reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witamy z powrotem drogie panie ;-);-);-)

a gdzie sa nasze bb muśki:confused::confused:
babiska gdzie wy sie podziewacie:confused:

ja do gina mam na 16.50
wiec ide z m;-)
mam nadzieje ze gin sie zgodzi zrobic mi te usg w koncu kasuje 50 zl:sorry2:
ziemniaczki gotowe kalafiorek juz pachnie niedlugo tez gotowy bedzie a kotlety to przed samym darusiem zrobie;-)

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLPESZEGO DLA MĘŻA MH Z OKAZJI URODZIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dobra laski spadam cos porobic
milego dnia i pewnie do jutra

Dzięki babo :-) I się wydało :-p

Ale puchy, chyba wakacje pełna para się zaczęły :-D:cool2:

Ja chilowo z gangrenami w domu, musiałam się uporać z 3 łubiankami truskawek :eek:

Ostatnia edycja:
Agnes ja mam masc jakąs na recepte wykupiona Elocom jakos tak ........to jest na ugryzienia i swedzenie ale pomaga tylko na chwile , zreszta tak jak amol tez tylko na chwile działa ale fenistilu jeszcze nie próbowalam :no::no::no:i moczenie nóg w zimnej wodzie z 10min to przynajmniej z godzine pospie dopuki znów mnie swedzenie nie obudzi , ale lekarz mnie oswiecil dzisiaj ze takie moczenie nóg w zimnej wodzie i zimne prysznice w moim wypadku moga tylko przyspieszyc poród bo to wywołuje skurcze i dlatego ja je tak odczuwam :eek::eek::eek:nie wiedziałam i zdziwiłam sie jak mi to powiedział:eek::eek::eek::eek:bo w niedziele to 3 razy byłam pod zimnym prysznicem:eek::eek::eek::eek:

A nogi mi puchna :confused::confused:od 4 miesiaca , takie mam komórki w organizmie ze przy ciazy sie ta:confused:k zachowuja ze zatrzymuja cala wode w organizmie i najbardziej to sie odbija na nogach, teraz jak jezdze na masaze codziennie to jest troche lepiej bo woda schodzi cos a tak to bym juz pewnie miala popekane nogi i duze ranki by mi sie porobiły , tak miałam przy maksiu, i lezałam w 8 mc juz w szpitalu ze wszgledu na opuch;lizne :tak::tak::tak::tak:
Witaj kochana.
Elocom to steryd już taki grubsz\ego kalibru i odstaw go natychmiast.
Ja na twoim miejscu to bym zastosowała Fenistil żel i do tego calcium to rozpuszczalne tak ze 2 tabletki.
Wapno w ciąży można śmiało brać :tak::-):-)

Hej dziewczyny
Ja tylko na sekundę. Wczoraj byłam w przedszkolu jednym i drugim i w końcu przyjęli Witusię. Byłam u pani dyrektor, długo rozmawiałyśmy aż w końcu z litości, hehe, wcisnęła nas na listę. POwiedziała, że Panie przedszkolanki jak się dowiedzą, że nikt ni ezrezygnował a jest juz kolejna osoba ponad stan to ja zabiją i we wrześniu jej nie będzie, ale mam się nie martwić , bo będą listy:-D. Cieszę się przeogromnie , jestem z nią umówiona na dziś na 8 żeby wypełnić kartę, tak, żeby nikt nic nie wiedział. Musze za niedługo jakoś dobudzić mojego małego przedszkolaka hehe.

A wczoraj był dzień otwarty dla nowo przyjętych i młoda bawiła się świetnie, była grzeczna, na mnie nawet uwagi nie zwracała, czesto znikałam, żeby sprawdzić, czy nie będzie szukać, płakać, ale gdzie tam-nie miała czasu:-D:-D:-D.
A dziś jest kolejny dzień popołudniu dla nich, jakiś festiwal sportowy, też pójdziemy.
Dobra, bo się zasiedzęi nie daj Boziu spóźnie.
Lunka gratulacje dla przedszkolaka.:-D:-D

Witam,

u mnie dzisiaj piękne słoneczko :-) Ma być ponad 20 stopni wiec ciepełko :tak:

Babcia w szpitalu ma zmiany na płucach i jeszcze na żołądku :-(
Przykro i trzymam kciuki za babcię.
Dobrze będzie.:tak::-):-)

Agnes gratulacje za tego przedszkolaka.

Witam się z Wami wtorkowo.
Dopiero złapałam chwilkę.
Od niedzieli mam już wakacje :-D:-D:-D

Srednia roczna to 5,1 czyli może być :-D:-D:-D:-D

Pozostałe rzeczy bez zmian.
Nadal żyję na truskawkach,o truskawkach i wszystko jem z truskawkami.:-D:-D:-D

Witajcie po weekendzie. Uf nareszcie Was przeczytałam.
Lunka, Agnes gratulacje dla nowych przedszkolaków.
As gratulacje kujonico.
MH dużo siły dla babci.

Kurcze jeszcze coś miałam komuś alem zapomniała.

U mnie w sobotę była koleżanka z rodziną ale za długo nie posiedzieli bo jej Karolinka całe dnie tylko na tarasie spędza i jak u nas zaczęła wszędzie biegać to nie mogli jej upilnować i w końcu postanowili wracać do domu. Pierwszy raz tak krótko byli. Ale chociaż przed burzą zdążyli. W niedzielę cały dzień przespałam bo zła byłam na mężowego jak nie wiem co.
A dziś byłyśmy w przedszkolu po listę z wyprawką. Od razu zmierzyłyśmy sobie czas i nie będzie tak źle jak myślałam bo prawie 2 km pokonałyśmy w 20 minut. Jeszcze tylko jakoś w wakacje będę musiała podjechać bo będą wywieszone dokładne listy podręczników. Bo niby mam napisane "zanim zostaniesz pierwszakiem" komplet ale na necie znalazłam oprócz 4 książek jeszcze coś tam i będę musiała to sprawdzić.
A i dostałam w końcu zwrot podatku więc muszę się rozejrzeć za jakimś dobrym dentystą zanim się kasa rozejdzie. Bubka a może Ty znasz jakiegoś dobrego w MM?

Witam i ja
Ja dopiero teraz bo po sniadaniu jechalam na chwilke do kolezanki i po Wiktorii wyniki moczu:tak::tak::tak:A pozniej na zakupki:tak::tak::tak:
A wiec wyniki niby lepsze bo leukocyty spadly,ale ciala ketonowe wzrosły z 5 na 25:szok::no::no::no:
Na jutro zapisalam sie juz do gastroenterologa i jestem ciekawa co mi powie,bo ja juz nic z tego nei rozumiem:no:
Na zakupkach kupilam sobie fajne letnie buciki na wysokim koturnie,torebke i fajne spodnie i takie tam pierdy do domu i zarełka:tak::tak::tak:
Zaraz bede cos jadla,ale najpierw musialam tu zajrzec:tak::tak::tak:

LUNKA
Gratki z powodu przedszkola:tak::tak::tak:Super ze WAm sie udalo:tak::tak::tak:

IWCIK
Ja tez uwazam ze nie powinnas stosowac elocomu:no::no::no:
A tak swoja droga to sie zastanawiam co za palalnt go Tobie przepisał:baffled::confused:

MH
Wszystkiego najlepszego dla mezusia:tak::tak::tak:
sto lat,sto lat...:-):tak::tak::tak:

MALINUS
Wracaj do nas szybciutko:tak::tak::tak:

hej
pojawiam sie i ja

podczytuje ale jakos weny brak wszytsko mnie denerwuje jakas marudna sie zrobiłam
w sobote mielismy grila i nie dosc ze moje biedne nogi opuchniete to mnie komary zeżarły normalnie na jednej nodze mam 20 bąbli i smaruje czym sie da a to cholera swedzi jak szlak dwie nocki juz nie przespane bo non stop mocze nogi w zimnej wodzie bo mi przynosi ulge na godzinke najwiecej ugryzien mam własnie na stopach zrobiłabym fotke ale obawiam sie ze sie wystraszycie :eek::eek::eek:

:-D
czy mi sie zdaje czy przy tamtej ciazy tez mialas taka sytuacje.Nogi mialas spuchniete i nawet nie czulas ze cie gryza:confused:
Witam wieczorkiem
Ja tylko na chwilke:tak:Melduje sie ze zyje:tak::tak::tak:
Rano bylam zawiez Wikusi mocz na badania i jutro beda wyniki:tak:Mam nadzieje ze juz wszystko bedzie ok:tak::tak::tak:Poniej zakupy i spotkanko z kolezanka,na chwilke do domu i znowu wypad na plac:tak::tak::tak:Jestem jzu mega zmeczona,male jeszcze nie spia:no:
Zaraz Je klade i tez zmykam do wyrka:tak::tak::tak:

ANKA
Przeczytalam tylko ze zaczelas cwiczyc:tak::tak::tak:Gratuluje:tak::tak::tak:
Ja tez na poczatku tak wzdychalam i bylam czerwona jak burak:szok::-D:-D:-DTeraz jeszcze planuje se kupic hula-hop i bede sie dodatkowo hula-hopowala;-):-)

AGNES
Super ze Oliwka dostala sie do przedszkola:tak::tak::tak:
ja mam hula hop ale nie cwiczylam.Dzis walne druga serie i bedzie ok do urlopu blisko a brzuszek jest wiec trzeba ostro pracowac. Pocieszylas mnie tym swoim sapaniem:-D:-D
witam kochane :happy2:
wpadłam tylko napisać że mam teściową i narazie na bb mnie nie będzie bo nie bardzo mam jak :dry: jutro jedziemy z nia do kardiologa .
Buziaczki dla wszystkich niedługo znów zawitam na stałe :-D:-D:-D:-D
czekamy na iwesci i zropzumiale ze znikasz ;-)
Hej dziewczyny
Ja tylko na sekundę. Wczoraj byłam w przedszkolu jednym i drugim i w końcu przyjęli Witusię. Byłam u pani dyrektor, długo rozmawiałyśmy aż w końcu z litości, hehe, wcisnęła nas na listę. POwiedziała, że Panie przedszkolanki jak się dowiedzą, że nikt ni ezrezygnował a jest juz kolejna osoba ponad stan to ja zabiją i we wrześniu jej nie będzie, ale mam się nie martwić , bo będą listy:-D. Cieszę się przeogromnie , jestem z nią umówiona na dziś na 8 żeby wypełnić kartę, tak, żeby nikt nic nie wiedział. Musze za niedługo jakoś dobudzić mojego małego przedszkolaka hehe.

A wczoraj był dzień otwarty dla nowo przyjętych i młoda bawiła się świetnie, była grzeczna, na mnie nawet uwagi nie zwracała, czesto znikałam, żeby sprawdzić, czy nie będzie szukać, płakać, ale gdzie tam-nie miała czasu:-D:-D:-D.
A dziś jest kolejny dzień popołudniu dla nich, jakiś festiwal sportowy, też pójdziemy.
Dobra, bo się zasiedzęi nie daj Boziu spóźnie.
gratulacje
Fajnie zes ie udalo tak za pleckami pozalatwiac;-)
Witam,

u mnie dzisiaj piękne słoneczko :-) Ma być ponad 20 stopni wiec ciepełko :tak:

Babcia w szpitalu ma zmiany na płucach i jeszcze na żołądku :-(
wszystkiego naj dla mezulka i duzo zdrowka i sly dla babci
e no tos sie obkupila:tak::tak::tak:

ty to sie masz z tymi nogami:no::no:
masakra
oby szybko zelzalo:tak::tak:

super ze dyrektorka taka fajna:tak::tak::tak:
gratki przedszkola i walecznosci:-D

