reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Daffodill współczuję-kuruj się szybciutko bo zaraz znów upały, pogoda jeziorna a Ty w szaliku, ech...

Wpadam przed obiadkiem a tu pustki takie, szok, nie szok, trezba sprawdzić czy sie pyrki nie przypalają. Młoda stęka, że głodna, Piciu zasnął, zaraz go o budze ( a wieczorem to juz na pewno nie dam mu pospać, heheheheheh), a po obiadku obiecałam Witusi plac zabaw, chmurzy sie mocno, ale wątpię, by nas złapało-z resztą z cukru nie jesteśmy, hehe.

dzieki kochana...
nie wiem czy wspominala ostatnio mialam problem z moja coreczka bo miala biegunke a po tym zauwazylam skkąpy mocz. poszlam do lekarza pierwsze badanie wykazalo podwyzszone leukocyty... wczoraj kolejne zanosilam siuski do badania ktore dzis dalo wynik gorszy niz ostatnio.....
mala dostala Bactrim i znow bedzie trzeba badac jej mocz.
mam nadzieje ze tym razem je przejdzie!
mam pilnowac czy brzuszek ja nie boli, czy kupek luznych nie ma, czy nie wymiotuje i 1 dziennie mierzyc jej temp.
a ja znow spadam do wyka po juz ponad 38 stuknelo na termometrze.

reklama
kamcia smialam sie z bratanicy, a nie z tamtego posta;-) zly mi sie zaznaczył;-)
a która to zrobiła z Twojej cory synka?:-D:rofl: bo niedoczytałam:-D
ah no to tez takie niehalo wyszlo:-p

nooo luna napisala ze mam synka:szok::-D chyba po ubranku stwierdzila bo mala na szaro na 2 fotkach ubrana;-)

ja jestem dzis zmeczona,.. bylam wymienic aparat na gwaraancji przy czym problemow robili nie malo:sorry2:
bo jak dla nich kamera w aparacie ktora co 10sek zamazuje obraz na chwile to jest nic, i aparat jest dobry:dry:
ale na szczescie wymienili na nowy:tak:
jutro moze mnie nie byc bo jedziemy z D na tatuaz... wiec znow caly dzien za miastem, chyba p[adne :-p

juz wszystko zrozumialam....:-D
w takim razie jesli nie macie nic przeciwko pokaze wam moja corcie z nowym nabytkiem -kicia Lilo :-D
oczywiscie dodam ze jak pokazalam przez skype bratanicy (3l) to powiedziala tak:
W: jaki sliczny kotek, ciociu a macie psa??
ja: nie a czemu?
W: to sobie kupcie to wtedy beda sie klocic
:-D:-D:-D
slodki kotek a córcia śliczniutka :)):-):-)
słodkosci ta twoja slicznota :)

no witamy spowrotem
widze ze w rozjazdach:-D:-D:-D
niedlugo moze i my sie gdzies wybierzemy
mamy zaproszenie do Krasowej kolo Kędzierzyna koźle:tak:

Lidzia &&&&&&&&& za chlopakow kochana
oby juz byli zdrowi

no i jestem i ja
od rana wzielam sie za sprztanie i tak juz chalupka ogarnieta obiadek prawie gotowy
wszystko uszykowane tylko powstawiac ale wstawie jak maly pojdzie spac
albo tak kolo 12 -13
dzis do gina na 17 na kontrole
i dobrze bo cosik mi sie wydaje ze mala za duzo sie na dole grzebie:sorry2:
czasem az boli i czuje jakbym miala normalnie jej konczyny w pochwie:baffled:
mam nadzieje ze wszystko w porzadku
czarek baje oglada
a ja na bb
zaraz za maszyne sie wezme mamie spodnice popodszywac i poskracac;-)
z reszty kazala mi jakas bluzke wymyslec:sorry2::-D
zobaczymy moze cos sie wykombinuje:sorry2::-p
No i jak tam u lekarza???
Jestem po wizycie u lekarza!
mam ostry neizyt gardla. dostalam antybiotyk i modlic sie pozostje by mala tego nei zalapala ode mnie.
ide sie polozyc bo padam. temp i bolace kosci nie pozwalaj mi siedziec przed kompem. buziaki.. jak wyzdrowieje postaram sie was nadrobic i popisac troche bo tak tylko wpadam pisze co u nas i uciekam! mam nadzieje ze wybaczycie mi to! obiecuje poprawe.
No to Cie nieźle złapało... Mój dzis jak poszedł do pracy na 8 tak o 9 juz wrócił bo tak sie źle czuł.... ale teraz już jest lepiej
dzieki kochana...
nie wiem czy wspominala ostatnio mialam problem z moja coreczka bo miala biegunke a po tym zauwazylam skkąpy mocz. poszlam do lekarza pierwsze badanie wykazalo podwyzszone leukocyty... wczoraj kolejne zanosilam siuski do badania ktore dzis dalo wynik gorszy niz ostatnio.....
mala dostala Bactrim i znow bedzie trzeba badac jej mocz.
mam nadzieje ze tym razem je przejdzie!
mam pilnowac czy brzuszek ja nie boli, czy kupek luznych nie ma, czy nie wymiotuje i 1 dziennie mierzyc jej temp.
a ja znow spadam do wyka po juz ponad 38 stuknelo na termometrze.
I córeczka też chora.... :-:)-:)-( Zdrowiejcie obie szybciutko zdrówka życze:tak:
ah no to tez takie niehalo wyszlo:-p

nooo luna napisala ze mam synka:szok::-D chyba po ubranku stwierdzila bo mala na szaro na 2 fotkach ubrana;-)

ja jestem dzis zmeczona,.. bylam wymienic aparat na gwaraancji przy czym problemow robili nie malo:sorry2:
bo jak dla nich kamera w aparacie ktora co 10sek zamazuje obraz na chwile to jest nic, i aparat jest dobry:dry:
ale na szczescie wymienili na nowy:tak:
jutro moze mnie nie byc bo jedziemy z D na tatuaz... wiec znow caly dzien za miastem, chyba p[adne :-p
A kto bedzie robił tatuaż Ty???? :-)

