reklama
U mnie cos zaczeło wiac
musze sie zabrac do sprzatanka, a mi sie nie chce. Męzus poszedł do pracy i nie ma mi kto pomóc.
A wczoraj w nocy macio obudził sie z płaczem i nie chciał usnac w łózeczku usnał ze mna w łóżku dopiero potem go przeniosłam. Chyba cos mu sie przysniło
A wczoraj w nocy macio obudził sie z płaczem i nie chciał usnac w łózeczku usnał ze mna w łóżku dopiero potem go przeniosłam. Chyba cos mu sie przysniło
reklama
Witam mile Panie!!!!!
no tak pogoda nawet pikna slonko grzeje buzia sie smieje
Jsorbekzycze Majutkowi szybkiego pozbycia sie tej goraczki chociaz mowia ze jak ona jest to dobrze bo organizm walczy z tymi niedobrymi???????? ale pewnie jutro juz wyruszycie na pacelek
MijaShady ale wam fajowo do lasku moze tam kogos spotkacie jakies ciekawe eeeecccchhhhoooo??????wymeczcie sie i zamnie???
KundaMacio dorasta i zacznie rozpoznawac lozko z mamusia i lozeczko bez mamy ;D
no faktycznie Pychy jakos dawno niebylo????????
zreszto ostatni coraz bardziej sie ilosciowo u nas przezedza???
no tak pogoda nawet pikna slonko grzeje buzia sie smieje
Jsorbekzycze Majutkowi szybkiego pozbycia sie tej goraczki chociaz mowia ze jak ona jest to dobrze bo organizm walczy z tymi niedobrymi???????? ale pewnie jutro juz wyruszycie na pacelek
MijaShady ale wam fajowo do lasku moze tam kogos spotkacie jakies ciekawe eeeecccchhhhoooo??????wymeczcie sie i zamnie???
KundaMacio dorasta i zacznie rozpoznawac lozko z mamusia i lozeczko bez mamy ;D
no faktycznie Pychy jakos dawno niebylo????????
zreszto ostatni coraz bardziej sie ilosciowo u nas przezedza???
Podziel się: