reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

yy no napisałam właśnie o naszym oduczaniu:-D:-D:-D:tak::tak::tak:narazie w dzień bez pampka, latanie z noniem i pytanie milion razy a dzis sam zawołał siku, więc postępy są:tak: Pampek na drzemkę i na noc. Michał strasznie często sika:dry: dwóch godzin nie d a rady....no chyba, że po porannym big siku;-)

reklama
yy no napisałam właśnie o naszym oduczaniu:-D:-D:-D:tak::tak::tak:narazie w dzień bez pampka, latanie z noniem i pytanie milion razy a dzis sam zawołał siku, więc postępy są:tak: Pampek na drzemkę i na noc. Michał strasznie często sika:dry: dwóch godzin nie d a rady....no chyba, że po porannym big siku;-)

no mi wlasnie chodzi o noc :)
Nie ma sie co spieszyc najwazniejsze ze sa postepy w dzien :))

...

MH ,Ty to istne zakupowe szaleństwo.:-D:-D:-D:-D
Ja od poniedziałku szaleję z truskawkami.
Jadłam je już chyba pod każdą możliwą postacią.
Dziś koktail mleczno-truskawkowy,zupa owocowa oczywiście z truskawek,truskawki gniecione z cukrem i śmietaną.:-D:-D:-D:-D:-D

Witam się czwartkowo.
Upał jak cholera.
Wyszłam na godzinkę i zjarałam ramiona :szok::szok::szok::-D:-D:-D
Wszystko mnie piecze,a wcale się nie opalałam.

Dziś mój D na weselu ,więc ja mam luz.:-):-)
Słuchajcie ludziom to już się totalnie we łbach przewraca.
Brali ślub 2 maja a dziś zrobili ślub pokazowy dla ludzi z firmy i wesele w agencji .:szok::szok::-D:-D:-D
Dla mnie to szok normalnie.
Do 16 wszyscy pracują a potem przebierają się w sukienki i garnitury ,bo 16,30 ślub a o 17 wesele tylko dla pracowników agencji.
Dla mnie chore,ale to może ja jakaś wczorajsza jestem :confused::confused::confused::sorry2::sorry2:

Kuba dziś powiedział,do pani,że wpisał ją na czarną listę i stracił do niej zaufanie.:szok::szok::sorry2::sorry2::sorry2::eek::eek::eek:
Nie będę komentować :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Klaudia wreszcie jutro po przymusowym wolnym do szkoły idzie to ja nieco odsapnę.:tak:

Tymczasem zasiadam do ostatnich 2 wypracowań z polskiego ,co by spróbować mieć tą 6 na koniec roku.:-D:-D:-D:-D

No nieźle z tym weselem :szok::szok::szok:

A mój też dzisiaj na imprezie z pracy :sorry: Ma czas na wytrzeźwienie do jutra do 12, bo trzeba Helen z przedszkola odebrać :cool2:

A zakupy, no cóż moja garderoba jest w takim stanie, ze szok :szok: Pewnie nie jedna ciężarna miała by z niej pożytek, ale ja powiedziałam, koniec, nadchodzi nowe :-):cool2::cool2::cool2: Tylko szkoda, że waga nie bardzo chce spadać :eek:

Dobranoc kobity :-)

Ostatnia edycja:
Mh wszystko zrzucisz w swoim czasie..nabierzesz ochoty, to dietka na pewno pomoze a póki co i tak karmisz piersią z tego co mi wiadomo....jeszcze bedzie z Ciebie laska;-)

Aniu aaaaaaaaaaa o nockę pytasz:-D do mnie trzeba wyraźnei i dużymi literami:-D:-D:-D Z nockanie ma sensu bo mały podsikuje co chwilę a zresztą i tak nie wiem od czego by tu zacząć:eek::-)
Ale mnie głowa zaczęła boleć:szok: łoooooo
A wiecie co...kupiłam sobie tą bluzkę dzisiaj..i wiecie...rozmiar M:-D:-D:-D kurcze dumna jestem:-D:-D:-D