witam sie z ranka
mlody juz sie wyiskal, juz czwarty dzien bez pampersa:tak::tak::tak:
wogole ich nie uzywamy :no::no::no:
za to nocnik z nami jezdzi:-D
za chwile musze wybyc do miasta siuski zawiezc
i sie do gina zapisac
nie wiem czy wam juz pisalam ze do gina mialam na 8.06 a usralam sobie ze na 15:sorry2:
i dzis sie musze zapisac
ale za to jak m bedzie to przynajmiej z mlodym na usg beda:tak::tak::tak:
to zapamietalas :-D ale ja tez czasejm sobie cos ubzduram i potem niespodzianka:-D:-D
Cześć kobitki,pamięta ktoś tu jeszcze mnie ;-)
ja pamietam
Witaj kochana.
Elocom to steryd już taki grubsz\ego kalibru i odstaw go natychmiast.
Ja na twoim miejscu to bym zastosowała Fenistil żel i do tego calcium to rozpuszczalne tak ze 2 tabletki.
Wapno w ciąży można śmiało brać :tak::-):-)

Lunka gratulacje dla przedszkolaka.:-D:-D

Przykro i trzymam kciuki za babcię.
Dobrze będzie.:tak::-):-)

Agnes gratulacje za tego przedszkolaka.

Witam się z Wami wtorkowo.
Dopiero złapałam chwilkę.
Od niedzieli mam już wakacje :-D:-D:-D

Srednia roczna to 5,1 czyli może być :-D:-D:-D:-D

Pozostałe rzeczy bez zmian.
Nadal żyję na truskawkach,o truskawkach i wszystko jem z truskawkami.:-D:-D:-D
swietne wyniki, super!
Witam i ja
Ja dopiero teraz bo po sniadaniu jechalam na chwilke do kolezanki i po Wiktorii wyniki moczu:tak::tak::tak:A pozniej na zakupki:tak::tak::tak:
A wiec wyniki niby lepsze bo leukocyty spadly,ale ciala ketonowe wzrosły z 5 na 25:szok::no::no::no:
Na jutro zapisalam sie juz do gastroenterologa i jestem ciekawa co mi powie,bo ja juz nic z tego nei rozumiem:no:
Na zakupkach kupilam sobie fajne letnie buciki na wysokim koturnie,torebke i fajne spodnie i takie tam pierdy do domu i zarełka:tak::tak::tak:
Zaraz bede cos jadla,ale najpierw musialam tu zajrzec:tak::tak::tak:

LUNKA
Gratki z powodu przedszkola:tak::tak::tak:Super ze WAm sie udalo:tak::tak::tak:

IWCIK
Ja tez uwazam ze nie powinnas stosowac elocomu:no::no::no:
A tak swoja droga to sie zastanawiam co za palalnt go Tobie przepisał:baffled::confused:

MH
Wszystkiego najlepszego dla mezusia:tak::tak::tak:
sto lat,sto lat...:-):tak::tak::tak:

MALINUS
Wracaj do nas szybciutko:tak::tak::tak:

i jeszcze fotke z zakupow nie widze:szok: Kochana chwali sie tu szybko.A z tymi wynikami to sama jestem ciekawa co ci powie:baffled:

M wyszedl z mlodymi na spacer,ale zaczelo padac ,wiec pewnie niedlugo wroca:tak:
Ja zdazylam sobie posprzatac,wykapac sie,umyc wlosy i wydepilowac nogi:tak::tak::tak:
Teraz czekam na mecz bo dzisiaj gra moja Brazylia:tak::tak::tak:

ANKA
A Ty tez cwiczysz weidera czy jakies swoje cwiczonka:confused:
Fotki wkleje jak troszke podladuje baterie z aparatu:tak::tak::tak:

reklama
Anka to nie masz takiej złej kodycji skoro robisz Weidera i dodatkowo brzuszki;-)

ciekawe jak długo wytrzymasz:-D ja uz tyle razy się zabierałam za ćwiczenia i zawsze przestawałam po tygodniu-dwóch:rofl:

nie wiem czy Wam mówiłam- sprzedawca zwrócił mi za namiot- z wysyłką:rofl:

więc mam namiot(to nic że rozwalony) i kase :rofl:

Do góry