reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć kobitki z rana ;D
Wczorj Noe też był marudny jak wiele tutaj małych ludzi ale dziś pierwszy raz pospał do 9.30
Właśnie przed chwilką wstaliśmy ;D oj jak cudownie ::) oby tak dalej
Miłych spacerków ...ale pogoda się szykuje

reklama
dziewczyny z tym spankiem, to chyba na nasze szkraby tak świetnie działa pogoda, długaśne spacerki............. tymi w dzień jak dawno nie spał więcej niż godzinkę tak teraz potrafi dwie i pół godzinki kimac :)

Kurcze jak sie wczoraj zle czułam :( Macio tez miał zły dzień. Natomiast dzisiaj jest słodki i własnie spi na dworze. Dzisiaj tez ładna pogoda wiec pewnie dzień bedzie pod znakiem spacerków ;D

hej dziewczyny!!!!
Dziękuję jeszcze raz za wczorajsze życzenia urodzinkowe ;D

Ja od 9 na nogach, dziś z koleji kinder bal, tak sie bałam że nikogo nie będzie a zaprosiłam znajomych i wyszło, że będzie dwadzieścia parę osób i 5 dziaciaczków :)

Sałatka z kurczaka gotowa, z selera z orzechami i ananasem też, zrobiłam też jajka faszerowane z pieczarkami, mięso na grola leż od wczoraj w przyprawach, tort ciacha i jeszcze jedna surówka przede mną, zrobiłam dipy czosnkowy i koperkowo-ogórkowy do grilla. I po 13 wychodzimy na zabawę :laugh: Życze wszystkim miłego w-endu po długim w-endzie

Kolorowa kredko wszystkiego najlepszego dla pociechy z okazji ukończenia 9 miesięcy- to prawie jak druga ciąża ;)
A my jutro idziemy na komunię, ale będzie wyżerka. ;) I to mówi ta która pilnuje żeby nie przytyć. :laugh:

taka pogoda ze do domku nie chce się wracać :) ale mały się wkońcu zbuntował ;D od 10 na spacerku ;D
Monika no no super imprezka się zapowiada :)
pozdrowionka lecę obiadek wszamać :)

Moja tesciowa właśnie wyjechała na 3 miechy - pewnie byscie się cieszyły- ale moja jest fajna i smutno mi buuuuuuuuuuu :( :( :(

reklama
Do góry