Kochane ja tylko wpadam dobranoc powiedzieć i mykam pod prysznic a potem to już......ogień:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dpapatki:-D:-D:-D:-D:-D
ps bosz mnie ta głuawka chyba nigdy nie opuści dziś nawet dyro w casto powiedział że mam bardzo zaraźliwy śmiech :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
buziam do jutra :happy2:
ps2 ma być znów upalnie :szok::szok::szok::szok::szok:
ps 3 a Julka ma jutro festyn i trzeba tam być o 16 umrę...może Pietruszkę w to wrobię :confused::confused::confused::confused:pomyslę :-D:-D:-D
Dobra uciekam :-D:-D:-D:-D

hej dziewczyny

nie mam siły na nic te upaly mnie wykoncza , wykapałam sie juz o17 i tak mnie ze słabiło ze mój biedny chłop wystraszył sie i do roboty by sie spóznił bo [owinien pojechac juz przed 17 a pojechał dopiero 17.30 a ja miałam isc na msze bo była dla dzieci z błogoslawienstwem no i nici z wszystkiego wyszły jak sie polozyłam po kapieli tak dopiero wstalam i co tu teraz robic

Malinka z tym bankiem to jaja wyszly :szok:

Brzuchatki powiedzcie mi czy wam tez tak cieżko jak mi w te upały??????
:confused::confused:
Lunka no mam 35km z domu do szpitala na te masaze wiec autobusem napewno nie pojade bo odemnie z domu na przystane to 5km z buta trzeba isc:-D:-D:-Dbo ja na takim zadupiu troche mieszkam i bez auta to ja tu bym nie mieszkala:no::no::no:

Mamusiom nocnikowym zycze powodzenia :-):-)

Dorotka zycze ci jak najlepiej jezeli uwazasz ze w domu samotnej matki bedzie ci dobrze to moze dobra decyzja:tak::tak:nie jedna tam mieszka i jakos zyje:tak::tak:

Joanna druga zmiana w aki upał ....wspołczuje:eek::eek:

Medea namiot fajny , chyba dasz rade rozlozyc i zlozyc:-D:-D:-D

Anka i jak po nocnych przygotowaniach:-D:-D:-D

no i reszte nie wiem co bylo:-:)-:)-(

Lidka a ty gdzie???????

ja jakos spac nie moge.. normalnie o tej godzinie juz spie:rofl:

ale tylko na chwile, bo potem o juz calkiem nie zasne a znow maly pobudke rano mamci zrobi;-)

As tam nic takiego nie pisze czytałam 15 razy:-D pisze ze łatwo się rozkłada a nie sam:-D

Kochane ja tylko wpadam dobranoc powiedzieć i mykam pod prysznic a potem to już......ogień:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dpapatki:-D:-D:-D:-D:-D
ps bosz mnie ta głuawka chyba nigdy nie opuści dziś nawet dyro w casto powiedział że mam bardzo zaraźliwy śmiech :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
buziam do jutra :happy2:
ps2 ma być znów upalnie :szok::szok::szok::szok::szok:
ps 3 a Julka ma jutro festyn i trzeba tam być o 16 umrę...może Pietruszkę w to wrobię :confused::confused::confused::confused:pomyslę :-D:-D:-D
Dobra uciekam :-D:-D:-D:-D
malina moj to z toba raj by mial normalnie:-D
podrzuc tu jutro troche tej glupawki tez bym sie posmiala:-D:-D
Brzuchatki powiedzcie mi czy wam tez tak cieżko jak mi w te upały??????
:confused::confused:
narazie nie jest mi jakos wyjatkowo ciezko tak normalnie jak kazdemu w te duchoty:-D:-D:-D
pisałam Wam kiedys ze mam problem z nadmierna potliwościa no ijak wyszły nowe dezodoraty Garniera GARNIER MINERAL DEO EXTRA CARE ROLL-ON 50ML - Perfumy i Kosmetyki Sklep :: Amora.pl :: e-Drogeria i Perfumeria | Online nie używam żadnych innych u mnie bardzo sie sprawdził :tak:
:eek::eek::eek::eek:
trza wyprobowac:tak::tak::tak::tak:

hej jestem i ja
mlody nie raz mi wstawal rano z suchym pampkiem zalozylam mu dzisiaj wiec jak jutro z suchym wstanie to juz go bede bez pampka klasc:tak::tak:
zobaczymy jutro
nie dawalam mu pic na noc i pewnie przy kapaniu sie wysikal w wanne wiec moze:eek::eek::eek:

jutro przyjezdza m i tak sie zastanawiam co by tu zrobic takiego przyjemnego i lekkiego na kolacje;-)
macie jakies pomysly:eek::eek::eek:

reklama
natalineczka salatke tajską?

sałata- lub mieszanka sałat różnych najlepiej, do tego baaaaaaaaaaaaaaardzo drobniutko pokrojony filet kurczaka smazowy w sosie słodko kwaśnch lub sodko ostrym po usmażeniu obtoczony sezamem. do tego grzanki/tosty:-)

Do góry