No i dotarłam do Was.... A nic mi sie nie chce Seba sie kąpie Kuba śpi a ja cierpie..... Tak mnie jajniki bolą.... nie wytrzymuję :baffled::baffled: Lekarka sie obawia czy mi aby torbiel nie pękła dlatego tez jutro na badania krwi a w piątek na USG... :no:

patrycja tatuaz robi moj D na ramieniu, juz dlugoi czas, zanim urodzilam zaczal ,a le jego tatuaz wymaga pracy 15godzin, a jednorazowa sesja trwa 3h wiec jezdzimy na raty ,a jak juz urodzilam to nie bylo czasu a zostaly mu 2 sesje... wiec jutro jedna, za tydzien lub 2 ostatnia :-)

jestem:-)
u gina wszystko w porzadku szyjka trzyma
mala rosnie ino sie rozpycha
juz mam 9 kg na plusie
patrze na ta wage gina bo tam dzis wazylam 67 a w domu 70:szok:
nastepna wizyta z usg

a i ciekawostka taka
gin sie mnie pyta
G: jak ostatnio sie badalismy to ta szyjka długa była? tak 29?
Ja: :szok::szok::szok::szok: nie 39

no to mnie pocieszyl, juz widze jak i ten porod bedzie znow dłuuugi i bolesny jak moja szyjka:dry:

patrycja tatuaz robi moj D na ramieniu, juz dlugoi czas, zanim urodzilam zaczal ,a le jego tatuaz wymaga pracy 15godzin, a jednorazowa sesja trwa 3h wiec jezdzimy na raty ,a jak juz urodzilam to nie bylo czasu a zostaly mu 2 sesje... wiec jutro jedna, za tydzien lub 2 ostatnia :-)
OOO to jakiś duuużżży musi byc ten tatuaż :tak::tak::tak:
jestem:-)
u gina wszystko w porzadku szyjka trzyma
mala rosnie ino sie rozpycha
juz mam 9 kg na plusie
patrze na ta wage gina bo tam dzis wazylam 67 a w domu 70:szok:
nastepna wizyta z usg

a i ciekawostka taka
gin sie mnie pyta
G: jak ostatnio sie badalismy to ta szyjka długa była? tak 29?
Ja: :szok::szok::szok::szok: nie 39

no to mnie pocieszyl, juz widze jak i ten porod bedzie znow dłuuugi i bolesny jak moja szyjka:dry:
Tylko 9 kg.... ja ma tym etapie ciąży miałam już 13.... a co do szyjki to nie jest to wcale powiedziane że poród bedzie długi.... jeszcze czas na jej skracanie :tak:

hej mamuski wieczorkiem.:-)
wpadam tak na chwilke z dobrymi wiesciami byl lekarz i moje raczki juz nie musza miec zastrzykow:tak:aż mi ulżylo.a i jeszcze wózek przyszedl i jest super,zobaczymy jak sie sprawdzi na spacerku.

dobranoc:-)
spokojnej nocki zycze/

natalineczka-super ze wszystko jest ok.
a co do wagi to wcale nie jest tak zle.

ka.mcia-a co to bedzie za tatuaż?
mam nadzieje ze jak juz bedzie skaczony to wrzucisz fotkę:tak:

daffodill-zdrówka dla Ciebie i twojej niuni życze.

Ostatnia edycja:
hej mamuski wieczorkiem.:-)
wpadam tak na chwilke z dobrymi wiesciami byl lekarz i moje raczki juz nie musza miec zastrzykow:tak:aż mi ulżylo.a i jeszcze wózek przyszedl i jest super,zobaczymy jak sie sprawdzi na spacerku.

dobranoc:-)
spokojnej nocki zycze/

natalineczka-super ze wszystko jest ok.
a co do wagi to wcale nie jest tak zle.

ka.mcia-a co to bedzie za tatuaż?
mam nadzieje ze jak juz bedzie skaczony to wrzucisz fotkę:tak:

daffodill-zdrówka dla Ciebie i twojej niuni życze.

Ciesze sie że juz nie musza miec tych zastrzyków..... Oby nadal było tylko lepiej....:))
A ja sobie myję naczynka.... przewaznie robię to rano ale jutro juz nie bede musiała.. :))

mala mi wszystko skasowala wiec od nowa:dry:

Natalineczka malo przytylas, choc ja przez cala ciaze przytylam zaledwie 7 kg:-p
zaraz poszukam fotek koncowych:-D

patrycja tatuaz na calym ramieniu no i kawalek na klacie

lidka to jest taki duzy kolorowy smok z cieniami i bajerami...
jak bedzie caly skonczony to zrobie foto i go wkleje wam na pokaz:-D

edit:
zdjecia z tygodnia przed porodem :-)

Załączniki

• P1080225.JPG
    P1080225.JPG
    38,1 KB · Wyświetleń: 30
  • P1080226.jpg
    P1080226.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
reklama
Taki mały brzuszek przed porodem??? fajnie .... zaraz Wam wkleje moje brzuszysko 4 dni przed porodem

Edit. Był to Kuba w brzuchu... i przytyłam w tej ciąży 18 kg

Załączniki

• SDC14841..jpg
    SDC14841..jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 28
Do góry