jest wiec sie nie zniechecam
malina no masakra jaka baba
a w tym banku to sobie niezle w kulki polecieli kuzwa biurokracja zasrana![]()
Gratuluje kolejnych sukcesów

...
MH a co jej było że zwracała????????????? kurcze nie dobrze :-( a dywan no wiadomo zawsze nowy to ładny i czystymy mamy tani i przynajmniej jak sie zniszczy nie bedzie nam żal go wywalić
...
Zjadła monte

...
dziopki mam pytanie wedzi mnie przedramie w tym miejscu gdzie sie opalilam i mam delikatna taka pokrzywke jakbym sie poparzyla pokrzywa
na ukoszenia mi to nie wyglada moze uczulenie jakies, ale na co![]()
Uczulenie na słońce... W związku z burzą hormonów, widać słoneczko ma zły wpływ na twoją skórę

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czesc dziewczyny.Ja dopiero zagladam bo jakos czasu nie mialam.Rano po sniadaniu poszlam z kolezanka i dziewczynkami do rosmanna .Musialam malej kupic krem do opalania tzn jak na slonce wychodzi aby jej nie spalil
raz kupilam przeciwko komarom do smarowania jak masc i do psikania.Bo masakra z tymi koamrami.Oliwka cala biedna pogryziona :-(. Mialam dzis telefon od Mirka .Zla jestem strasznie.Gadalam tez z mama ona tez chce abym usunela.Ja zaczelam sie bardzo powaznie zastanawiac nad DOMEM SAMOTNEJ MATKI juz nawet zaczelam dzwonic do niektorych .Ja litosci od matki i laski ze ona zaplaci rachunki nie potrzebuje.Jeszcze za wnuczka zaplacze.Niech sie wszyscy pocaluja.G kaze mi caly czas czekac na kase.Az ryczec mi sie chce .Wszystko naraz sie zwala na mnie :-(. Ok najwazniejsza jest Oliwka i fasolinka moja kochana :-)
anka26_x_07
Mama Laury :)
Malinka to byla rozmowa z debilem
w babskiej skorze
Kobieta zachowala sie tak jaby odebrala pierwszy telefon i to nie w banku
CO za babka skad oni ja wzieli
Pewnie znajoma szefa 
Medeuska napewno sie sam bedzie rozkladal gorzej bedzie go zlozyc
mam taki namiot co sie sam sklada troche ciezko go zlozyc
Skaplikowany jakis
Oby ten namiot byl latwejszy niz moj domek
ja Cie zle zrozumialam z ta odpowiedzia
MH dobry argument na zmiane dywanu
Dorota rob ja Ci serce dyktuje
Natalineczka a masz Alantan to sobie posmaruj Uczulenie hmmm kiedys moja Laura miala takie cos ale w zgieciu lokcia od srodka musialam jej smarowac wlasnie mascia

Medeuska napewno sie sam bedzie rozkladal gorzej bedzie go zlozyc

MH dobry argument na zmiane dywanu

Dorota rob ja Ci serce dyktuje
Natalineczka a masz Alantan to sobie posmaruj Uczulenie hmmm kiedys moja Laura miala takie cos ale w zgieciu lokcia od srodka musialam jej smarowac wlasnie mascia
reklama
Natali to wygląda jak uczulenie na słońce 

Dorotko :-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(już się na ten temat wyowiedziałam :-
-
-
-
-
-
-(
Anka bo te namioty to jak domek mojego Tońka rozkłada sie moment i to z wystrzłem expresu ale złożyć to

A u mnie się zachmurzyło duchota taka że

w cieniu jest 36 * a zapowiadali 29 

chyba zaraz lunie deszcz albo burza jakaś będzie oby po moim powrocie z pracy bo się boję ogromniaście 

a tak to wskoczę z tego strachu na chłopa 

Wraca zmęczony ojciec z nocnej zmiany, a w progu
obskakują go dzieci: - Tato, tato, pobawmy się!
- Dodrze, pobawimy się w mauzoleum Lenina.
- A jak się w to bawi?
- Ja się położę, a wy będziecie wartownikami.
o i ja tak się dziś mogę bawić z moimi dziećmi polecam :-) :-):-) :-) :-)
Siedzą dwie anorektyczki w wannie jedna mówi do drugiej:
- Teraz trzymaj się mocno bo wyciągam korek.
DLATEGO KOCHANE NIE MOGĘ SIĘ ODCHUDZAĆ :-) :-)

Dorotko :-
Anka bo te namioty to jak domek mojego Tońka rozkłada sie moment i to z wystrzłem expresu ale złożyć to

A u mnie się zachmurzyło duchota taka że

Wraca zmęczony ojciec z nocnej zmiany, a w progu
obskakują go dzieci: - Tato, tato, pobawmy się!
- Dodrze, pobawimy się w mauzoleum Lenina.
- A jak się w to bawi?
- Ja się położę, a wy będziecie wartownikami.
o i ja tak się dziś mogę bawić z moimi dziećmi polecam :-) :-):-) :-) :-)
Siedzą dwie anorektyczki w wannie jedna mówi do drugiej:
- Teraz trzymaj się mocno bo wyciągam korek.
DLATEGO KOCHANE NIE MOGĘ SIĘ ODCHUDZAĆ :-) :-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: